|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kuban na 4 kolejki do końca awansował do ekstraklasy.Bilans jest niezły.17 meczów bez porażki 14-3-0 a ogólnie 23-7-4.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kasperczka do Zagłebia L sie wybiera
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32298,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chyba jakieś inne czynniki decydują o tym aby wywalić Bajora,bo zapewne nie to, że jakiś buc nie piśmienny sobie z niego drwi. Bez jaj. Grają kawał piłki jak na naszą ligę przy potencjale osbowym nie rzucającym na kolana. Raczej zasługa to Bajora,bo są ładnie poukładani. A Kasperczak dałby już sobie spokój z trenowaniem,bo nic do ligi nie wnosi.Facet wstydu nie ma jak dla mnie.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 18.10.2010 o godz. 14:21.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podobno Bajor się strasznie zmienił po śmierci żony i ma bardzo "olewcze" podejście do pracy.
Podobno. I wcale mu się nie dziwię. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kasperczak to pownien ogódek plewić a nie w trenerke sie bawic bo i w Zabrzu i u nas duzo mówil a mało bylo z tego pozytku. Apropos plotek o checi zwolnienia Bajora to jestem zaskoczony,Zaglebie gra na ta chwile dobrą piłke, ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 19.10.2010 o godz. 14:02.
|
|
|
|
Guest
|
|
Zabrze - kraina miodem i mlekiem płynąca i wypad z ligi w której zostały bidoki jak Bytom, Wodzisław i ŁKS (sportowo). Wisła - klapa na całej linii, prawda, że pechowa (Jop!), ale z drugiej strony tyle braterskiej pomocy ile dostaliśmy na wiosnę - fatalny Śląsk, bezbarwna Lechia, która nam dokopała 3 dni później w PP, Legia, Polonia Wawa, nawet Pejsy które same oddały bodaj jeden celny strzał na bramkę Wisły. Fatalnie przegrany PP, Karabach to stosunkowo najmniejszy klops w tym wszystkim biorąc pod uwagę wcześniejszy demontaż drużyny przez Basałaja&co. I co ten HK ma ugrać w Lubinie i dlaczego nic? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kuba Błaszczykowski właśnie wywalczył karnego w meczu Borussia Dortmund - PSG
![]() Wynik: 1-0 (55 minuta) ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Fajny wywiad z Lenczykiem. Trochę światła rzuca na to, dlaczego nam tak słabo idzie rehabilitacja kontuzjowanych piłkarzy:
http://futbolnet.pl/wiadomosci/caly-...bardzo-ciekawy ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|||
Maaskant też podzielił zawodników na grupy i jescze jedna rzecz była podobna, tylko przypomniec nie moge o Smudzie Cytat:
![]() tylko współczuć, że to Smuda jest "doradcą" Cupiała ![]() o Pietrasiaku i sąsiadce Cytat:
min. o rehabilitacji w Wiśle: Cytat:
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 24.10.2010 o godz. 09:02.
![]()
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie i panowie gotowi na Beto Show ?
Uwaga...goool Nasz ulubieniec gra w Chinach, a konkretnie w klubie Nanchang Bayi. Zdobył w tym sezonie 6 bramek. W Chinach odnaleźli się również Mohammed Kallon czy Ahn Jung Hwan, ci są wyżej w klasyfikacji strzelców odpowiednio 7 i 10 goli ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W Chinach nawet permanentnie kontuzjowany Olisadebe dawał radę strzelać bramki więc wnioskuję, że nie jest to zbyt wymagająca liga.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ale nieźle się obrócił to trzeba przyznać jak w fifie
Dobrze że znalazł lige w której jego poziom jest odpowiedni. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno liga jest o innej charakterystyce. Mniej walki, wiecej "miękkiej" technicznej gry. Ale czy poziom jest tak wiele słabszy od polskiej ligi ? Raczej ciężko to porównać. Frekwencja jak widać dopisuje, choć tam piłka to taki sam egzotyk jak u nas...krykiet czy polo. Kojarzy mi się z początkami na Cyprze. Kilka znanych, ale zgranych gwiazd, słabe obrony i nastawienie zespołów na atak.
Ostatnio edytowane przez tofik : 24.10.2010 o godz. 10:17.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Marcelo gra od początku spotkania a jego zespół wygrywa 9:0
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze mi się Feyenoord kojarzył jako silny klub. Co tam się stało? A fajnie, że Marcelo gra, w końcu trochę kosztował, więc głupio, żeby siedział na ławie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No też jestem zadowolony z tego, że Marcelo jest podstawowym zawodnikiem.
PSV z Ajaxem myślę będzie w tym sezonie walczyć o mistrzostwo. W PSV jest kilku naprawdę bardzo dobrych piłkarzy Toivonen, Dzsudzsak, Afellay to samo w Ajaxie - Suarez, van der Wiel, Maarten Stekelenburg, Demy de Zeeuw. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Marek Zieńczuk w końcu powrócił do Lechii, tyle że w II drużynie, niestety porażka 0-3
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Benhaaker jest tam dyrektorem sportowym.....wystarczy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Mi...wiadomosc.html
Cytat:
|
|
|
|
maurotanin
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kuba szykowany na kapitana repry!!
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html komu jak komu, ale jemu to się należy ![]() ![]()
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez emjot : 27.10.2010 o godz. 08:53.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Czytaliscie o Gorawskim ze jest postrachem klasy B (17goli)? Gornik go karnie zeslal bo nie chce rozwiazac kontraktu
O co tam poszlo miedzy Damianem a klubem ? W sumie to mi Go zal Troche zdrowia zostawil w Wisle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnimi czasy oglądałem dwa mecze ligi portugalskiej, i to zespołu gdzie występuje nijaki Moretto. Napiszę tak. Jeśli jedynym powodem dla którego nie trafił do nas był spór o sumę odstępnego dla menago,to Opatrzność nad nami czuwała. Napisać,że jest fatalny,to nadużycie, jednak szału żadnego nie ma. Bramka z zerowego kątka w meczu z Bragą,to właśnie taki charakterystyczny dla niego klops. W całym meczu gra solidnie,łapie co ma łapać, na przedpolu tez daje radę, i nagle z żadnego zagrożenie puszczą bramkę. Strasznie gość nierówny. Jak na moje oko,laika,to facet nie jest w niczym lepszy od Pawełka. Z drugiej strony niepokojące jest to,że nasi "scauci" biora pod uwagę gości bardzo przeciętnych. Nie przyszedł Moretto, co niektórzy nazywali skandalem,to ściągnęli Jovanica. Ewidentnie ktoś ma problemy z oceną przydatności bramkarza,a co istotne jego umiejętności.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Jak to o co ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zawodzić zawodził, ale nie rozumiem czemu miałby się godzić na obniżkę kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym poszedł na obniżenie jeśli prezesi zrobiliby to samo. I wszyscy inni w klubie.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie. Prezesi też nie zapobiegli spadkowi z ekstraklasy więc tak samo powinni obniżyć sobie pensje.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|