The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2010, 21:01
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Polaków dzieli Kaczyński swoimi durnymi i nieprzemyslanymi wypowiedziami ,jak ty uwazasz i 1/3 ktora go popiera ,że on nie obraza Polski i Polakow to zmiencie dilera, albo popatrzcie na wyniki ostatnich wyborow,Polacy juz nie chca Pisu i sadze ze nigdy wiecej go juz nie bedzie w zadnej koalicji (przynajmniej nie z Kaczynskim ).
Kolejny "patriota" ,ktory zaczynapopis od tego kim jest jego adwersarz Komunista nie jestem nie trafiles, jak sie skonczyl PRL mialem 8 lat Zreszta jak piszesz ze jestem komunista,nie majac na to zadnych dowodow ,to ja moge napsiac ze jestes faszysta albo nazista jak chcesz..

Prawo wlasnie nie dotyczy kleru w tym kraju a ty udajesz ze dotyczy
Jesli dla Ciebie dzialanosc Komisji Majatkowej jest zadoscuczynieneim to rzeczywiscie, niech ten kraj sie szybko bogaci i zmienia swoja mentalnosc bo trwoga..
Ksiezy juz nie szanuje od dawna , bardziej szanuje inne grupy spoleczne czy zawody .
Jeżeli kogoś nie dotyczy prawo w tym kraju to oglądaj przez tydzień wiadomości albo poczytaj gazety to dowiesz się kogo nie dotyczy. Nie jest zadośćuczynieniem tylko prawnym obowiązkiem. Zabrałeś to oddaj wszystko a nie trochę ! To samo z dopalaczami niby szkodliwe ale prawo zezwala to teraz niech im oddadzą pieniądze za niesłuszne zamknięcie interesu. Mnie interesuje gospodarka i ile mam na koncie i czy mi starczy na wycieczkę do Tajlandii w grudniu. Ale ponad to cenię sobie wyższe wartości i głosuję na taką partię która reprezentuje wyższe wartości, która chce aby Polska była silna i jej pozycja na świecie mocna, czego PO, SLD i PSL nie potrafią a jedynie pogrążamy się wszyscy w kryzysie finansowym i światopoglądowym.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.10.2010, 21:25
skoro już piszecie o podziałach w naszym kraju to myśle że największy jest na bogatych (tym co sie dobrze w życiu wiedzie,zarabiaja kilka tysięcy miesięcznie to głosują na PO) i na tych którym sie w życiu "średnio" układa to głosuja na PiS .Myśle ze to właśnie w tym aspekcie przebiega głowna linia podziału w naszym społeczeństwie
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.10.2010 o godz. 21:33.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.10.2010, 21:40
AYALA napisał(a):Wyświetl post
skoro już piszecie o podziałach w naszym kraju to myśle że największy jest na bogatych (tym co sie dobrze w życiu wiedzie,zarabiaja kilka tysięcy miesięcznie to głosują na PO) i na tych którym sie w życiu "średnio" układa to głosuja na PiS .Myśle ze to właśnie w tym aspekcie przebiega głowna linia podziału w naszym społeczeństwie

Oj można się zdziwić.

U mnie w korporacji większość menadżerów i ludzi zarabiających kupę kasy jak na krakowskie warunki mają poglądy prawicowe. Nie mówię wprost PIS bo nie zawsze ich popierają.

Mają po prostu zdrowe poglądy na gospodarkę i ekonomię niezależnie od partii, a że akurat rządząca nie radzi sobie z niczym to już inna sprawa
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.10.2010, 21:57
A ja myślę że ta linia podziału odchodzi co zresztą pokazały ostatnie wybory.Nadal PO ma przewagę wśród ludzi zamożniejszych/lepiej wykształconych/z większych miast ale to nie jest tak jak kiedyś.

Ludzie już dorośli do tego że żaden rząd nie zrobi nic nadzwyczajnego a w zasadzie każdy ma/miał podobną politykę finansowo-gospodarczą.
94 - Allah Akbar!!
Buziek_LG
Senior Member

Stary 08.10.2010, 22:24
Większość przedsiębiorców(głównie restauratorów i hotelarzy) których znam przed wyborami namawiała mnie do głosowania na Kaczyńskiego.

