|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisla ma z dupy terminarz, i zagra pewnie na wskros przewidywalnie, czyli pokona Lechie, przegra w Poznaniu, zremisuje w kibucu i zremisuje badz wygra z Legia.
Z Lechia wygramy, bo niemozliwe jest tylu meczu z rzedu nie wygrac, w Poznaniu przegramy bo Amika podobnie nie moze wszystkiego w piec brac, Pajacovia identycznie, a Legia to Legia. Dwoch niewidomych sie bedzie bilo i ktorys w koncu trafi drugiego. To tez bedzie tradycyjna sinusoida nastrojow. Po Lechii napinka i zimny prysznic w Balonlandii. Wyrwane 0:0 z jaskini pejsatego lwa i bol zebow z Legia. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To samo twierdziłam przed meczem z Górnikiem :]
Lechia ma swoje 5 minut... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Korona gra bez Vuko w środku, więc ja widzę cień szansy dla Legii. Może nie na wygraną, ale na zdominowanie środka pola, a dodatkowo wypełnanie zaleceń taktycznych. Remis.
Legia - X/W/L/X Wisła - L/W/X/X Tak mniej więcej to widzę. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Niedzielan noge skręcił w 30min ostatniego meczu, więc raczej nie zagra ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Rozpoczął się przetarg do transisji Ekstraklasy na kolejne trzy sezony:
Cytat:
Jak dla mnie minimum 4 mecze pierwszego wyboru na C+ będą optymalnym rozwiązaniem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie rozbicie oferty na trzy pod oferty jest tragicznym rozwiązaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ekstraklase moze pokazywac tylko i wylacznie Canal+.
Widzialem juz mecze na TVN-poziom zenujacy. Na TVP-komentarz zenujacy. Polsat i wielki mistrz futbolu Koltonio-Borek-zenada. Tylko C+ gwarantuje pokazanie meczu na najwyzszym poziomie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
A co do pomysłu rozgrywania meczów w poniedziałek, to o większej głupocie dawno nie słyszałem. ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
ja jebie ale cyrk. CO oni za kaszane odstawiaja, zal. A moze zrobmy tak ze jak np Wisla bedzie grala z Legia to 20 minut pokaze canal+, 20 Polsat sport, 20 TVP2 i 20 orange sport. 10 minut w ogole nie byloby w tv. To by dopiero byl czad, zajebisty podzial, wszystkie stacje syte, trzebaby kupic kilka dekoderow, wow ale by byla jazda!! To jest k.. poprostu Polska. Nie dosc ze juz mamy LM w n-ce, MS i ME na tvp lub cyfrowym polsacie, lige ojczysta i najlepsze ligi swiata na C+ to jeszcze brakuje tego zeby 4 mecze w kolejce pokazywala jedna stacja, 2 inna i 2 jeszcze inna. O Boze
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
i ku**a na h*j komu mecz w poniedziałek!?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jedyne różnice to poziom komentarza, a ten najlepszy jest w C+, Polsat też jakoś trzyma poziom razem z OS, ale pozostałe stacje przemilczę.
![]() Ma być po "europejsku".Z tego co pamiętam to w poniedziałki gra(-ła) Championship. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
różnice w odległości i w czasie przejazdu w Anglii i u nas to niebo i piekło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeszcze liga portugalska gra w poniedziałki.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
bardzo dobry pomysł z meczami w poniedziałek. nieprzypadkowo tak grają dwie najlepsze i najbogatsze ligi na świecie, premierleague i primera division. kwestią czasu jest już tylko, gdy następne kraje to wprowadzą - prawdopodobnie bundesliga już od przyszłego sezonu.
przy każdej okazji wszyscy podkreślają, że trzeba brać wzorce od najlepszych, czy to w kwestii szkolenia, czy w organizacji. gdy tymczasem te wzorce wreszcie są wdrażane - tu akurat marketingowe, choc przecież też poniekąd organizacyjne - to wszyscy narzekają. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Misiu kolorowy Premiership i Primiera Division owszem grają w poniedziałek ale nie grają w piątek. Przy czym ani jedna ani druga nie musi zabiegać o kibiców bo karnety wyprzedają się na pniu, Polska ma nieco inna specyfikę. Czerpanie wzorców nie oznacza bezmyślnego kopiowania tylko wyciąganie tego co dobre, a odrzucaniu tego co złe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A może lepiej jeden mecz na dobę przez cały tydzień, no dobra, 2 w niedzielę, żeby wyrobić 8 meczy w tygodniu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja może ostrożniej - kiedyś wygramy. Ale z kim i jakim składem -
Jest źle, w obecnej chwili realnie ocieramy się o strefę spadkową. Czegoś takiego dawno nie było. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak dla mnie sprawa jest jasna. Musimy wygrać w Kielcach (bez Vuko i może bez Niedzielana) i u siebie z Jagą oraz Górnikiem. 9 punktów w tych meczach i gramy na nowo o mistrza patologicznej ligi. Osobiście w to wątpię, ale 3 najbliższe kolejki są rozstrzygające. Możemy zmniejszyć stratę do lidera, do 7 punktów, co jest w każdej chwili odrabialne, zwłaszcza w lidze pozbawionej stabilizacji. Krótko mówiąc po Jadze u siebie, będzie można już kompletnie olać sezon (90%) albo się zacznie (10%).
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Skoro juz takie rozkminki sa :
Legia Korona (W) - W....... Górnik (D) - Remis/W....... Jagiellonia (D) - W....... Wisła (W) - Remis Wisła Lechia (D) - W....... Amica (W) - Remis Cracovia (W) - Wygrana Legia (D) - Remis W takim wypadku u Nas leci Macius, a u Was jest 5 punktow w 5 meczach czyli jak 5 remisow czyli jeszcze inaczej mowiac - lepiej niz teraz Mowiac powaznie - Straszne te zycie obstawiajacych mecze Trudno o druga taka lige...Powód: W - Brzydkie slowo oznaczajace przegrana :)
Ostatnio edytowane przez kreseq : 18.10.2010 o godz. 19:17.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ah Ci kibice ![]() ![]()
drozd:
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś w tym jest
![]() Rozwijając nieco wątek 'skąd się to u mnie wzięło', cóż.. Mogę się mylić, ale jednak wydaje mi się, że Vrdoljak się rozegrał i zaczął robić różnicę. Pokazują to trzy ostatnie mecze - Lech, Widzew (był), Lechia (nie). W najbliższych meczach jeszcze będzie, wyleci gdzieś koło meczu z Wisłą. Zobaczymy, generalnie to ostatnia nadzieja ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 18.10.2010 o godz. 19:40.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Tacy kolesie jak Terlecki, Przytuła czy Śrutwa, ciągną C+ w dół i już mocno kibicuję ich konkurentom. Tak jak były piłkarz, rzadko jest dobrym trenerem, ta sama zasada działa wśród komentatorów. Ostatnie nazwanie Przytuły "ekspertem" w wywiadzie po naszym meczu z Górnikiem rozjebało mi i tak już rozchwianą psychikę. Realizacja i otoczka robiona przez Canal+ jest ok, lansowanie bezrobotnych debili, bo większość byłych piłkarzy takimi jest staje się śmieszne.
Ostatnio edytowane przez gigant : 18.10.2010 o godz. 20:42.
|
|
|