|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bardziej to Ty sie 'zidiotyzowales' bo chyba kazdy wie o jakie 'primo' chodzi ![]() Widzew skopal mi kupon, jakos liczylem ze po 10 latach poradza sobie ale niestety, Legia lubi przelamywac sie z druzynami ktore nienawidzi. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie schlebiaj sobie, bo od nienawiści (Widzew) do zwykłego olewania (dawny Lech, obecna Amica), to jednak daleka droga. Zrozum, że nie wszyscy "bo w nienawiści....." i "a Legia kurczak" tak prostacko wychowują swoje dzieci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() Trochę mnie zawiedli, bo chodziła fama po mieście, że mają spalić :( .
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 16.10.2010 o godz. 00:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Myślałem że to legioniści powinni odpowiedzieć jaka jest ich kolejność nienawiści i dlaczego (jeśli) Widzew na 1 miejscu a Lech (Amica) tylko olewanie? Ja mam wrażenie że daleko do olewania Lecha przez Legie, widząc jak kibice "żądali" pokonania Lecha w Warszawie od piłkarzy. Zmylił mnie ten Kraków u Ciebie w podpisie (że też są w Krakowie Legioniści....?) ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 16.10.2010 o godz. 09:02.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kolejnosc kos bo nienawisc to zbyt duze slowo i tutaj gigant ma racje jest rozna ale mysle ze 1 to Widzew a druga bedzie Polonia
Z Leszkiem to raczej odpowiedz na ich "w nienawisci" bardziej smiech niz cos konkretnego. Wisla to Wisla... nie lubimy i nie polubimy ![]() PS: W Warszawie sa Widzewiacy i w Krakowie Legionisci... Taka karma ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak, wiem, jestesmy dla nich 'Belchatowem' czy innym 'Lubinem'
Szkoda tylko ze podczas meczy, przed i po zupelnie co innego wychodzi Nie mowilem nic o kolejnosci tylko samego faktu![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk prowadzi 1-0 z Polonią i sprawia o wiele lepsze wrażenie. Poloniści tak naprawdę nie zagrozili jeszcze bramce Kaczmarka. Może być "wesoło "na Konwiktorskiej po tej porażce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Brawo Śląsk !
Lenczyk to inteligentny trener bardzo fajnie poukładał ten zespół taktycznie. Być może remis u siebie z tym zespołem nie jest bardzo złym wynikiem. Cała polska śmieje się z Polonii to co wyprawiają tam Wojciechowski i Janas jest po prostu śmieszne. To jest chyba tak, Śląsk ma bardzo dobry kadrowo zespół na czołówkę ligi moim zdaniem. Tylko wcześniej Tarasiewicz nie mógł ich jakoś poukładać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Janas poleci? 2 remisy i 1 porazka(jesli ten wynik sie utrzyma) nie wrozy niczego dobrego. Tak, jak mowilem...Polonia ma w wiekszosci przecietnych grajkow ligowych i Bakero chyba wyciagnal z nich maksimum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeszcze 45 minut, ale jedno jest pewne, ta liga jest nieprzewidywalna jak żadna inna w Europie.
Tak wogóle to pamiętam jak po 2 kolejkach niektóre pismaki już tytułowały Polonie na Mistrza (majstra?) ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bracia z Wrocławia muszą dziś wygrać! craxa jutro remis lub porażka w Ruchem i zostanie sama tam gdzie jej miejsce - dno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wyłączam komentarz z meczu Śląsk - Polonia.
Motyka z tym drugim ziomem to zbyt inteligentnymi słowami nie przebierają.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mają przecież Saidi'ego i Radomskiego... Matusiaka, Polczaka, Tupalskiego.
![]() ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z prowadzenia już nic nie zostało. Teraz trzeba walczyć o remis. Szkoda, ale przecież cudów nie ma.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obrona niestety przy obu bramkach zapierdo*iła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dali radę
!![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry mecz we Wrocławiu, chociaż szkoda Śląska, mogli to wygrać.
Ciekawostka z niższej ligi: GKS Tychy 8-0 Polonia Nowy Tomyśl http://www.gkstychy.info/belive/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Brawo Śląsk!
)![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Rozumiem,że Discopolowcy dalej idą na majstra
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zaraz wpadnie tu DumaStolicy i tobą pozamiata
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak to zaraz?
Przeciez cała Kamienna pojechala do Wrocławia, nie widziales tego nabitego sektora gosci? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Groclinie już jednak zmienili nastawienie
http://wielkapolonia.pl/component/co...zej-utrzymania |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gol Frankowskiego, Jaga prowadzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aż miło się patrzy na grę Jagiellonii.
To jak jej zawodnicy potrafią szybko wymieniać między sobą piłkę. Jestem ciekawy czy przyjdzie w końcu okres w którym Jaga zacznie masowo tracić punkty, bo jak na razie na to się nie zanosi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No to Janas polecial, a taki byl fajny, Amerykanski...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak Janas wyleci z Polonii, to zapewne wyląduje w Legii na stanowisku dyrektora sportowego.
|
|
|