@AS82 to że miałeś 8 lat gdy się kończył prl nie znaczy że nie jesteś komunistą. Jeśli tak gorąco pragniesz antyklerykalnej władzy to wybierz się do Hiszpanii i porozmawiaj z ludźmi jak im się dobrze teraz tam żyje. jeśli nie znasz hiszpańskiego to wystarczy że wejdziesz do MacDonalda w Madrycie i do tej samej placówki w Berlinie(Paryżu, Kopenhadze czy Sztokholmie bez znaczenia), od razu zobaczysz czy lepiej się układa Hiszpanom czy Niemcom. Zaś jeśli chodzi o komisję majątkową która tak mocno cię uwiera to sięgnij ignorancie po spis powszechny z 35 roku i sprawdź jakie dobra przed wojną miał Kościół i jakie mu władza ludowa(tfu) zabrała. Co zaś do zaglądania w życiorys to jeśli ciebie nie mdli przy rozmowie z mordercą księdza, robotnika, studenta czy profesora to z nim rozmawiaj mnie obrzydza to co czerwone s....ysyny robiły z krajem. Każdy z nich jest tak samo winny i Nałęcz i Kwaśniewski i Jaruzelski, każdy z tych s....ieli żył na krzywdzie Polaków, każdy z nich ma ręce umoczone w krwi, każdy z nich ma kieszenie napchane nie swoimi pieniędzmi. Jeśli tobie odpowiada że s....iele które mordowały ludzi są u władzy to na nich głosuj ale skończ uskuteczniać swoją propagandę.
"Nie będzie żadnej wspólnej Polski ! Nie poczuwam się bowiem do wspólnoty z bandą zdrajców, zbrodniarzy, moskiewskich sługusów, złodziei, czerwonych pająków, zabójców księży i robotników, okupantów Narodu, uzurpatorów. Nie jest moja Polska Jaruzelskiego, Kwaśniewskiego, Humera, Oleksego, Urbana, (..) i ich żon. Nie jest i nigdy nie będzie. Sprawą honoru jest do tego nie dopuścić"
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 08.10.2010, 22:40
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Większość przedsiębiorców(głównie restauratorów i hotelarzy) których znam przed wyborami namawiała mnie do głosowania na Kaczyńskiego.

@AS82 to że miałeś 8 lat gdy się kończył prl nie znaczy że nie jesteś komunistą. Jeśli tak gorąco pragniesz antyklerykalnej władzy to wybierz się do Hiszpanii i porozmawiaj z ludźmi jak im się dobrze teraz tam żyje. jeśli nie znasz hiszpańskiego to wystarczy że wejdziesz do MacDonalda w Madrycie i do tej samej placówki w Berlinie(Paryżu, Kopenhadze czy Sztokholmie bez znaczenia), od razu zobaczysz czy lepiej się układa Hiszpanom czy Niemcom. Zaś jeśli chodzi o komisję majątkową która tak mocno cię uwiera to sięgnij ignorancie po spis powszechny z 35 roku i sprawdź jakie dobra przed wojną miał Kościół i jakie mu władza ludowa(tfu) zabrała. Co zaś do zaglądania w życiorys to jeśli ciebie nie mdli przy rozmowie z mordercą księdza, robotnika, studenta czy profesora to z nim rozmawiaj mnie obrzydza to co czerwone s....ysyny robiły z krajem. Każdy z nich jest tak samo winny i Nałęcz i Kwaśniewski i Jaruzelski, każdy z tych s....ieli żył na krzywdzie Polaków, każdy z nich ma ręce umoczone w krwi, każdy z nich ma kieszenie napchane nie swoimi pieniędzmi. Jeśli tobie odpowiada że s....iele które mordowały ludzi są u władzy to na nich głosuj ale skończ uskuteczniać swoją propagandę.
"Nie będzie żadnej wspólnej Polski ! Nie poczuwam się bowiem do wspólnoty z bandą zdrajców, zbrodniarzy, moskiewskich sługusów, złodziei, czerwonych pająków, zabójców księży i robotników, okupantów Narodu, uzurpatorów. Nie jest moja Polska Jaruzelskiego, Kwaśniewskiego, Humera, Oleksego, Urbana, (..) i ich żon. Nie jest i nigdy nie będzie. Sprawą honoru jest do tego nie dopuścić"
Tak się dziś zastanawiam,czytając różne dzisiejsze wieczorne wpisy, czy inni wypili za dużo, czy ja jestem za trzeźwy
Buziek - Twoim prawem jest wrzucenie wszystkich do jednego wora ale tak to nie działa.
Trza odróżnić tego co ukradł przykładowe piwo ze sklepu od tego co napadł na bank,tego co kogoś sterzlił z otwartej a tego co zmasakrował, tego co jest odpowiedzialny za śmierć setek czy nawet tyś ludzi a tego co ma na swoim 'liczniku' dziesiątki milionów.
Ja nie kupuję takiego podejścia że np Nałęcz=Jaruzel ,Kwaśniewski=Piotrowski itp.
W ogóle dyskusja o tych(czyli tamtych) czasach to jest temat rzeka.Można ją oczywiście spłycić że każdy kto się tylko zapisał to ....a ale dla mnie to jest zdecydowane pójście na skróty
94 - Allah Akbar!!
Buziek_LG
Senior Member

Stary 08.10.2010, 22:53
Gdyby Nałęcz, Kwaśniewski i kilkaset tysięcy innych im podobnych którzy ukradli przykładowe piwo, nie weszli do tej organizacji to Jaruzelski z Kiszczakiem nie utrzymaliby się nawet tydzień. Gdyby nie Bierut i Gomółka to Rokossowski nie byłby marszałkiem. Każdy z nich jest tak samo winny od sekretarki w Komitecie Powiatowym poprzez komucha Wojewódzkiego KC aż do Kwaśniewskiego i Jaruzelskiego. Zaś mówienie że wśród PZPR-owców byli ludzie mniej i bardziej winni, a także tacy którzy są wzorem do naśladowania to zwykłe kłamstwo, które powinno być ścigane prawem jak kłamstwo oświęcimskie. Nikt o zdrowych zmysłach nie usprawiedliwia żadnego aparatczyka NSDAP, dlaczego więc starasz się robić to z aparatczykami KPZR czy ich satelitą PZPR. Obie te organizacje były równie zbrodnicze, obie ciemiężyły narody, obie uzurpowały prawo do rządzenia, obie mordowały ludzi. To co stara się dziś czynić(a właściwie od 20 lat) to zwykły relatywizm moralny w którym złodziej staje się reformatorem, uzurpator wyzwolicielem, a morderca człowiekiem honoru
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.10.2010, 23:22
Zaś mówienie że wśród PZPR-owców byli ludzie mniej i bardziej winni, a także tacy którzy są wzorem do naśladowania to zwykłe kłamstwo, które powinno być ścigane prawem jak kłamstwo oświęcimskie.
Może jeszcze kara pozbawienia wolności za słowo?
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.10.2010, 06:34
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Oj można się zdziwić.

U mnie w korporacji większość menadżerów i ludzi zarabiających kupę kasy jak na krakowskie warunki mają poglądy prawicowe. Nie mówię wprost PIS bo nie zawsze ich popierają.

Mają po prostu zdrowe poglądy na gospodarkę i ekonomię niezależnie od partii, a że akurat rządząca nie radzi sobie z niczym to już inna sprawa
Zapewne masz racje co do pogladow ludzi ,ktorzy pracuja ,czyli tak zwanej klasy średniej ,no bo coz oni maja robic ze swoi zyciem ? Zakladaja rodziny i dobrze . W sumie na to chyba każdy liczy w tym kraju, ze bedzie mial godna prace ,ktora pozwoli mu sie prywatnie ,życiowo ustabilizowac . Wynika to raczej moim zdaniem z socjologii ,czy uwarunkowań społecznych a nie polityki czy pogladow politycznych. Przykładowo , manager 30 lat ,niezle wyksztalcony,pracujacy w prywatnej firmie , na ogol pieniadze przeznacza wlasnie na swoj rozwoj lub na zalozenie rodziny ,a nie chodzi po pracy pijany po ul. Floriańskiej i udaje jakiegos artysto-kloszarda,chwiejac sie z usmeichem na twarzy ... Po prostu jest wiecej tkw. ludzi "normalnych" na swiecie
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 09.10.2010, 09:29
Zaś mówienie że wśród PZPR-owców byli ludzie mniej i bardziej winni, a także tacy którzy są wzorem do naśladowania to zwykłe kłamstwo, które powinno być ścigane prawem jak kłamstwo oświęcimskie.
Czyli co, jeśli ja tak twierdzę to czeka mnie pluton egzekucyjny czy jaja mi obetną?

Człowieku nie wiem skąd u Ciebie takie poglądy, ale wydaje mi się, że w latach 80-tych zamiast uczestniczyć w działaniach opozycji to srałeś w pieluchy jak większość z nas.

Jak jesteś taki chojrak to złóż zawiadomienie do prokuratury na wszystkich co należeli do PZPR, pewnie grubo ponad 3 miliony żyjących osób, może i kogoś z Twojej rodziny przez przypadek skarzesz, wujka, ciotkę, albo dziadka?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.10.2010 o godz. 09:55.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.10.2010, 13:42
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Czyli co, jeśli ja tak twierdzę to czeka mnie pluton egzekucyjny czy jaja mi obetną?

Człowieku nie wiem skąd u Ciebie takie poglądy, ale wydaje mi się, że w latach 80-tych zamiast uczestniczyć w działaniach opozycji to srałeś w pieluchy jak większość z nas.

Jak jesteś taki chojrak to złóż zawiadomienie do prokuratury na wszystkich co należeli do PZPR, pewnie grubo ponad 3 miliony żyjących osób, może i kogoś z Twojej rodziny przez przypadek skarzesz, wujka, ciotkę, albo dziadka?
Tawariszcz emj 10 razsierdiłsja ! Po II wojnie światowej przeprowadzono w Niemczech denazyfikację. Żaden członek NSDAP nie mógł pełnić funkcji publicznej ani startować w wyborach.
W Polsce tego niestety zabrakło i mamy to co mamy.
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.10.2010, 14:07
Każda partia otacza się ludźmi z PZPR, SD lub starego PSL. Każda. W mniejszym lub większym stopniu, ale każda.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.10.2010, 14:51
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tawariszcz emj 10 razsierdiłsja ! Po II wojnie światowej przeprowadzono w Niemczech denazyfikację. Żaden członek NSDAP nie mógł pełnić funkcji publicznej ani startować w wyborach.
W Polsce tego niestety zabrakło i mamy to co mamy.
Nie trzeba tak daleko szukać - w NRD i Czechach wzorowo przeprowadzono ichnią lustrację po upadku komuny (w porównaniu z nami).
Ostatnio edytowane przez yoda79 : 09.10.2010 o godz. 14:56.
Tylko Wisła!
AS82
Banita

Stary 09.10.2010, 15:06
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Nie trzeba tak daleko szukać - w NRD i Czechach wzorowo przeprowadzono ichnią lustrację po upadku komuny (w porównaniu z nami).
Wiazac klamra dwa tematy w Czechach swietnie tez funkcjonuja ateizm ,czy jak kto woli wolność światopoglądowa o ,której Polska (ta antyklerykalna) moze snic..co zreszta swietnie pokazuje ,ze wszystko bajki o ataku pedalow i Islamu to bzdury ,ktore serwuje kler by bronic swoich wplywow w Polsce.
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2010, 18:51
Wiazac klamra dwa tematy w Czechach swietnie tez funkcjonuja ateizm ,czy jak kto woli wolność światopoglądowa o ,której Polska (ta antyklerykalna) moze snic..co zreszta swietnie pokazuje ,ze wszystko bajki o ataku pedalow i Islamu to bzdury ,ktore serwuje kler by bronic swoich wplywow w Polsce.
jaki kler tak serwuje? Jedź sobie np do Paryża - pozwiedzaj zabytki , pożyj w tym mieście tydzień i zobaczysz co to jest tolerancja

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
AS82
Banita

Stary 09.10.2010, 18:54
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
jaki kler tak serwuje? Jedź sobie np do Paryża - pozwiedzaj zabytki , pożyj w tym mieście tydzień i zobaczysz co to jest tolerancja
Dalej nie wiem o czym ty mówisz... o tolerancji ? Tolerancja dla przekretow kleru w Polsce ,chyba o tym mówisz,do Paryża jechać nei musze mam to na miejscu...
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2010, 19:08
Dalej nie wiem o czym ty mówisz... o tolerancji ? Tolerancja dla przekretow kleru w Polsce ,chyba o tym mówisz,do Paryża jechać nei musze mam to na miejscu...
Jesteś za ateizacją Polski tak? Za marginalizacją kościoła tak To wartałoby jechać do Francji , Belgii , Holandii , Niemiec gdzie to już funkcjonuje i sie przekonać czy jest tam raj .

