|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Reklama na telebimie pod Bagatelą ,nowe plakaty na mieście ,reklamy na interii i promocje dla studentów.
Niby ten marketing ruszył jednak wydaje się ,że ta sprzedaż nie idzie za dobrze. Zobaczymy jak będzie na meczu mam nadzieję ,że będzie te -naście tysięcy ![]() ![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
co to zreszta za promocja dla studentow jak 20 zl to mozna normalnie kupic bilet na G ? jak ja studiowalem to mozna raz bylo kupic bilet za 10 zl przynoszac kupon z Gazety Krakowskiej,a stadion byl wtedy mniejszy ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Mam dwa wolne karnety na sektor E cena 30 zł za jedną osobę kontakt na PW
Już nie aktualne
Ostatnio edytowane przez buli116 : 21.10.2010 o godz. 12:18.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zamienie sie 2 Biletami z G3 na E12 lub E15 ... najlepiej jakby to byly miejsca jakos na dole
Kontakt - gg 8422972
Ostatnio edytowane przez Cwiara11 : 21.10.2010 o godz. 12:42.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mecz z Legią coraz bliżej dlatego zalecam kupować abonamenty żeby mieć pewność wejścia na mecz bez potrzeby kupowania biletu za 200 zł pod stadionem. Bilety są bardzo tanie ale warto dołożyć kilka złotych więcej i mieć zagwarantowane miejsce na meczu z Legią, żeby potem nie było płaczu ze źli ludzie oferują kupno biletów za 100 czy 200 zł
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/ Promocja dla studentów jakby ktoś się dopiero obudził http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ystkich_zakow/ (To są bilety na sektory D a nie na G. Czyli narożnik, bardzo dobry widok z każdego miejsca. Czytanie ze zrozumieniem się kłania na przyszłość. I jak Ty kupowałeś to siedziałeś na kamyku obok trawy wyrastającej na trybunie bez dachu nad głową z dużo gorszym polem widzenia i płotem na 2 metry przed sobą.) Niespodzianki jak co mecz http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eczu_z_lechia/
Ostatnio edytowane przez aNouc : 21.10.2010 o godz. 13:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Będzie można kupować bilety na wyjazdowy mecz z Cracovią? Czy tylko stali wyjazdowicze będą mogli kupić? Może ewentualnie tylko Ci co pojadą na wyjazd do Poznania? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kupować? Co to za wyrażenie?
![]() Pytaj czy będzie można dostać. Osoby, które jeżdżą na większość wyjazdów w sezonie bilet raczej dostaną, ale o szczegóły to już pytaj odpowiednich osób na forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
skoro bilety nie sa tansze niz najtansze dostepne. w ARS-ie np. studenci pierwszego roku placa 10 zl i nikt inny nie ma takich cen wiec tacy studenci moga naprawde czuc, ze ta promocja jest skierowana do nich. Jak ja kupowalem bilety to siedzialem na trybunie B wiec najbardziej eksluzywnej jesli chodzi o komfort i widocznosc jak na tamte czasy bo promocja obejmowala wszystkie sektory - specjalnie tam wtedy poszedlem bo normalnie nie bylo mnie stac. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
zreszta sam fakt pytania o to na forum jednoznacznie wskazuje na to ze taka osoba nie powinna dostac biletu i tak tez pewnie bedzie. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam,
Mam pewien kłopot jako że pracę kończę o 17 cięzko mi się przebić do Wiślackiego świata przed 18. Słyszałem że w kasach obok sklepu sprzedaż jest prowadzona do 20 ale wczoraj byłem obok stadionu i żadnej takiej kasy nie widziałem. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Wiem, że przez forum nie załatwi się biletu na derby, ale może w ostateczności zapytać czy będzie jakaś część dla ogólnej sprzedaży, bo to jakąś wielką tajemnicą nie będzie. Kto jeździ na wyjazdy będzie wiedział jak bilet sobie załatwić. Tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Kupię 1-3 bilety na Lechię. Sektor G
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czy faktycznbie bilety są sprzedawane do godziny 20 w kasach obok sklepu czy to jakieś przekłamanie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na stronie głównej pisze, że można więc chyba tak. Zawsze można zadzwonić do Wiślackiego Świata i się upewnić.
Ostatnio edytowane przez gris : 21.10.2010 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam.
Jestem z wałbrzycha.troche daleko do krakowa ale chcemy wybrac sie na mecz wiselki z legia 13 listopada.chcialbym sie zapytac czy jest jakas opcja kupna biletow przez internet? bardzo nam zalezy zeby znalesc sie na meczu.pozdrawiam |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie ma możliwości zakupu przez internet, tylko i wyłącznie osobiście lub przez jakaś osobę/znajomego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ps. szkoda,że ludzie chodzą na mecz oglądać rywali a nie Wisłe :/ ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kupie bilet na G, lub mozliwosc zamiany jesli ktos posiada na G i chce zamienic na inny sektor na ktory kupie jeszcze bilet.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ak mowilem jestem z wałbrzycha torche km jest do krakowa niemoge byc czesto na meczach wisly.niejade ogladac rywali bo w legii niema czego ogladac chyba ze skorze na lawce. Odczegos trzeba zaczac i upatrzylismy sobie wlasnie jako na dobry poczatek wlasnie ten mecz.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ogarnij kogoś kto możne Ci kupić bilet (o ile nie wykupią w 1 dzień), prześlij mu kasę na konto i odbierzesz bilet przed meczem, wszystko jest do rozkminienia jak się chce.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ja na tym meczu bede napenwo.mam kuzyna w katowicach jak by co to napenwo pojedzie i mi kupi bilet.Mam jeszcze kolezanke studiujaca w krakowie wiec bilety beda tylko chcialem sie dowiedziec czy przez internet mozna kupic bilet zeby ich nie fatygowac. pozdrawiam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie można, taka forma dystrybucji ma być wprowadzona dopiero na wiosnę.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Wszyscy beda zadowoleni! A mecz z Legia nie jest 13 lisopada tylko 12 (piatek). No i rzecz najwazniejsza Wisla pisze sie z wielkiej litery
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 21.10.2010 o godz. 21:37.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wczoraj poszedłem po bilety dla kumpli z Gdańska, sam mam karnet na D23 i Pan w okienku powiedział, że nie ma możliwości kupna biletu na D bo cały ten sektor jest przeznaczony dla studentów. Ostatecznie jednak sprzedał mi bilety gdzieś w 1 rzędzie. Dobrze, że sie udało ale kto podejmuje takie chore decyzje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w ramach ciekawostki co do biletow studenckich:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Coglin : 22.10.2010 o godz. 12:46.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
witam, chciałbym kupic bilety dla paru osób z poza krakowa(przyjada dopiero w dniu meczu), niestety nie mam ich dowodów ani zadnych legitek, istnieje jakas możliwośc zakupu tych biletów?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wlasnie kupilem bilet na G w kasie - 20 ZL
|
|