|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cieszy to,że Brozio strzela.Bełchatów to żadna potęga i rozjedziemy ich jak na mój gust
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam,
Belchatow faktycznie u nich ostatnimi czasy nam nie lezal i tym razem wedlug mnie bedzie ciezko. Owszem ostatnio i GKS troche spuscil z tonu z forma ale i tak nadal jest to poukadany madrze zespol z groznymi skrzydlami i Zewlakowem na szpicy. Obrona tez wcale zle nie wyglada wiec trzeba bedzie sie troszke pomeczyc. Jednak mysle ze Nasza druzyna powoli sie zgrywa, z przodu dzieki Riosowi i Boukhariemu mozemy troche kombinacyjnie pograc, wymienic kilka pilek, pomysl z Kirmem w srodku wydaje sie byc dobry, nawet sprobowalbym go zamaist Zurawia ustawic. No ale zobaczymy jak bedzie i licze ze jednak uda sie 3 punkty przywiesc do Krakowa. Pozdr ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie .czy na mecz do bełchatowa wybierają sie nasi kibice
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czyli z tego co pamiętam dokładnie tyle samo co rok temu
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...d-belchatowem/ - masskant przed bełchatowem
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fajnie jakby z Belchatowem zagral Kurto. Skoro mamy juz podpisanego Branco i jest certyfikat, to pewnie zastapi na prawej Cikos'a. Nigdy nam tam nie szlo, wiec stawiam na wymeczone 1:0 albo 2:1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Za czerwona kartke jest pauza na dwa czy jeden mecz ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam obawy co do tego spotkania. Drużyna niestety nie gra tak jakbyśmy tego chcieli. Proporcje między obroną, a atakiem są zachwiane i to mocno. Co się rzuca w oczy: brak szybkiego odbioru piłki, wolne przechodzenie z ataku do obrony w momencie straty piłki. Zostawiamy za dużo miejsca przeciwnikowi, który łatwo podchodzi w nasze pole karne. Nie wspominam o takich prozaicznych aspektach jak krycie przy wrzutkach, słaba dyspozycja indywidualna Clebera itd.
Pewnie powtórzy się scenariusz z Białego. My posiadamy piłkę, a oni jadą kontrami. Słyszę, że nie zagra ani Branco, ani Piotr Brożek. Łatwo nie będzie. Obstawiam remis. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Myślę że Branco zagra jutro w podstawowej jedenastce. Trenuje u nas od jakiegoś czasu więc trener miał okazję mu się przyjrzeć a skoro zgodził się na podpisanie z nim umowy to znaczy że się sprawdza. Mam nadzieję że okaże się dobrym graczem bo w obronie mamy problemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mecz (jak każdy w tej rundzie zresztą) pewnie łatwy nie będzie. Dziś w ciemno biorę każde zwycięstwo. Skład? Może taki...
----------Jovanic---------- -----Bunoza-Chavez----- Cikos-----------------Paljic -------Branco-Wilk-------- ---------Boukhari---------- -----Rios----------Kirm---- -----------Brożek---------- Kwestia tego w jakiej formie jest nowy nabytek ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
A co do meczu to TYLKO ZWYCIĘSTWO! Nie ważne ile,nie ważne jak,byle dociągnąć tą rundę z jak najmniejszą stratą do lidera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
taki skład pewnie wybiegnie jutro.
Pawełek Cikos - Cleber - Bunoza - Paljic Sobol - Wilk Rios - Żurawski - Boukhari Brożek osobiście wolałbym: Pawełek Cikosz - Cleber - Bunoza - Brożek/Branco Sobol - Wilk Rios - Boukhari - Paljić Brożek lew obrona - zależy od tego w jakiej są formie, przyznam się, nie mam bladego pojęcia ![]() ![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
-------------------- Jovanic ---------------
----------------Chavez----Bunoza--------------- -------Cikos-----------------------------Paljic(branco)----- ----------------Sobol-----Jirsak------------------- -------Rios--------Żurawski---------Boukhari----- -------------------Brożek----------------------------------- Myśle , że to było by najlepsze ustawienie ale ja nie prowadzę treningów z chłopakami więc nie wiem kto aktualnie może być w najlepszej dyspozycji a ławkę mamy długą i wyrównaną ![]() Powód: pi
Ostatnio edytowane przez KaluUche : 25.09.2010 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
bramkarze: Milan Jovanić, Mariusz Pawełek
obrońcy: Serge Branco, Piotr Brożek, Gordan Bunoza, Osman Chavez, Erik Cikos, Cleber pomocnicy: Nourdin Boukhari, Tomas Jirsak, Dragan Paljić, Radosław Sobolewski, Cezary Wilk napastnicy: Rafał Boguski, Paweł Brożek, Patryk Małecki, Andres Rios, Maciej Żurawski Trochę smuci,że w kadrze tylko 8 Polaków. Oczywiście nic nie mam do zagranicznych piłkarz Wisły, wszystkich bardzo szanuję, ale jednak wolałbym, żeby stosunek Polaków do obcokrajowców był trochę lepszy na korzyść tych pierwszych. Ale wiadomo, trener nie patrzy na narodowość, tylko na to, kto jest obecnie w najlepszej formie .Co do meczu to GKS na pewno nie będzie łatwym przeciwnikiem. Przy odrobinie szczęścia mogą być nawet liderem po kolejce. Ale oczywiście wierzę w wygraną i nieistotne czy strzeli Polak, Argentyńczyk, czy Marokańczyk ;D. ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Polaków będzie brakować we wszystkich klubach. Bo tych potrafiących na prawdę grać w piłke, na poziomie pucharów europejskich można policzyć na palcach jednej ręki.
To są efekty działania polskiego szkolenia. Kluby się tym nie przejmowały, wegetowały z roku na rok. Mówiąc sobie " Jakoś to będzie" a teraz kolejne pokolenia zbierają plony tej "pracy". Dlatego niestety nie możemy liczyć w najbliższym czasie na Polaków. Ich w kadrze jest mało, a będzie jeszcze mniej. Z resztą popatrzmy na kluby w Anglii czy Włoszech. Piłkarzy rodzimych mają zdolniejszych, ale żeby świętować triumfy i tak kadry musza opierać na zaciągu zagranicznym. Tylko proporcje inne. Oni to robią, by wygrywać, a my, by zacząć się liczyć na poziomie eliminacji.
Ostatnio edytowane przez tofik : 25.09.2010 o godz. 23:17.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja bym wpuscil Patryka od 1. minuty. Poprostu zasluguje na to.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czym zasługuje? Tym, że od razu poleciał do gazet wypłakać się że nie gra?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie, nie tym
Zasluguje forma ktora pokazal w meczach w ktorych dostal szanse |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Podobnie jak przed meczem z Jagą ,celuje w 1 punkt, ale 1-0 dla TS też może być . Najbardziej obawiam sie Żewłakowa ,u Nas licze na Riosa co staje sie powoli rutyną no i Paweł Brożek jest chyba w formie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
-----------------Brozek----------------
----Boukhari------Rios---------Kirm-- ----------Sobol---------Wilk----------- Brozek---Bunoza--Cleber---Branco -----------------Jovanic----------------
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 26.09.2010 o godz. 05:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kirm jest kontuzjowany. Nie ma go w 18tce meczowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No chyba słabo że poleciał... co myślisz ze jak cos pisze o jakimś piłkarzu ze nie gra to ten oto zawodnik idzie do mediów o tym mówić
To media widza ze gwiazda "bo za taka nalezy uważać Patryka za swoje umiejętności" nie gra to już coś jest nie tak i żeby było o czym pisac to robią wywiady albo je nawet zmyślają... myślisz ze jak jest.. ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
-------------------- Jovanic ---------------
----------------Cleber----Bunoza--------------- -------Branco-----------------------------Brożek)----- ----------------Sobol-----Wilk------------------- -------Rios--------Żurawski---------Boukhari----- -------------------Brożek----------------------------------- |
|
|
|
Guest
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|