AS82
Banita

Stary 09.10.2010, 19:13
Jesteś za ateizacją Polski tak? Za marginalizacją kościoła tak To wartałoby jechać do Francji , Belgii , Holandii , Niemiec gdzie to już funkcjonuje i sie przekonać czy jest tam raj .
Jestem za odcięciem ich od koryta państwowego , czyli niekończacego sie kurka pieniedzy, doskonale to zafunkjonowalo np. w Hiszpanii ,gdzie Zapatero zrobil reformy tego typu i zostal mimo tego czy ze wzgledu na to wybrany na 2 ga kadencje, wiec Hiszpanom pasuje..Polsko idz ta droga ! Na rozliczenia za przekrety z ziemia i tak zwana Komisja Majatkowa ,ktora dzialala niezgodnie z Konstytucja nie licze Żaden zasrany poseł , poza chyba Senyszyn ,nie śmiał nawet pisnąc w tej kwestii.
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2010, 19:20
Jestem za odcięciem ich od koryta państwowego , czyli niekończacego sie kurka pieniedzy, doskonale to zafunkjonowalo np. w Hiszpanii ,gdzie Zapatero zrobil reformy tego typu i zostal mimo tego czy ze wzgledu na to wybrany na 2 ga kadencje, wiec Hiszpanom pasuje..Polsko idz ta droga ! Na rozliczenia za przekrety z ziemia i tak zwana Komisja Majatkowa ,ktora dzialala niezgodnie z Konstytucja nie licze Żaden zasrany poseł , poza chyba Senyszyn ,nie śmiał nawet pisnąc w tej kwestii.
Ja jestem za odcięciem od koryta państwowego wielu ludzi , bardzo wielu... Przekręty te powinny być wyjaśnione a winni osądzeni - niestety jest to mało prawdopodobne z tą klasą polityczną. Natomiast nie należy przeginać że wszystko co złe w tym kraju to kościół bo to grube nadużycie.

AS82
Banita

Stary 09.10.2010, 19:34
Ja jestem za odcięciem od koryta państwowego wielu ludzi , bardzo wielu... Przekręty te powinny być wyjaśnione a winni osądzeni - niestety jest to mało prawdopodobne z tą klasą polityczną. Natomiast nie należy przeginać że wszystko co złe w tym kraju to kościół bo to grube nadużycie.
Nie ,tylko po prostu dostaje ....icy , jak przez 2 lata mowia o cieciach i kryzysie i dotycza one wszystkich ,jak zwykle jedna grupa spoleczna jest przemilczana wiadomo jaka ...
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.10.2010, 19:41
Nie ,tylko po prostu dostaje ....icy , jak przez 2 lata mowia o cieciach i kryzysie i dotycza one wszystkich ,jak zwykle jedna grupa spoleczna jest przemilczana wiadomo jaka ...
Urzędnicy?
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.10.2010, 19:48
Rolnicy

pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 09.10.2010, 19:50
dwie PiSowskie grupy społeczne: kler i rolnicy. ehh nigdy w tej Polsce nie będzie dobrze.
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2010, 19:54
pysio napisał(a):Wyświetl post
dwie PiSowskie grupy społeczne: kler i rolnicy. ehh nigdy w tej Polsce nie będzie dobrze.
sprowadzaj dyskusje polityczną do 2 partii to bedziesz miał zajebiście

AS82
Banita

Stary 09.10.2010, 19:59
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
Rolnicy
Co rolnicy Rolnicy wytwarzaja dobra lub usługi z których odprowadzają podatki jak sa przedsiębiorcami.
murray
Senior Member

Stary 09.10.2010, 20:16
Co rolnicy Rolnicy wytwarzaja dobra lub usługi z których odprowadzają podatki jak sa przedsiębiorcami.
I płacą mniejsze składki na ubezpieczenia społeczne...
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 09.10.2010, 20:19
Płacą mniejsze składki, ale otrzymują również śmieszne świadczenia później. Nie bronię rolników, ale ten KRUS wydaje się dla nich korzystny tylko z pozoru.
AS82
Banita

Stary 09.10.2010, 20:23
murray napisał(a):Wyświetl post
I płacą mniejsze składki na ubezpieczenia społeczne...
ja pierdo*e a ksieza i caly kler nei placi ani grosza na swoj ZUS !!!!
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 09.10.2010, 20:26
no ale kler broni krzyża więc to w sumie ich usprawiedliwia! swoją drogą przez takich jak wy te państwo będzie chore bo po jaką cholerę chodzicie do kościoła? bierzecie śluby kościelne? chrzcicie dzieci? itp. jakby każdy z tego zrezygnował to i kler by padł..
murray
Senior Member

Stary 09.10.2010, 20:32
ja pierdo*e a ksieza i caly kler nei placi ani grosza na swoj ZUS !!!!
ja pierdo*e, ale rolników jest więcej nie?
Bijesz koleś pianę, uczepiłeś się księży jak rzep psiego ogona i nie chcesz odpuścić. Dla Ciebie oczywiście przez Kościół mamy dług publiczny wielkości Tatr, bo to chyba jest największym problemem w tym kraju. Zachowujesz się jak Gomułka, który za fatalny stan państwa oskarżył syjonistycznych reakcjonistów i zachodnioniemiecki imperializm.
Ostatnio edytowane przez murray : 09.10.2010 o godz. 20:34.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów