|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ślązeczku, bez niespodzianek dzisiaj.. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
"Niech pan sobie wyobrazi, że na początku rządów Lenczyka można było jarać papierosy w klubowym autokarze. Dopiero później zaczęło się stopniowe "dokręcanie śruby" - opowiada Andrzej Iwan.
He ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A, nie wiem, to już wasz problem. Ja nigdy takich schizofrenicznych problemów nie miałem.
Liczyłem tylko, że trochę dłużej pozostaniecie konsekwentni - a tu trzy mecze bez zwycięstwa i już przyłączamy się do "frustratów"? Wstyd... Nie no, faktycznie, oni tylko bronią się przed strefą spadkową. Co to jest przy naszych mistrzowskich urojeniach - tfu! Aspiracjach.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.10.2010 o godz. 11:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Akcje Kowala stoją u kibiców jak akcje Łobo, szrot trzeba zbierać na złomowisku a nie na boisku. Ja tam postawą naszych piłkarzy sie nie frustruję, aczkolwiek dziś żałuje ze nie zobacze Riosa, mimo iz duzo druzynie nie dawał, to miło sie oglądało jego poczynania z piłką. Cytat:
Ostatnio edytowane przez szprotson : 01.10.2010 o godz. 11:30.
![]()
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobol jako stoper ? Obawiam się, że skończy się to dwoma karnymi i czerwoną.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale zagra genialny egoista Małecki. Coś czuję, że strzeli bramę. Chociaż gościa nie trawię, to jak jest boisku to genialnie odnajduje się w chaosie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Właśnie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcę żebyśmy wygrali, ale jak Śląsk zgarnie trzy punkty to nie będę płakał. Jak już, to mogę mieć pretensje o te stracone z Koroną, Jagiellonią czy Bełchatowem.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie powinieneś mieć, skoro zdajesz sobię sprawę z naszego marnego potencjału. Mogliśmy wygrać, ale nie musieliśmy, bo jestesmy na zbliżonym poziomie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Chłopak jest młody, utalentowany i gra w pomocy. Czy jest ofensywny, czy defesywny to trudno teraz powiedzieć. Takie rzeczy u pomocników środkowych się wyrabiają w dorosłej karierze, a on w tym roku 18 lat skończył. Jak na naszą szkołę piłkarską ma dobrą technikę, nie boi się prowadzić piłki, ale też sporo widzi. Co nie przeszkadza mu walczyć w odbiorze. Maaskant w sparingach raz wystawił go jako ofensywnego, a raz jako defensywnego i ponoć zagrał w obu dobrze. Jak dla mnie trzeba mu zacząć dawać szansę, bo potem są płacze, że nikt z młodej drużyny nie wchodzi i że u nas w Polsce młody talent ma 23 lata.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam. Podałem je jako przykład.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() Wniosek: im większy chaos będziemy grać tym częściej powinien grać Małecki ... ale co do egoizmu to ta długa rozmowa z Maskantem (o, której mówił sam trener) odnośnie taktyki chyba była o tym ....... Małecki powinien mieć zakaz - strzelania zza 20 metrów - egzekwowania wolnych z możliwością strzału na bramkę - no i oczywiście karnych Niech mi ktoś przypomni czy Małecki grając w Wiśle kiedyś strzelił bramę w podanych wyżej sytuacjach ? No może 1 karny ..
Ostatnio edytowane przez Grantar : 01.10.2010 o godz. 13:29.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Maaskant : Dżenbory Patryk, uczę się polski, a jak Ty angielski Małecki : Co ? Maaskant : Lets talk about tactics Małecki : Co ? (nucąc pod nosem americano, czy jak to sie tam nazywa, jak leciało przed meczem z Koroną, to Mały tańczył na boisku, jeśli ktoś był blisko i sie przyglądał, to widział jak komicznie wyglądało jak podskakiwał i machał rączkami) Maaskant : Tactics Patryk Małecki : Frantic ? Ok, juz wracmy na ziemię, Małego oceniamy na + za to że tak walczy, jeździ na dupie(Uważam ze o wiele wiekszym walczakiem jest Czarek Wilk, jak Małkowski strzelił bramkę to własnie Czarek jako jedyny od razu złapał za piłke i biegł z nią na środek by grać, podczas gdy z 5 naszych płakało przy Mariuszu.) to Małecki i tak bardzo mało daje drużynie. Raz mu wyjdzie wrzuta, a tak to masa strat i bezsensownych prób strzałow, najlepiej mu szło jak grał napastnika. Mały ogarnij się i dojrzyj a masz szansę zostać piłkarzem. Mecz z Lechią, Brożek opatrywany dlatego Mały strzelał, choć nikt inny się nie kwapił. Ostatnio jednak karnego strzelał Boguski, mimo iż Patryk pierwszy dorwał się do piłki. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Stąd te nieudane strzały z dystansu, dośrodkowania. On po prostu ma charakter. Inna rzecz, że Patryk jest napastnikiem. Na skrzydle gra, bo Kirm i Łobodzińki. Jak ostaje czasem szansę jako środkowy napastnik, to od razu prezentuje się o niebo lepiej. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Wszystko pieknie i fajnie tylko dlaczego zawsze musi uderzac z kazdej nawet nieprzygotowanej pozycji jak tylko zobaczy bramke po podniesieniu glowy po dryblingu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Podano już skład kadry meczowej
Ciekawe czy Łobodziński w końcu dostanie szansę. Wkurza mnei strasznie jak się go u nas traktuje, albo niech rozwiążą z ni kontrakt i puszczą go do innego klubu, albo niech realnie dadzą mu pograć Bukhari czy inny Kirm lepsi nie są. Zresztą jestem pewein że kiedy oddamy Łobodzińskiego do innego klubu gdzie na niego postawią to wypali jak Niedzielan. On po prostu musi grać pełne mecze, wtedy jest zawsze efektywny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
My chętnie przytakniemy na jego propozycję rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron.![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na pewno nie bedzie w 18: Kurto Chaveza Clebera Burligi i Riosa wiec z kadry wypadnie jeszcze dwóch grajków (Rado? Łobo?)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszedzie na zachodzie oficjalna strona podaje zawsze kadrę meczowa na dzien przed meczem - a u ans nic takiego nigdy nie ma. Można było by to w końcu u nas wprowadzić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niech idzie do innego klubu, większość kibiców Wisły pewnie niczego innego mu nie życzy. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wtedy bedzie efektywny, a u nas, jak go widzę to już mnie w....ia, więc musiałby .......nąc z hat-tricka conajmmniej z Legią, by można o nim powiedzieć jakieś pozytywy. Piłkarz już chwilę u nas jest, a jedyne co pamiętam, to mecz z Lechią w który zagrał na miarę oczekiwań. Trochę mało jak na ponad 60 meczy ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Łobo zawsze się starał jak grał. Największą jego wadą jest to że nie potrafi pociągnąć gry kiedy nie idzie całej drużynie, ale kiedy cała drużyna gra dobrze to i wnosi bardzo dużo do gry. Ale kto tak włąsciwie w naszej drużynie potrafi pociągnąc jak ne idzie reszcie Wojtek ma to nieszczęście że na nim skupiła się krytyka kibiców w swoim czasie, kiedy CAŁA Wisła grała źle (tak jak kiedyś na Zieńczuku, Dudce, Brożku czy teraz na Pawełku), a był w tedy po prostu w słabej dyspozycji fizycznej. Oczywiście "większość kibiców" widzi to innaczej - ale jak dobrze wiadomo większość kibiców nie ma pojęcia o piłce. Pawełek im światkiem. Zresztą co się dziwić naszym kibicom - kibice Barcy zjedli Ibrahimowicia - który coby nie mówić był piłkarzem genialnym i strzelał masę goli dla Barcy.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 01.10.2010 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry nie mogłem się powstrzymaćŁobodziński efektywny Z Niedzielanem była inna sytuacja - był po długiej kontuzji, owszem błędem Skorży było pozbycie się go, nie dając wsześniej realnej szansy grania. Ale łobo od samego początku grał u nas padake (w Lubinie zresztą też). Ja bym chciał już nigdy więcej nie widzieć go na boisku a przynajmiej nie w koszulce Wisły tak i paru innych grajków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie sledzisz regularnie oficjalnej. Nie mowie, ze zawsze, ale przewaznie podaja 18 meczowa. Dzisiaj to zrobili 8 minut przed Twoim postem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() NARKA, Do ZoBa na R22!!! PeAce!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 01.10.2010 o godz. 14:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
co się dzieje z Gargułą?
zaś go nie ma w 18 meczowej, zas jakis uraz? czy poprostu za slaby zeby sie zalapac do 18 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehe - no to go ŁOBO !!
Dzisiaj jego mecz życia (zmiana życia) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Garguła ewidentie lubi przesiadywanie na meczach na trybunie z drugim inwalidą Cetnarskim
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|