The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 21:42
Sepsili napisał(a):Wyświetl post
100% poparcia!!! Potrzeba czasu, czasu i czasu. A zobaczycie że będą wyniki.
Potrzeba piłkarzy. A na piłkarzy potrzeba pieniędzy. Chyba, że dalej mamy "rozwijać" wątpliwej jakości talenty Bunozy, Pajlicia, Kirma, Cikosa czy innych nieudaczników.

Zgodnie z przewidywaniami po czwartym meczu bez zwycięstwa zaczęło się robić nieciekawie: Basałaj puszcza medialne pierdy o tym, że Wisła musi wygrywać mecze ( to niech jeszcze powie kim ), ci od "sezonu spisanego na straty" zamilkli, a odezwali się geniusze domagający się trzeciej zmiany trenera w przeciągu pół roku ( czwartej, jeżeli liczyć Kulawika ). Zgodnie z przewidywaniami.

Albo ja jestem taki mądry, albo Wy - tacy głupi. Obawiam się, że zdecydowanie to drugie, wszak nie potrzeba wyjątkowej przenikliwości żeby się domyślić, że drużyna złożona w większości z odpadów, emerytów i frajerów będzie grała po prostu słabo. Ale nie - jak ktoś ma mniej niż dwadzieścia pięć lat i gra chujowo, to jest " przyszłościowy", jak ma więcej - to "musi" się odblokować. OK, skoro muszą, ale niech to robią na wypożyczeniach w innych klubach albo w ME, a nie w meczach o stawkę!

Radzę więc dać sobie na wstrzymanie, bo wiele lepiej nie będzie. Basałaj dokonał totalnej destrukcji i nie ma szans, żeby naprawić to w pół roku, ani w jedno okienko transferowe. Jest źle, będzie źle do zimy, a w najbliższym okienku nie będzie kilku transferów dobrych zawodników - to nic się nie zmieni. Nawet jeśli te transfery będą, to i tak potrwa zanim drużyna się zgra.

Ale tak to się kończy, jak się da dyletantowi fotel prezesa. Teraz będzie zdziwienie, czemu nie ma kompletu na meczach. Pewnie przez tych złych kiboli, co to stoją i śpiewają.

EDIT: Ale tak serio, sopranos, wytłumacz mi co ty widzisz w tym Bunozie. Jak dla mnie to on jest żenująco słaby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.10.2010 o godz. 21:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Sepsili
Member

Od: 08.2008

Stary 01.10.2010, 21:44
Alov napisał(a):Wyświetl post
Skoro nasz trener widzi mankamenty to czemu:
1. wystawia dwóch defensywnych pomocników, zwłaszcza u siebie
2. wystawia równocześnie dwóch leni (ew. zawodników kompetnie nie przygotowanych motorycznie) - Zurawia i Bouhkariego
3. gra jednym napastnikiem, chociaż gołym okiem widać że Paweł gra lepiej jak gra z kimś w przodzie, po za tym jednym z wiekszych atutów Pawła był start do piłki (czyli do prostopadłych podać od kreatywnego srodkowego napastnika) a nie gra tyłem do bramki
4. dopuszcza do tego żeby zawodnicy oddawali Bóg wie ile dośrodkowań na tego biednego Pawła - chociaż wiadomo że nic z tego nie będzie
5. zabronił im strzelać na bramkę
Kogo wystawisz za Sobolewskiego lub Wilka? Gargułe, który prawdopodobnie nie wróci to starej formy ( chciałbym żeby wrócił do niej oczywićcie)
Odpowiedz cytując
Sepsili
Member

Stary 01.10.2010, 21:47
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Potrzeba piłkarzy. A na piłkarzy potrzeba pieniędzy. Chyba, że dalej mamy "rozwijać" wątpliwej jakości talenty Bunozy, Pajlicia, Kirma, Cikosa czy innych nieudaczników.

Zgodnie z przewidywaniami po czwartym meczu bez zwycięstwa zaczęło się robić nieciekawie: Basałaj puszcza medialne pierdy o tym, że Wisła musi wygrywać mecze ( to niech jeszcze powie kim ), ci od "sezonu spisanego na straty" zamilkli, a odezwali się geniusze domagający się trzeciej zmiany trenera w przeciągu pół roku ( czwartej, jeżeli liczyć Kulawika ). Zgodnie z przewidywaniami.

Albo ja jestem taki mądry, albo Wy - tacy głupi. Obawiam się, że zdecydowanie to drugie, wszak nie potrzeba wyjątkowej przenikliwości żeby się domyślić, że drużyna złożona w większości z odpadów, emerytów i frajerów będzie grała po prostu słabo.

Radzę więc dać sobie na wstrzymanie, bo wiele lepiej nie będzie. Basałaj dokonał totalnej destrukcji i nie ma szans, żeby naprawić to w pół roku, ani w jedno okienko transferowe.
Wiesz co może Basałaj wie co robi, dokonał totalnej desrtukcji która "może" przyniesie nam oczekiwane wyniki.
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.10.2010, 21:50
Kogo wystawisz za Sobolewskiego lub Wilka? Gargułe, który prawdopodobnie nie wróci to starej formy ( chciałbym żeby wrócił do niej oczywićcie)
Chociażby Gargułe, jakoś jestem pewien ze nawet mając od cholery strat i snujac się po boisku jak Zuraw pare piłek prostopadłych do jedengo z DWÓCH napastników by dograł - a Sobol z Wilkiem niech grają na zmianę
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.10.2010, 21:52
Wiesz co może Basałaj wie co robi, dokonał totalnej desrtukcji która "może" przyniesie nam oczekiwane wyniki.
Ta, bo to legijny szpieg. Dorośnij.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Sepsili
Member

Stary 01.10.2010, 21:54
Chociażby Gargułe, jakoś jestem pewien ze nawet mając od cholery strat i snujac się po boisku jak Zuraw pare piłek prostopadłych do jedengo z DWÓCH napastników by dograł - a Sobol z Wilkiem niech grają na zmianę
Dla mnie Żuraw w 1 składzie to nieporozumienie tutaj masz racje.
Myślałem ze Wisła będzie grała jednym deff pomocnikiem a drugi off.
Nie oszukujmy się Wisła nie ma dobrych grajków. Wrócił Brożek który będzie stał i czekał aż mu piłka spadnie pod nogi. ZERO WALKI ZE STRONY WIŚLAKÓW!!!
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.10.2010, 21:56
Skoro nasz trener widzi mankamenty to czemu:
1. wystawia dwóch defensywnych pomocników, zwłaszcza u siebie
2. wystawia równocześnie dwóch leni (ew. zawodników kompetnie nie przygotowanych motorycznie) - Zurawia i Bouhkariego
3. gra jednym napastnikiem, chociaż gołym okiem widać że Paweł gra lepiej jak gra z kimś w przodzie, po za tym jednym z wiekszych atutów Pawła był start do piłki (czyli do prostopadłych podać od kreatywnego srodkowego napastnika) a nie gra tyłem do bramki
4. dopuszcza do tego żeby zawodnicy oddawali Bóg wie ile dośrodkowań na tego biednego Pawła - chociaż wiadomo że nic z tego nie będzie
5. zabronił im strzelać na bramkę
1. A kogo ma wystawić, Jirsak jest słaby, Garguło się w kadrze nie mieści to już w ogóle musi być tragiczny więc nie wiem kogo miałby wystawić.
2. Tu się zgodzę tylko też popatrzmy, wszedł Kirm w drugiej połowie i poza szumem na boisku nie zrobił nic. Mały zagrał od początku i po dobrych 10 minutach resztę spotkania grał jak cały zespół, przełożenie na prawą, na lewą i balonik w pole karne. W obwodzie jest jeszcze Łobo i Boguski ale tych to mało kto już chce oglądać.
3. My nie mamy drugiego napastnika, o solidnego grajka na tą pozycje starał się już Petrescu, przewinęło się w międzyczasie kilku ale szału nie zrobili.
4. To nie wynika że ktoś im każe, ale jak wszyscy stoją w miejscu i nikt się do gry nie pokaże to żeby piłki nie stracić idą dośrodkowania. Dodatkowo jakby Paweł jakiś ruch w polu karnym zrobił i jeszcze ktoś się do akcji podłączył to z kilku dośrodkowań jakieś zagrożenie by stworzyli.
5. Nie wiem.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.10.2010, 21:57
Dzisiejszy mecz to była kompletna dywersja piłkarzyków w stosunku do Maskanta.
Znudziło im się siedzenie po kilka godzin w klubie to zaczynają swoją grę.
Żenujący spektakl.
Na szczęście trybuna G stanęła na wysokości zadania i kiedy Jego Ekscelencja Nietykalny Sobol podszedł pod trybunę usłyszał właściwą odpowiedź.

Aż żal pisać.

A swoją drogą to jak dalej Maskant będzie uparcie trzymał na boisku Żurawia oraz Sobola, od którego na tą chwilę Wilk jest znacznie lepszy to ja sam nie wiem, co o nim myśleć.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Sepsili
Member

Stary 01.10.2010, 21:58
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejszy mecz to była kompletna dywersja piłkarzyków w stosunku do Maskanta.
Znudziło im się siedzenie po kilka godzin w klubie to zaczynają swoją grę.
Żenujący spektakl.
Na szczęście trybuna G stanęła na wysokości zadania i kiedy Jego Ekscelencja Nietykalny Sobol podszedł pod trybunę usłyszał właściwą odpowiedź.

Aż żal pisać.
Co usłyszał?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.10.2010, 21:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ta, bo to legijny szpieg. Dorośnij.
Myślałeś, że tylko Wy możecie nam Waltera podłożyć?
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.10.2010, 21:59
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Myślałeś, że tylko Wy możecie nam Waltera podłożyć?
O Wy ...je

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.10.2010, 22:02
No to teraz Maskant zobaczył w co wdepnął.... a co do Basałaja na kolanach powinien zapier*** do Turcji po Głowe.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.10.2010, 22:06
Dzisiaj piłkarze coś zademonstrowali i muszę się przespać z tym przesłaniem, zanim wypowiem się w tej sprawie, gdyż trzeba przetrwać do zimy a widać, że z tymi piłkarzami nie będzie łatwo przetrzymać nawet do najbliższej kolejki. Współczuje Maaskantowi już teraz, gdyż mimo jego błędów wynikających z niezrozumienia polskiej piłki a zwłaszcza minimalistycznych Wiślackich piłkarzy ery Cupiała, to zespoły w takiej formie jak dzisiejszy Śląsk, nawet po ciemku i bez nóg powinni byli dzisiaj piłkarze Wisły pokonać w dowolnym stylu i taktyce Maaskanta i to jeszcze z palcem w dupie na siedząco a nie na stojąco, jak to nam zademonstrowali wraz z palcem środkowym , skierowanym w stronę Wisły. Dzisiaj najbardziej nawet zajebany Łobodziński byłby różnicą na boisku i to świadczy o s....ysyństwie, jakie dzisiaj miało miejsce na boisku. Przespać się muszę z tematem, z uwagi na przemyślenie wniosków niezbędnych do zaaplikowania Wiśle. Co jak co, ale Maaskant nie zasłużył na takie gówno ze strony piłkarzy, nawet, jeśli zmęczyli się już sobą ośmiogodzinnym dniem pracy. Co jak co, ale Cupiał i Basałaj powinni się mocno zastanowić, czy wiedzą aby na pewno, co powinni w tym przypadku zrobić w zimowym okienku transferowym, bez najmniejszego straszenia teraz i bez jakichkolwiek zapowiedzi . Jeśli powiedziało się A, to trzeba powiedzieć B, przynajmniej aby być fair wobec siebie samych a nie tylko Holendrów czy kibiców i trzeba to powiedzieć w milczeniu teraz a w szalonej wręcz determinacji zimą. Tylko czy stać Cupiała na mądrą lecz bezwzgledną postawę w zimowym okienku transferowym i to rzetelnie przeprowadzoną a nie pozorowaną, jak ostatnio, gdyż w przeciwnym przypadku, nowy stadion przerośnie Wisłę i zardzewieje.. Wisła potrzebuje operacji i transfuzjii błękitnej krwii, przeprowadzonej z chirurgiczną precyzją w białych rękawiczkach. Bo obecnych piłkarzy stać na o wiele więcej, ale tylko do pewnego czasu i pułapu a to za mało na cele stawiane sobie przez klub, dlatego nie warto już rozważać i zastanawiać się nad większością obecnych piłkarzy i ich uwag co do braku zrozumienia się na boisku i z trenerem w języku ojczystym lub zastępczym a nawet migowym. A propo`s tego ostatniego języka, to myślę, że zimą wielu piłkarzy powinno być poinformowanych przez klub o swoich decyzjach, właśnie w tym języku migowym w ramach tzw. mowy ciała a nowych piłkarzy należy przekonać mową innych środków, najlepiej płatniczych wreszcie, tak aby piłkarze trafiający do klubu przynajmniej byli gotowi do gry od zaraz a nie po roku czasu odzyskiwania sprawności fizycznej i piłkarskiej..
Ostatnio edytowane przez kot : 01.10.2010 o godz. 22:32.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.10.2010, 22:06
Szczerze mówiąc, to głosy "Maaskant pa pa" dały mi do myślenia. Czy w ogóle warto uczestniczyć w takich rozmowach na forach dyskusyjnych. Człowiek rozwija się, gdy słucha mądrzejszych i dyskutuje z równymi sobie. Nie z głupcami. Ile to już wysunięto argumentów i przytoczono przykładów, dobitnie wskazujących na to, że jakikolwiek trener potrzebuje długiej pracy z zespołem. Zwłaszcza takim, jak nasz. Zespołem łamag, emerytów i pazernych, pozbawionych jakiegokolwiek talentu patentowanych leni.

Jestem przekonany, że ten trener się tu nie ostanie, bo ludzie kierujący tym klubem - a jak się okazuje, także część kibiców - to zwyczajni głupcy. Owoce zbiera się po pracy. A nie przygotowaniach do niej. A nie szacowaniu potrzebnych do jej wykonania materiałów. Poszukiwaniu wykonawców. Podwykonawców.

Żenada.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.10.2010, 22:07
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
No to teraz Maskant zobaczył w co wdepnął.... a co do Basałaja na kolanach powinien zapier*** do Turcji po Głowe.
Ta obrona to nawet na ligę wystarczy. Problemem jest bida z przodu, bo u nas postawiono na ilość...
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.10.2010, 22:13
1. A kogo ma wystawić, Jirsak jest słaby, Garguło się w kadrze nie mieści to już w ogóle musi być tragiczny więc nie wiem kogo miałby wystawić.

Zuraw jest żenująco słaby a jakoś gra więc może warto postawić również na Gargułe

2. Tu się zgodzę tylko też popatrzmy, wszedł Kirm w drugiej połowie i poza szumem na boisku nie zrobił nic. Mały zagrał od początku i po dobrych 10 minutach resztę spotkania grał jak cały zespół, przełożenie na prawą, na lewą i balonik w pole karne. W obwodzie jest jeszcze Łobo i Boguski ale tych to mało kto już chce oglądać.

Pytanie jakie miał zadania, ciekaw jestem czy ktoś wpadł na pomysł żeby porozmawiać z trenerem słowenii jakie zadania ma Kiro jak gra w kadrze skoro tam mu idzie nieżle

3. My nie mamy drugiego napastnika, o solidnego grajka na tą pozycje starał się już Petrescu, przewinęło się w międzyczasie kilku ale szału nie zrobili.

Były pary Mały/ Paweł i Rafał/Paweł i jakoś to działało - a jakoś sobie nie przypominam żeby Pawłowi jakoś szczególnie wychodziły mecze w których gra jednego napastnika

4. To nie wynika że ktoś im każe, ale jak wszyscy stoją w miejscu i nikt się do gry nie pokaże to żeby piłki nie stracić idą dośrodkowania. Dodatkowo jakby Paweł jakiś ruch w polu karnym zrobił i jeszcze ktoś się do akcji podłączył to z kilku dośrodkowań jakieś zagrożenie by stworzyli.

od tego jest trener żeby eliminować takie bezsensowne zagrania zwłaszcza że Paweł Brożek to nie P. Crouch, E.Heskey, Drogba czy Brandao i mozna założyc że wielu takich pojedynków nie wygra
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.10.2010, 22:15
Co usłyszał?
Usłyszał jaki to stopień zaangażowania wykazał on i jego koledzy.
Taki sam jak wynik, zerowy.

Jeszcze raz powtórzę - to była dywersja ze strony piłkarzyków.
Uważam, że skandowanie ich nazwisk przed następnymi meczami powinno być odgórnie zakazane.
Takim zachowaniem splamili wiślackie barwy. I nie dajcie się nabrać na słodkie gadki po meczu.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Stary 01.10.2010, 22:18
Najlepszy w tym wszystkim jest terminarz. W nastepnej kolejce na ciezkim terenie w Zabrzu, pozniej mecz z bardzo dobrą Lechią, wyjazd do Poznania, derby z Cracovia i Legia.

Patrząc na naszą forme mozemy zaliczyc chwalebna serie 9 meczow bez zwyciestra :lol2:
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.10.2010, 22:31
Dzisiaj Maskant mnie zaskoczył, tym że zmądrzał i Bukhariego w przerwie zdjął, ogólnie drugi raz pod rząd robi dwie szybkie zmiany po przerwie. Z minusów to to że my gramy na każdego przeciwnika tak samo i cały mecz gramy tak samo w jednym tempie.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 01.10.2010, 22:59
Można już ponapierdalać, czy nadal moratorium?
Jeśli można, to zacznę.
Jeśli po przerwie na kadrę nadal nie będzie poprawy, żegnam bez żalu, wszystkich obu Holendrów.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 01.10.2010, 23:02
Z gówna bata nie ukręcisz...
Maaskant musi zostac... ludzie z czym on pracuje...
Pprzecież to wszystko trzymało się tylko dzięki Marcelo i Głowie. Basałaj rozpier obronę i mamy sytuacje jaką mamy.

Ps. Wilk dzisiaj był tragiczny... gdzies tam wyczytałem że był najlepszy na boisku... dobre sobie.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 01.10.2010, 23:08
Problem jest taki że zamiast byc choć ciut lepiej bądź przynajmniej tak samo to z meczu na mecz jest coraz gorzej. Wygrana z Widzewem , po dobrej grze przegrana z Jagą , remis z Korona - ale mecz można było wygrać, gorszy mecz ale remis z GKS no i dzisiejsza padoka - ztaczamy się - to mnie martwi - gdzie są przyczyny
I jescze jedno co mi osobiście się nie podoba - nasz trener nie żyje przy lini często siada na ławkę - mnie to dziwi bo będą przy lini wywiera presję na zawodników.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 01.10.2010 o godz. 23:11.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.10.2010, 23:10
Od kiedy gwiazdki mają dwa treningi dziennie? Może już się "zmęczyli"?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.10.2010, 23:10
co wy chcecie od Maaskanta!! rozliczyc go mozna ewentualnie po zimie. Moim zdaniem duzym problemem jest brak autorytetow w duzynie. i destrukcyjne podescie naszych demotywatorow Brozka i Maleckiego.... Ja bardzo chcialbym widziec jak nasi pilkarze potrawia sie wspierac i motywowac do walki. Mam dosc patrzenia na wiecznie obrazonego Pawla manifestujacego swoje niezadowolenie i Patryka ktory sprawial wrazenie po jednym z zagran Paljica ze jak by mogl to by mu dal w ryj.niektore zachowania naszych grajkow kojarza mi sie z liga podworkowa. ehhhh przydalby sie ktos pokroju Szymka i Kosy w szatni
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.10.2010, 23:11
gigant napisał(a):Wyświetl post
Można już ponapierdalać, czy nadal moratorium?
Jeśli można, to zacznę.
Jeśli po przerwie na kadrę nadal nie będzie poprawy, żegnam bez żalu, wszystkich obu Holendrów.

Powiem ci tak , Maaskant narazie nie przegrywa ,mamy za sobą wyjazd do Jagi (kandydat do majstra ponoc wg samego Probeirza),na Widzewie 3 pkt. i Ruch nas zlal a gralismy lepiej pozatym wtedy chyba jeszcze byl Kulawik.Nawiazujac do naszych trzech ostatnich gier ligowych , jest dopiero 8 kolejka...:
Jaga 1-2 , GKS Beł. 1-1 , Slask 0-0 = 2 pkt (2 wyjazdy ciezkie)
ktoś kiedys trenował Wisle w sezonie kiedy Brozek strasznie pudlowal setki i nazywał sie jak...: DAN PETRESCU

chcesz znow zwolnisc Maaskanta jak Petrescu po 3 remisach
Ostatnio edytowane przez AS82 : 01.10.2010 o godz. 23:18.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 01.10.2010, 23:13
paradoks całej sytuacji polega na tym, że nawet jeżeli trener okazałby się słaby, to zwolnienie go teraz uświadczyłoby w przekonaniu niektórych zawodników, że to nie oni zawinili a trener

PS. nie którzy zapominają, że my trenera już zmieniliśmy w tym sezonie, dyr. sportowy przyszedł bodaj na tydzień przed zamknięciem okna i jedyne co zrobił to zamienił Diaza (którego i tak trzeba było sprzedać) na Bukharigo i Kamerunczyka na rok czasu,
cała reszta win to skutek poprzedniego roku może dwóch, tak tak Levadia

dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Od kiedy gwiazdki mają dwa treningi dziennie? Może już się "zmęczyli"?
a właśnie to też jest kolejny powód dla którego nie warto zwalniać trenera, razem z nim upadła by pewna filozofia, a wtedy znowu będziemy mieć polską myśl szkoleniową i wtopy... jeżeli w ogóle będą puchary...
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 01.10.2010 o godz. 23:18.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.10.2010, 23:14
Dobrze słyszałem, że Głowacki był na meczu ?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 01.10.2010, 23:15
Wyobraźcie sobie co byście pisali, gdyby takie wyniki, po takiej grze osiągnął Majewski albo Engel

P.S. Bez złudzeń - nie przegonimy Was prędko.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.10.2010, 23:16
element

Zgodzę się co do błędów Maaskanta, ale nie przesadzaj . On myśli innymi kategoriami. On trzyma starszyznę typu Żuraw czy Sobol, myśląc, że kibice mu przyklasną a sami piłkarze coś w Wiśle znaczą. A oni nie znaczą nic, podobnie jak cała reszta naboru Basałajowskiego i przed. Wiem, że cacy Maciek i zły Heniek i takie tam klimaty, ale bądźmy uczciwi wobec Holendrów. Takiej rozwalanki, to nawet Licka czy Dan nie zaliczył. Wszystko co po drodze od Valarengi miało jakąś wartość, zostało już opylone a w zamian sprowadzano coraz drobniejszy złom aż składnica złomu się przepełniła i mamy katastrofę.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.10.2010, 23:17
Niektórzy już by zwalniali Maskaanta ludzie tu chyba nawet Wojciechowski byłby bardziej cierpliwy.Trzeba mu dać czas.Ja wciąż się łudzę i wierze że w końcu ta drużyna odpali bo musi!Już w następnym meczu z Zabrzem!Mamy teraz 2 tyg przerwy będzie nad czym popracować.Czas na rozliczenia przyjdzie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów