|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy jakiś krakowski punkt Sts-u potrzebuje pracowników ? Widział ktoś może jakieś ogłoszenie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie do posiadaczy ipodów touch. Czy można ściągać na niego jakiś plik (np film 700 mb z megaupload) a potem zrzucić go na pc?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szukam taniego ksera w Krakowie, najlepiej Nowa Huta, mam do skserowania pare zeszytow
![]() I ile taka przyjemnosc od strony, bo widzialem nawet po 3 groszy za strone :( ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
gadalem z pracownikiem i dostalem ulotke ze: 0 zl za prowadzenie rachunku 0 zl za dostep do konta przez internet 0 zl za przelewy realizowane z rachunku przez internet karta debetowa Maestro,ktora umozliwia : - wyplaty gotowki bez prowizjii z 19 000 bankomatow w 16 krajach Europy w Polsce 3600 , platnosc bez prowizjii w sklepach na calym swiecie , sms-owa lokalizacje 3 najblizszych bezplatnych bankomatow
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 12.10.2010 o godz. 18:27.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
chce się ubezpieczyć.... jestem już po tym co jutro czeka Boguskiego (rekonstrukcja)... Czy firmy ubezpieczeniowe podbiją mi kwotę ubezpieczenia z powodu kontuzji\przebytej operacji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jakie funkcje, formuły zrobić w excelu, żeby obliczyło mi:(oczywiście mam tabelę z imionami, nazwiskami i zarobkami)
liczba osób z pensją poniżej 1 500 zł liczba osób o imieniu Maciej liczba osób o nazwisku zaczynającym się na literę K Z góry dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Chcąc dokonać przelewu na konto bet at home muszę podać adres odbiorcy. Nigdzie nie mogę znaleźć ulicy, miasta. Numer konta mam. Proszę o pomoc.
![]()
Si vis pacem, para bellum.
(Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny.) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Można gdzieś kupić koszulki "This time for Africa"? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
sprawdź sobie w zakładce wpłata - wpłata przelewem na konto- wydrukuj druczek i tam jest zaznaczony tylko bank + numer konta. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tak, ale ja chcę dokonać wpłaty ze strony mojego banku. Tam są wymagane dane odbiorcy.
![]()
Si vis pacem, para bellum.
(Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny.) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
nie lepiej przez przelewy24? kase u buka masz za 3 min.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
2. Funkcja jeżeli ( Maciej) 3. Funkcja jeżeli ( nazwisko K) Spróbuj coś z tym porobić, nie gwarantuje sukcesu ale z tego co pamiętam to powinno coś z tego wyjść. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
licz.jeżeli(Zakres;"Macej") co do nazwiska, nie chce mi się na sucho wymyślać złożenj funkcji - wstaw sobie dodatkową kolumnę, użyj funkcji LEWY ( LEWY(C1;1) np.) a potem użyj licz.jeżeli(ZAKRES;"K") ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam pewną galerię w simpleviewerze i chcę parę zdjęć stamtąd sobie zapisać... jak to zrobić ? wszystko jest we flashu rzecz jasna... .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam adres email nadawcy. Potrzebuję namierzyć go. Czyli np znaleźć jego profil na fb czy nk. Nie mam niecnych planów, ale potrzebuję dowiedzieć się kim ów gość jest. Znacie jakąś metodę, która pomoże znaleźć człowieka po jego adresie email? Oczywiście poza wpisaniem adresu do googli czy wyszukiwarki na fb.
Jest na forum jakiś użytkownik iPoda Shuffle? Urządzenie nie ma żadnego ekranu, tak? Możliwe jest zatem tylko słuchanie wszystkich utworów czy można sobie normalnie na kompie utworzyć kilka list i słuchać później już tylko tej wybranej? Odpowiedź może być na priva
Ostatnio edytowane przez QBAS : 13.10.2010 o godz. 13:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Pisał ktoś kiedyś z Was na studiach taką pracę o zarządzaniu pracownikami w danej firmie czy system motywacyjny w wybranej firmie. Jak tak i ma tą pracę to chętnie odkupię bo nie mam czasu na pisanie
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
A jakiej generacji masz tego toucha ? Jak ten nowszy z wifi to jest mozliwość zainstalowania programu który wyszukuje pirackie gry itp więc filmy też sie da pobrać ale po zainstalowaniu wtyczki do safari download pluigin. Ja na iphonie normalnie ściągam filmy z rpidshara i bezposrednio je ogladam na telefonie bądź wrzucam na komputer.
Ostatnio edytowane przez harimata : 13.10.2010 o godz. 14:39.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś po jakim czasie gry wygasa karta zawodnika ? i czy można wtedy wyrobić nową ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wieczor chyba po pol roku bez gry o pkt (przynajmniej w juniorach) ale nie jestem pewien, a wtedy w nowym klubie nowa wyrabiasz chyba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
HKS ma zgodę z Koroną? jeśli tak to od kiedy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Sektor gości na amice to 2, prawda? ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobre, tanie hantle
![]() |
|