The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2010, 01:18
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Na czy opierasz taką nadzieję? Że nie będzie to bubel?.
Na tym że prawo jest dziurawe i często rządzący go kreuje.Przy takiej nagonce nikt nie podejmie się powiedzenia - ok macie dobre intencje ale działacie wbrew przepisom.To będą jedynie 'wynurzenia' obrońców osób które reprezentują ten biznes.
Tak mi się wydaje że jedyne co pozostanie osobom czerpiącym z tego kasę to jakieś odwoływania to takich lub innych trybunałów ale to wiadomo że trwa latami.
Dlatego sądzę że on to zamknie tak jak zamknął hazard i nie hazard.
Tyle że to niczego nie rozwiązuje ale to już inna historia
Oczywiście mogę się mylić, to bardziej jest przeczucie spowodowane tym że wiem gdzie żyję niż jakiś pewnik.

Elendil napisał(a):Wyświetl post
Wyobrażacie sobie Kaczyńskiego tak mówiącego:
W tej kwestiiZdecydowanie sobie wyobrażam i reakcja była by bardzo podobna, czyli co najwyżej dyskusja czy metoda jest najlepsza z możliwych.Hazard, narkotyki to takie sprawy że nie możesz powiedzieć nie bo skazujesz się od razu na niszę.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.10.2010 o godz. 01:21.
94 - Allah Akbar!!
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 07.10.2010, 09:29
No tak tylko Tedzio sam fajczy ziele, więc mu to zwisa, bo ma towar z innego źródła

PS. Ta sprawa Olewnika śmierdzi od samego początku. Przedsiębiorca (ojciec) skumany od wielu lat z SLD, które przymyka oko na jego działalność, a później policja lokalna nieudolnie (skumana z bandytami) robi wszystko, aby sprawy nie rozwiązać. Nie zlinczujcie mnie, ale zacząłem iść w takim kierunku, że rodzina wie dużo więcej niż mówi, a to drugie zabójstwo (krew wewnątrz kanapy) coraz bardziej mnie przekonuje do tej teorii.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 07.10.2010, 09:48
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html

Nie wiecie o co chodzi , lub co sie dzieje z Prezesem? Kolejne "Złote myśli" Staniszkis...
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.10.2010, 11:29
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Wyobrażacie sobie Kaczyńskiego tak mówiącego:

media by go zjadły. W ogóle gdyby takie szopki były za rządów PiS, to chyba ruszyła by tłuszcza na Wiejską i załatwiła polityków jak Tatarczuka i Barabasza. Ten kraj nigdy nie przestanie mnie dziwić.
To nic dziwnego duza część Polaków samodzielnie nie myśli tylko powiela propagandę medialna. A że 90 % mediów ma jasną strategie chronienia cudaka i dowalania Kaczyńskiemu to jeden z drugim uważa sie za przedstawiciela obiektywnej, a na pewno dominującej opinii w społeczeństwie. Komorowski nie widział że Norwegia nie jest w UE. To jest wpadka? To tak jakby gajowy stwierdził ze lipa to drzewo iglaste, startując w wyborach na nadleśniczego. Masz dowód powyżej, jak bardzo wszystkich interesuje prezes mimo że od trzech lat nie ma nic do gadania. A w tym czasie cudak robi 100 000 000 000 długu rocznie. Nowym szefem TVP ma zostać ten sam koleś co w 89' ))) na bank wzór obiektywizmu. Bo ostatnio TVP prowadziła jak to mówi GW "propisowska propagandę" . Źle przedstawiała sytuacje pod krzyżem, za mało było o oszołomach mocherach i pisotalibach. Wczoraj sie okazało że Komorowski miał ochotę przejać obowiązki prezydenta godziną po katastrofie na podstawie medialnych informacji o śmierci Lecha. Po prostu zwyczajny kretyn, a mimo to ktoś go wybrał na prezydenta. Na takie postępowanie nie zgodził sie minister Duda obecnie kandydat w Krakowie. Co na to Bronek? Za godzine przybiegł znowu z informacją ze teraz to juz na pewno Kaczyński nie zyje bo dzwoni Putin do Tuska i tak powiedział. Na tej podstawie przejął obowiązki prezydenta miedzy 11 a 12 trzy godziny po katastrofie. Bez lekarskiego aktu zgonu i identyfikacji, która miała miejsce wieczorem. Ale TVNowcom to nie przeszkadza bo przeciez wiadomo było od razu ze wszyscy zginęli :/. Trzeba po prostu wiedzieć ze rzeczywistość jest dokładnie odwrotna niż podaje TVN GW a juz nie długo TVP. To cała filozofia, dobrze sprawdzona za PRL.
Hej Nasz TS !!
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 07.10.2010, 11:46
oficjalnie mój nick przestaje być im. Leszka Millera, do dzisiaj mój nick to pan_premier im. D.Tuska!

Człowiek to światły, wykształcony i wysportowany. nie boi się walnąć pięścią w stół i przeciwieństwie do głupiego, oj głupiego, Ziobry, jak kogoś wsadzi do więzienia przed wyrokiem, to ma rację!
Wrak zabezpieczy, Putina przytuli i zlikwiduje dopalacze.

pan_premier zasługuje na takiego patrona
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
AS82
Banita

Stary 07.10.2010, 11:47
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
oficjalnie mój nick przestaje być im. Leszka Millera, do dzisiaj mój nick to pan_premier im. D.Tuska!

Człowiek to światły, wykształcony i wysportowany. nie boi się walnąć pięścią w stół i przeciwieństwie do głupiego, oj głupiego, Ziobry, jak kogoś wsadzi do więzienia przed wyrokiem, to ma rację!
Wrak zabezpieczy, Putina przytuli i zlikwiduje dopalacze.

pan_premier zasługuje na takiego patrona
Nie dodales "drobnego"szczegolu ze Ziobro zamykal.. Leppera czyli vice premiera..
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.10.2010, 11:50
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Na tym że prawo jest dziurawe i często rządzący go kreuje.Przy takiej nagonce nikt nie podejmie się powiedzenia - ok macie dobre intencje ale działacie wbrew przepisom.To będą jedynie 'wynurzenia' obrońców osób które reprezentują ten biznes.
Tak mi się wydaje że jedyne co pozostanie osobom czerpiącym z tego kasę to jakieś odwoływania to takich lub innych trybunałów ale to wiadomo że trwa latami.
Dlatego sądzę że on to zamknie tak jak zamknął hazard i nie hazard.
Tyle że to niczego nie rozwiązuje ale to już inna historia
Oczywiście mogę się mylić, to bardziej jest przeczucie spowodowane tym że wiem gdzie żyję niż jakiś pewnik.
Tylko że przy hazardzie umieli zamknąć biznesy tych których chcieli, potrafili zdefiniować "hazard" o który im chodziło. Tutaj już sama definicja "dopalaczy" jest bardzo trudna jeśli wręcz nie niemożliwa. Bo co to jest tak naprawdę. Środek psychoaktywny to wiemy, ale co dalej? Jeśli zakaz sprzedaży środka psychoaktywnego to nie kupisz redbulla, jeśli będzie on musiał przejść badania przed wprowadzeniem na rynek to dla każdego importera np.kawy to będzie taka jazda z uzyskaniem pozwolenia że głowa boli.

Żeby nie było to nie pochwalam dopalaczy, uważam to za turbo gówno i samego chemika. Ale nie wierzę w takie działania rządu.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Drozd
Senior Member

Stary 07.10.2010, 12:32
To co teraz robi cudak to zwyczajna reklama dopalaczy. "Król" mówi ze dopalacze dobre cudak ze złe, a gówniarz z gimnazjum dochodzi do wniosku ze trzeba to sprawdzić. Sklepy niby zamkniete ale od czego jest sieć? Pierwszy sklep otwarli nie całe dwa lata temu, gdzie wtedy był rudy? Nie łatwiej było zamknąć dziesięć sklepów zamiast tysiąca? To znowu temat zastępczy zbliza się pół roku od niewyjaśnionej śmierci dwóch polskich prezydentów. Pół roku a jedyne co zrobili to przykryli niszczejacy wrak jakąś szmatą co zajęło trzy dni. A zbierali sie do tego jak do lotu w kosmos. Bronek chciał być prezydentem juz godzine po katastrofie na podstawie doniesień TVN. Gdzie są fotele z samolotu? Wyparowały? wczoraj widziałem uswiadamiający filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=cBTgz0pwFQo

Ach ta gęsta smoleńska mgła. Okazuje sie ze naprowadzić samolot na las to nie taki straszny problem.
Hej Nasz TS !!
Drozd
Senior Member

Stary 07.10.2010, 12:48
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nie dodales "drobnego"szczegolu ze Ziobro zamykal.. Leppera czyli vice premiera..
Co wywołało taki popłoch że Kaczmarek warował przy drzwiach na ostatnim piętrze Marriota. Wyjaśnisz mi dlaczego? Czy o tym nic nie powiesz, bo o tym nikt nie powinien wiedzieć? Wszystko wina tego wstrętnego Engelkinga. No jak on mógł wszystkim to pokazać.
Hej Nasz TS !!
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.10.2010, 14:48
Byly PZPRowiec doradca od historii i dziedzictwa narodowego... Sorry ale to mnie rozlozylo na lopatki

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
AS82
Banita

Stary 07.10.2010, 20:07
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Byly PZPRowiec doradca od historii i dziedzictwa narodowego... Sorry ale to mnie rozlozylo na lopatki
e tam przy Metropolicie ktory tuszowal pedofilie ,to mały pikuś...

z czego co wiem to poprzedni prezydent tez mial w swojej kancelarii niejakiego Łopińskiego,który ma podobny zyciorys co Nałęcz
Ostatnio edytowane przez AS82 : 07.10.2010 o godz. 20:09.
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 07.10.2010, 20:50
Nie no panie drogi jednak życiorysy Łopińskiego i Nałęcza są delikatnie inne.
AS82
Banita

Stary 07.10.2010, 21:15
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Nie no panie drogi jednak życiorysy Łopińskiego i Nałęcza są delikatnie inne.
Taa Jak dla mnie ,nie ma to najmniejszego znaczenia bo Łopinski i Nalecz to sa pionki ,ktore maja to szczescie zyciowe, ze znali pewne osoby i znaja nadal z polityki i moga sie lansowac na salonach i udawac ze cos od nich zalezy ,albo ze sa Nam bardzo potrzebni...
Buziek_LG
Senior Member

Stary 07.10.2010, 21:59
Jeśli nie widzisz różnicy między człowiekiem który siedzi w PZPR tak długo jak się da, a człowiekiem który wychodzi z tej partii na znak protestu gdy Jaruzelski robi zamach stanu to ja ci gratuluję. Ba nawet się pośmieję
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 07.10.2010 o godz. 22:03.
emj10
Senior Member

Stary 07.10.2010, 22:26
Znowu z tym PZPR i PRL-em, który przecież skończył się ponad 20 lat temu, a teraz jest PRL-bis.
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.10.2010, 22:59
z czego co wiem to poprzedni prezydent tez mial w swojej kancelarii niejakiego Łopińskiego,który ma podobny zyciorys co Nałęcz
Jak ktoś coś wyciąga Komorowskiemu to od razu dajesz, że za PiS też lali murzynów.

Cytat:
Taa Jak dla mnie ,nie ma to najmniejszego znaczenia bo Łopinski i Nalecz to sa pionki ,ktore maja to szczescie zyciowe, ze znali pewne osoby i znaja nadal z polityki i moga sie lansowac na salonach i udawac ze cos od nich zalezy ,albo ze sa Nam bardzo potrzebni...
Jak ktoś Ci udowadnia, że jest jednak różnica między laniem murzynów za PO, a laniem murzynów za PiS to piszesz, że dla Ciebie cała ta sprawa nie ma znaczenia. Co ciekawe dopóki ktoś Cie nie zmasakrował argumentem, na który ja widać nie potrafiłeś odpowiedzieć inaczej niż emotką, dopóty sprawa Cię interesowałą na tyle, żeby PiSowi czy smrodliwemu Kaczorowi dowalić.

Wojna polsko - polska jak widzę trwa, Żołnierzu.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 07.10.2010, 23:09
e tam przy Metropolicie ktory tuszowal pedofilie ,to mały pikuś...

Tomasz Nałęcz
[...]W latach 1970–1990 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.[...]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Na%C5%82%C4%99cz

Maciej Łopiński
[...]1971–1981 w PZPR, wystąpił 14 XII 1981. Po 13 XII 1981 zwolniony z pracy w wyniku weryfikacji dziennikarzy, objęty zakazem wykonywania zawodu. Od wiosny 1982 redaktor podziemnej edycji pisma „<Solidarność> Region Gdańsk”; 11 XII 1982 aresztowany, zwolniony w III 1983 ze względu na stan zdrowia, nast. doradca RKK Gdańsk, szkolił dziennikarzy prasy podziemnej, publikował w pismach emigracyjnych, m.in. „Kulturze”, „Zeszytach Historycznych” i „Kontakcie”; współautor, wraz ze Zbigniewem Gachem (ps. Marcin Moskit) i Mariuszem Wilkiem, bestselleru (tłumaczonego na wiele języków) Konspira. Rzecz o podziemnej „Solidarności” (Wydawnictwo Przedświt i Editions Spotkania, Paryż 1984), za tę książkę laureat nagrody kulturalnej „S”. 1986–1988 członek RKK; w V i VIII 1988 uczestnik strajków w Stoczni Gdańskiej im. Lenina.[...]
http://encyklopedia-solidarnosci.pl/...81opi%C5%84ski

Rzeczywiście mają praktycznie identyczne życiorysy. Chłopie z każdym swoim postem coraz bardziej się kompromitujesz, a produkujesz się w tym temacie niczym bolszewicki agitator.

Emj10 w latach 90-tych próbowano ten okres grubą kreską odkreślać, ta amnezja do dzisiaj czkawką się nam jak widać odbija.
emj10
Senior Member

Stary 07.10.2010, 23:34
Gruba kreska może i byłaby skuteczna, gdyby zrobiono ją dobrze od razu na początku lat 90-tych. Zbiorowe palenie akt, kilkudniowa zabawa w rytmie discopolo i później przejście do wspólnej pracy ku chwale ojczyzny.

A to co zrobiono z tamtymi zaszłościami odbija się czkawką już przez 20 lat i wątpie, aby w ciągu kolejnych 20 lat przestało się odbijać. Ja byłem w PRL-u dzieckiem, więc ciężko mi wypowiadać się o tamtym okresie, ale przyjmijmy założenie, że każdy ma coś wspólnego z tamtymi czasami, niektórzy mniej, bo robili tylko doktoraty po uprzednim zapisaniu się do partii, inni dostawali ciepłe posadki z nadania politycznego, jeszcze inni gnoili swoich rodaków (a może nie rodaków, bo nikt im w gacie nie zaglądał), a byli i tacy którzy nie liczyli się z życiem obywateli podejmując świadomie pewne działania. Ciężko więc oceniać na ile trzeba było być umoczonym w tamtych czasach, aby mieć obecnie zhańbione nazwisko. Czy wystarczyło należeć do PZPR, do której należało w najlepszych okresach ok. 2,5 mln Polaków? Czy wystarczyło żyć dobrze z ówczesnymi władzami i dzięki temu dostawać jakieś przywileje względem innych? Ja osobiście jestem daleki od osądzania ludzi po tym co robili przed rokiem 1990, oczywiście o ile nie popełniali jakiejś zbrodni, więc traktuję je na równi nie przypisując im, ani większej ani mniejszej winy za trwanie tamtego systemu i wkład w budowę obecnego.
AS82
Banita

Stary 08.10.2010, 06:18
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Tomasz Nałęcz
[...]W latach 1970–1990 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.[...]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Na%C5%82%C4%99cz

