|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Szukam w miarę taniego noclegu w Bolonii, w listoapdzie. Jakieś 20-30 euro za noc. Czy może ktoś z Was mi podpowiedzieć, przez jaką stronę szukać ofert? Ewentualnie może macie jakieś namiary na tamto miasto?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W telegraficznym skrócie:
Węgry - Eger Polecam rękami i nogami. Noclegów do wyboru do koloru - ja płaciłem za domek 10 min od Rynku 38 Euro za noc za 3 osoby - 2 pokoje, kuchnia, łazienka, piec dwu-funkcyjny, 2 TV z 50 programami, miejsce parkingowe, taras, internet. Dojazd - droga cudowna - mijamy ze 4 pasma górskie. Winietka na Słowację się przyda bo jest kilka odcinków ekspresówką - wiele patroli więc zalecam stosować się do przepisów i znaków drogowych (ach, kiedy doczekamy się tego u nas ![]() 360 Kilometrów - trzeba liczyć około 7 godzin Ceny: Winietka 7 dniowa na Słowacji 5 Euro Obiad w Egerze w restauracji od 1000 Forintów do 2500 100 Forintów = 1,40 zł Butelka dobrego wina od 600 Forintów do kilku tysięcy za roczniki starsze ode mnie ![]() Ceny w winnicach dużo niższe niż w sklepach w centrum Odzież, obuwie, elektronika - praktycznie te same ceny co u nas Baseny termalne w centrum miasta - od 17:00 do 21:00 za 900 Forintów - miazga ![]() Diesel ciut droższy niż u nas - litr na Shellu wyszedł około 4,50 zł Jedzenie w sklepach ciut tańsze niż u nas - typu chleb, masło, owoce ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakies ciekawe miejsca na 1dniowy wypad za Kraków z dziewucha ?
auto dostepne jak cos,pzdrWczesniej ktos pisal o Lipowcu,cos jeszcze ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jeśli zamki to Lipowiec połącz z Rudnem - praktycznie po drodze.
W drugą stronę i na południe - Dobczyce - zamek plus ładne widoczki na zalew. Na północ - Ojców i Pieskowa Skała - piękna dolina plus można zjeść na miejscu - dojazd też autkiem Park miniatur w Inwałdzie oraz Park Dinozaurów lub w Zatorze - niby dla młodszych ale na wypad z kobietą bardzo ok ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Witam
mam wielka prośbę czy mógłby mi ktoś podać jakieś pewne informacje o domkach w okolicy Zakopca lub Bieszczad które można by wynająć na sylwestra? Cały dla siebie (paczka liczy około 10 osób) pierwszy raz zbieram się za organizacje i chciałbym coś "sprawdzonego". Z góry dziekuje za odp ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakiś dobry i sprawdzony nocleg w Bratysławie w przyzwoitej cenie ?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Odstąpię voucher ITAKA o wartości nominalnej 1500 za 1380. Długi czas ważności, możliwość wykorzystania na całość oferty, również last minute. Pomogę w znalezieniu i zarezerwowaniu dobrego lasta. Adam 507 32 69 69
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jesli ktos szuka darmwego noclegu gdziekolwiek na swiecie niech wyprobuje couchsurfing. www.couchsurfing.com
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie potrzebuje jakiejs fajnej oferty sylwestrowej (najlepiej 29.12 - 2.01) do Pragi, Budapesztu, Paryza, Rzymu itd... Generalnie zwiedzanie + sylwester
Podziekowal z gory |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poradzi ktoś jakieś lokum na sylwester najlepiej w górach w przystępnej cenie?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Witam. Jakby ktoś wybierał sie do Tropical Island k. Berlina to odstąpię za symboliczną złotówkę voucher upoważniający do zniżki 5 euro przy wstępie.
