|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
dzięki za odp. Jeszcze jedno pytanko, cwiczy, ćwiczył ktoś z Was może w Amnacie na Cystersów? Jak wrażenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jutro odbiory biletów są w starej hali Wisły. Ta "stara" hala to ta w której rozgrywane są mecze kosza?
Dziękuje za szybką odpowiedz ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 19.10.2010 o godz. 19:42.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dokładnie właśnie ta...
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
mam pytanie mógł by mi ktoś dac zdjęcie czapki Towarzystwo Sportowe ?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czy wie ktoś z was ( pytanie raczej do starszego pokolenia wiślaków ) jak miał na imię niejaki Kościelny występujący w naszym zespole w latach 50
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
||
W tym numerze Forza jest z nim wywiad: ![]() Rozmowa z nim z 2006 roku: Cytat:
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21965 W tym roku po raz trzeci z rzędu Oldboye Wisły rządzą w Krakowie: http://krakow.naszemiasto.pl/archiwu...anow,id,t.html ![]()
Myślenie nie boli !
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kazimierz Kościelny
uprzedzony. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
He
dzięki wam ![]() A jeszcze takie pytanko związane z Finałem Pucharu Ligi z 2001 roku. Kto wtedy strzelał dla nas bramki w tym dwumeczu z Lubinem bo już nie pamietam a znaleźć tego nie mogę nigdzie
Ostatnio edytowane przez szczepanwislak : 19.10.2010 o godz. 21:48.
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ma ktos UPC i sciaga pliki z hotfile ? Muli czy idzie normalnie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() http://lmgtfy.com/?q=Puchar+Ligi+2000%2F2001 Pierwszy link. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Premium nie ściągałem, ale normalne muli. Koło 20-40 kb. Jak większość darmowych serwerów.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cześć, nie wiecie gdzie można w internecie obejrzeć bramki z wczorajszych meczów LM?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Kiedyś ktoś w tym temacie polecił mi super program do słuchania radia na necie. Nie mogę sobie przypomnieć jego nazwy. Miał taką żółtą/pomarańczową okrągłą ikonkę. Można było wybierać stacje z całego świata, przeszukiwać po kontynentach albo alfabetycznie. Kojarzy ktoś?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
I to chyba ja byłem ![]() muli jak diabli - max to 120kb. A powinno być 800.
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 20.10.2010 o godz. 13:03.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie co do odbiorów biletów do Poznania. Czy ziomek bez problemów odbierze bilety gdy kwit jest wystawiony na mnie ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tak (pincet znaków)
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja mam UPC 10mb i na normalu wiecej niz 250 kb/s nie pójdzie przy PREMIUM nie weim , nigdy nie mialem ale mysle ze z 1000 pociagnie Ja max z torrenta sciagalem plik 1300kb/sek ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Poleci ktos w Krakowei jakis dobry komis w ktorym naprawiaja telefony?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję jakąś rzetelną, niedługą notkę na temat: Ustrój polityczny PRL`u. Poratuje ktoś
?![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy jutro rano ok.7 spotkam się z korkiem jadąc 178 z Łagiewnik w stronę M1 ? Z góry bardzo dziękuję.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na jaki sektor musze mieć bilet by przejść na sektor G ? Widziałem jak chłopaki ostatnio przeskakiwali z nie wiem którego sektora, na G.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w takim razie nie, od 3 dni sciagam nawet teraz i caly czas 200-250
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 20.10.2010 o godz. 20:00.
|
|
|