|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
komentarz do tego meczu ..lepiej nic nie mówić ...nie wiem co się dzieje z Wisłą ale ten mecz pokazał w jakiej jesteśmy jeszcze dupie ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wynik lepszy niż gra. Na 12 możliwych punktów Maskant zdobył 5. Marnie to wygląda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
[QUOTE=mic;986866]Ty sie lecz
PS. Pawelek ----- Po raz pierwszy zaluje tego, ze bylo slychac 'kibicow' Wisly/QUOTE] Sam sie lecz skoro żałujesz tego ze był słychac naszyk kibiców ! ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak liczcie punkty facetowi, który nawet nie przygotowywał tej drużyny. Patologia ....a.
Bo nawet bez sił jest w stanie coś kreatywnego stworzyć, patrz dzisiaj. Co by było bez tego ? W dupę. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Pawełek może nie jest wybitnym bramkarzem ale dzisiaj zagrał dobry mecz, nie popełnił błędu . Maskant chyba lepiej od Ciebie się zna na piłce i widzi naszych bramkarzy na treningu więc to że stawia na Pawełka musi chyba o czymś świadczyć. Co do Clebera i Chaveza jeśli nie na nich to na kogo ma stawiać? Marcelo i Głowackiego już przecież u nas nie ma a Bunoza i Kowalski nie są lepsi. Co do "grubego" Marokańczyka to jakby nie jego dobre podanie to nawet jednego punktu byśmy nie mieli a co pokazał Garguła w meczu z Dolcanem? Zresztą jakby Maskant postawił w dzisiejszym meczu na Jovanicia , Bunozę i Gargułę i Wisła nie wygrała tak samo byś narzekach . Jeśli Ci się to wszystko tak bardzo nie podoba to nie oglądaj meczów Wisły , nie kibiców jej i nie płacz zawsze że wszstko jest beee. Zawsze tylko potrafisz krytykować , obrażać i wymądrzać się na forum a w rzeczywistości pewnie chowasz się po kątach bo po takich wypowiedziach dawno byś zęby stracił.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 26.09.2010 o godz. 18:16.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Fakty są bolesne - trzeci z rzędu mecz bez wygranej - a w sumie zdobytych punktów nawet mniej niż liczba rozegranych spotkań ligowych - środek jak nic to góra na chwilę obecną. Basałaj gdzie ten twój tajny plan budowy zespołu i marketingu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
proponuję co poniektórym, żeby swoje opinie o piłkarzach i o meczu wygłaszali jakieś 24 godziny po zakończeniu transmisji... jak już ochłoną i rozum zastąpi emocje
Tak w zasadzie to należałoby wyciąć 90% postów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mecz świetnie usypiał, gramy tak samo jak w końcówce tamtego sezonu - straszną kichę tylko że w bardziej międzynarodowym składzie.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Branco akurat zagrał dobry mecz. Niestety Jaga prowadzi z Zaglębiem 2:0 i pokazali jak się gra w przewadze. Kupisz musi być nasz! Jednak myślę, że nie będą tak długo wygrywać. Ja po tym meczu nie jestem załamany w zasadzie lepszy rydz, niż nic. Natomiast Pawełek do zmiany Chavez jest drewniany. Podoba mi się gra Boukhariego duże wzmocnienie zespołu. Małecki wszedł i zrobił dużo wiatru jednak wiele akcji próbował rozwiązywać indywidualnie - nie słusznie! Następny mecz to musi być wygrana! Musi! Patrząc na układ tabeli nie jest tak źle. Tylko 3 pkt straty do vice - lidera. Branco w następnym meczu powinien wystąpić z Brożkiem lub Paljiciem na bokach obrony. Niestety w następnym meczu jesteśmy skazani na grę z Chavezem lub Kowalskim ja jestem za wprowadzeniem Nalepy jak któryś z moich poprzedników napisał. Po zimowym oknie muszą być wzmocnienia przede wszystkim na skrzydła niech przyjdzie Kupis albo Małkowski no i obrona teraz szczególnie środek dwóch solidnych stoperów trzeba! Przydałby się też ofensywny pomocnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Lepiej mądrze stać niż głupio biegać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ej Panowie i Panie nie marudzimy tylko szykujemy się na mecz ze Śląskiem i dopingujemy z całych sił.
Czy wygrywasz, czy nie...... ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Myślę że w meczu ze Śląskiem Ty powinieneś zagrać .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Bilans bramkowy po 7 meczach 8:8
I to mówi wszystko. Ten bilans powinien wyglądać 16:8. Nie chce mi się słuchać że Wisła ma słabą obronę i przez to nie wygrywa. Wygrywa się strzelając gole. Jak widać nie zmienia się nic na lepsze. Nie wiem czemu gra Żurawski. Powinie usiąść na ławce. Nie wiem też czemu pierwszą połowę graliśmy bez prawego pomocnika? Co to za taktyka gdzie wszyscy się tylko do środka zbiegają (Rios, Żurawski, Boukhari) a tam przecież już jest Wilk i Sobol. Moim zdaniem klase drużyny pozna się wtedy gdy każda "bezpańska piłka" będzie nasza. To będzie znaczyło że jesteśmy świetnie ustawieni i w końcu gramy w piłkę, Narazie to my za piłką gonimy i ciągle nic się nie zmienia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak to o co, non stop tylko "kur**" leciały. Ja wiem że stadion to nie kościół ale można sobie darować w każdej piosence przypominanie że Bełchatów to kur** i w ogóle. Szczególnie że Bełchatów jest raczej neutralną ekipą więc można sobie darować takie bezsensowne wyzwiska.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie siałbym paniki po tym meczu. Już długo przed meczem pisałem, że remis będzie w Bełchatowie dobrym wynikiem i mimo trzeciego meczu bez zwycięstwa nie eliminuje nas z walki o mistrzostwo. Teraz z górki, tylko trzeba wygrać ze Śląskiem.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wygrana ze Śląskiem, który jest pod ścianą będzie jeszcze trudniejsza niż wywiezienie punktów z Bełchatowa - czy Wy widzicie co gramy - a raczej czego nie gramy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W 5 minut to i puzzli wieloelementowych nie ułożysz,poczekajmy na koniec sezonu jak to wygląda. Boukhari może i za mało biegał ale piłe dał Brożkowi kapitalną.Co się stało Riosowi
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Potrzebny jest Garguła w dobrej formie na pozycję Żurawia i poprawienie stałych fragmentów gry.
Zwycięstwo ze Śląskiem który jest też w ciężkiej sytuacji i przerwa reprezentacyjna a później niech już wyłoni się podstawowa "11" bo na tą chwilę taka rotacja składem szczególnie w defensywie jest wręcz porażająca. Cleber też już bliżej wakacji i chyba już do składu nie wróci ale niech grają piłkarze którzy mają jakiś cel związany z klubem a nie odliczający czas do końca kariery. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Chyba żartujesz. Kto takie coś napisał na piłkarza Wisły ? A jesli tak to pewnie pokutuje na banicji. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dobra spokojnie ludzie trener tu nie jest nic winien !
Naszym piłkarzom poprostu nie chce sie biegac jak dostaną tyle tyisaków za mecz to po co sie mają męczyć ? ;] A jak ktos pisze ze szkoda ze kibice Wisły śpiewali to ten gość musi się leczyć albo przejść do dziewczyn z drugiej strony błoń (albo nie bo tam też przeklinają ). ;| Co do meczu .... Zaczęliśmy grać po rzucie karnym . Na plus napewno Brożek reszta brak ambicji . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A po czym twierdzisz z e z gorki jak gramy z Lechem ktory wyglada lepiej od nas ,jak gramy z Legia ktora zaczyna wygladac lepiej od nas ,jak gramy derby z Craxa ktora nie wyglada gorzej od nas bo tak w ogole ciezko jest wygladac od Nas gorzej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po każdym spotkaniu piszecie to samo a wciąż jesteście zaskoczeni postawą zespołu. Już po spotkaniach z Azerami spora część forum wieszczyła środek tabeli więc czym jesteście zaskoczeni.
Okres w którym niejako buduje się zespół u nas został zaprzepaszczony, spore zmiany kadrowe, nowi zawodnicy dochodzący co tydzień i zmiana trenera. To wszystko tak naprawdę w tym momencie wychodzi na wierzch, przy dobrze zorganizowanym przeciwniku brak pomysłu na grę ofensywną, słaba gra bloku defensywnego ale również gra obronna całego zespołu jest słaba. I ja się dalej będę upierał że fizycznie jesteśmy źle przygotowani. Myślę że trener też musi jakoś zareagować, niestety trójka Boukhari, Żurawski i Rios raczej nadają się na zawodników cofniętych za napastnikiem. Żaden z nich nie dysponuje szybkością i zagrożenie z boków jest zerowe. Sobol z Wilkiem dużo biegają ale żaden z nich nie potrafił opanować tego środka, dużo biegania walki i sporo chaosu. Nie mówię tego jako jakiś wielki pesymista ale staram się patrzeć na sprawę trzeźwo. Niestety ale spodziewam się podobnej gry już przez całą rundę. Jest tyle mankamentów że tego szybko się nie wyeliminuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Skoro ktoś tu obraża kibiców własnego klubu, (którzy w przeciwieństwie do niego ruszyli dupy do Bełchatowa) bo zaśpiewali "Jazda z kur*ami" to ja nie wiem jak to skomentować... Ręce opadają... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wisła może grać lepiej, jeśli będzie mogła wreszcie grać w 11 a nie w 10. Basałaj powinien przekonać Maaskanta ilością zdobytych przez trenera punktów, że "angielski" samochód za milion zł ma wadę fabryczną ( minimalizm ) i im szybciej się go odda do warsztatu naprawczego, tym lepiej dla Wisły. Jak można grać dwoma zblazowanymi pseudogwiazdorami, o tych samych, nędznych parametrach motorycznych, technicznych i ambicjonalnych i to na tej samej pozycji rozgrywającego pomocnika lub cofniętego napastnika
MAASKANT !!!!!!!!!! ŻURAWSKI OUT ASAP. Ps. coście zrobili z tą obroną coście zrobili z tą Wisłą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 26.09.2010 o godz. 18:40.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wisła grała dobrze 10minut w tym spotkaniu, tak powinna grać na 90 z 75min.
Niektórzy zawodnicy nie zasługują na grę z Białą Gwiazdą na piersi. Brawo Boguś, Mały, Paljić. Reszta no comments - niby ten wypracował karny, niby tamten dobrze podał, ale co z tego? Jak tak nasi zagrają w meczu z Cracovią - nie wybaczę nigdy. Ale nie zdziwyłbym się, ponieważ większość tych zawodników nie wie, co dla nas znaczą derby, że to jest Święta Wojna. Ehhh. Apeluję o transfery Polaków mimo wszystko. Małecki i Boguski ( on podjął się strzelania karnego - gwiazdeczki się bały) zagrali lepiej niż wszyscy inni razem wzięci. CIKOS OUT, ŻURAWSKI OUT A i swoją drogą Pawełek mógł lepiej się zachować... Właśnie, bym zapomniał - czy trzy mecze z rzędu BEZNADZIEJNEJ gry Clebera spowodowały, że nadal zdaniem Treneiro grałby w podstawowym składzie? ( gdyby nie oczywiście 4 żółte, co uniemożliwiają ). Clebi przy bramce zawalił bardziej niż Chavez. Musiałem się wyżyć. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|