The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2010, 01:21
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Dowód na to, że nasz klub wcale nie jest totalnym dnem, jeśli chodzi o stosunek do kibiców. 8 kas na 18k miejsc, a 3 kasy na 30k miejsc (chyba, że te karnety sprzedawane na początku sezonu były tylko na mecze do czasu otwarcie reszty a wtedy 3 kasy na 44k miejsc) to jednak jest "mała" różnica.
Witamy w Polsce! Nauczą się ( nieważne-Krk,Wwa czy Poznań* )to zaczną ns traktować jak ludzi! A jak nie tobędą w dupsko pareset tysi na miesiąc. Albo stadiony made in Europe=service mad in Europe albo niech zdupcają na wschód od Przemyśla!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 26.09.2010 o godz. 01:38.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.09.2010, 11:37
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Dowód na to, że nasz klub wcale nie jest totalnym dnem, jeśli chodzi o stosunek do kibiców. 8 kas na 18k miejsc, a 3 kasy na 30k miejsc (chyba, że te karnety sprzedawane na początku sezonu były tylko na mecze do czasu otwarcie reszty a wtedy 3 kasy na 44k miejsc) to jednak jest "mała" różnica.
My nie mamy patrzeć jak jest u innych i później mówić, że na Lechu jest gorzej i nie ma co narzekać. Nasz klub ma spoglądać tylko na siebie i skupić się na tym, żeby fani mogli w spokoju i szybko kupić bilety. I tak widać, że ktoś pomyślał, bo nie miało być karnetów ale w obliczu wielkich kolejek po bilety zdecydowano się wprowadzić abonamenty na 4 spotkania.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 26.09.2010, 11:52
Jak ktoś nie chce stać w kolejce po bilet to niech idzie i kupi sobie karnet i kłopot z głowy.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 26.09.2010, 12:15
Jagul napisał(a):Wyświetl post
My nie mamy patrzeć jak jest u innych i później mówić, że na Lechu jest gorzej i nie ma co narzekać. Nasz klub ma spoglądać tylko na siebie i skupić się na tym, żeby fani mogli w spokoju i szybko kupić bilety. I tak widać, że ktoś pomyślał, bo nie miało być karnetów ale w obliczu wielkich kolejek po bilety zdecydowano się wprowadzić abonamenty na 4 spotkania.
karnety wprowadzono z racji tego, iz nie zostana oddane w tym roku do uzytku pozostale trybuny
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 26.09.2010, 12:17
koniak napisał(a):Wyświetl post
karnety wprowadzono z racji tego, iz nie zostana oddane w tym roku do uzytku pozostale trybuny
a co jedno z drugim ma wspólnego?
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.09.2010, 12:34
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Racja.

Pomyłki i niedociągnięcia są rzeczą normalną, ale trwanie w nich jest karygodne. Dlatego też cieszy szybka reakcja i zwiększenie ilości kas oraz zapowiedź wprowadzenia internetowej sprzedaży biletów.

Warto jednak także obserwować otoczenie i analizować ich błędy. Zapowiadana jest zmiana kart kibica. Nasza sąsiadka wprowadziła megahipersuper nowoczesny system na swoim stadionie, który na wist okazał sie niewypałem (podwójne, nawet potrójne karnety na jedno miejsce, wiele osób system nie przepuścił mimo ważnego karnetu itd.). Warto by było by odpowiedzialni ludzie zastanowili się dlaczego tak się stało, zanim dokonany zostanie wybór systemu kart kibica u nas.

Cytat:
Zawsze uważałem, że lenistwo jest motorem postępu. Jak dział marketingu uzmysłowił sobie, że przez cztery tygodnie będą pracować do 20 to zaraz wprowadzili karnety
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.09.2010, 21:03
Bilety na Śląsk od poniedziałku!

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...etow_na_slask/
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.09.2010, 21:11
Bardzo podoba mi sie decyzja o nie sprzedawaniu biletow na G ' ograniczy to liczbe Januszy y cala pewnoscia
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.09.2010, 21:15
to chyba bardziej taka wymuszona decyzja niz jakis przemyslany myk... po prostu sprzedalo sie pewnie ze 3 tys abonamentow na G, 2 tys jest dla FC no i gdzie zasiadzie Slask? Tez G? Wtedy mamy na G karnetowiczow, FC i Braci ze Slaska, w nastepnej kolejce to samo tylko Bracia sie zmieniaja ;p Na Legii moze bedzie kilkaset biletow do sprzedania?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
StanleyABG
Member

Od: 09.2009

Stary 26.09.2010, 21:17
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Bardzo podoba mi sie decyzja o nie sprzedawaniu biletow na G ' ograniczy to liczbe Januszy y cala pewnoscia

a ja powiem szczerze że mi sie nie podoba ;/ ja nie mam kasy żeby wydac naraz to 70 zł tylko chcialem sobie to rozłożyc normalnie po 20 ;/ i teraz mnie c***j strzelił jak to zobaczyłem...
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Stary 26.09.2010, 21:18
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
to chyba bardziej taka wymuszona decyzja niz jakis przemyslany myk... po prostu sprzedalo sie pewnie ze 3 tys abonamentow na G, 2 tys jest dla FC no i gdzie zasiadzie Slask? Tez G? Wtedy mamy na G karnetowiczow, FC i Braci ze Slaska, w nastepnej kolejce to samo tylko Bracia sie zmieniaja ;p Na Legii moze bedzie kilkaset biletow do sprzedania?
Nie ma co gdybać, oczywiste i najważniejsze jest to, że pozostałe jeszcze miejsca na G nie znajdą się w rękach "Januszy".
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.09.2010, 21:33
jasne ze nie ma co gdybac, ja na szczescie moglem sobie pozwolic na zakup karnetu wiec jestems zczesliwy ze bede mial okazje razem z Wami stac na G i dopingowac. Stanley a Ty zawsze mozesz sie udac na naroznik czy nawet E, wiadomo drozej, gdzieniegdzie mniej fanatycznie ale z Korona dopingowal caly stadion wiec i tam mozesz sie bawic. A z takim obrotem sytuacji ze nie bedzie biletow na G albo beda bardzo bardzo trudne do zdobycia trzeba bylo sie liczyc, tym bardziej majac na uwadze mecz z Legia. Dlatego nie mozesz miec zalu do nikogo a tak naprawde 70 zl to nie jest duzo i byc moze gdybys sie uparl to bys kombinowal na karnet kase (?) nie wnikam w to ale 7 dych to jest jeden dzien roboty albo kilka dni oszczednosci na np fajkach, alkoholu czy jakichs innych zbednych wydatkach, dla chcacego nic trudnego
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.09.2010, 21:34
rafalek napisał(a):Wyświetl post
to wymuszona decyzja, zostało 200 biletów na G, nie ma sensu dawać tego dawać do kas jako bilety, to taki ukłon dla tych którzy kupią abonament i zapełnią swoim miejscem stadion na następne 4 mecze, jest mnóstwo innych miejsc, bilety tanie, a abonamenty jeszcze tańsze
Odpowiedz cytując
StanleyABG
Member

Od: 09.2009

Stary 26.09.2010, 21:42
Jaroo - jako ze prowadze sportowy tryb życia to nie pije i nie pale więc tutaj nie oszczedze gdybym mial jak kase zalatwic to bym zalatwil, cala kasa teraz poszla praktycznie na ksiązki ;] wiec ciezko mi bylo jeszcze skadś wykombinowac 70 zl :] cóż.. bedzie trzeba cos wymyslic na nastepną runde :] a co do E/F to kumple byli na F i mowili ze "cholernie słabo" Od małego zawsze bylem w sercu młyna
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.09.2010, 22:08
Biorąc pod uwagę ceny jasne było, że najbardziej chodliwe będą bilety na G. Cokolwiek "ekipa zarządzająca sektorem" wymyśli, jest pewna grupa ludzi dla których liczy się tylko pieniądz, więc ekonomicznie są zmuszeni do zakupu tego karnetu.

Oczywiście zwraca uwagę średnia wieku na G, co nie jest niespodzianką i w większości nie przekracza 30stki, co jest raczej normą porównując z innymi młynami.

Wspominano tutaj kłopoty z dystrybucją na Lechu Poznań - dobrze będzie jak nasi tzw. Prezesi wezmą sobie doświadczenia kuchennych do serca. Tam pięknie miało być, Pani rzecznik Dziok piała do radia jakie to olbrzymie zainteresowanie meczem z Salzburgiem, jakie kolejki..a problemów było kilka:
- wycofano możliwość płacenia kartą,
- wycofano się z decentralizacji dystrybucji, normalnie poza kasami było kilka innych kanałów sprzedaży, tym razem tylko kasy.
- nawalił system rejestracji biletów on-line,
- nawalił system transakcyjny WBK,

I wszystko moi drodzy "jak na złość" stało się właśnie przed meczem z Salzburgiem . Najgorsze dla nich było to, że głównymi ofiarami systemu były osoby posiadające karnety, bo nie mogły podobno zrealizować przywileju pierwokupu. Lech wyszedł z zalożenia że lepiej sprzedać freelancerom, którzy i tak kupią bilet na Salzburg, niż dawać upusty karnetowiczom.

Koniec o Lechu - to taka wypominka w stronę naszej góry aby mogła się napatrzeć zanim naważy nam piwa.

Generalnie z moich obserwacji zauważam, że nie ma co jątrzyć. Natomiast jestem prawie pewien, że Wisła Kraków nie będzie miała stadionu pełnego z kilku innych przyczyn (nie mam na myśli administracji miasta), mianowicie:
- przy tym poziomie sportowym, nikt nie będzie się chciał lansować na Wiśle (pamiętam akcje na FCB, Realach, Parmach, Lazio, na pierwszej Parmie),
- logistyka i podejście ZIKiT to żelazna kula u stóp potencjału marketingowego tego klubu. Nie robią nic aby ułatwić przyjezdnym spoza miasta kibicom dotarcie na mecz - podam bardzo prosty przykład. Borek Fałęcki - zjechać się do niego mogą:
- Kurdwanów,
- Skawina,
- Myślenice
- nie wiem ....a co jeszcze.
Można koło CH Zakopianka zrobić Park&Ride na pętli ustawić 2h przed meczem kilka autobusów. 2 dyskretnie ulokowane policyjne suki i zawieżć masę ludzi bezpiecznie na mecz i z powrotem.
Taka inicjatywa mi się nasuneła. Oceńcie sami.

Panowie - uprzejmie prosze o nie rzyganie na klatkach schodowych trybun, uprzejmie proszę o nie oddawanie moczu w narożnikach półpięter. Uprzejmie proszę o korzystanie z koszy na śmieci jak klub je już dostarczy po uświadomieniu sobie że ma do czynienia z ludźmi a nie z bandą idiotów, którzy użyją kosza na śmieci w innym celu (tam też proszę nie zostawiać ekskrementów).

Dobranoc
Ostatnio edytowane przez Donson : 27.09.2010 o godz. 06:45.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.09.2010, 22:26
StanleyABG napisał(a):Wyświetl post
a ja powiem szczerze że mi sie nie podoba ;/ ja nie mam kasy żeby wydac naraz to 70 zł tylko chcialem sobie to rozłożyc normalnie po 20 ;/ i teraz mnie c***j strzelił jak to zobaczyłem...
Stanley czytanie ze zrozumieniem. Jak skołujesz na jutro rano kasę, staniesz w kolejce to za 70 zł możesz wyrwać jeszcze karnet na G. Jest ich jeszcze 200 i są tylko za 70zł a nie będzie biletów. Więc jak ktoś chce to jutro ostatnia szansa na zakup!

I tak jak mówiłem dziś oszczędzacie bo nie wiecie jak będzie, czy koledzy pójdą czy to czy tamto, a przed meczami będziecie płacić jak za zboże. To nie do Ciebie Stanley ale były takie głosy.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez MatMario : 26.09.2010 o godz. 22:29.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.09.2010, 07:22
Zboże dość tanie jest
Odpowiedz cytując
kaszmir85
Member

Od: 11.2007

Stary 06.10.2010, 18:09
Nie wie ktoś, czy można jeszcze kupic karnet na G. I ile ewentualnie kosztuje?
Odpowiedz cytując
penetracja
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 06.10.2010, 18:35
Z tego co wiem to już nie ma
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 06.10.2010, 21:59
kaszmir85 napisał(a):Wyświetl post
Nie wie ktoś, czy można jeszcze kupic karnet na G. I ile ewentualnie kosztuje?

Można, info od oficjalnej.
Ceny
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.10.2010, 09:56
Były wakacje to ja nie rozumiem jaki był problem odłożyć 100 zł na karnet
Teraz klub do karnetu dorzucił PP i to bardzo dobry ruch z klubu strony
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 07.10.2010, 12:40
Donson napisał(a):Wyświetl post
Panowie - uprzejmie prosze o nie rzyganie na klatkach schodowych trybun, uprzejmie proszę o nie oddawanie moczu w narożnikach półpięter. Uprzejmie proszę o korzystanie z koszy na śmieci jak klub je już dostarczy po uświadomieniu sobie że ma do czynienia z ludźmi a nie z bandą idiotów, którzy użyją kosza na śmieci w innym celu (tam też proszę nie zostawiać ekskrementów).

Dobranoc

tak troche kultury by nam nie zaszkodzilo
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 07.10.2010, 13:20
No to zapowiada sie ,że abonamenty przed kolejnym meczem przy Reymonta 22 rozejda sie szybko, najtansze karnety juz od 95 zl.. oplaca sie.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 07.10.2010, 13:25
coni napisał(a):Wyświetl post
tak troche kultury by nam nie zaszkodzilo
Owym osobnikom na pewno nie zaszkodziła by konkretna lepa w ryj i przekopka od ludzi z całego sektora.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.10.2010, 15:08
Kiedyś biulety na PP były po 10 zł a teraz najtańszy jest po 15 zł. Oj nie ładnie
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Stary 07.10.2010, 15:30
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś biulety na PP były po 10 zł a teraz najtańszy jest po 15 zł. Oj nie ładnie
Tylko weź pod uwagę to, że karnetowicze wchodzą "za frajer".
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 07.10.2010, 15:54
Kiedyś było tak
http://stadionwisly.info/files/gallery/11/10.jpg
A dziś jest tak
http://galeria.wislakrakow.com/20100917/md/05.jpg

Cieszcie się że ceny biletów mamy na poziomie niektórych drużyn z 1 czy 2 ligi , sprzedaż abonamentów wciąż trwa http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/ mecz z Legią coraz bliżej więc radzę się zaopatrzyć w abonament żeby nie było potem płaczu
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 08.11.2010, 23:18
Mam pytanie.. czy nadal mozna kupowac abonamenty( Wisła + Legia) czy tylko zostala sprzedaz pojedynczych biletów? Jeśli tak, to czy jest możliwosc kupienia takiego abonamentu na G?
Odpowiedz cytując
AXEL75
Member

Od: 03.2007

Stary 08.11.2010, 23:22
Tutaj masz wszystko napisane : http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...siaca_biletow/
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 08.11.2010, 23:28
No wlasnie nie do konca, bo na podanej przez Ciebie stronie jest odnosnik do informacji, której zawartosc jest nieaktualna..Bo jesli nie ma biletów na G, to czy jest mozliwosc kupienia abonamentu na ten sektor?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów