The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2010, 22:36
Reklama na telebimie pod Bagatelą ,nowe plakaty na mieście ,reklamy na interii i promocje dla studentów.
Niby ten marketing ruszył jednak wydaje się ,że ta sprzedaż nie idzie za dobrze. Zobaczymy jak będzie na meczu mam nadzieję ,że będzie te -naście tysięcy
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.10.2010, 08:35
Krakus! napisał(a):Wyświetl post
Reklama na telebimie pod Bagatelą ,nowe plakaty na mieście ,reklamy na interii i promocje dla studentów.
Niby ten marketing ruszył jednak wydaje się ,że ta sprzedaż nie idzie za dobrze. Zobaczymy jak będzie na meczu mam nadzieję ,że będzie te -naście tysięcy
3 naszych ostatnich meczow nie dalo sie ogladac poprostu wiec tu zaden marketing nie pomoze - placic za to i marznac to moga tylko masochisci, fanatycy - ja nawet nikomu nie proponuje wyjscia na mecz bo teraz nie jest dobry moment zeby kogos przekonac do chodzenia
co to zreszta za promocja dla studentow jak 20 zl to mozna normalnie kupic bilet na G ? jak ja studiowalem to mozna
raz bylo kupic bilet za 10 zl przynoszac kupon z Gazety Krakowskiej,a stadion byl wtedy mniejszy
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
buli116
Junior Member

Od: 10.2009

Stary 21.10.2010, 10:55
Mam dwa wolne karnety na sektor E cena 30 zł za jedną osobę kontakt na PW
Już nie aktualne
Ostatnio edytowane przez buli116 : 21.10.2010 o godz. 12:18.
Odpowiedz cytując
Cwiara11
Member

Od: 02.2008

Stary 21.10.2010, 12:37
Zamienie sie 2 Biletami z G3 na E12 lub E15 ... najlepiej jakby to byly miejsca jakos na dole

Kontakt - gg 8422972
Ostatnio edytowane przez Cwiara11 : 21.10.2010 o godz. 12:42.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.10.2010, 13:00
Mecz z Legią coraz bliżej dlatego zalecam kupować abonamenty żeby mieć pewność wejścia na mecz bez potrzeby kupowania biletu za 200 zł pod stadionem. Bilety są bardzo tanie ale warto dołożyć kilka złotych więcej i mieć zagwarantowane miejsce na meczu z Legią, żeby potem nie było płaczu ze źli ludzie oferują kupno biletów za 100 czy 200 zł
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/

Promocja dla studentów jakby ktoś się dopiero obudził http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ystkich_zakow/
(To są bilety na sektory D a nie na G. Czyli narożnik, bardzo dobry widok z każdego miejsca. Czytanie ze zrozumieniem się kłania na przyszłość. I jak Ty kupowałeś to siedziałeś na kamyku obok trawy wyrastającej na trybunie bez dachu nad głową z dużo gorszym polem widzenia i płotem na 2 metry przed sobą.)
Niespodzianki jak co mecz http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eczu_z_lechia/
Ostatnio edytowane przez aNouc : 21.10.2010 o godz. 13:16.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 21.10.2010, 13:27
Będzie można kupować bilety na wyjazdowy mecz z Cracovią? Czy tylko stali wyjazdowicze będą mogli kupić? Może ewentualnie tylko Ci co pojadą na wyjazd do Poznania? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 21.10.2010, 13:40
Kupować? Co to za wyrażenie?
Pytaj czy będzie można dostać.
Osoby, które jeżdżą na większość wyjazdów w sezonie bilet raczej dostaną, ale o szczegóły to już pytaj odpowiednich osób na forum.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.10.2010, 13:42
aNouc napisał(a):Wyświetl post
(To są bilety na sektory D a nie na G. Czyli narożnik, bardzo dobry widok z każdego miejsca. Czytanie ze zrozumieniem się kłania na przyszłość. I jak Ty kupowałeś to siedziałeś na kamyku obok trawy wyrastającej na trybunie bez dachu nad głową z dużo gorszym polem widzenia i płotem na 2 metry przed sobą.)
Niespodzianki jak co mecz http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eczu_z_lechia/
To chyba do mnie bylo. Wiem, ze promocja jest na inny sektor niz G ale chodzilo mi o to, ze co to za promocja
skoro bilety nie sa tansze niz najtansze dostepne. w ARS-ie np. studenci pierwszego roku placa 10 zl i nikt inny
nie ma takich cen wiec tacy studenci moga naprawde czuc, ze ta promocja jest skierowana do nich.
Jak ja kupowalem bilety to siedzialem na trybunie B wiec najbardziej eksluzywnej jesli chodzi o komfort i widocznosc
jak na tamte czasy bo promocja obejmowala wszystkie sektory - specjalnie tam wtedy poszedlem bo normalnie nie
bylo mnie stac.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.10.2010, 13:47
Jot napisał(a):Wyświetl post
Osoby, które jeżdżą na większość wyjazdów w sezonie bilet raczej dostaną, ale o szczegóły to już pytaj odpowiednich osób na forum.
forum to ostatnie miejsce na ziemi na którym załatwisz sobie bilet na derby

zreszta sam fakt pytania o to na forum jednoznacznie wskazuje na to ze taka osoba nie powinna dostac biletu i tak tez pewnie bedzie.
Odpowiedz cytując
umbro
Junior Member

Stary 21.10.2010, 13:52. bilety sprzedaż
Witam,

Mam pewien kłopot jako że pracę kończę o 17 cięzko mi się przebić do Wiślackiego świata przed 18. Słyszałem że w kasach obok sklepu sprzedaż jest prowadzona do 20 ale wczoraj byłem obok stadionu i żadnej takiej kasy nie widziałem.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 21.10.2010, 13:58
WRzŚ napisał(a):Wyświetl post
forum to ostatnie miejsce na ziemi na którym załatwisz sobie bilet na derby

zreszta sam fakt pytania o to na forum jednoznacznie wskazuje na to ze taka osoba nie powinna dostac biletu i tak tez pewnie bedzie.
AJ, cholera źle się wyraziłem.
Wiem, że przez forum nie załatwi się biletu na derby, ale może w ostateczności zapytać czy będzie jakaś część dla ogólnej sprzedaży, bo to jakąś wielką tajemnicą nie będzie.
Kto jeździ na wyjazdy będzie wiedział jak bilet sobie załatwić. Tyle.
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 21.10.2010, 14:13
Kupię 1-3 bilety na Lechię. Sektor G
Odpowiedz cytując
umbro
Junior Member

Stary 21.10.2010, 14:42
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czy faktycznbie bilety są sprzedawane do godziny 20 w kasach obok sklepu czy to jakieś przekłamanie?
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.10.2010, 15:08
umbro napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czy faktycznbie bilety są sprzedawane do godziny 20 w kasach obok sklepu czy to jakieś przekłamanie?
Na stronie głównej pisze, że można więc chyba tak. Zawsze można zadzwonić do Wiślackiego Świata i się upewnić.
Ostatnio edytowane przez gris : 21.10.2010 o godz. 15:23.
Odpowiedz cytując
GKS_Zaglebie
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 21.10.2010, 17:35
Witam.
Jestem z wałbrzycha.troche daleko do krakowa ale chcemy wybrac sie na mecz wiselki z legia 13 listopada.chcialbym sie zapytac czy jest jakas opcja kupna biletow przez internet? bardzo nam zalezy zeby znalesc sie na meczu.pozdrawiam
Odpowiedz cytując
manian
Member

Od: 09.2010

Stary 21.10.2010, 17:53
GKS_Zaglebie napisał(a):Wyświetl post
Witam.
Jestem z wałbrzycha.troche daleko do krakowa ale chcemy wybrac sie na mecz wiselki z legia 13 listopada.chcialbym sie zapytac czy jest jakas opcja kupna biletow przez internet? bardzo nam zalezy zeby znalesc sie na meczu.pozdrawiam
Nie ma możliwości zakupu przez internet, tylko i wyłącznie osobiście lub przez jakaś osobę/znajomego.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.10.2010, 17:56
Witam.
Dopiero na wiosnę będzie można przez neta kupić, a jak tak bardzo chcesz to przyjeżdżaj z tego Wałbrzycha,rozbijaj namiot przed stadionem i rezerwuj kolejkę po bilety "na Legie" .

ps. szkoda,że ludzie chodzą na mecz oglądać rywali a nie Wisłe :/
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.10.2010, 18:28
blanco napisał(a):Wyświetl post

ps. szkoda,że ludzie chodzą na mecz oglądać rywali a nie Wisłe :/
Szkoda i raczej ciezko bedzie to zmienic. Z reszta to i tak zadna nowosc,
Odpowiedz cytując
Niepolomice
Member

Od: 05.2010

Stary 21.10.2010, 18:34
Kupie bilet na G, lub mozliwosc zamiany jesli ktos posiada na G i chce zamienic na inny sektor na ktory kupie jeszcze bilet.
Odpowiedz cytując
GKS_Zaglebie
Junior Member

Stary 21.10.2010, 18:52
ak mowilem jestem z wałbrzycha torche km jest do krakowa niemoge byc czesto na meczach wisly.niejade ogladac rywali bo w legii niema czego ogladac chyba ze skorze na lawce. Odczegos trzeba zaczac i upatrzylismy sobie wlasnie jako na dobry poczatek wlasnie ten mecz.
Odpowiedz cytując
manian
Member

Od: 09.2010

Stary 21.10.2010, 19:09
ak mowilem jestem z wałbrzycha torche km jest do krakowa niemoge byc czesto na meczach wisly.niejade ogladac rywali bo w legii niema czego ogladac chyba ze skorze na lawce. Odczegos trzeba zaczac i upatrzylismy sobie wlasnie jako na dobry poczatek wlasnie ten mecz.
Ogarnij kogoś kto możne Ci kupić bilet (o ile nie wykupią w 1 dzień), prześlij mu kasę na konto i odbierzesz bilet przed meczem, wszystko jest do rozkminienia jak się chce.
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Od: 10.2008

Stary 21.10.2010, 19:21
Cwiara11 napisał(a):Wyświetl post
Nie mam juz biletów na G ... Wlasnie wrocilem z R22.
Nie wiem co to ma być, ale przez was nie jadę na mecz z lechią, bo pod kasami się okazało że są bilety na lechię na g, a ja z kumplami wzieliśmy kase tylko na widzew... Jak nie zejdą to kupię przed meczem...
Odpowiedz cytując
GKS_Zaglebie
Junior Member

Stary 21.10.2010, 19:26
ja na tym meczu bede napenwo.mam kuzyna w katowicach jak by co to napenwo pojedzie i mi kupi bilet.Mam jeszcze kolezanke studiujaca w krakowie wiec bilety beda tylko chcialem sie dowiedziec czy przez internet mozna kupic bilet zeby ich nie fatygowac. pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 21.10.2010, 19:32
ja na tym meczu bede napenwo.mam kuzyna w katowicach jak by co to napenwo pojedzie i mi kupi bilet.Mam jeszcze kolezanke studiujaca w krakowie wiec bilety beda tylko chcialem sie dowiedziec czy przez internet mozna kupic bilet zeby ich nie fatygowac. pozdrawiam.
Nie można, taka forma dystrybucji ma być wprowadzona dopiero na wiosnę.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.10.2010, 20:44
Cytat:
Najlepiej nie fatyguj rodziny i kolezanki bo napewno beda wielkie kolejki po bilety. Pojedzcie sobie tydzien pozniej na Zaglebie (mecz moze byc 19-20-21 listopada- terminarz jeszcze nieustalony) wtedy napewno spokojnie ktos wykupi Ci bilet i nie bedzie musial stac 3h w kolejce Wszyscy beda zadowoleni! A mecz z Legia nie jest 13 lisopada tylko 12 (piatek).
No i rzecz najwazniejsza Wisla pisze sie z wielkiej litery
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 21.10.2010 o godz. 21:37.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
BEER BROTHER
Member

Od: 02.2004

Stary 22.10.2010, 10:41
Wczoraj poszedłem po bilety dla kumpli z Gdańska, sam mam karnet na D23 i Pan w okienku powiedział, że nie ma możliwości kupna biletu na D bo cały ten sektor jest przeznaczony dla studentów. Ostatecznie jednak sprzedał mi bilety gdzieś w 1 rzędzie. Dobrze, że sie udało ale kto podejmuje takie chore decyzje?
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.10.2010, 12:36
w ramach ciekawostki co do biletow studenckich:
Cytat:
...Teraz, aby oglądać mecze Cracovii na nowym stadionie przy ulicy Kałuży, wystarczy jedynie okazać ważną legitymację studencką i za jedyne 5 zł. zakupić bilet na dowolny sektor (z wyjątkiem sektora VIP)...
Ostatnio edytowane przez Coglin : 22.10.2010 o godz. 12:46.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
mateo9738
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 22.10.2010, 12:46
witam, chciałbym kupic bilety dla paru osób z poza krakowa(przyjada dopiero w dniu meczu), niestety nie mam ich dowodów ani zadnych legitek, istnieje jakas możliwośc zakupu tych biletów?
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 22.10.2010, 12:54
dy2io - następny co zarabia na braciach po szalu. bilety na G za 30zl..
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 22.10.2010 o godz. 12:57.
Odpowiedz cytując
Niepolomice
Member

Od: 05.2010

Stary 22.10.2010, 12:56
Wlasnie kupilem bilet na G w kasie - 20 ZL
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów