The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 14:53
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jan Maria Rokita poszedł w polityczny niebyt szybko , mam nadzieje ,że Kaczyński ,choć na to nie licze, będzie miał choc tyle stylu co JMR przy odejsciu z polityky ,czy bedzie nawet mącił jak będzie siedział z Alikiem na kolanach w domu
Tak czytam te Twoje posty i zastanawiam się po co Ty je w ogóle piszesz? Ani one mądre ani śmieszne, zwyczajnie żenujące. Wydaje mi się że z politowaniem czytają je nawet zwolennicy formacji którą popierasz.
Jeżeli pisanie tych nonsensów jest dla Ciebie jakąś formą terapii to weź proszę pod uwagę równiez i to że w innych uczestnikach forum Twój specyficzny "styl" może budzić pewną odrazę.
Zanim wrzucisz jakiś post na forum postaraj się proszę pare razy przemyśleć to co chcesz napisać.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 30.09.2010, 15:15
0 22 napisał(a):Wyświetl post
1. Za czasów rządów PO założono więcej podsłuchów niż za rządów PiS.
2. Projekty 'przejęcia' internetu wymyślała PO, chciała również ostatnio dodać kompetencje CBA, kwestionowane kiedyś przez Trybunał Konstytucyjn.
3. Konferencje prasowe w sprawie zabójstwa Laptopa i spożycia dorsza nie były gorsze.
4. Kurczowe trzymanie się stołka w odniesieniu do faktów: czyli głosowanie nad samorozwiązaniem sejmu, w sytuacji, gdy mogli 'wytrzymać' jak wcześniej aktualni idiole Belka i Buzek - piękne

Typowe radio Erewań. Nałykałeś się jakiś bredni nie mających poparcia w faktach, do tego dołożyłeś sobie świat równoległy, żyjesz w matrixie i jest Ci fajnie
Wiesz, samo to że kibicujesz Legii jest dla mnie argumentem, że nie możesz mieć normalnych poglądów. Otóż podajesz mi przykłady, które nie kwestionują tego co napisałem a jedynie jak dziecko w piaskownicy ( "my to ale oni tamto gorsze"). Odrobinę samokrytyki zwolenniku PiS. Czy ja gdzieś piszę o PO? Skąd pomysł, że popieram PO? Poza tym, przejął ci ktoś internet ? Dane o podsluchach to śmieszne nieco, bo gdybyś naprawdę wiedział ile jest podsłuchów i gdzie, to czy byłoby to tajemnicą operacyjną jeszcze? Nie byłoby. Przynajmniej nie podsłu..... się wszystkich i to na nielegalnych zasadach - czy Tusk podsłu..... partnera w koalicji Pawlaka, tak jak ludzie Kaczyńskiego podsłuchiwali jego przyjaciela Andrzeja Leppera?
Które "brednie" nie mają poparcia w faktach? Może te o konferencjach prasowych? faktycznie, to w tym moim równoległym Matrixie była wojna dzień w dzień o pierdoły.
Już o konsultowaniu decyzji z Rydzykiem to tym bardziej sobie uroiłem.
Jasne. Tak wmawiaj sobie. Gdzieś napisałem, że kogoś popieram? Po prostu nie chcę rządów PiS-u. I z czworga złego nie wybiorę PiS-u, wolę PO-PSL, wolę też mimo wszystko komuszków. UPR też wolę od PiS-u. I coś w tym widzisz destrukcyjnego albo urojonego?

I czekam na to, o jakich bredniach według Ciebie pisałem. Ewentualnie możesz przyznać, że jesteś pod wielką fascynacją Jarosława, Lecha i ojca Tadeusza. Wtedy zrozumiem
P.e.c.h
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 30.09.2010, 15:30
Łatwiej by było wymienić, co nie jest brednią w tym co pisałeś
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 30.09.2010, 16:03
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
wolę też mimo wszystko komuszków.?
i po co w ogóle dyskutować ?
W życiu ważne są tylko chwile...
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2010, 16:21
P.e.c.h napisał(a):Wyświetl post
Łatwiej by było wymienić, co nie jest brednią w tym co pisałeś
Śmiało.

SkMk napisał(a):Wyświetl post
i po co w ogóle dyskutować ?
Nie uczono cię sensu dyskusji?
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.09.2010, 16:25
Wiesz, samo to że kibicujesz Legii jest dla mnie argumentem, że nie możesz mieć normalnych poglądów. Otóż podajesz mi przykłady, które nie kwestionują tego co napisałem a jedynie jak dziecko w piaskownicy ( "my to ale oni tamto gorsze"). Odrobinę samokrytyki zwolenniku PiS. Czy ja gdzieś piszę o PO? Skąd pomysł, że popieram PO? Poza tym, przejął ci ktoś internet ? Dane o podsluchach to śmieszne nieco, bo gdybyś naprawdę wiedział ile jest podsłuchów i gdzie, to czy byłoby to tajemnicą operacyjną jeszcze? Nie byłoby. Przynajmniej nie podsłu..... się wszystkich i to na nielegalnych zasadach - czy Tusk podsłu..... partnera w koalicji Pawlaka, tak jak ludzie Kaczyńskiego podsłuchiwali jego przyjaciela Andrzeja Leppera?
Które "brednie" nie mają poparcia w faktach? Może te o konferencjach prasowych? faktycznie, to w tym moim równoległym Matrixie była wojna dzień w dzień o pierdoły.
Jasne. Tak wmawiaj sobie. Gdzieś napisałem, że kogoś popieram? Po prostu nie chcę rządów PiS-u. I z czworga złego nie wybiorę PiS-u, wolę PO-PSL, wolę też mimo wszystko komuszków. UPR też wolę od PiS-u. I coś w tym widzisz destrukcyjnego albo urojonego?

I czekam na to, o jakich bredniach według Ciebie pisałem. Ewentualnie możesz przyznać, że jesteś pod wielką fascynacją Jarosława, Lecha i ojca Tadeusza. Wtedy zrozumiem
A Ty nie popierasz PO ty jesteś anty PiS? Bo Kaczyński podsłuchiwał Leppera, a Tusk nie podsłu..... Pawlaka. Skąd wiesz? W TVN nie mówili? A może podsłu..... a TVN tylko o tym nie mówi. Piszesz coś o konferencjach, to źle ze pokazali w TV ministra Kaczmarka jak czekał na szefa w Mariocie? To jest Twoim zdaniem pierdoła? To ci kolega napisał o dorszu za 8.20. Była konferencja? To dlaczego nie przeszkadzała. Bo to nie PiS był, a Tobie tylko PiS przeszkadza. Uważaj, to ociera się o fanatyzm, choć w TVN Ci powiedzą ze to normalność.

A co do fascynacji Jarosławem. Jest jej dużo bardziej godzien niż reszta naszej elyty politycznej. Z niego się już poprawni wyśmiewali jak Tusk jeszcze malował kominy, a mimo to został premierem, a Lech Prezydentem.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2010, 17:03
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A Ty nie popierasz PO ty jesteś anty PiS? Bo Kaczyński podsłuchiwał Leppera, a Tusk nie podsłu..... Pawlaka. Skąd wiesz? W TVN nie mówili? A może podsłu..... a TVN tylko o tym nie mówi. Piszesz coś o konferencjach, to źle ze pokazali w TV ministra Kaczmarka jak czekał na szefa w Mariocie? To jest Twoim zdaniem pierdoła? To ci kolega napisał o dorszu za 8.20. Była konferencja? To dlaczego nie przeszkadzała. Bo to nie PiS był, a Tobie tylko PiS przeszkadza. Uważaj, to ociera się o fanatyzm, choć w TVN Ci powiedzą ze to normalność.

A co do fascynacji Jarosławem. Jest jej dużo bardziej godzien niż reszta naszej elyty politycznej. Z niego się już poprawni wyśmiewali jak Tusk jeszcze malował kominy, a mimo to został premierem, a Lech Prezydentem.
Jak podsłu....., to niech to robi po cichu a nie tak, żeby później cały kraj musiał o tym słuchać. Nic mnie nie obchodzi ani Kaczyński ani Tusk ani Lepper ani to z kim się spotyka minister Kaczmarek w hotelu Mariot. I słusznie - Julia Pitera i jej dorsz to też pierdoła. Rząd nie musi się wpraszać ciągle z kłótniami i awanturami do wszystkich gazet i programów informacyjnych. Wymagam nie narzucania się i PiS gorzej to robił niż PO. Rządzą spokojnie to niech rządzą, nie szkodzą MI.

Jarosław Kaczyński jest godzien fascynacji? A niby dlaczego? Przecież z nim się nawet porozmawiać nie da, ostatnimi czasy było spotkanie prezydenta z szefami partii z rządu i innymi wysokimi rangą ( Rada ... ? ) Oczywiście się nie pojawił. Wolał zrobić jakąś konferencję prasową, na której znowu paplał tę swoją gadkę. To przegrany polityk. Nie wygrał kolejnych już wyborów z rzędu, nie liczę nawet których.

Żeby nie było, zwolennikiem PO też nie jestem i przeszkadza mi w tej partii Grzegorz Schetyna, gdyby nie miał takiej mocnej pozycji to pewnie by wyleciał jak Drzewiecki czy Chlebowski. Ale jest i to mi też przeszkadza.

Ktoś mi podaje przykład "przejęcia internetu". Wiadomo - nierealny. Natomiast ostatnio się pojawił pomysł zmniejszenia liczby posłów i senatorów. A dlaczego nie? Wszyscy narzekają, że posłów jest za dużo i nic nie robią.
Co na to PiS? Zamach stanu!

I jak tu rozmawiać?
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 30.09.2010, 19:14
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Tak czytam te Twoje posty i zastanawiam się po co Ty je w ogóle piszesz? Ani one mądre ani śmieszne, zwyczajnie żenujące. Wydaje mi się że z politowaniem czytają je nawet zwolennicy formacji którą popierasz.
Jeżeli pisanie tych nonsensów jest dla Ciebie jakąś formą terapii to weź proszę pod uwagę równiez i to że w innych uczestnikach forum Twój specyficzny "styl" może budzić pewną odrazę.
Zanim wrzucisz jakiś post na forum postaraj się proszę pare razy przemyśleć to co chcesz napisać.
a ty jestes kolejnym po tamtej stronie barykady politycznej ,ktory zaczyna kazda debate na argumenty od argumentu meritum typu: nonsensy, odraza , jak to było ? Podsumowanka a la Pesymizm i Strach ,co pomysla inni jak ja napisze tak .Szkoda zdrowia..
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.09.2010, 19:26

1. Nie głosuję na PiS - no, ale cóż jak widać jesteś zarażony chorobą polsko-polską. Skoro krytykuję PO albo pokazuję, że PO robi dokładnie takie same debilizmy jak PiS - tylko, że kontrola medialna jest słabsza, więc wszystkie kwestie nie wychodzą na pierwszych stronach i czerwonych paskach - to znaczy, ze na pewno jestem z PiS. A gówno, daleko mi do tej sekty. I co teraz? Beka z Ciebie.

2. Sami piszesz, że ich wolisz. Skoro ich wolisz to przykładasz rękę do tej żenady, którą prezentują. Proste.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2010, 19:50
1. Nie głosuję na PiS - no, ale cóż jak widać jesteś zarażony chorobą polsko-polską. Skoro krytykuję PO albo pokazuję, że PO robi dokładnie takie same debilizmy jak PiS - tylko, że kontrola medialna jest słabsza, więc wszystkie kwestie nie wychodzą na pierwszych stronach i czerwonych paskach - to znaczy, ze na pewno jestem z PiS. A gówno, daleko mi do tej sekty. I co teraz? Beka z Ciebie.

2. Sami piszesz, że ich wolisz. Skoro ich wolisz to przykładasz rękę do tej żenady, którą prezentują. Proste.
Szwankują u Ciebie proste umiejętności, "Wolę PO-PSL" ale od czego? Zobacz, zobacz zdanie. Z czworga złego. Z czworga złego - PO, PSL, PiS, SLD. Najniżej w mojej hierarchii jest PiS.

Ale wybaczam Ci, nierozumienie faktów i manipulacja to takie typowe warszafki cechy.

Także jeśli chcesz coś napisać, przeczytaj jeszcze raz a dokładnie. Ewentualnie poproś kogoś w domu, może umie lepiej czytać.

W zasadzie mógłbym w twoim stylu i z podobnym sensem zacytować coś takiego :

I dodać :
Beka z Ciebie, leguonisto.

Ale dodaję, że to w ramach żartu - bo z taką powagą jak Ty, nie zamierzam zniżać się do tego poziomu.
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.09.2010, 21:41
Ale głosujesz na nich czy nie? Bo dla mnie to dość dziwne ni z tego ni z owego czepiać się partii, która u władzy ostatnio była 3 lata temu i to jeszcze czepiać się za rzeczy, które aktualnie nie wyglądają lepiej.

leguonisto, warszafki.

Ile Ty masz lat chłopie? 5?
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.10.2010, 00:32
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Faktycznie przedszkole.]
zieew....załapałeś kontekst w ogóle?Ayala sugeruje że ubili jednego i drugi zagląda w paszczę lwa - w sensie że też być może go ubiją...Jak mam to skwitować
94 - Allah Akbar!!
wislak68
Senior Member

Stary 01.10.2010, 01:01
a ty jestes kolejnym po tamtej stronie barykady politycznej ,ktory zaczyna kazda debate na argumenty od argumentu meritum typu: nonsensy, odraza , jak to było ? Podsumowanka a la Pesymizm i Strach ,co pomysla inni jak ja napisze tak .Szkoda zdrowia..
Debatę na argumenty? Kolego przeczytaj jeszcze raz swoje posty i zastanów się nad tym ile jest w nich agrumentów.
Być może nie zdajesz sobie z tego sprawy ale czytając Twoje wpisy każdy myślący człowiek ( i to niezależnie od opcji politycznej) będzie Ciebie i Twoje opinie zwyczajnie ignorował. Co najwyżej zwróci się do Ciebie z prośbą abyś z łaski swojej starał się jak najmniej zasmiecać ten temat swoją "twórczością".
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 01.10.2010, 06:28
Ale głosujesz na nich czy nie? Bo dla mnie to dość dziwne ni z tego ni z owego czepiać się partii, która u władzy ostatnio była 3 lata temu i to jeszcze czepiać się za rzeczy, które aktualnie nie wyglądają lepiej.

leguonisto, warszafki.

Ile Ty masz lat chłopie? 5?
Odpowiedziałbym na którekolwiek z pytań, gdybyś wcześniej odpowiadał na moje.
AS82
Banita

Stary 01.10.2010, 06:56
Debatę na argumenty? Kolego przeczytaj jeszcze raz swoje posty i zastanów się nad tym ile jest w nich agrumentów.
Być może nie zdajesz sobie z tego sprawy ale czytając Twoje wpisy każdy myślący człowiek ( i to niezależnie od opcji politycznej) będzie Ciebie i Twoje opinie zwyczajnie ignorował. Co najwyżej zwróci się do Ciebie z prośbą abyś z łaski swojej starał się jak najmniej zasmiecać ten temat swoją "twórczością".
ty se przeczytaj 10 tys postow w tym topicu i zrob w Excelu tabelki ,ktore byly twoim zdaniem merytoryczne OK ? A jak ci cos nie pasuje to kapuj do maderatora..
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.10.2010, 07:43
1q2 napisał(a):Wyświetl post
zieew....załapałeś kontekst w ogóle?Ayala sugeruje że ubili jednego i drugi zagląda w paszczę lwa - w sensie że też być może go ubiją...Jak mam to skwitować
Analizować twoich jakże bogatych merytorycznie wypowiedzi już mi się nie chce, bo i tak wszystko sprowadza się do moherów,kaczorów,pisiorów, i krzyża i tego, że są złem wcielonym. Uderza natomiast forma wypowiedzi, która jednoznacznie pokazuje, że albo masz 6 lat, albo cie życie straszliwie skrzywdziło.
Mam wielu znajomych, którzy głosowali za PO. Wielu z nich miało w tym własny interes,większość z nich potrafi swój wybór logicznie uzasadnić czasem nawet podając jeden tylko powód. Wy nie potraficie swojego zdania w żaden sposób obronić - umiecie tylko prowokować, dlatego nie dziwcie się, że nikt was nie szanuje. Co więcej, swoimi prostymi tekstami, działacie tylko na takich samych prymitywów jak wy, co daje bardzo klarowny obraz, elektoratu PO. Niestety ze szkodą, dla tych, którzy głosowali na PO świadomie
Ostatnio edytowane przez carpenter : 01.10.2010 o godz. 07:52.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.10.2010, 07:56
Jarek chce pomników w całym kraju.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,121994,t...wiadomosc.html
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 01.10.2010, 08:16
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Jarek chce pomników w całym kraju.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,121994,t...wiadomosc.html
U Kaczynskiego zaczyna coraz bardziej dominowac syndrom oblezonego miasta. To jest preludium nieuchronnego upadku ale ja go doceniam i mam nadzieje ze starczy mu jeszcze sil na dalsza taka walke

Ciekawe czy mu sie poprawi jak juz zamkna wszystikie sklepy z doplaczami?
Ostatnio edytowane przez DysoN : 01.10.2010 o godz. 08:25.
DysoN
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.10.2010, 09:15
http://wiadomosci.onet.pl/media/tele...wiadomosc.html

"Siara w kuluarach" niepoprawny politycznie. Chyba zwariował i zamiast nabijać się z Kaczyńskiego to nabija się z Tuska. To widocznie jakieś nieporozumienie, nawet niezależni sejmowi dziennikarze się skarżą. Problem w tym ze Janusz Rewiński jest byłym parlamentarzystą i nikt mu nie zabroni wejść do sejmu . Ale POwcy wyszli z założenia że nie wpuszczą ekipy i po sprawie. Nie doceniają Rewińskiego ) Niedziela 13.10 TVP1.
Hej Nasz TS !!
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 01.10.2010, 09:23
Ale program Siary był żenujący. Ram miałem go przyjemność oglądać i ani nie było tam humoru, ani jakichkolwiek merytorycznych informacji. Takie lanie wody o tym jak było w sejmie za jego czasów, kto z kim i dlaczego, a także pojazd po poitykach, szczególnie PO i SLD. Zamiast oglądać coś takiego lepiej iść sobie na wycieczkę do sejmu jak chce się oglądać cyrk na wiejskiej.
wislak68
Senior Member

Stary 01.10.2010, 23:45
ty se przeczytaj 10 tys postow w tym topicu i zrob w Excelu tabelki ,ktore byly twoim zdaniem merytoryczne OK ? A jak ci cos nie pasuje to kapuj do maderatora..
Bardzo dziękuję za tę merytoryczną odpowiedź w stylu "AS82". W niczym mnie nie zaskoczyłeś.
AS82
Banita

Stary 01.10.2010, 23:57
Bardzo dziękuję za tę merytoryczną odpowiedź w stylu "AS82". W niczym mnie nie zaskoczyłeś.
dobra rozejm,czyli najlepiej nie rozmawiajmy w tym topicu..
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 02.10.2010, 08:42
A mnie cieszy utworzenie przez Palikota tego ruchu poparcia a potem mam nadzieję partii. Jeżeli doszło by to do skutku to wyborcy PO czy innych partii nie znający się na polityce i owładnięci manią prześladowania PiSu i naśmiewania się z Kaczyńskich znajdą miejsce w swojej piaskownicy i dostaną łopatki i wiaderka od swojego guru politycznego
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.10.2010, 10:59
ciekawe ilu z Was poprze nowy ruch Palikota ? Myśle że na samym krytykowaniu Kaczyzmu to on wielkiego poparcia nie uzyska a hasła jego programu są bardzo zbliżone do sld czy po.Zresztą i tak wszyscy na poczatku obiecują złote góry (Tusk) i nic z tego nie wynika
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.10.2010 o godz. 11:02.
emj10
Senior Member

Stary 02.10.2010, 13:40
Też mnie ciekawi ten twór Palikota. Jeśli okazałoby się, że są chętni na dołączenie do tej grupki vide Kalisz, to może być to partia liberalna z prawdziwego zdarzenia, gospodarczo oraz ideowo. Oczywiście to nie partia dla mnie, ale wydaje mi się, że więcej niż kilka % społeczeństwa ma właśnie takie poglądy.
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.10.2010, 15:15
Widzę, że TVN wyraźnie postanowił dać sobie spokój z PO i przerzucić się na Palikota. Już milionowy raz przypominają cytat Kutza o "dupowatej" Platformie
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
emj10
Senior Member

Stary 02.10.2010, 15:23
Z PO już dawno dali sobie spokój, bo nie ma takiej miłości jak trzy lata temu. Jako telewizja antyPiSowska też już nie mogą funkcjonować, gdyż moda na to minęła więc zmienią formułę na proPalikotową.
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 02.10.2010, 15:30
"Ojciec Narodu" zapowiedział "brutalną" walkę z handlującymi dopalaczami. Sama decyzja jak dla mnie jak najbardziej OK, choć zastanawiam się co na to część zwolenników PO gardłująca dotychczas za zalegalizowaniem tzw. "miękkich narkotyków" Pewnie przerzucą się na stowarzyszenie paliknota.
Natomiast co do sposobu przeprowadzenia tejże akcji.... Sobota godzina 15-ta, ja się na tym nie znam, ale czy te "trupszopy" są jeszcze wówczas otwarte
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.10.2010, 15:32
Cytat:
choć zastanawiam się co na to część zwolenników PO gardłująca dotychczas za zalegalizowaniem tzw. "miękkich narkotyków"
Wypycha się ich do Palikota, proste
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 02.10.2010, 15:35
Typowa pokazówka. Kluczem do zlikwidowania, tego procederu są zmiany w ustawie, a nie gonienie po sklepach z kamerą.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów