|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
o wejscie pewnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nic nie myślę. Pisze że jak bedą chcieli to się da wszystko zrobić.Jak nie- to nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Stadion zły nie jest,wymaga tylko liftingu, bardzo drogiego dodajmy. Tylko nie ma się co łudzić,że miasto wyjdzie z jakąś inicjatywą i same od siebie coś zrobi w tej kwestii. Wszystko na alibi. Miał być stadion jest stadion,a że wygląda tragicznie?To niech sobie klub sam coś z tym zrobi. Tak to mniej więcej wygląda. Tak polska specjalność,wybudować most ale dróg dojazdowych już nie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jest i zółty kolor...wspaniale to wyglada
jestem zachwyconyhttp://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...9724987699.jpg a to jest zbrodnia na naturze, zamiast ograniczac tereny brukowane/asfaltowe to dawaj!!! http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...9724986694.jpg ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten daszek to jest masakra... wygląda to jakby stadion rzygał na swój widok...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pewnie koszt tych betonowych wymiocin to równowartość kilku telebimów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy są już jakiekolwiek sygnały o rozstrzygnięciu przetargu na prace przy trybunie północnej? Mija już drugi tydzień od jego zakończenia, zatem skoro nadal nic się nie dzieje, trzeba uznać, że przetarg zostal unieważniony (np: z powodu brak ofert). Dziwi mnie, że nikt ze strony dziennikarzy i klubu tego nie pilnuje.
Dziwi mnie też kompletny paraliż polityczny wiślackiego środowiska w przededniu wyborów samorządowych - nie słychać nic o żadnych rozmowach SKWK lub kogokolwiek innego z partiami i kandydatami na prezydenta miasta w sprawie poparcia określonych ludzi w zamian za konkretne gwarancje dotyczące spraw klubu, kontynuowania budowy etc. Nie ma żadnego wyraźnie zwiększonego lobbingu, nacisków, pokazywania się (np: manifestacje, demostracje). Ludzie, to jest we współczesnym świecie standard, a Wy tam najwyraźniej dalej siedzicie w jakimś zacofanym grajdołku polskiego postkomunistycznego myślenia pt. "apolityczność" - potulnie robieni w konia przez ZIKiT oraz urzędników miejskich.
Ostatnio edytowane przez Markus : 14.10.2010 o godz. 14:03.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A jak to ma docelowo wyglądać?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ZIKIT jeszcze zmianił SIWZ na telebimy. Proponuję się wczytać w załacznik nr 5, Trzeba wyprodukować konstrukcję do ekranu wraz z podestami technicznymi i przymocować do istniejącej pod dachem konstrukcji, która posuada podesty techniczne. Ręce opadają.
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ściągnąłem sobie poprzedniej specyfikacji, załącznik 5. Ma ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Markus wszystko zgoda ale kto ma to robić jak nikt nie ma czasu/chęci/możliwości - skreślić kto co woli? A czeka nas-prawdopodobnie- jeszcze jedna niemiła niespodzianka przed wyborami - uderzająca w nas bezpośrednio. Ale narazie nie będę krakał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arpaho, podesty techniczne czy dodatkowa konstrukcja, bo to rózne sprawy.
w SIWZ były, ale w projekcie Obtułowicza już nie. Dziś zmieniono więc projekt na nadzór autorski Jest tam jeszcze kilka innych kwiatków
Ostatnio edytowane przez TS FANATIC : 14.10.2010 o godz. 16:11.
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie bardzo rozumiem. Czyli firma która wygra przetarg będzie miała dostarczyć 2 telebimy + podesty techniczne i to zamontować. w takim razie co z obecną konstrukcją pod telebimy? zostaną zdjęte?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
^^
Z przedmiaru Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy to jest najnowsza wizualizacja ale chyba tak http://www.youtube.com/watch?v=hj-8hOf3EsE Powód: jutub
Ostatnio edytowane przez sergio : 14.10.2010 o godz. 18:02.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o daszek, to powinien wyglądać on tak jak na tej prezentacji. Przynajmniej teoretycznie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy wiadomo coś na temat wyników przetargu na wykonanie wnętrza trybuny północnej?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Będą elektroniczne bandy reklamowe - tutaj zmiana p.s. no i sprostowanie dotyczące konstrukcji.Zostaje ta co jest - zmiana
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 15.10.2010 o godz. 14:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest sprostowanie odnośnie konstrukcji podałem linka. Domyślam się że podestów też juz nie trzeba będzie wyceniać
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
bardzo bym prosił o screena z kamerki na A/B. Przy okazji nie wiecie co może byc nie tak że mi kamerka nie działa? Zainstalowałem nowego Firefoxa i najnowszy Quick Time i nadal pisze że czegoś brakuje. Co jeszcze trzeba zainstalowac? Przed formatem dysku mi działała kamerka a teraz już nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Miałem podobnie. Teraz otwieram przez Quick Time --> Otwórz URL --> rtsp://91.213.255.219/live/mpeg4 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|