Maciej Łopiński
[...]1971–1981 w PZPR, wystąpił 14 XII 1981. Po 13 XII 1981 zwolniony z pracy w wyniku weryfikacji dziennikarzy, objęty zakazem wykonywania zawodu. Od wiosny 1982 redaktor podziemnej edycji pisma „<Solidarność> Region Gdańsk”; 11 XII 1982 aresztowany, zwolniony w III 1983 ze względu na stan zdrowia, nast. doradca RKK Gdańsk, szkolił dziennikarzy prasy podziemnej, publikował w pismach emigracyjnych, m.in. „Kulturze”, „Zeszytach Historycznych” i „Kontakcie”; współautor, wraz ze Zbigniewem Gachem (ps. Marcin Moskit) i Mariuszem Wilkiem, bestselleru (tłumaczonego na wiele języków) Konspira. Rzecz o podziemnej „Solidarności” (Wydawnictwo Przedświt i Editions Spotkania, Paryż 1984), za tę książkę laureat nagrody kulturalnej „S”. 1986–1988 członek RKK; w V i VIII 1988 uczestnik strajków w Stoczni Gdańskiej im. Lenina.[...]
http://encyklopedia-solidarnosci.pl/...81opi%C5%84ski

Rzeczywiście mają praktycznie identyczne życiorysy. Chłopie z każdym swoim postem coraz bardziej się kompromitujesz, a produkujesz się w tym temacie niczym bolszewicki agitator.

Emj10 w latach 90-tych próbowano ten okres grubą kreską odkreślać, ta amnezja do dzisiaj czkawką się nam jak widać odbija.
Specjaliści od oceniania życiorysów..

Życze Wam ,że jak Was ktoś bedzie oceniał to też tak tendyncyjnie , i że w sumie w życiu to byliście bardziej podłymi ch*jami niz porzadnymi ludzmi.. No ale taka logika ,że wszyscy sa ch*jami ,zlodziejami ,agentami ,to samograj Prezesa Jarka i jego hufców..
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.10.2010, 07:32

Życze Wam ,że jak Was ktoś bedzie oceniał to też tak tendyncyjnie , i że w sumie w życiu to byliście bardziej podłymi ch*jami niz porzadnymi ludzmi.. No ale taka logika ,że wszyscy sa ch*jami ,zlodziejami ,agentami ,to samograj Prezesa Jarka i jego hufców..
Właśnie o to chodzi, kto ocenia. Dla ZSRR i ich przydupasów w Polsce (PZPR) taki Bolesław Bierut czy Józef Cyrankiewicz to były "słońca narodu" a dla Polaków zwykli zdrajcy, chociaż w przypadku Bieruta może nie bvo jak obecnie wiadomo był sowieckim agentem przywiezionym i przeszkolonym w Moskwie, która często rekrutowała i potem wysyłałą swoich ludzi do krajów kolonialnych.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.10.2010, 07:35
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Właśnie o to chodzi, kto ocenia. Dla ZSRR i ich przydupasów w Polsce (PZPR) taki Bolesław Bierut czy Józef Cyrankiewicz to były "słońca narodu" a dla Polaków zwykli zdrajcy, chociaż w przypadku Bieruta może nie bvo jak obecnie wiadomo był sowieckim agentem przywiezionym i przeszkolonym w Moskwie, która często rekrutowała i potem wysyłałą swoich ludzi do krajów kolonialnych.
Bierut pojechał do Moskwy dumnie a wrócił w trumnie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.10.2010 o godz. 07:43.
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 08.10.2010, 08:55

Właśnie o to chodzi, że nie wszyscy są "chujami, złodziejami i agentami" i aby odróżnić w/w od ludzi uczciwych należy zapoznać się z przeszłością ludzi o których chce się cokolwiek napisać. Cóż jeśli ktoś kradnie jest złodziejem, jeśli ktoś donosi jest agentem, a jeśli ktoś tak jak ty nie potrafi czytać prostego tekstu ze zrozumieniem jest pustakiem i idiotą i nie rozumiem dlaczego mielibyśmy to przemilczeć czy też kłamać Prostym sposobem, aby potomność nikogo w/w sposób nie oceniła jest nie kraść, nie donosić i przyswajać teksty interlokutorów w sposób zgodny z ich zawartością. Co w twoim przypadku jest dość problematyczne...
emj10
Senior Member

Stary 08.10.2010, 10:17
Spokojnie wracamy już do gry. Owszem nie jest tak jak do końca grudnia, że można było grać sobie codziennie w kilku różnych turniejach, Sit&Go, czy grach cashowych. Scena pokerowa wraca do normy, a nawet z powrotem zaczyna się rozwijać.

PS. Jutro jest spory turniej pokerowy z FTP w Krakowie w ramach Mistrzostw Regionalnych, więc można iść to zobaczyć na własne oczy.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 08.10.2010 o godz. 10:36.
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.10.2010, 13:22
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie wracamy już do gry. Owszem nie jest tak jak do końca grudnia, że można było grać sobie codziennie w kilku różnych turniejach, Sit&Go, czy grach cashowych. Scena pokerowa wraca do normy, a nawet z powrotem zaczyna się rozwijać.

PS. Jutro jest spory turniej pokerowy z FTP w Krakowie w ramach Mistrzostw Regionalnych, więc można iść to zobaczyć na własne oczy.
Ale zupełnie zniknęły duże turnieje "open", jak chociażby ten Unibetu. Do turnieju FTP można było się dostac tylko posiadając tam konto, a nagrody, żeby obejść przepisy, przyznawane są na konta graczy.

O ile poker on-line ma się dobrze, o tyle ten na żywo wręcz przeciwnie.
AS82
Banita

Stary 08.10.2010, 19:52
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Dobra nie wiem o co ci chodzi ,zatem napisze ze polityka PISu i Kaczynskiego (swiadoma lub nie , malo mnie to interesuje i nikogo to w moich oczach nie usprawiedliwia ) to napuszczenie 1/3 ciej czesci Polakow ktora go popiera na 2/3 ktora go nie popiera ,ty kolega sambo i paru innych jestescie w tej 1/3 jak potraficie komus ublizac nie znajac go nawet osobicie , lub majac wlasna ohydna historie na jego temat , inne barwy zycia do was nei dochodza.. taka widac mentalnosc kato-praicy w tym kraju , mam nadzieje ze PIS powoli staje sie LPRem ,za jakis czas jak Polska sie nieco jeszcze wzbogaci to prognozuje pierwsze ruchy antyklerykalne w Polce na ktore nei moge sie doczekac ,bo emocje na pewno moga byc duze
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Stary 08.10.2010, 19:59
Dobra nie wiem o co ci chodzi ,zatem napisze ze polityka PISu i Kaczynskiego (swiadoma lub nie , malo mnie to interesuje i nikogo to w moich oczach nie usprawiedliwia ) to napuszczenie 1/3 ciej czesci Polakow ktora go popiera na 2/3 ktora go nie popiera ,ty kolega sambo i paru innych jestescie w tej 1/3 jak potraficie komus ublizac nie znajac go nawet osobicie , lub majac wlasna ohydna historie na jego temat , inne barwy zycia do was nei dochodza.. taka widac mentalnosc kato-praicy w tym kraju , mam nadzieje ze PIS powoli staje sie LPRem ,za jakis czas jak Polska sie nieco jeszcze wzbogaci to prognozuje pierwsze ruchy antyklerykalne w Polce na ktore nei moge sie doczekac ,bo emocje na pewno moga byc duze
Dziś przeszkadza Ci prawica i kościół

to jutro powitaj pedałów,murzynów oraz arabów - powodzenia życze...

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
AS82
Banita

Stary 08.10.2010, 20:20
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
Dziś przeszkadza Ci prawica i kościół

to jutro powitaj pedałów,murzynów oraz arabów - powodzenia życze...
Wiem tobie Komisja Majatkowa nie przeszkadza ,pedofile w sutannach tez nie , jednym słowem wszyscy musimy klęczeć i robić za głupka w imie jakis wydumanych historii: typu atak pedałów na Polske. Ja akurat w przeciwienstwei do Ciebie nie mam problemu z tolerancja homo , ale jakbym sie mial zakladac ,to sadze ze najwiecej homosiowow jest wsrod facetow co nie maja oficjalnie dziewczyn i oficjalnie stosuja tak zwany celibat(tak zwani ksieza) , troche to dziwne i podejrzane no ale przenikliwosc kato-prawicy konczy sie na tym kto byl w PZPR a kto nie.. jak sie okazuje ze arcybiskup wiedzial o molestowaniu albo przekretach finansowych ,to dla was naturalnym zachowaniem jest spuszczenie oczow po sobie i udawanie ze nic sie nie stało
harimata
Senior Member

Stary 08.10.2010, 20:25
Ja nie dzielę Polaków na Polskę A i B na miasta i wioski na katolików i bezwartościowych. Z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że chcesz aby był taki podział. Ja nie jestem zwolennikiem takiego podziału i każdy szanujący się obywatel w tym kraju także nie jest. Ja natomiast mogę podzielić społeczeństwo wg. wyznawanego przez nich światopoglądu, zasad moralnych czy odniesienia do uniwersalnych wartości. Swoją wypowiedzią obnażyłeś swój światopogląd a w zasadzie jego brak. Najbliżej Ci pewnie do komunistów albo ludzi bez poglądowych nie utożsamiającymi się z żadną grupą ale do każdej coś mają. Nie chcę Cię ośmieszać na forum bo to nie cel mojej wypowiedzi ale ruchy antyklerykalne ukształtowały się już w Polsce po 45`r. i działają do dziś. Ale możesz tego nie wiedzieć. Najlepiej komentować, bić pianę, siać propagandę tak można podsumować Twoje wypowiedzi w tym temacie. Jak chcesz to kupię ci bilet do teatru i tam sobie pooglądasz spektakl bo widzę, że robisz z siebie niezależnego obserwatora politycznego ale wychodzi Ci tak samo jak redaktorką GW może czas zmienić profesję ?

Prawo ale prawo dotyczy księdza, biskupa, premiera, marszałka sejmu, ministra sportu, prezydenta Sopotu w takim samym stopniu chodź różnie jest egzekwowane. Komisja Majątkowa musiała powstać no chyba że ktoś popiera kradzież albo jest jawnym antyklerykałem to się z tym nie zgadza ale prawo stoi wyżej. Co nie zmienia faktu, że kościół odzyskał zaledwie 60% swojego majątku zrabowanego przez komunistów więc jeszcze musi odzyskać swoją własność co jest normalne i nienormalne dla nienormalnych. Przekręty nie robiły osoby duchowne a osoba! na stanowisku państwowym za co odpowiada rząd więc sam na siebie bata kręcisz. Największy odsetek homonienormalnych jest wśród ludzi z branży projektantów, nauczycieli,wykładowców,psychologów. Po zatym żadna instytucja na świecie nie jest tak agresywnie atakowana jak kościół katolicki i żadna nie robi tak wiele dla wspólnego dobra jak Kościół. Także kolego szacunek i jeszcze raz szacunek nawet jeśli dla Ciebie ktoś go nie ma.
Ostatnio edytowane przez harimata : 08.10.2010 o godz. 20:38.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Stary 08.10.2010, 20:42
Wiem tobie Komisja Majatkowa nie przeszkadza ,pedofile w sutannach tez nie , jednym słowem wszyscy musimy klęczeć i robić za głupka w imie jakis wydumanych historii: typu atak pedałów na Polske. Ja akurat w przeciwienstwei do Ciebie nie mam problemu z tolerancja homo , ale jakbym sie mial zakladac ,to sadze ze najwiecej homosiowow jest wsrod facetow co nie maja oficjalnie dziewczyn i oficjalnie stosuja tak zwany celibat(tak zwani ksieza) , troche to dziwne i podejrzane no ale przenikliwosc kato-prawicy konczy sie na tym kto byl w PZPR a kto nie.. jak sie okazuje ze arcybiskup wiedzial o molestowaniu albo przekretach finansowych ,to dla was naturalnym zachowaniem jest spuszczenie oczow po sobie i udawanie ze nic sie nie stało
Chyba źle "Nas" oceniasz wypisując takie kwiatki. Ja jestem zwolenikiem pewnych wartości ale nie bezkrytycznym - dużo działań kościoła obecnie Mi sie nie podoba ale to nie znaczy by wyrzec sie Naszej tożsamości kulturowej. Po prostu duża część z Nas pragnie Polski silnej , jednolitej narodowo i wyznaniowo a nie Polski laickiej ,spedalonej z milionami arabów i murzynów w kraju oraz ze s....ionym społeczeńśtwem. A gdy ksiądz łamie prawo to powienien ponieść konsekwencje,gdy jest pedeofilem -l kastracje.

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
AS82
Banita

Stary 08.10.2010, 20:46
harimata napisał(a):Wyświetl post
Ja nie dzielę Polaków na Polskę A i B na miasta i wioski na katolików i bezwartościowych. Z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że chcesz aby był taki podział. Ja nie jestem zwolennikiem takiego podziału i każdy szanujący się obywatel w tym kraju także nie jest. Ja natomiast mogę podzielić społeczeństwo wg. wyznawanego przez nich światopoglądu, zasad moralnych czy odniesienia do uniwersalnych wartości. Swoją wypowiedzią obnażyłeś swój światopogląd a w zasadzie jego brak. Najbliżej Ci pewnie do komunistów albo ludzi bez poglądowych nie utożsamiającymi się z żadną grupą ale do każdej coś mają. Nie chcę Cię ośmieszać na forum bo to nie cel mojej wypowiedzi ale ruchy antyklerykalne ukształtowały się już w Polsce po 45`r. i działają do dziś. Ale możesz tego nie wiedzieć. Najlepiej komentować, bić pianę, siać propagandę tak można podsumować Twoje wypowiedzi w tym temacie. Jak chcesz to kupię ci bilet do teatru i tam sobie pooglądasz spektakl bo widzę, że robisz z siebie niezależnego obserwatora politycznego ale wychodzi Ci tak samo jak redaktorką GW może czas zmienić profesję ?

Prawo ale prawo dotyczy księdza, biskupa, premiera, marszałka sejmu, ministra sportu, prezydenta Sopotu w takim samym stopniu chodź różnie jest egzekwowane. Komisja Majątkowa musiała powstać no chyba że ktoś popiera kradzież albo jest jawnym antyklerykałem to się z tym nie zgadza ale prawo stoi wyżej. Co nie zmienia faktu, że kościół odzyskał zaledwie 60% swojego majątku zrabowanego przez komunistów więc jeszcze musi odzyskać swoją własność co jest normalne i nienormalne dla nienormalnych. Przekręty nie robiły osoby duchowne a osoba! na stanowisku państwowym za co odpowiada rząd więc sam na siebie bata kręcisz. Największy odsetek homonienormalnych jest wśród ludzi z branży projektantów, nauczycieli,wykładowców,psychologów. Po zatym żadna instytucja na świecie nie jest tak agresywnie atakowana jak kościół katolicki i żadna nie robi tak wiele dla wspólnego dobra jak Kościół. Także kolego szacunek i jeszcze raz szacunek nawet jeśli dla Ciebie ktoś go nie ma.
Polaków dzieli Kaczyński swoimi durnymi i nieprzemyslanymi wypowiedziami ,jak ty uwazasz i 1/3 ktora go popiera ,że on nie obraza Polski i Polakow to zmiencie dilera, albo popatrzcie na wyniki ostatnich wyborow,Polacy juz nie chca Pisu i sadze ze nigdy wiecej go juz nie bedzie w zadnej koalicji (przynajmniej nie z Kaczynskim ).
Kolejny "patriota" ,ktory zaczynapopis od tego kim jest jego adwersarz Komunista nie jestem nie trafiles, jak sie skonczyl PRL mialem 8 lat Zreszta jak piszesz ze jestem komunista,nie majac na to zadnych dowodow ,to ja moge napsiac ze jestes faszysta albo nazista jak chcesz..

Prawo wlasnie nie dotyczy kleru w tym kraju a ty udajesz ze dotyczy
Jesli dla Ciebie dzialanosc Komisji Majatkowej jest zadoscuczynieneim to rzeczywiscie, niech ten kraj sie szybko bogaci i zmienia swoja mentalnosc bo trwoga..
Ksiezy juz nie szanuje od dawna , bardziej szanuje inne grupy spoleczne czy zawody .

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów