The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2010, 14:03
I szczerze mu tego życze. Im szybciej wyjedzie tym lepiej dla niego. Wiecznie mlodzi, ktorzy zostali juz nigdy nic nie osiagna. Chlopak ma talent i nie wazne co o kim mowi tak naprawde, bo w przyszlosci reprezentacja moze miec z niego duzo pociechy

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 07.10.2010, 14:04
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...eldzie,1541719
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.10.2010, 15:46
Polonia od wczoraj ćwiczy w swojej bazie treningowej
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.10.2010, 16:01
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Polonia od wczoraj ćwiczy w swojej bazie treningowej
No to strach się bać. Boiska z antypoślizgową trawą, bramki rozciągające się przy niecelnych strzałach ?
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 07.10.2010, 16:51
'Bazą' to chyba tego nazwać nie można. No, może i można, ale nie jest ona z prawdziwego zdarzenia.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.10.2010, 17:36
pochwalta że się fotkami tej bazy
rozumiem że mowa o bazie w Markovii Marki tak czy jakos takos?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.10.2010, 18:08
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...vii_zima_.html

W ch*j zmarnowany piłkarz trzeba przyznać, że w Cracovii przed jego przejściem do Legły grał całkiem dobrze. Nie wiadomo w ogóle w jakiej teraz jest w formie. Ale w sumie klub mógłby już go ściągnąć teraz, jest wolnym zawodnikiem. A ciekawe co będzie z gwiazdorem Iwańskim i Wawrzyniakiem.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.10.2010, 18:18
szprotson napisał(a):Wyświetl post
pochwalta że się fotkami tej bazy
rozumiem że mowa o bazie w Markovii Marki tak czy jakos takos?
Tak, na terenach Marcovii. Z aktualnych fotek jest tylko fotogaleria z treningu.
http://ksppolonia.pl/web/aktualnosc,...galeria&id=229
Więc za dużo się nie obejrzy. Do tej pory zrobiono jedno boisko, na wiosnę dojdą kolejne dwa. Ponadto ma być zamontowane oświetlenie, zrobione nowe szatnie, trybuny, stołówka i gabinet odnowy. Fajna sprawa, bo poloniści nie muszą już jeździć na wynajmowane boiska, tylko mogą do woli ćwiczyć. Niektórzy z zawodników żeby stawić się tam na treningu, muszą przejść tylko kilkaset metrów
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.10.2010, 18:21
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Czyli teraz skrzydełka w KFC będą przyrządzane na sprzęcie Amiki...
Odpowiedz cytując
JoeyLG
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 07.10.2010, 18:27
Kulinarny Klub Sportowy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.10.2010, 19:11
kreseq napisał(a):Wyświetl post
W zyciu pokora jest bardzo wazna Wielu rozne teksty gadalo a potem zycie weryfikowala ich poglady
Plus za szczerosc ale minus za lizusostwo ( ostatnie jego slowa ).
Jeżeli faktycznie kibicował Jagiellonii, to trudno go posądzać o lizusowstwo. Nie wiem jak jest, ale Legia to nie jest jakaś niesamowita firma, żeby każdy chciał tam grać. Teraz to klub jak klub, jest wiele innych równie ciekawych albo ciekawszych sportowo i finansowo nawet w naszej lidze. My się zdążyliśmy do tego przyzwyczaić, że nie jesteśmy jakoś wyjątkowi, a przecież Wy mieliście o wiele więcej czasu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 07.10.2010, 19:47
Lizusostwo to by było, gdyby dziennikarz zapytał go o grę w tej przykładowej Legii a on stwierdził, że nie ma tematu ale gra z elką była jego marzeniem od dzieciństwa.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.10.2010, 10:43
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Jovanica moglismy kupic, zreszta sprzedał nam go sprawny menadzer, a Sandomierskiego NIE!

Dlaczego w ogole ktoś uważa że Jagiellonia sprzedała by swoich najlepszych zawodników?

E; tez tak uważam Marszałek. Szkoda że np. zamiast Kurto nie wyłapali takiego Sandomierskiego. No ale może Filip dostanie szanse, bo warunki ma.
Bruno sprzedali do Polonii i to nie za jakieś szalone pieniądze (250 tys. euro). Sandomierskiego też oddaliby pewnie za kwotę w tych granicach. Co do szans Jagi w tym sezonie...
Kto jesienią 2006 stawiał, że MP 2006/2007 zdobędzie Lubin o włos przed Bełchatowem?
Kto stawiał, że Ruch może skończyć 2009/2010.
Jak Wisła, Legia i Amica się szybko nie ogarną to MP 2010/2011 zdobędzie kto inny - proste.
Odpowiedz cytując
Mr. X
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.10.2010, 13:03
Bruno został sprzedany ponieważ w niebawem mógłby podpisać nowy kontrakt a Jagiellonia nie dostałaby złamanej złotówki. To raz. Dwa Bruno ma mentalność baby - jak czegoś nie dostaje to strzela focha i zamiast grać chodzi po boisku więc gdybyśmy chcieli go zmusić do zostania to niebyłby wzmocnieniem a jedynie ciężarem dla drużyny i budżetu klubowego.
Sandomierski to inna bajka. To jest nasz chłopak, Białostoczanin, który w sercu ma Jagiellonię i nigdy meczu nie "przejdzie" i na pewno nie strzelia focha z przytupem.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.10.2010, 13:26
Cytat:
Jak Wisła, Legia i Amica się szybko nie ogarną to MP 2010/2011 zdobędzie kto inny - proste.
Szok! Prorok jakiś, czy co?

Cytat:
Kto jesienią 2006 stawiał, że MP 2006/2007 zdobędzie Lubin o włos przed Bełchatowem?
Twoje pytanie trochę mnie zainspirowało - nawiązując do wypowiedzi na temat "puchnięcia średniaków będących liderami" i tego, że mimo fatalnej pozycji w tabeli, i tak czołówkę tworzyć będą Wisła, Legia i Lech na koniec, zrobiłem szybką analizę z 90 minut czołówki tabeli z ostatniej i z 15 kolejki.

Wyszło coś takiego (w nawiasach pozycja na koniec lub w 15 kolejce, jeżeli zespół do czwórki się nie załapał):

Sezon 09/10

Po 15 kolejkach:
Wisła
Legia
Ruch [arti - ten Ruch, na który nie stawiałeś, zajął dokładnie tą samą pozycję po 15 co po 30 kolejkach]
Lech

Na koniec:
Lech
Wisła
Ruch
Legia

Sezon 08/09

Po 15 kolejkach:

Polonia W.
Lech
Legia
Wisła

Na koniec:

Wisła
Legia
Lech
Polonia W.

Sezon 07/08

Po 15 kolejkach:

Wisła
Korona (6)
Legia
Lech

Na koniec:

Wisła
Legia
Grodzisk Wielkopolski (5)
Lech

Sezon 06/07

Po 15 kolejkach:

GKS B.
Zagłębie L.
Korona (7)
Legia

Na koniec:

Zagłębie L.
GKS B.
Legia
Cracovia (7)

[Tu masz odpowiedź na swoje pytanie arti. Tzn. pamiętam, że mówiło się, że spuchną - nie spuchli]

Sezon 05/06

Po 15 kolejkach:

Wisła
Legia
Cracovia (8)
Odra W. (6)

Na koniec:

Legia
Wisła
Zagłębie L. (7)
Amica (6)

Sezon 04/05

Po 15 kolejkach:

Wisła
Grodzisk Wielkopolski
Legia
Amica (6)

Na koniec:

Wisła
Grodzisk Wielkopolski
Legia
Wisła P. (6)

Sezon 03/04:

Po 15 kolejkach:

Wisła
Amica
Legia
Grodzisk Wielkopolski

Na koniec:

Wisła
Legia
Amica
Grodzisk Wielkopolski

Sezon 02/03:

Po 15 kolejkach:

Wisła
GKS K.
Legia
Odra W. (5)

Na koniec:

Wisła
Grodzisk (5)
GKS K.
Legia

Źródło: 90minut.pl

Więcej mi się nie chciało sprawdzać. Jestem w pracy i i tak za dużo się od roboty odciągam

Wnioski?

Po pierwsze - wcale tak nie puchną. Największy spadek z wymienionych wyżej drużyn zanotowała Cracovia - z 3 miejsca w połowie sezonu na 8 na koniec. Największy skok - Lubin z 7 na 3. Reszta raczej nie przesunęła się więcej, niż o 2-3 pozycje. Stawka z połowy sezonu zazwyczaj była zbliżona do stawki na koniec sezonów. Magicznych skoków z dołu do góry lub wielkich spadków z wysokości tam nie ma.

Po drugie - Jeżeli dalej będzie jak jest i czołówkę tworzyć będą Jagiellonia, GKS, Korona, Lechia i Polonia W., to to one będą się bić o MP i Puchary.

Po trzecie - co jest powiązane z drugim - jak się teraz do roboty nasze skórokopy nie wezmą, Legia i Wisła zanotują najgorszy sezon od lat, a Lech zanotuje... hmm... najgorszy sezon od roku założenia, czyli od 2006.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 08.10.2010 o godz. 13:35.
Legionista
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.10.2010, 13:32
JoeyLG napisał(a):Wyświetl post
Kulinarny Klub Sportowy
Od nowego sezonu nowa nazwa Pasuje idealnie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.10.2010, 15:04
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Szok! Prorok jakiś, czy co?

Twoje pytanie trochę mnie zainspirowało - nawiązując do wypowiedzi na temat "puchnięcia średniaków będących liderami" i tego, że mimo fatalnej pozycji w tabeli, i tak czołówkę tworzyć będą Wisła, Legia i Lech na koniec, zrobiłem szybką analizę z 90 minut czołówki tabeli z ostatniej i z 15 kolejki.

Wyszło coś takiego (w nawiasach pozycja na koniec lub w 15 kolejce, jeżeli zespół do czwórki się nie załapał):
Dziękuję za analizę. Chcę zwrócić Twoją uwagę, że jesteśmy teraz po 8 kolejce, a nie po 15, więc analiza tabel po kolejce 8 i 30 w w/w sezonach byłaby bardziej na temat. Poza tym zawsze tabela jest jakaś tam, a część kibiców nie tylko W, L &A twierdzi, że "czarne konie" stracą oddech, a w rezultacie tak się dzieje albo i nie. Pożyjemy - zobaczymy.
Koledze z Białegostoku dzięki za naświetlenie tematu.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.10.2010, 18:48
może rzeczywiście idzie nowa fala młodych polskich trenerów ? Ciekawy wywiad z Bartoszkiem trenerem Bełchatowa.
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,84...tej_mody_.html
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 08.10.2010, 19:03
Tiaaa.. idzie, bo im się jeden sezon przyfarcił. Jeden na 10 lat, niektórym na cała historię klubu - Jagiellonia. Jagiellonia liczy 80 lat i ponoć ich miejsce w lidze jest najlepszym miejscem w przeciągu tych 80 lat! ! ! ! ! ! Nawet o tym nie wiedziałem, ale gdy mnie oświecili to padłem ze śmiechu, na litość Boską, ktoś tu sobie robi jaja, klub liczy 80 lat i ich największym osiągnięciem w lidze jest zajęcie 1 miejsca i to nie na koniec a gdy trwa sezon i ktoś tu pieprzy o nowej sile, nigdy nie było takiej sytuacji gdy ktoś wyskakiwał jak filip z konopi i nagle opanowywał ligę. Był taki zespół w historii Polskiej piłki. Była to Wisła, ale to były inne czasy, Cupiał wjechał z pieniędzmi niewyobrażalnymi na Polską skalę, Wisła była jedynym profesjonalnym klubem w Polsce wtedy, reszta była zacofana, poza Legią, która próbowała się odgryzać, zresztą bez większego sukcesu. W składzie było czasem 3/4 Polskich reprezentantów. Ale to były inne czasy. Teraz choćby ich jakaś gruba ryba przejęła to by i tak nic nie wskórali bo poziom finansowy powoli się wyrównuje i teraz nikt nie zaskoczy tym że ktoś kogoś kupi za 700 tyś euro. Lata kiedy przejmował Wisłę Cupiał były szare, szare były stadiony, szare były drużyny, szare były osiągnięcia. Tyle ile Wisła wydawał na pranie brudnych strojów meczowych to za tyle niektóre kluby musiały łączyć koniec z końcem. Nie było niczego a Cupiał wprowadził nowy trend i od niego wszystko się zaczęło. Był poniekąd prekursorem tego że jako tako teraz to wygląda. Teraz puls na większości klubów trzymają biznesmeni czy duże koncerty. Są nowe stadiony, zagraniczni zawodnicy chętniej przyjeżdzają do Polski bo i z niej można przeskoczyć do najlepszych lig świata bez względu na to co prezentują Polskie drużyny w pucharach czy reprezentacja. Ktoś mógłby odskoczyć ale tylko wtedy gdy wpadłby tu jakiś Szejk.
Czcze gadanie, mógł kozaczyć przez ostatnie lata. Dobrze wiemy że Korona czy Jaga to bohaterowie jednej akcji. Tak samo GKS. Wszystko wróci do normy, po zimie, a już na pewno od nowego sezonu. To nie oni są mocni, tylko WAL kompletnie bez formy. I te przykłady z pucharów. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Skoro ich trener byłby taki zajebisty to pojechaliby Baku i tych drugich, nazwy zapomniałem. Podsumowując niektórym się w dupach poprzewracało, Panu Maciejowi najwidoczniej też. Skoro on taki zajebisty to trzymam go za słowo i wierzę że jego GKS czy inna drużyna, którą będzie prowadził będzie rok w rok walczyć o najwyższe cele, minimum strefa medalowa i jakieś puchary. Dla Korony czy Jagi, a także GKS-u to rundy konia, może dłużej. Ale Pan Maciej tego nie rozumie. On myśli że jak Wisła czy Legia jest teraz na dole to tak zawsze i to dzięki Polskim zajebistym trenerom z Maciejem na czele. Zobaczymy co będzie gadał jak Legia czy Wisła zaskoczy. Korona czy Jaga, a nawet GKS grają w ich rozumowaniu zajebiście. Wisła nic nie gra, a Legia mogłaby w ogóle nie wychodzić na boisku a i tak te dwie drużyny tracą niewiele punktów do strefy medalowej i o czym to świadczy? pytanie retoryczne. Podpowiem. Na pewno nie o sile tychże drużyn jak GKS , Korona czy Jaga.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 08.10.2010 o godz. 19:26.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.10.2010, 19:04
Doszedłem do momentu jak powiedział żeby sie nie bać o poziom ligi bo słaby w kraju Lech "rozwala" mistrza Austrii i gra jak równy z równym z Juventusem i skończyłem, na drugą stronę szkoda mi czasu Pan widać dość wybiórczo patrzy na lipcowo-sierpniowe wojaże polskich ekip po Europie.

Tarasiewicz bis jednym słowem, 2-3 wpier**le i zejdzie na ziemię. Takich z rundą konia juz miewaliśmy od groma, każdy kończył tak samo w dłuższym okresie czasu.

Kurcze no, wszysycy na tych naszych młodych zdolnych się uwzięli. Forum, światek piłkarski, cała Europa...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.10.2010, 19:09
Jagiellonia od kilku sezonów, okienko w okienko kupuje nowych piłkarzy - i to nielichych najczęściej. Innych sprzedaje, zwalnia. Tam się inwestuje w piłkę, nie zmienia się trenera po paru złych występach. Myślę, że na dłużej zagoszczą w pierwszej połowie tabeli.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.10.2010, 19:34
AYALA napisał(a):Wyświetl post
może rzeczywiście idzie nowa fala młodych polskich trenerów ? Ciekawy wywiad z Bartoszkiem trenerem Bełchatowa.
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,84...tej_mody_.html
Sasal - zapamiętajcie to nazwisko
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 08.10.2010, 19:47
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Sasal - zapamiętajcie to nazwisko
No, już się powygłupiał przed kamerami na meczu z Wisłą. Musi być zajebisty, wyjebać Maaskanta i brać Sasala.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.10.2010, 20:05
gigant napisał(a):Wyświetl post
No, już się powygłupiał przed kamerami na meczu z Wisłą. Musi być zajebisty, wyjebać Maaskanta i brać Sasala.
Nie chodzi o jeden mecz, o mecz z Wisłą.
Nie ma co porównywać tych dwóch różnych trenerów, nie ma co nabijać takich postów
Odpowiedz cytując
penetracja
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 08.10.2010, 20:16
Maskant zapamiętajcie to nazwisko, bo to będzie obok Riosa największy blamaż.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 08.10.2010, 20:24
penetracja napisał(a):Wyświetl post
Maskant zapamiętajcie to nazwisko, bo to będzie obok Riosa największy blamaż.
Ciebie ktos spenetrowal ze caly czas gledzisz jak stara prukwa i narzekasz na wszystko?
Odpowiedz cytując
Mr. X
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.10.2010, 21:39
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Tiaaa.. idzie, bo im się jeden sezon przyfarcił. Jeden na 10 lat, niektórym na cała historię klubu - Jagiellonia. Jagiellonia liczy 80 lat i ponoć ich miejsce w lidze jest najlepszym miejscem w przeciągu tych 80 lat! ! ! ! ! ! Nawet o tym nie wiedziałem, ale gdy mnie oświecili to padłem ze śmiechu, na litość Boską,
Na litość Boską, mówisz o czymś o czym nie masz pojęcia.
Jagiellonia liczy 90 lat i widać Twoja ignorancję i samouwielbienie. Jak czytam takie wypociny to dopiero śmiech może powalić. Dobrze, że w trakcie trwania zgody z takim czymś publicznie nie wyskoczyłeś.
Nikt nie każe nikomu kochać kogokolwiek ale gadanie, że ci czy tamci są dobrzy tylko dlatego, że my jesteśmy słabi to świadczy o jednokierunkowym myśleniu a pamiętaj kolego sympatyczny, że w piłce liczą się 2 strony bo 2 strony kopią piłkę.

I nie mówię tutaj tylko o Jagiellonii lecz o wszystkich zespołach, które niejako wnoszą nową jakość do rodzimej kopanej niekoniecznie dysponując wielkimi budżetami z przedsezonowymi, buńczucznymi zapowiedziami o Bóg wie jakie cele kończąc na Karabachach w przedbiegach.

Pozdrawiam trzeźwo myślących, mimo wszystko kochających rodzimy futbol.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 08.10.2010, 21:49
aNouc napisał(a):Wyświetl post
(...)Jagiellonia liczy 80 lat i ponoć ich miejsce w lidze jest najlepszym miejscem w przeciągu tych 80 lat! ! ! ! ! ! Nawet o tym nie wiedziałem, ale gdy mnie oświecili to padłem ze śmiechu, (...) nigdy nie było takiej sytuacji gdy ktoś wyskakiwał jak filip z konopi i nagle opanowywał ligę. Był taki zespół w historii Polskiej piłki. Była to Wisła, ale to były inne czasy, (...)etc etc..(ble ble ble jeden wielki bełkot)
nie chce mi się cytować całości bo większych bredni w życiu nie czytałem.
wyjdź chłopcze z domu, przewietrz się i spojrzyj na realia..

ODNOŚNIE EKSTRAKLASY...
to tylko IMO - mało popularne tutaj...
Na mecze z Legią (czy najsłabszą czy najmocniejszą) zawsze wszyscy srali ze strachu i przychodzili na mecze "u siebie" bo "może wygramy z Legią". Magnes - bo znienawidzona przez 3/4 Polski
Na mecze z Wisłą jak się stała "potęgą" przychodzili z ciekawości: "a może utrzemy nosa tym nowobogackim"

Teraz... (może się tu narażę PANOM WIŚLAKOM ale) wydaje mi się grubo...że na Legię nadal srają ze strachu (ale mimo to zdaża im się ją ograć i chwała na kolejne 10 lat), ale na Wisłę (pokazało to już największym szmaciarzom wiele drużyn) po prostu trzeba się zaangażować bo "nie taki straszny smok wawelski jak go malują". I coraz więcej drużyn nie boi się atakować Wisły. A że Wiśle skończył się fart z meczami wygrywanymi 1:0... 2:1... etc (vide ostatni sezon..) no to już inna sprawa...
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.10.2010, 21:58
Uważasz, że bardziej przed meczem z Legią srała ze strachu Lechia czy Bełchatów? Przypadkiem byłem na obu i to raczej było: pyk, pyk, pyk i do domu.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 08.10.2010, 22:01
To nie są brednie tylko statystyki, a one nigdy nie kłamią, i kto srał przed kim każdy rozumny wie, i Ty nie wytykaj Wiśle o fartach bo byliście na skraju bankructwa i tylko sprzedanie Amice mogło Was uratować. Tak też się stało, bez większych zresztą bojkotów ze strony kibiców. A jak już jesteśmy przy fartach to pamiętaj o jednym że mistrzostwo Polski w poprzednim sezonie zawdzięczacie tylko i wyłącznie sędziom. Błąd w Chorzowie i błąd na Hutniku.
Dalej srają ale tacy jak Ty i chyba wiesz dlaczego, bo Twój klub w ogóle się nie liczył więc nie dziwnego że teraz przykładowo taka Polonia Bytom czy Odra Wodzisław sra przykładowo przed Legią, bo na poziomie tychże drużyn jeszcze nie tak dawno byliście. Dziwne żeby Wisła srała kiedy to dzieliła i rządziła sprowadzając każdego do parteru. Chłopcze możesz mówić Litarowi, a z 80 z góry przepraszam, odruch, i z tymi realiami też mnie nie rozśmieszaj, osiągnijcie chociaż w 20% to co Wisła to będziemy mieli o czym rozmawiać, bo na razie bida z nędzą, poza golem Murawskiego w 500 minucie z Austrią, nie dam się omotać przekupnym mediom i Kołtoniowi, który nawet kupę piłkarza Lecha potrafiłby pochwalić
Ostatnio edytowane przez aNouc : 08.10.2010 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów