|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zburzyli dziś kasy od strony dawnego sektora C
![]() Jeszcze A/B i będzie to jakoś wyglądać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
noo wreszcie to juz ostatnie syfy wokol stadionu czy jest cos jeszcze? masz zdjecia?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ma ktoś fotki albo zapis z kamerki ile już krzesełek ułożonych jest na zachodniej
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Materiał TVP Kraków ch...wy
Jak trzeba się czymś pochwalić, to "stadion miejski" Jak prokuratura, to "stadion Wisły Kraków" I gruba nieścisłość, by nie powiedzieć - kłamstwo. "Miasto przejęło stadion w 2004 roku z rozpoczętymi już pracami budowlanymi" (a to ma tłumaczyć, że nie zmieniano projektanta, bo trzeba by było wszystko burzyć). G*** prawda. To miasto od samego początku budowało wg tego dupianego projektu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
WSTAWI KTOŚ screen'a z budowanej trybuny VIP ? Bardzo proszę, bo w sumie cichosza co z wzorem krzesełek na tejże trybunie...;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy tam na prawdę pracuje 3 gości? Czy może reszta robi coś bardzo skomplikowanego w środku? x.X
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
a po co ma ich być więcej skoro do marca jeszcze daleko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Hehehe dobre to było ))))))Tylko zapomniałeś sprecyzować którego roku ! ![]()
Ostatnio edytowane przez mlynek : 13.10.2010 o godz. 11:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak patrzyłem wieczorem na kamerki, to zarówno na dawnym C, jak i na budowanej teraz dawnej A i B świeci się światło wewnątrz trybun. Jak jest nie wiem, ale chcę wierzyć, że ktoś tam jednak pracuje i do marca w końcu oddadzą całość do użytku kibiców. Bo to, że nie będzie wszystko ostatecznie dokończone to jestem pewny
![]() No i niech w końcu na północnej zacznie się coś dziać!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
na AiB i C swieci sie w nocy od ponad msca...a efekty? coz, juz zamykaja trybune, posadzki w wielu miejsach wylane, glownie brak w korytarzach, wiec chyba w miare im to idzie, pewnie na legie sie nie wyrobia, ale na jakis nastepny mecz pewnie tak, inaczej nie widzialbym sensu zakladania teraz krzeselek, tylko w lutym, bo po co maja stac w zimie kolejne 4 msce..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ważne, żeby przed początkiem ostrej zimy udało się "zamknąć" obiekt szybami i móc nagrzewać go w środku. Wtedy z wykonywaniem prac już nie powinno być problemu i można by było mieć nadzieję na koniec budowy faktycznie w marcu. Ale może jestem niepoprawnym optymistą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie tam ciężko uwierzyć, żeby na Legię oddali trybunę. A że krzesełka zakładają? Przecież wybory zaraz będą, to o wiele lepiej powiedzieć: "robiliśmy wszystko, żeby zdążyć. Nawet krzesełka już są. Niestety wykonawcę blokowały sprawy niezależne od miasta i będziemy musieli poczekać z oddaniem tej trybuny do wiosny".
Ale jestem człowiekiem małej wiary i chciałbym się mylić i przywitać Legię przez niemal 30 tyś. gardeł ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Znów musieli coś zrobić, żeby człowieka zdenerwować...
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...odniej//40943/ Przeciez te schody świecą się jak psu jaja... A na tle tego "super' szara "elewacja". Mam nadzieję, że szybko te schody zostaną zabrudzone, bo poprostu brak słów... Zamiast malować mogli dać jakieś odblaskowe "coś" to wtedy nie rzucałoby się tak w oczy i ładnieby wyglądało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Zdjęcia a przede wszystkim komentarze z głównej wybitnie do dupy. Zresztą jak zwykle. Tym razem reporter podaje że dziś zaczęło sie układanie krzesełek- a prawda jest taka że juz w sobotę były pierwsze krzesełka. Kiedyś podali info o dachu nad okrąglakiem.Skończyło się na jednej belce wylanej.
Zdjęć z podziemi nie było już z 2-3 miesiące- a tam powinny być bardzo zaawansowane prace. Mógłby też reporter zasięgnąć informacji o północnej - jedyne 10 dni minęły od rozstrzygnięcia przetargu- kto jak kto ale klub powinien być na bieżąco. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A orientujecie się czy będą te schody ruchome na zachodniej?W projekcie były ale chvuj wie czy ZIKIT ich nie zabrał.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Tych schodów nie było w pierwotnym przetargu, czy je zamówili później - tego nie wiem.
Coś mnie niepokoi ta cisza o przetargu na zaplecze północnej, już ponad tydzień od zakończenia przyjmowania ofert, a ZIKIT milczy na temat ofert i wyboru wykonawcy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...odniej//40943/
Te ściany w środku okien są po prostu zajebiste ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No ale te ruchome schody będą tylko na środku dla Cupiała i jego gości. Także kogo z nas to dotyczy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A co Wy na to!
Kogoś naprawdę mocno obuch je...ł w głowę...http://www.stadionwisly.info/fotorel...owy/2010-10-13 ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
sergio o co konkretnie Ci chodzi?
![]()