Dla zainteresowanych kilka uwag i spostrzeżeń. 1. Ja wykupiłem pakiet weekendowy w Zamku w Kliczkowie w Borach Dolnośląskich i stamtąd dojechaliśmy do Tropical Island autostradą. Koszt takiego pakietu to 490 zł dla czteroosobowej rodziny z dwójką dzieci (noclegi i śniadania). Mogę pomóc w rezerwacji. 2. Koszt pojedynczego biletu do TI to wydatek 23 - 32 euro, warto zauważyć dwie możliwości zminimalizowania ceny: - solenizant tzn osoba mająca w danym dniu urodziny wchodzi gratis (oczywiści musi okazać dowód tożsamości) - przy zakupie biletu dla 2 dorosłych i jednego dziecka do 14 lat trójka dzieci do 14 lat wchodzi gratis 3. Ja byłem w pierwszą sobote grudnia przyjechaliśmy ok godz 12 i były ogromne kolejki do wejścia zabrakło nawet kluczyków do szafek (mimo 10000 szafek na ubrania). Podobne kolejki były zresztą do wyjścia w godzinach wieczornych. Nie ma sie co dziwić skoro ogromne tłumy były kierowane do zaledwie 4 wyjść, gdzie dodatkowo przy wychodzeniu uiszcza sie opłate za pobyt. W swoim życiu byłem kilkadziesiąt razy w Niemczech ale takiego bałaganu organizacyjnego nie widziałem dawno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
hehe, ja już we wrzesniu zarezerwowałem sobie miejscówke w górach na sylwestra
teraz o cos sensownego i taniego to raczej ciezko bedzie ale zycze powodzenia ![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
witam. ma ktos jakis w miare tani nocleg we Wrocławiu? na dwie noce dla dwoch osob. jakis hostel?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
rzut beretem do rynku |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak wiem.. 'wcześnie' się zebrałem, ale może ktoś poleci coś, jakieś domki na sylwestra dla 5 lub 2 osób na Słowacji lub Czechach?
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś stronę internetową gdzie są przystępne oferty wakacji na południu Europy z AI?
Albo docelowo jakiś hotel gdzie ktoś był i może smiało go polecić :] ![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
We wrześniu można tanio polecieć na Gran Canarię.
380 lot w dwie strony. 200 - 7 noclegow w apartamencie. wylot z Bratysławy. terminy dowolne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chcę już teraz obadać teren, żeby znów się za późno nie obudzić ![]() ![]()
WP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
fajna strona o gotlandi polecam http://www.gotlandia.narowerze.com.pl
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję opinii na temat Biura Podróży "ANTAŁEK" z Krakowa. Może ktoś napisać priva z info. czy godne zaufania.
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mogę się mylić, ale "Antałek" kojarzy mi się z wyjazdem do Brna w 2004r. ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Polecicie nocleg w okolicy "TATRALANDII" na weekend ?
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Razem z grupką znajomych (w sumie +/- 8 osób) wybieramy się za niedługo do Pragi. Wiadomo, że chcemy zobaczyć jak najwięcej za jak najmniejszą sumę pieniędzy. Stad też moje pytanie czy ktoś z Was ma do polecenia jakiś hostel w nie wysokiej cenie? Chcielibyśmy tam przespać dwie noce.
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
O Pradze było już kiedyś pisane w tym wątku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() P.S. W Pradze polecam klub Hot Peppers na Placu Wacława ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja spałem w akademikachi na Strahovie, obok stadionu olimpijskiego
dosyć tanio i całkiem niezly transport był do centrum autobusem na stacje Dejvicka i dalej do centrum. Ogolnie warunki takie se, ale do Pragi sie nie jezdzi zeby siedziec w hotelu ![]() http://www.noclegi-praga.cz/strahov/ |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Może ktoś polecić fajną kwaterę w Zakopcu? Interesuje mnie jedna noc - sobota / niedziela.
Nie interesuje mnie pokój u górala ale wyższy standard - pensjonat czy prywatne apartamenty - w rozsądnej cenie bo właśnie dzwoniłem do jednego i chcą 350 zł za 4 osobowy apartament więc trochę ostro - zwłaszcza że to najbliższy tydzień a nie "Małyszomania". ![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wiem co dla Ciebie jest wyższy standard
tu spałam, warunki dobre, wifi, sniadania. Fajna lokalizacja - "w połowie" Zakopca więc i na Krupówki w miarę i na Kuźnice czy pod skocznie też.www.magnolia.zakopane.pl Ewentualnie typowy apartament - 2 pokoe po 2 os, kuchnia, łazienka - kiedyś wynajmowała znajoma, teaz zajmuje się tym jej ciotka bodaj - nie wiem jaka cena, lokalizacja super (Asnyka,5 min od Krupówek). Jakbys chciał to mogę zadzwonić spytać o cene teraz i namiar. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|