|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
może ktoś mi pomoże, bo szlag mnie trafia - dorwałem fife 11 i otóż problem jest taki - przed kazdym meczem wlacza sie tryb "1 na 1", gdzie po prostu napieramy na bramke i napierdalamy, z tym, że kiedy włącza mi się ten tryb to nie potrafie z niego wyjść... klikałem wszystko co sie da i dalej dupa zbita. Może ktoś już grał w nową fifę, spotkał się z tym problemem i wie jak go rozwiązać? Bo mnie krew zalewa gdy użeram się z tym drugą godzine
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ściągnałęm demko i miałem taką samą sytuacje...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamson - udało ci się to jakoś rozwikłać? Bo na prawde dawno nie byłem taki sfrustrowany przez pieprzoną grę na moim kochanym blaszaczku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety nie. Za to ucierpiała niewinna niczemu klawiatura :(
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobna sytuacja u mnie. Może komuś jeszcze się to przydarzyło?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Włączacie FIFA 11 na pulpicie. Macie ustawienia gry. Dajcie tam ustawienia klawiatury czy coś takiego i mniej więcej na środku są strzałeczki w owale. Jedna się automatycznie pod escape ustawia drugą dajcie pod spację najlepiej. Ja wychodzę escapem z areny, ale może u Was pomoże owa "spacja"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
mam mały problem ponieważ nie mogę znaleść cracka do pesa 2011 może ktoś zapodać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ludki jak się zwody w fifie 11 robi?
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na klawiaturze bardzo ciężko, praktycznie nie możliwe, musiał byś mieć jeszcze jedna parę rąk żeby robić zwody na klawie, co innego na padzie gdzie masz 2 analogi i robisz z piłką wszystko co chcesz.
Zobacz tutaj: http://forum.fifaserwis.com/showthre...t=42606&page=3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ktoś już dorwał oryginalną FIFA11? Polecacie? Jak się gra? Wisełka dobrze odwzorowana - z każdą nową Fifą mam nadzieje, że wreszcie ujrzę twarze zawodników Wisły takie jak w orginale - i co? Moje nadzieje zostały spełnione?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Wisla czy Lech a tymbardziej Legia to zbyt slabe kluby zeby im odwzorowywac twarze. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Twarzy nie ma. Natomiast skład jest ok. Aktualny itp.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ta FIFA na PC jest rewelacyjna.
Bardzo wysoki realizm. Gram już ze 20 mecz Wisła i jeszcze nie zrobiłem ani jednego dobrego dośrodkowania... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja mam natomiast problem z kibicami, mianowicie na trybunach zamiast kibiców mam...prostokąty, a podczas zmian np. grając Legia-Wisła gdy przeprowadzają zmianę obydwa kluby to przykładowo Garguła jest w koszulce...Legii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Stroje tylko zwalone bo gramy w czerwonych spodenkach ale co mnie zaskoczylo, ze komentator wymawia:
"Pawel Brozek" i "Sobolewski" ![]() gdzie kupic najtaniej oryginal w Krakowie, widzieliscie jakies promocje ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A jak wyjść bramkarzem w FIFA 11? Bo tracę przez to najwięcej goli. Chodzi mi o wyjście do piłki jak np. zawodnik jest już w polu karnym.
Tu jakiś gościu za 100zł. sprzedaje: http://allegro.pl/fifa-11-i1255959383.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Kumpel ma problem z grą F1 2010. ma oryginalną tą gre, polska wersja. Instaluje, ale żeby mozna było robic kariere (patrz, robic save'y") tzreba sie zarejestrowac na GAMES FOR WINDOWS. no to sie rejestruje, ale przy logowaniu, jak się wchodzi do gry , to wywala błąd cos siecią nie tak, coś z połączeniem PPP. Domyslam się że chodzi o to ze gosc ma blue connecta i kurde on czegos mu nie puszcza, jakiegos protokołu, cholera wie. Wyłączyłem wszystkie firewalle, antyviry i nic. jesli ktos ma połączenie modemowe z netem, a najlepiej blueconnect, to moze mi napisac co zrobic zeby zalogowanie do portalu się powiodło ?
to raz, dwa, moze taki sposob. Czy na zainstalowanej grze, na oryginalnym serialu, moge wrzucic cracka ? jestem ciekaw czy crack omija to pytanie o mozliwosc zapisywania gry i czy bedzie mozna grac kariere bez tego rypanego logowania do GAMES FOR WINDOWS. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
spróbuj stworzyć konto lokalne, zamiast tego sieciowego (taka możliwość jest po zjechaniu na dół).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
kupiłem sobie pada Apollo G-3080 by sie lepiej grało w FIFA11 ale za bardzo nie wiem jak ustawić przyciski ponieważ w ustawieniach sterowania pojawia sie joypad z X-360 i mam problem podczas meczu gubie sie w sterowaniu w związku z tym mam pytanie czy może mi ktoś kto gra na tym padzie w FIFA11 zapodać swoje ustawienia pada
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
a jak stadion Wisly wyglada w fifie11
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W poprzednich wersjach nazywało się to "Europa 1 liga" bodajże. Nic oryginalnego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Wisłę w FIFE to jest najmocniejsza z ekstraklasy, bo dali nam 3 gwiazdki, Lechowi i Legii 2,5.
A ogólnie gra fajna. Ja się przesiadłem z PESA i trochę na początku ciężko się przyzwyczaić ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wie ktoś gdzie znajde edytor w tej grze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam najnowszą FIFE. Niby spolszczona ale nie wiem jak ustawić nasz język. W folderze z językami jest PL. Wie ktoś o co biega?
Ostatnio edytowane przez gris : 10.10.2010 o godz. 15:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mam pytanie czy jest patch do pes 6 z sama Polska liga bez innych dodatkow itd
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
FIFA byłaby cacy gdyby nie to, że się wyłącza po meczu. Jak grałem Wisłą to średnio co 3-4 mecze. Teraz gram Borussią i wyłączyła mi się raz bodaj na 15 kolejek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|