|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html
Nie wiecie o co chodzi , lub co sie dzieje z Prezesem? Kolejne "Złote myśli" Staniszkis... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
oficjalnie mój nick przestaje być im. Leszka Millera, do dzisiaj mój nick to pan_premier im. D.Tuska!
Człowiek to światły, wykształcony i wysportowany. nie boi się walnąć pięścią w stół i przeciwieństwie do głupiego, oj głupiego, Ziobry, jak kogoś wsadzi do więzienia przed wyrokiem, to ma rację! Wrak zabezpieczy, Putina przytuli i zlikwiduje dopalacze. pan_premier zasługuje na takiego patrona ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Żeby nie było to nie pochwalam dopalaczy, uważam to za turbo gówno i samego chemika. Ale nie wierzę w takie działania rządu. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To co teraz robi cudak to zwyczajna reklama dopalaczy. "Król" mówi ze dopalacze dobre cudak ze złe, a gówniarz z gimnazjum dochodzi do wniosku ze trzeba to sprawdzić. Sklepy niby zamkniete ale od czego jest sieć? Pierwszy sklep otwarli nie całe dwa lata temu, gdzie wtedy był rudy? Nie łatwiej było zamknąć dziesięć sklepów zamiast tysiąca? To znowu temat zastępczy zbliza się pół roku od niewyjaśnionej śmierci dwóch polskich prezydentów. Pół roku a jedyne co zrobili to przykryli niszczejacy wrak jakąś szmatą co zajęło trzy dni. A zbierali sie do tego jak do lotu w kosmos. Bronek chciał być prezydentem juz godzine po katastrofie na podstawie doniesień TVN. Gdzie są fotele z samolotu? Wyparowały? wczoraj widziałem uswiadamiający filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=cBTgz0pwFQo Ach ta gęsta smoleńska mgła. Okazuje sie ze naprowadzić samolot na las to nie taki straszny problem. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co wywołało taki popłoch że Kaczmarek warował przy drzwiach na ostatnim piętrze Marriota. Wyjaśnisz mi dlaczego? Czy o tym nic nie powiesz, bo o tym nikt nie powinien wiedzieć? Wszystko wina tego wstrętnego Engelkinga. No jak on mógł wszystkim to pokazać.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Byly PZPRowiec doradca od historii i dziedzictwa narodowego... Sorry ale to mnie rozlozylo na lopatki
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
z czego co wiem to poprzedni prezydent tez mial w swojej kancelarii niejakiego Łopińskiego,który ma podobny zyciorys co Nałęcz
Ostatnio edytowane przez AS82 : 07.10.2010 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie no panie drogi jednak życiorysy Łopińskiego i Nałęcza są delikatnie inne.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Taa
Jak dla mnie ,nie ma to najmniejszego znaczenia bo Łopinski i Nalecz to sa pionki ,ktore maja to szczescie zyciowe, ze znali pewne osoby i znaja nadal z polityki i moga sie lansowac na salonach i udawac ze cos od nich zalezy ,albo ze sa Nam bardzo potrzebni... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli nie widzisz różnicy między człowiekiem który siedzi w PZPR tak długo jak się da, a człowiekiem który wychodzi z tej partii na znak protestu gdy Jaruzelski robi zamach stanu to ja ci gratuluję. Ba nawet się pośmieję
![]()
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 07.10.2010 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Znowu z tym PZPR i PRL-em, który przecież skończył się ponad 20 lat temu, a teraz jest PRL-bis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
||
Cytat:
Wojna polsko - polska jak widzę trwa, Żołnierzu. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
[...]W latach 1970–1990 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.[...] http://pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Na%C5%82%C4%99cz Maciej Łopiński [...]1971–1981 w PZPR, wystąpił 14 XII 1981. Po 13 XII 1981 zwolniony z pracy w wyniku weryfikacji dziennikarzy, objęty zakazem wykonywania zawodu. Od wiosny 1982 redaktor podziemnej edycji pisma „<Solidarność> Region Gdańsk”; 11 XII 1982 aresztowany, zwolniony w III 1983 ze względu na stan zdrowia, nast. doradca RKK Gdańsk, szkolił dziennikarzy prasy podziemnej, publikował w pismach emigracyjnych, m.in. „Kulturze”, „Zeszytach Historycznych” i „Kontakcie”; współautor, wraz ze Zbigniewem Gachem (ps. Marcin Moskit) i Mariuszem Wilkiem, bestselleru (tłumaczonego na wiele języków) Konspira. Rzecz o podziemnej „Solidarności” (Wydawnictwo Przedświt i Editions Spotkania, Paryż 1984), za tę książkę laureat nagrody kulturalnej „S”. 1986–1988 członek RKK; w V i VIII 1988 uczestnik strajków w Stoczni Gdańskiej im. Lenina.[...] http://encyklopedia-solidarnosci.pl/...81opi%C5%84ski Rzeczywiście mają praktycznie identyczne życiorysy . Chłopie z każdym swoim postem coraz bardziej się kompromitujesz, a produkujesz się w tym temacie niczym bolszewicki agitator.Emj10 w latach 90-tych próbowano ten okres grubą kreską odkreślać, ta amnezja do dzisiaj czkawką się nam jak widać odbija. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gruba kreska może i byłaby skuteczna, gdyby zrobiono ją dobrze od razu na początku lat 90-tych. Zbiorowe palenie akt, kilkudniowa zabawa w rytmie discopolo i później przejście do wspólnej pracy ku chwale ojczyzny.
A to co zrobiono z tamtymi zaszłościami odbija się czkawką już przez 20 lat i wątpie, aby w ciągu kolejnych 20 lat przestało się odbijać. Ja byłem w PRL-u dzieckiem, więc ciężko mi wypowiadać się o tamtym okresie, ale przyjmijmy założenie, że każdy ma coś wspólnego z tamtymi czasami, niektórzy mniej, bo robili tylko doktoraty po uprzednim zapisaniu się do partii, inni dostawali ciepłe posadki z nadania politycznego, jeszcze inni gnoili swoich rodaków (a może nie rodaków, bo nikt im w gacie nie zaglądał), a byli i tacy którzy nie liczyli się z życiem obywateli podejmując świadomie pewne działania. Ciężko więc oceniać na ile trzeba było być umoczonym w tamtych czasach, aby mieć obecnie zhańbione nazwisko. Czy wystarczyło należeć do PZPR, do której należało w najlepszych okresach ok. 2,5 mln Polaków? Czy wystarczyło żyć dobrze z ówczesnymi władzami i dzięki temu dostawać jakieś przywileje względem innych? Ja osobiście jestem daleki od osądzania ludzi po tym co robili przed rokiem 1990, oczywiście o ile nie popełniali jakiejś zbrodni, więc traktuję je na równi nie przypisując im, ani większej ani mniejszej winy za trwanie tamtego systemu i wkład w budowę obecnego. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Życze Wam ,że jak Was ktoś bedzie oceniał to też tak tendyncyjnie , i że w sumie w życiu to byliście bardziej podłymi ch*jami niz porzadnymi ludzmi.. No ale taka logika ,że wszyscy sa ch*jami ,zlodziejami ,agentami ,to samograj Prezesa Jarka i jego hufców.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.10.2010 o godz. 07:43.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie wracamy już do gry. Owszem nie jest tak jak do końca grudnia, że można było grać sobie codziennie w kilku różnych turniejach, Sit&Go, czy grach cashowych. Scena pokerowa wraca do normy, a nawet z powrotem zaczyna się rozwijać.
PS. Jutro jest spory turniej pokerowy z FTP w Krakowie w ramach Mistrzostw Regionalnych, więc można iść to zobaczyć na własne oczy.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 08.10.2010 o godz. 10:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
O ile poker on-line ma się dobrze, o tyle ten na żywo wręcz przeciwnie. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
taka widac mentalnosc kato-praicy w tym kraju , mam nadzieje ze PIS powoli staje sie LPRem ,za jakis czas jak Polska sie nieco jeszcze wzbogaci to prognozuje pierwsze ruchy antyklerykalne w Polce na ktore nei moge sie doczekac ,bo emocje na pewno moga byc duze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
to jutro powitaj pedałów,murzynów oraz arabów - powodzenia życze... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
no ale przenikliwosc kato-prawicy konczy sie na tym kto byl w PZPR a kto nie.. jak sie okazuje ze arcybiskup wiedzial o molestowaniu albo przekretach finansowych ,to dla was naturalnym zachowaniem jest spuszczenie oczow po sobie i udawanie ze nic sie nie stało |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Prawo ale prawo dotyczy księdza, biskupa, premiera, marszałka sejmu, ministra sportu, prezydenta Sopotu w takim samym stopniu chodź różnie jest egzekwowane. Komisja Majątkowa musiała powstać no chyba że ktoś popiera kradzież albo jest jawnym antyklerykałem to się z tym nie zgadza ale prawo stoi wyżej. Co nie zmienia faktu, że kościół odzyskał zaledwie 60% swojego majątku zrabowanego przez komunistów więc jeszcze musi odzyskać swoją własność co jest normalne i nienormalne dla nienormalnych. Przekręty nie robiły osoby duchowne a osoba! na stanowisku państwowym za co odpowiada rząd więc sam na siebie bata kręcisz. Największy odsetek homonienormalnych jest wśród ludzi z branży projektantów, nauczycieli,wykładowców,psychologów. Po zatym żadna instytucja na świecie nie jest tak agresywnie atakowana jak kościół katolicki i żadna nie robi tak wiele dla wspólnego dobra jak Kościół. Także kolego szacunek i jeszcze raz szacunek nawet jeśli dla Ciebie ktoś go nie ma.
Ostatnio edytowane przez harimata : 08.10.2010 o godz. 20:38.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Kolejny "patriota" ,ktory zaczynapopis od tego kim jest jego adwersarz Komunista nie jestem nie trafiles, jak sie skonczyl PRL mialem 8 lat Zreszta jak piszesz ze jestem komunista,nie majac na to zadnych dowodow ,to ja moge napsiac ze jestes faszysta albo nazista jak chcesz..Prawo wlasnie nie dotyczy kleru w tym kraju a ty udajesz ze dotyczy ![]() Jesli dla Ciebie dzialanosc Komisji Majatkowej jest zadoscuczynieneim to rzeczywiscie, niech ten kraj sie szybko bogaci i zmienia swoja mentalnosc bo trwoga.. Ksiezy juz nie szanuje od dawna , bardziej szanuje inne grupy spoleczne czy zawody . |
|
|