|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że zobaczę taką Wisłę, że nie będzie trzeba przed meczem z Lechią Gdańsk śpiewać: "Nie za wysoko! Lechijko nie za wysoko!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Boguski rzeczywiście jakoś się odłapać nie może, choć wygląda, że się stara. Ja bym go sprawdził jako wysuniętego, na zmianę z Riosem. Ryzyko niewielkie bo gorzej nie będzie - najwyżej nie strzeli nic, tak jak Brozio i Żuraw nie strzelają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Teraz sa przed Nami dwa tygodnie ciezkiej i wytezonej (mam nadzieje ze Maaskant tego przypilnuje) pracy. Gornik to nie jest jakis wielki mocarz ale sa dobrze przygtowani kondycyjnie, maja serce do walki i chca grac. Czasami dostana za ta odwage tak jak w Gdansku ale generalnie graja niezle. Z Jaga mogli nawet wygrac (na poczatku milei 2-3 sytuacje gdzie powinni prowadzic). Zgadzam sie ze Gornicy sa faworytami i ze jesli nic u Nas sie nie zmieni to remis biore w ciemno z pocalowaniem reki. Mam jednak nadzieje ze zobacze inna Wisle i ze nie bedzie tak zle jak Nam sie zdaje.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W obecnej formie wyobrażam sobie 3 najbliższe kolejki... remis z żabolami w Zabrzu, bęcki z braćmi (rozpędzeni jak nigdy) i bęcki z amicą we wronkach... a pożniej derby...
![]() Chyba że będziemy świadkami cudów (w co szczerze wierze)
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 04.10.2010 o godz. 11:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kurcze czyżby Adam Nawałka podniósł swój warsztat trenerski? Widziałem mecz Górnika z Jagą i trzeba przyznać, że Górnik grał całkiem, całkiem. Na pewno lepiej się to oglądało niż nasz mecz ze Śląskiem Wrocław. Skład Górnika , aż tak bardzo nie różni się od tego składu co spadł z ligi i szczerze mówiąc przed sezonem myślałem, że będą głównym kandydatem do spadku : )
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja mam nadzieje że spadną sąsiadki i żabole
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Zresztą to Nawałka znalazł dla Wisły ostatnią większą grupę młodych zdolnych - z Brożkami na czele. Potem były już tylko strzaly typu Błasczykowski i Małecki. Szkoda dla niego, że Górnik przegrał z Jagiellonią, bo na remis zasłużył z palcem w d..., a następne 3 mecze to Wisła, Lech i Legia i może być ciężko o punkty i może się zrobić seria 5 porażek. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym tam wolał żeby poleciały śledzie i Polonia Bytom. Górnik i Pasy jednak uatrakcyjnają Ekstraklasę.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Żurawski: Jestem zdruzgotany grą Wisły
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...isly,id,t.html Duży wywiad z Żurawiem. Wynika z niego, że na poprawę w meczu z Górnikiem nie ma co liczyć, bo wszystko - cytuję: prowadzi na razie donikąd. Bryndza, panowie, bryndza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No tak nie jest złym trenerem, a ja pamiętam jak były takie okresy jak prowadził Wisłę to dramatycznie to wyglądało. Widać nieco się podciągnął skoro tak chwalony był. W Zabrzu tez buduje dobry zespół i nie wydając przy tym dużych pieniędzy. Do tej pory Górnik prezentuje się bardzo dobrze, ale nie zapominajmy, że za nami dopiero 8 kolejek i Wisła, Lech, Legia nie grają tego co grały zawsze. W Górniku sporo byłych Wiślaków: Nawałka, Bogdan Zając, Mariusz Magiera, Damian Gorawski, Paweł Strąk, Leszczak. Oczywiście nie wszyscy łapią się do składu ale jednak sporo tych byłych naszych piłkarzy jest tam w lepszej lub gorszej formie
![]() P.S: Zapomniałem o najważniejszym Mariusz Jop
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 04.10.2010 o godz. 12:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Adaś nam odpuści
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Zuraw poki co odkad wrocil to tylko sie wypowiada w mediach a na boisku gra piach. Skoro sam uwaza ze nie jest w formie to niech ma odwage cywilna powiedziec to Maaskantowi zeby go poki co posadzil na lawie. Ale pewnie wtedy wejsciowe by obciely sporo pensje..... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pytanie tylko, czy ktoś zamiast niego byłby lepszy na tym boisku - wcale nie jestem taki pewien. Ale fakt faktem - za dużo mówi do mediów, bo on co mecz to narzeka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Piotr Brożek wydaje się największym zwycięzcą minizgrupowania. W wewnętrznym sparingu zajął miejsce Drana Paljicia, a Serb został przesunięty do pomocy. Kłopoty ma Maciej Żurawski, który przez całe spotkanie grał w zespole słabszych (zastąpił go Rafał Boguski). http://www.sport.pl/sport/1,78980,84...d_Tatrami.html
Chyba trener poszedł po rozum do głowy. Wydaje się Mały dalej ława bo chyba nie wygryzł Riosa ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
"Gdy Tomas Jirsak blokował wykonanie rzutu wolnego, Serge Branco dwa razy go odepchnął. Trenerzy nie interweniowali, tylko kazali się uspokoić" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ehh Maciek pamieta ze "tamtejsza" Wisla ogrywala kazdego jak chciala,jak rywal strzelił to nic sie nie stało zaraz oni strzelali im 5 bramek ... dzis to inna Wisla i po Macku widac duza flustracje bo on pamieta inna Wisłe,inne podejscie ,inne myslenie. Dzis kazdy juz z nami walczy ,chece wygrac itd. ciezko w przypadku Zurawia zetknac sie z nowa ,gorszą rzeczywistoscia jaka jest teraz a jaka byla nim Zuraw wyjechal na zachod. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale to przecież stary wywiad z 3 października
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Widze że wzieli się do roboty, wczoraj dwa treningi dziś dwa
Wie ktoś czy Andy zagra w Zabrzu? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trzeba jakimś sposobem w końcu wygrać i zdobyć 3 punkty ,żeby Nam ta "czołówka" nie odjechała za bardzo z Jagiellonia na czele
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i Boguś kontuzja :/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...at_boguskiego/ ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy chociaż trochę w tym zagraniu było złośliwości ze strony Małego.
Liczyłem na niego w kontekście spotkania z Górnikiem. Ostatnio było widać, że jego gra uległa poprawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Było, zależało mu żeby wylądował na wózku.
Maskaant sam mówił że "koniec z miłym panem" , cięzkie treningi i twarda walka Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 12.10.2010 o godz. 12:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ale zadaniem trenera jest też dobieranie obciążeń treningowych dla każdego zawodnika.
Nie sztuką jest ciężko trenować, żeby kibice na forum byli zadowoleni, że "gwiazdy" się nie opieprzają. Przecież nie da się wytrenować piłkarza tak, że jednego dnia nic nie robi, a drugiego zasuwa jak nigdy w życiu. Wiadomo do czego to będzie prowadzić. Jak widać w drużynie mamy różnych zawodników. Jednym takie treningi nie przeszkadzają, bo gdzieś tam kiedyś tak już trenowali. Ale nie można jednych zajechać i liczyć na super efekty. Oby Boguski to nie był początek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ogarnij się!
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Maaskant ma jaja ? To niech wezmie za Boguskiego kogos z ME: Ligienze, Papieza albo Jelenia..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |