|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Które "brednie" nie mają poparcia w faktach? Może te o konferencjach prasowych? faktycznie, to w tym moim równoległym Matrixie była wojna dzień w dzień o pierdoły.Już o konsultowaniu decyzji z Rydzykiem to tym bardziej sobie uroiłem. Jasne. Tak wmawiaj sobie. Gdzieś napisałem, że kogoś popieram? Po prostu nie chcę rządów PiS-u. I z czworga złego nie wybiorę PiS-u, wolę PO-PSL, wolę też mimo wszystko komuszków. UPR też wolę od PiS-u. I coś w tym widzisz destrukcyjnego albo urojonego? I czekam na to, o jakich bredniach według Ciebie pisałem. Ewentualnie możesz przyznać, że jesteś pod wielką fascynacją Jarosława, Lecha i ojca Tadeusza. Wtedy zrozumiem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Łatwiej by było wymienić, co nie jest brednią w tym co pisałeś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Śmiało.
Nie uczono cię sensu dyskusji? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
A co do fascynacji Jarosławem. Jest jej dużo bardziej godzien niż reszta naszej elyty politycznej. Z niego się już poprawni wyśmiewali jak Tusk jeszcze malował kominy, a mimo to został premierem, a Lech Prezydentem. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jarosław Kaczyński jest godzien fascynacji? A niby dlaczego? Przecież z nim się nawet porozmawiać nie da, ostatnimi czasy było spotkanie prezydenta z szefami partii z rządu i innymi wysokimi rangą ( Rada ... ? ) Oczywiście się nie pojawił. Wolał zrobić jakąś konferencję prasową, na której znowu paplał tę swoją gadkę. To przegrany polityk. Nie wygrał kolejnych już wyborów z rzędu, nie liczę nawet których. Żeby nie było, zwolennikiem PO też nie jestem i przeszkadza mi w tej partii Grzegorz Schetyna, gdyby nie miał takiej mocnej pozycji to pewnie by wyleciał jak Drzewiecki czy Chlebowski. Ale jest i to mi też przeszkadza. Ktoś mi podaje przykład "przejęcia internetu". Wiadomo - nierealny. Natomiast ostatnio się pojawił pomysł zmniejszenia liczby posłów i senatorów. A dlaczego nie? Wszyscy narzekają, że posłów jest za dużo i nic nie robią. Co na to PiS? Zamach stanu! I jak tu rozmawiać? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() 2. Sami piszesz, że ich wolisz. Skoro ich wolisz to przykładasz rękę do tej żenady, którą prezentują. Proste. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Ale wybaczam Ci, nierozumienie faktów i manipulacja to takie typowe warszafki cechy. ![]() Także jeśli chcesz coś napisać, przeczytaj jeszcze raz a dokładnie. Ewentualnie poproś kogoś w domu, może umie lepiej czytać. W zasadzie mógłbym w twoim stylu i z podobnym sensem zacytować coś takiego :
Beka z Ciebie, leguonisto. Ale dodaję, że to w ramach żartu - bo z taką powagą jak Ty, nie zamierzam zniżać się do tego poziomu. |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale głosujesz na nich czy nie? Bo dla mnie to dość dziwne ni z tego ni z owego czepiać się partii, która u władzy ostatnio była 3 lata temu i to jeszcze czepiać się za rzeczy, które aktualnie nie wyglądają lepiej.
leguonisto, warszafki. Ile Ty masz lat chłopie? 5? ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
zieew....załapałeś kontekst w ogóle?Ayala sugeruje że ubili jednego i drugi zagląda w paszczę lwa - w sensie że też być może go ubiją...Jak mam to skwitować
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Być może nie zdajesz sobie z tego sprawy ale czytając Twoje wpisy każdy myślący człowiek ( i to niezależnie od opcji politycznej) będzie Ciebie i Twoje opinie zwyczajnie ignorował. Co najwyżej zwróci się do Ciebie z prośbą abyś z łaski swojej starał się jak najmniej zasmiecać ten temat swoją "twórczością". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odpowiedziałbym na którekolwiek z pytań, gdybyś wcześniej odpowiadał na moje.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Mam wielu znajomych, którzy głosowali za PO. Wielu z nich miało w tym własny interes,większość z nich potrafi swój wybór logicznie uzasadnić czasem nawet podając jeden tylko powód. Wy nie potraficie swojego zdania w żaden sposób obronić - umiecie tylko prowokować, dlatego nie dziwcie się, że nikt was nie szanuje. Co więcej, swoimi prostymi tekstami, działacie tylko na takich samych prymitywów jak wy, co daje bardzo klarowny obraz, elektoratu PO. Niestety ze szkodą, dla tych, którzy głosowali na PO świadomie
Ostatnio edytowane przez carpenter : 01.10.2010 o godz. 07:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jarek chce pomników w całym kraju.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,121994,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]() Ciekawe czy mu sie poprawi jak juz zamkna wszystikie sklepy z doplaczami?
Ostatnio edytowane przez DysoN : 01.10.2010 o godz. 08:25.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/media/tele...wiadomosc.html
"Siara w kuluarach" niepoprawny politycznie. Chyba zwariował i zamiast nabijać się z Kaczyńskiego to nabija się z Tuska. To widocznie jakieś nieporozumienie, nawet niezależni sejmowi dziennikarze się skarżą. Problem w tym ze Janusz Rewiński jest byłym parlamentarzystą i nikt mu nie zabroni wejść do sejmu . Ale POwcy wyszli z założenia że nie wpuszczą ekipy i po sprawie. Nie doceniają Rewińskiego ) Niedziela 13.10 TVP1.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ale program Siary był żenujący. Ram miałem go przyjemność oglądać i ani nie było tam humoru, ani jakichkolwiek merytorycznych informacji. Takie lanie wody o tym jak było w sejmie za jego czasów, kto z kim i dlaczego, a także pojazd po poitykach, szczególnie PO i SLD. Zamiast oglądać coś takiego lepiej iść sobie na wycieczkę do sejmu jak chce się oglądać cyrk na wiejskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A mnie cieszy utworzenie przez Palikota tego ruchu poparcia a potem mam nadzieję partii. Jeżeli doszło by to do skutku to wyborcy PO czy innych partii nie znający się na polityce i owładnięci manią prześladowania PiSu i naśmiewania się z Kaczyńskich znajdą miejsce w swojej piaskownicy i dostaną łopatki i wiaderka od swojego guru politycznego
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ciekawe ilu z Was poprze nowy ruch Palikota ? Myśle że na samym krytykowaniu Kaczyzmu to on wielkiego poparcia nie uzyska a hasła jego programu są bardzo zbliżone do sld czy po.Zresztą i tak wszyscy na poczatku obiecują złote góry (Tusk) i nic z tego nie wynika
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.10.2010 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też mnie ciekawi ten twór Palikota. Jeśli okazałoby się, że są chętni na dołączenie do tej grupki vide Kalisz, to może być to partia liberalna z prawdziwego zdarzenia, gospodarczo oraz ideowo. Oczywiście to nie partia dla mnie, ale wydaje mi się, że więcej niż kilka % społeczeństwa ma właśnie takie poglądy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Widzę, że TVN wyraźnie postanowił dać sobie spokój z PO i przerzucić się na Palikota. Już milionowy raz przypominają cytat Kutza o "dupowatej" Platformie
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z PO już dawno dali sobie spokój, bo nie ma takiej miłości jak trzy lata temu. Jako telewizja antyPiSowska też już nie mogą funkcjonować, gdyż moda na to minęła więc zmienią formułę na proPalikotową.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
"Ojciec Narodu" zapowiedział "brutalną" walkę z handlującymi dopalaczami. Sama decyzja jak dla mnie jak najbardziej OK, choć zastanawiam się co na to część zwolenników PO gardłująca dotychczas za zalegalizowaniem tzw. "miękkich narkotyków"
Natomiast co do sposobu przeprowadzenia tejże akcji... . Sobota godzina 15-ta, ja się na tym nie znam, ale czy te "trupszopy" są jeszcze wówczas otwarte |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Typowa pokazówka. Kluczem do zlikwidowania, tego procederu są zmiany w ustawie, a nie gonienie po sklepach z kamerą.
|
|
|