|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jestem wstanie się pokusić o typ, że Legia straci 2 może 3 bramki jeśli ten cały Antolović zagra w tym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A założymy się że Legia tego meczu nie przegra? Jakoś jestem o to dziwnie spokojny, podobnie o rywalizację z Widzewem, nie wiem skąd to przeczucie ale coś czuję że wyniki będą inne niż się każdy spodziewa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciekawe ile by dostała Legia od gwiazd tvnu.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A może się lepiej zastanowić ile by dostała Wisła?
Wiem, że Legia gra tragicznie, cięszę się z tego, ale jeszcze bardziej bym się radował gdybyśmy my grali lepiej. A tak naprawdę, gramy bardzo podobnie jakościowo. O ile w ogóle grę Wisły i Legii można mierzyć jakąś miarą JAKOŚCI... Po ośmiu kolejkach mamy...12 pkt...z taką regularnością w zdobywaniu oczek wylądujemy w środku tabeli. I zajmując dajmy na to 7 pozycję, marnym pocieszeniem będzie fakt, że Legia będzie np. 9 czy 11. Dla jednych i drugich to porażka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem sytuacja w tabeli może być podobna na koniec sezonu do aktualnej gdyż:
-Wisła gra piach w lidze -Legia gra piach w lidze -Lech gra piach w lidze Pewnie na wiosne wszystkie te kluby się poprawią ale strata do czołówki może być nie do odrobienia zakładając że Jaga ,Korona,Belchatów nie obniżą lotów. Najciekawiej może być w Lechu.O ile Legia i Wisła nie mają godnych piłkarzy o tyle Poznań ma drużyne jak na nasze warunki silną ale nie ma fachowego trenera który umiałby to wszystko poukładać i piłkarze grają tylko w meczach gdzie można się wypromować czyli LE.Awans z grupy kolejorza może okazać się katastrofą ligową dla niego gdyż: 1.Zieliński zostanie 2.Grając na dwa fronty ekstraklasa będzie zaniedbana 3.Praktycznie zero szans na mistrzostwo i być może nawet puchary w przyszłym roku ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pewnie, że z Widzewem nie będzie porażki bo by Mik_as poleciał, a to byłoby zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jaki by tam wynik nie był to perspektywa grania na Widzewie z beniaminkiem ligi
nie może nie poprawiać humoru.![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Lech jak zdobedzie majstra to zdominuje lige bo napewno wywalczy awanc do CL, juz miliony liczono taki byl lament. Dopiero polowa rundy za nami, zaskoczy Wisla zaskoczy Legia i zaskoczy Lech to jest pewne, w tamtym sezonie Poloni Bytom juz chcieli robic mistrza i Szalatowa(czy jak mu tam) robic terenera Wisly i co i g. Powiedz no mi jakich to klasowych zawodnikow ma Lech? Krola Artura? bo nie widze tam nikogo ponad przecietna ligi a tym bardziej lepszych od zawodnikow Wisly. Legia jak kupowala swoje gwazdeczki to ludzie wlosy wyrywali z glowy ze lige to na 1o lat zawlaszcza i co i glowno. Problemem Wisly jest brak zgrania bo zbyt wielu zawodnikow zmieniono w tym samym czasie ale spokojnie dadaza rade. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Relacja Live - Legia - Ado Den Haag - "Mistrzem Polski jest Legia" rozbrzmiało na trybunach.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A u nas biletów na derby ni ma ;] Szykuje się niezły meczyk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O kur*a ! Prowadzą. Jak to możliwe?
Ostatnio edytowane przez Titto : 10.10.2010 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Na trybunach zabawa świetna, przynajmniej tak można wywnioskować po fotkach. Oprawa też ciekawa...
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Vinci : 10.10.2010 o godz. 19:06.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Fall Mahamadou
Osama Elsamni Ahmed Toure Trzej nowi na sparingu, do tego Staruch na gnieździe ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra kartoniada nie jest zła ;] Co do samego meczu to skończy się na 2:0 jakieś takie przeczucie mam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Piękna oprawa, nie tylko przez race, w centrum sektorówka, po bokach, według prostego wzoru kartoniada. No i CZYTELNY transparent.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak w ogóle to pierwszy skład Holenderskiego zespołu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
potem druga oprawa
Fejsbuk Legia Live ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem te oprawy kijowe trochę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zajebiste te oprawy.
W sumie cieszy że wrócił doping na Legię. Jak jeszcze na normalną ligę wrócą oprawy to będzie bardzo ciekawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Ale Cie ta Legia frustruje Najpierw szyderka z 'mistrzem Polski', mimo że o ile mnie pamięć nie myli to Wy to również śpiewacie z nieco zmienionymi słowami. Potem szyderka z ustawionego wyniku, potem niby pytanie-szyderka o skład Hagi, teraz oprawy kijowe. Wynik nie był najważniejszy, ba w ogóle nie był ważny, a oprawy były cztery. Dwie prezentacje, panorama Warszawy i racowisko z flagami.Poprawiłeś mi nastrój ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
-- Mozna gdzies poczytac o 'kulisach' powstania zgody Legia-Ado?
Ostatnio edytowane przez mic : 10.10.2010 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dlatego dziękować za przycisk "ignoruj"
Jak zaprezentował się ten cały Mamodu Fall ? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie kurffaa, Młoda Ekstraklasa
![]() szprotson napisał(a):
Ta muzina w obronie dawała rade, zwłaszcza ze to ponoc stoper a grał przez wieksza czesc meczu na prawej(?) stronie. Ale raczej ten mecz nie moze sluzyc jako papierek lakmusowy, tego co oni sobą prezentują. Mysle ze muzina z obrony zostanie, bo akurat tam mamy najwiekszy problem.
Ostatnio edytowane przez killzone : 10.10.2010 o godz. 21:02.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Titto napisał(a):
Uśmiałem się. |