The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 21:47
Jasne glaskajcie dalej Panów Cupiała i Basałaja po głowach....wiem że Panu C duzo zawdzieczamy ale czas nie stoi w miejscu, liczy sie tu i teraz a sami widzicie jaka jest polityka transferowa i za to odpowiada przede wszystkim P.Cupiał a nie Basałaj...

kowczax..... i co urządzałby Cię majster po fatalnej grze w całym sezonie bo mnie nie.....to tylko by świadczyło o słabości naszej ligi
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.10.2010, 21:47
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Natomiast ten Boukhari- przyszedł i z miejsca nie wiedzieć czemu (tfu! wiedzieć wiedzieć- pupilek trenera przezeń ściągnięty) dostał miejsce w składzie kosztem Małeckiego (który dziś mimo wszystko udowodnił, iż powinien grać w pierwszym składzie).
Moim zdaniem Małecki niczego dziś nie udowodnił.
Te jego rajdy do końcowej linii, pozniej koleczko, zamach, znowu koleczko i zamach, a na końcu dośrodkowanie, kiedy wszyscy obrońcy zdąrzyli już przykleić się do napastników to debilizm.
Nie wiem co on ma w tej głowie, ale taką grą po prostu się ośmiesza.

Kiedyś grał z większym pożytkiem dla drużyny. Teraz pajacuje przy końcowej linii i maca się z tą piłką.

Jedyny plus to Palijc. Szybki, zwrotny, myślący. Pare błędów i złych zagrań miał, ale ogólnie widzę dlaczego Piotrek Brożek grzeje ławę.

Natomiast co do samego trenera to nie mam pojęcia co chciał osiągnąc wprowadzając Jirsaka...
Czech znowu uciekał od gry, chował się za rywalami. Tak nie powinien grać lider srodka pola.
Tomas nie nadaje się nie tylko do Wisły, nie tylko do naszej ligi, ale wogóle do tego sportu...
Kurdupel, a koordynację i szybkość ma jak center w NBA. Nie mówiąc o braku charakteru.

Nie wiem co z Gargułą, ale trzymanie na ławce Jirsaka i wprowadzanie go do gry kosztem Guły to idiotyzm.
Tomas nigdy nie dał niczego tej drużynie, a Garguła mimo że po kontuzji i bez formy, ale piłkarzem zawsze był o 2 klasy lepszym od "Napoleona" (), który wogóle nie powinien być piłkarzem.

Aha. I wrócił stary, "dobry" Brożek, który czeka aż mu piłka spadnie pod nogi w polu karnym...

Kupę gramy niestety, co jest tym bardziej dziwne, że z Jagą Wisła grała momentami naprawdę świetną piłkę.
Z Koroną w 1 połowie też nie wyglądało to źle, z Bełchatowem była już tragedia, a dzisiaj dramat.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 01.10.2010, 21:51
kurcze tu trzeba potrzasnac władzami tego klubu bo jesli my kibice nie zbierzemy sie i nie zrobimy czegos to z rundy na runde bedzie coraz gorzej...... ile macie zamiar jeszcze czekac jedna runde, dwie, trzy....az w koncu z taka polityka dojdzie do tego ze bedziemy sie bronic przed spadkiem....

piłkarzyny nas robia w h..... biorac ciezka kase za chodzenie po boisku....zamiast zap....ac.... to samo odnosnie marnej polityki transferowej..... tu juz slowa nie pomoga....trzeba cos z tym zrobic
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.10.2010, 21:53
Mam nadzieję, że nie zakwalifikujemy się jakimś cudem do pucharów, bo nie chce oglądać kolejnej kompromitacji ;]
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.10.2010, 21:55
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Natomiast ten Boukhari- przyszedł i z miejsca nie wiedzieć czemu (tfu! wiedzieć wiedzieć- pupilek trenera przezeń ściągnięty) dostał miejsce w składzie kosztem Małeckiego (który dziś mimo wszystko udowodnił, iż powinien grać w pierwszym składzie).

Co do sfery kibicowskiej jeszcze: co było śpiewane na nutę "que serra" oraz jakoś po meczu bodajże, jak piłkarze się żegnali ze sobą/z kibicami ?
Chyba ME...

Que sera sera, Wisełka ze Śląskiem gra...
Zero ambicji, Wisełko zero ambicji...
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 01.10.2010, 21:56
Cytat:
Natomiast co do samego trenera to nie mam pojęcia co chciał osiągnąc wprowadzając Jirsaka...
Czech znowu uciekał od gry, chował się za rywalami. Tak nie powinien grać lider srodka pola.
nie wiem co Ty za mecz oglądałeś .. akurat Jirsak był cały czas pod grą obok Kirma, a reszta stała !! nawet komentatorzy to mówili, ale nie zawsze dostawał piłki

najlepsze zdecydowanie Paljic ..
atak, a raczej brak ataku = dno
Odpowiedz cytując
KaRaSTSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.10.2010, 22:00
Chyba juz czas zagrac 2 napastnikami, w ogóle jakos nikt nie był chetny do wystawiania sie w polu karnym.
Nikt nie zbigał na tzw. pierwszy słupek zeby zamknac akcje, i oczywiscie ogólny brak gry bez piłki....
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.10.2010, 22:01
No cóż teraz wychodzi jakich mamy piłkarzy i jakie transfery zostały zrobione, więcej negatywów niż pozytywów. Jedyna nadzieja że prawdziwe wzmocnienia przyjdą zimą , bo póki co to co sprowadzili to prawdziwy szrot z zagranicy.
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.10.2010, 22:08
Wynik meczu zasłużony. Nie żal mi wcale Maaskanta - sam wybiera taktykę i wykonawców, a że nie graliśmy z Lechem tylko ze Śląskiem więc jak widać jego wizja gry "zawsze na jedno kopyto" i takiej samej taktyki na każdego przeciwnika nie zdaje egzaminu. Tak samo chcemy grać z Jagiellonią w Białymstoku, Koroną u siebie, z Bełchatowem na wyjeździe.... co to my Barcelona jesteśmy jakaś co to może nie zważać na taktykę i grę rywali tylko zawsze gra swoje? Stąd minus dla Maaskanta. Jest też plus - wreszcie zdjął marokańską balerinę w połowie meczu. Szkoda że Żurawia tak długo trzymał na placu. I jest jeszcze 1 plusiki - wreszcie 0 z tyłu - pierwsze za czasów Maaskanta, ale niestety bardziej wynikało ono ze słabej gry Sląska i błędów sędziów (spalone Soboty) niż naszej gry.

Moje oceny w skali 0-10

Pawełek 6 - wszystko co miał wybronić wybronił
Paljić 5 - biegał do przodu, walczył
Bunoza 4 - walczył, raz ograny przez Sobotę no i 2 kiksy pod rząd z pierwszej połowy żenujące
Kowalski - 4 walczył
Branco 3 - ilosć wrzutek i zablokowanych wrzutek astronomiczna ale jakość żenująca.
Sobolewski 5 - walczył i coś próbował robić w środku
Wilk 4 - walka i tylko walka
Małecki 5 - wygrał kilka dryblingów kilka razy szarpnął - mało
Boukhari - 3 - powolna marokańska balerina.... dobrze że został zmieniony w przerwie
Żurawski - 3 kolejny żółwik
Brożek - 4 - walczył ale piłek nie dostawał

Rezerwowi
Kirm - 4 - szarpał a jak strzelał to w bramkarza
Jirsak 3 - lider środka to on nie jest
Boguski - trochę za krótko grał

No cóż widać że Maaskant cudotwórcą nie jest i nie będzie - niech trochę pomyśli nad zmianą taktyki albo dalej będizemy "dzielnie" remisować lub przegrywać. Czasami taktykę trzeba dostosować do wykonawców - to zdanie dedykuje trenerowi Maaskantowi

I jeśli mamy nie zdobyć MP czy PP to lepiej żebyśmy tak zajęli 8 miejsce i nie kompromitowali się w pucharach. po co nam to? Może też da to do myślenia właścicielowi klubu - z pustego i Maaskant nie naleje
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.10.2010, 22:08
Niestety , mecz tragiczny w ataku , w obronie dzięki szczęściu na zero .

Szybkie oceny

Pawełek : 7 - jedny do którego nie można mieć zastrzeżeń , wybronił co miał wybornic
Branco : 1 - co on robi na boisku ? nie sądziłem że po 1 meczu będę tęsknił za Cikoszem , tamten chociaz nogi nie odstawiał
Bunoza : 2 - kiksy za kiksem
Kowalski : 5 - wydaje mi się że jeden z jego najlepszych meczów w Wiśle , jako że chyba z 5 razy uratował dupę będac ostatnim obrońcą . Przy Bunozie to profesor . Przynajmniej w tym meczu
Paljic 4 - jeden z niewielu którym się chciało biegać , ale ta pozycja tego wymaga . Cięzko ocenic jego występ gdyz to nie obrońca , a i mozna zrozumieć brak wypadów do przodu widząc kogo sie ma z tyłu .
Wilk 5 - ściągnięcie go uważam za błąd , robił co miał robic. Lepiej od Sobolewskiego
Sobolewski 2 - emerytura
Małecki : 3 - ostatnio czepialiście się Jagielloni że na niego gwizdała , tymczasem w nasyzm klubie nie jest lepiej . Jeździec bez głowy a i tak najaaktywniejszy w ofensywie
Boukhari :1 - jego gre określiłbym dwoma słowami , bez sensu
Żurawski : 1 - niech usiądzie na ławie z własnego wyboru bo dojdzie do tego że zniszczy swoja legende w Wiśle , szkoda by kibice tak go zapamiętali
Paweł Brożek : 3 - żeby cokolwiek zdzialac nie może stac sam w polu karnym!
Jirsak : 3 - jakis pomysł miał natomiast nie miał z kim grac
Kirm : 2 : Paradoksem jest że w zespole nie mamy żadnego lepszego skrzydłowego . Na pewno wypadł lepiej od swojego zmiennika , natomiast pozytku nie ma z niego żadnego ...

nasza gre najlepiej podsumuje słowa ' dramat bez happy endu '
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.10.2010, 22:12
KaRaSTSW napisał(a):Wyświetl post
Chyba juz czas zagrac 2 napastnikami, w ogóle jakos nikt nie był chetny do wystawiania sie w polu karnym.
Nikt nie zbigał na tzw. pierwszy słupek zeby zamknac akcje, i oczywiscie ogólny brak gry bez piłki....
Nie mamy 2 sensownych napastników. Poza tym Żuraw gra podwieszonego napastnika, tylko, że nie za bardzo wywiązuje się ze swych zadań. Ewentualnych alternatyw nie widzę. Mały nigdy nie był suprsnajperem, Boukhari może tam grać, ale nie trenował i nie grał regularnie, więc wymaga reanimacji, a Boguski... chyba nie myślicie poważnie. Jest jeszcze Rios, ale mam wrażenie, że ma problemy ze strzelaniem bramek (wystarczy spojrzeć na jego statystyki).
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.10.2010, 22:14
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
nie wiem co Ty za mecz oglądałeś .. akurat Jirsak był cały czas pod grą obok Kirma, a reszta stała !! nawet komentatorzy to mówili, ale nie zawsze dostawał piłki
Polecam obejrzeć jeszcze raz ten mecz.

Kilka razy podał, wyszedł do gry kiedy musiał, bo akcja toczyła się kilka metrów od niego, ale w wiiększości sytuacji nie szukał miejsca i nie pomagał skrzydłowym.
A to powinien robić zawodnik ktory wchodzi w miejsce defensywnego pomocnika i ma za zadanie rozruszanie naszej gry.
Jirsak coś ciekawego pokazał poza kilkoma przerzutami na drugą stronę boiska?
Zagrał jakąś prostopadłą piłkę do skrzydłowego, tak żeby temu zostało tylko posłanie jej wzdłuż pola karnego?
Minął kogoś z rywali, zrobił przewagę, albo czy wogóle coś z tego próbował?
Nie.
Podawał zawsze do nogi, bezpiecznie, tak żeby się nikomu nie narazić niecelnym zagraniem.
W formacji ofensywnej zero ruchu i Jirsak wchodzi i się dopasowuje do kolegów...
A chciałbym żeby choć raz podaniem prostopadłym w....ił takiego Małeckiego i mu pokazał gdzie ten miał biec i jak się ustawić. On tego nie robi, bo nie lubi się narażać.

Boiskowy statysta, który może i wyszkolenie techniczne na jakimś poziomie ma, ale przez brak przysłowiowych jaj nie robi z tego użytku.
Taki cichy koleżka, co pewnie bał się w szkole rękę do góry podnieść.
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.10.2010, 22:19
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Niestety , mecz tragiczny w ataku , w obronie dzięki szczęściu na zero .

Szybkie oceny

Pawełek : 7 - jedny do którego nie można mieć zastrzeżeń , wybronił co miał wybornic
Branco : 1 - co on robi na boisku ? nie sądziłem że po 1 meczu będę tęsknił za Cikoszem , tamten chociaz nogi nie odstawiał
Bunoza : 2 - kiksy za kiksem
Kowalski : 5 - wydaje mi się że jeden z jego najlepszych meczów w Wiśle , jako że chyba z 5 razy uratował dupę będac ostatnim obrońcą . Przy Bunozie to profesor . Przynajmniej w tym meczu
Paljic 4 - jeden z niewielu którym się chciało biegać , ale ta pozycja tego wymaga . Cięzko ocenic jego występ gdyz to nie obrońca , a i mozna zrozumieć brak wypadów do przodu widząc kogo sie ma z tyłu .
Wilk 5 - ściągnięcie go uważam za błąd , robił co miał robic. Lepiej od Sobolewskiego
Sobolewski 2 - emerytura
Małecki : 3 - ostatnio czepialiście się Jagielloni że na niego gwizdała , tymczasem w nasyzm klubie nie jest lepiej . Jeździec bez głowy a i tak najaaktywniejszy w ofensywie
Boukhari :1 - jego gre określiłbym dwoma słowami , bez sensu
Żurawski : 1 - niech usiądzie na ławie z własnego wyboru bo dojdzie do tego że zniszczy swoja legende w Wiśle , szkoda by kibice tak go zapamiętali
Paweł Brożek : 3 - żeby cokolwiek zdzialac nie może stac sam w polu karnym!
Jirsak : 3 - jakis pomysł miał natomiast nie miał z kim grac
Kirm : 2 : Paradoksem jest że w zespole nie mamy żadnego lepszego skrzydłowego . Na pewno wypadł lepiej od swojego zmiennika , natomiast pozytku nie ma z niego żadnego ...

nasza gre najlepiej podsumuje słowa ' dramat bez happy endu '

Dopisuję do Twojego postu z ocenami bo był ostatni

żaden powtarzam ŻADEN zawodnik dzisiejszego meczu nie zasługuje na ocenę wyższą niż "3"
w skrócie Bramkarze zero pracy bo i zero było groźnych akcji
Nasi obrońcy ... przy tak grającym Śląsku chaos każda piłka pod presją trybuny dużo gry na styk przy lepszym przeciwniku MASAKRA
Nasi pomocnicy ............... hmmmm Wilk może "3" reszta tragedia dośrodkowania masakra, ktoś pisze że Patryk coś udowodnił ... co że po udanym dryblingu zatrzymuje akcję robi kółko i podaje do tyłu tak gra obrońca a nie skrzydłowy, Kirm zero dryblingu masa strat
Nasi napastnicy .... lepiej pomilczę bo nie mam o czym pisać ...

Trener ..... jego mina mówi sama za siebie a myśli ..... chyba "Co ja tutaj robię"

jednym słowem ..... kiepściutko

a i jeszcze jedno

oceniającym podpowiadam oddaliśmy dwa celne strzały i zremisowaliśmy z przedostatnią drużyną tabeli
Ostatnio edytowane przez robin hood : 01.10.2010 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.10.2010, 22:20
O meczu pisał nie będę, bo lepiej nad tym "widowiskiem" spuścić zasłonę milczenia.

Co do dopingu, z tym Majchrowski-s....ysyn to niech lepiej jeden z drugim da sobie spokój. Myślicie, że gdy Jacek usłyszy ten tekst, to jutro z werwą weźmie łopatę w ręke i ruszy na budowe? Nie wiem do jakiego gimnazjum uczęszcza gniazdowy, ale niech wie, że tak dorośli ludzie nie załatwiają spraw.

Macie gęby pełne frazesów o budowie Wielkiej Wisły, ale jak przychodzi co do czego, to zachowujecie się jak smarkacze, którzy nie dostali od taty na loda. Nie dość, że większosć kibiców na młynie ,to jakieś Janusze i Mariany, których nie stać, żeby zapłacić 10 zł więcej na bilet i wybierają najtańszy sektor, to jeszcze takimi gówniarskimi tekstami zniechęcacie normalnych ludzi.

Odpowiadając na zarzuty- nie nigdy nie głosowałem na Majchrowskiego. Uważam go za beznadziejnego prezydenta. Nie zgadzam się jednak aby robić z siebie idiotów i sprzeciwiać się jego polityce skandując idiotyczne hasła.

Ps.
Sorry za nieskładnego i pewnie niegramatycznego posta, mam flaszkę na koncie.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.10.2010, 22:23
dalej strata do lidera nie jest duża, z Lechem i Legią jesteśmy na równo. Gra jest tragiczna ale punkty ciułamy. zobaczymy jak to się dalej rozwinie. Na razie niema co podejmować pochopnych kroków.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Stary 01.10.2010, 22:24
Żuraw w tym wieku nie ma już zdrowia do gry z której słynną - brak mu zwyczajnie pary - zresztą nie jemu jedynemu w zespole, senator Sobol obok Clebera powinni jak najszybciej skończyć kariery gdyż rozdrabianie się w pył jest bezsensu - Czerwiec czy Kulawik potrafili odejść z klasą a Ci wyżej wymienieni są tu tylko dla kasy.
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.10.2010, 22:25
czy na meczu bylo cos spiewane do majchrowskiego
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 01.10.2010, 22:31
Patrzac na dzisiejszy mecz dochodze do wniosku ze chyba lepiej bedzie jak wasz trener ze sztabem przestudiuje sobie przypadek Gizy i Kumbeva. Ogladalem ten mecz z ciekawosci i przyznam ze to najwieksza padaka w tym sezonie. Wygladalo to tak ze albo:

a) Zawodnicy ktorzy grali jeszcze rok temu na poziomie nagle oduczyli sie grac
b) Mieli w dupie kibicow i klub jaki reprezentuja bo kasa sie liczy a nie jakies tam kluby i kibice.
c) Grali przeciwko trenerowi bo kaze im wiecej cwiczyc.

W kazdym z tych trzech przypadkow konkluzja jest jedna : Wypierdalac do okregowki.

Wiem ze moze zdanie kibica innego klubu wyda sie zbyt dosadne ale oczy mamy chyba wszyscy.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.10.2010, 22:36
Damian1241 napisał(a):Wyświetl post
czy na meczu bylo cos spiewane do majchrowskiego
Tak . Gdzie jest ten stadion ....
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.10.2010, 22:36
Dokąd zmierzasz Wisełko?!!!! Przed spotkaniem jak głupi ( po raz kolejny ) łudziłem się że wreszcie ta machina odpali że zaskoczy...Nie zmieniło się zupełnie nic...To boli bo nie potrafimy nawet wymienić kilka celnych podań na połowie przeciwnika co przecież kiedyś było naszym głównym atutem.Właśnie " kiedyś..."W poprzednim sezonie choć w ofensywie graliśmy podobnie w trudnych sytuacjach zawsze mogliśmy liczyć na naszych dwóch wspaniałych stoperów...Głowackiego i Marcelo którzy umieli poderwać zespół do walki.W defensywie praktycznie nie popełnialiśmy błędów a Brazylijczyk strzelał więcej goli od niektórych napastników.Pozbycie się ich to nasz największy błąd.Brakuje nam charakteru, walki cechy którą dysponował Diaz...Jego już też nie ma...nie ma całej defensywy jest tylko zlepek przypadkowych zawodników z emerytowanym Żurawiem na czele który najlepsze lata ma już za sobą.To przykre ale popadamy w przeciętność.Czy Maskaant zdoła to jeszcze uratować!Jestem niemal pewny że grając z troszkę bardziej wymagającym rywalem ciężko byłoby choćby i o ten remis.Nie widać zbyt wielu pozytywów ale jeśli już czegoś się doszukać to na pewno Paljić który był chyba najlepszy na boisku no i Pawełek ale on nie miał zbyt wiele pracy.Z tego co obserwowałem zabrakło Riosa który jest chyba najbardziej kreatywnym piłkarzem naszej drużyny w tej chwili.Cóż czekamy na lepsze jutro...
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.10.2010, 22:39
Tak szybko Maaskant by im podpadł? To już przy Petrescu mimo morderczych treningów wytrzymali dłużej
Jest to dziwne, ale moim zdaniem to raczej wina szrotu sprowadzonego przez Basałaja & Kapke i sprzedanie najomcniejszych ogniw niż granie przeciw trenerowi. Kurde, niedawno cieszyłem się że odchodzą Jop, Christov, itd. bo przyjdą lepsi, a teraz patrząc na to co wyprawiają zaczynam za nimi tęsknić Co okienko transferowe to gorzej...

Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 01.10.2010, 22:41
No to kilka słów o dzisiejszym...kopaniu. Nazwanie tego meczem ekstraklasy, to nadużycie
Co można pozytywnego powiedzieć?

Pawełek - bezbłędnie, tyle, że nie bardzo było się gdzie pomylić.
Branco - debiut udany, tym bardziej, że z tyłu wyszło na 0. Kilka raz podłączył się do grania i w sumie później dorównał do reszty.
Boukhari - jego gra podobała mi się do 20 minuty.

Żurawski
- powoli zmierza w stronę Clebera. Co najlepsze już zrobił. Teraz to wydaje mi się, że prochu nie wymyśli.
Małecki - raczej trenera nie przekonał. W sumie kumple też mu nie pomogli, ale na tle ostatnich meczów Riosa wypadł słabiej...

I w sumie tyle. Nie bardzo jest co więcej pisać. No może poza tym, że zmarzłem, jak cholera..., a z atmosfery, które panowała na trybunach w meczu z Koroną, poza młynem nie zostało nic.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.10.2010, 22:47
W ostatnich sezonach nie było prawie transferów narzekaliśmy teraz było ich za dużo też narzekamy...Ale mamy do tego prawo bo każdy widzi że zanim nasi piłkarze zaczną się rozumieć na boisku miną chyba ze dwa lata albo i dłużej...Zapomniałem wspomnieć o Małeckim bo zdenerwowała mnie pewna sytuacja...otóż po złym podaniu Paljicia zwyzywał go jak psa...było to chyba pierwsze jego niecelne zagranie ( co nie zmienia mojego zdania że był i tak najlepszy na boisku ).Po co to?! Czy to buduje atmosfere w drużynie?! Na pewno nie! Chwilę póżniej Mały posłął piłkę wysoko w trybuny...Coś tu jest nie tak
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 01.10.2010, 22:47
Dziś mieliśmy doczynienia z podwójną żenadą

Pierwsza to gra naszej zespołpodobnej drużyny a druga to prowadzenie dopingu w pierwszej połowie .

SKWK wydaje oświadczenie w którym pisze że na E siedzimy a koleś zaczyna od wszyscy wstają i śpiewają a potem było jeszcze gorzej. Więcej opowiadania co i jak i która ręka prawa a która lewa niż śpiewania.

A o naszym zespołpodobnej drużynie to nie chce się nawet pisać. Wstyd
Odpowiedz cytując
lordes
Member

Od: 08.2010

Stary 01.10.2010, 22:51
trzeba sobie w końcu uświadomić że z takimi piłkarzami walczymy o miejsce 6-8.Szkoda że te trudne czasy przyszły w czasie gdy powstaję duży stadion. coś czuję że na następnym meczu będzie góra 10 tyś ludzi.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.10.2010, 22:53
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Tak . Gdzie jest ten stadion ....
i jeszcez inne: Majchrowski sku,,,,,,
Odpowiedz cytując
Yaroc
Member

Od: 11.2002

Stary 01.10.2010, 22:56
snyrting napisał(a):Wyświetl post
O meczu pisał nie będę, bo lepiej nad tym "widowiskiem" spuścić zasłonę milczenia.

Co do dopingu, z tym Majchrowski-s....ysyn to niech lepiej jeden z drugim da sobie spokój. Myślicie, że gdy Jacek usłyszy ten tekst, to jutro z werwą weźmie łopatę w ręke i ruszy na budowe? Nie wiem do jakiego gimnazjum uczęszcza gniazdowy, ale niech wie, że tak dorośli ludzie nie załatwiają spraw.

Macie gęby pełne frazesów o budowie Wielkiej Wisły, ale jak przychodzi co do czego, to zachowujecie się jak smarkacze, którzy nie dostali od taty na loda. Nie dość, że większosć kibiców na młynie ,to jakieś Janusze i Mariany, których nie stać, żeby zapłacić 10 zł więcej na bilet i wybierają najtańszy sektor, to jeszcze takimi gówniarskimi tekstami zniechęcacie normalnych ludzi.

Odpowiadając na zarzuty- nie nigdy nie głosowałem na Majchrowskiego. Uważam go za beznadziejnego prezydenta. Nie zgadzam się jednak aby robić z siebie idiotów i sprzeciwiać się jego polityce skandując idiotyczne hasła.

Ps.
Sorry za nieskładnego i pewnie niegramatycznego posta, mam flaszkę na koncie.
Generalnie podpisuję się pod tym postem. Nie chce mi się już słuchać dopingu ze skur... i innym kur... Można mówić o januszach itp. ale jak będzie dalej taki doping i taka gra to dla kogo ten stadion? Będzie chodzić po 6 tys. ludzi. Mniej ludzi to mniej kasy i coraz niższy poziom A to co dzisiaj odp... grajki to żenada. Nie szanują mnie i moich ciężko zarobionych pieniędzy. Dlatego szybko po dzisiejszym "widowisku" się na Reymonta nie pojawię...
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
Odpowiedz cytując
Wisielak
Senior Member

Od: 06.2010

Mieliśmy drużyne nie mieliśmy stadionu , stadion mamy drużyny za to nie mamy ;/ MASAKRA ! To nie jest już Wisła tylko banda pajaców udających piłkarzy . Dziś mi się podobało że na koniec meczu nie było "Nic sie nie stało " itp tylko zjechać ich(nie zasługują na doping;/) ! 33 tyś przyjdzie gora 15 tyś ;/ ZERO AMBICJI jest gorzej niż bylo gdzie tu widać prace Maaskanta ?!
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

W Wiśle wyprzedano najlepszych piłkarzy a tych co pozostali, nawet pies z kulawą nogą nie chce u siebie oglądać a my jesteśmy na nich i na ich długie kontrakty skazani.

Już nie ma najskuteczniejszego strzelca Wisły Marcelo czy kapitana co Głowę pod korki podkładał, ani ostatniego walczaka Wislackiago Diaza. Pozostał tylko zespół pracowników niewykwalifikowanych i niewydarzonych. Dlatego czar Wisły prysł wraz z tymi ostatnimi piłkarzami Wisły a Cupiał dokłada do tego zespołu kolejne niewydarzone za darmo elementy nadchodzącej katastrofy, przy której Levadia czy Karabach, będą marzeniem ściętej Głowy .
Ostatnio edytowane przez kot : 01.10.2010 o godz. 23:00.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.10.2010, 22:59
O żesz w mordę. Zostałem zmasakrowany tym co biegało dzisiaj na boisku na R22. Może człowiek zapomina szybko złe rzeczy, ale wydaje mi się, że nawet jak zajmowaliśmy 7 miejsce nie graliśmy takiej padaki, mając u siebie za przeciwników najgorsze drużyny ligi. Na dzisiaj nie widzę żadnej nadziei na realną poprawę w krótkim czasie. Od przyjścia nowego kołcza brak jakiegokolwiek postępu, a najtrudniejsze mecze w lidze dopiero przed nami.
:/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów