|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Z tego co słysze to kibice Sracovi nas pozdrawiają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Niektórzy albo nie byli na meczu z Koroną albo nie pamiętają. Po meczu też to śpiewaliśmy, może nie na pełnej parze, dla zabawy ze 3 razy ale było.
Za bardzo się podniecacie w tym temacie na temat Cracovii. Za chwilę będziecie się pytać czemu u nich trawa nie jest czerwona, przecież to Cracovia więc muszą mieć wszystko gorsze i w ogóle. Wrzućcie na luz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
doping i atmosfera jak na taki mecz chujowy... u nas na meczu otwarcia to młyn był wiekszy niz ich cały stadion... widać, ze tptana lipa... i ile im brakuje do czołówki... widać, że w Warszawie czy u nas nowy stadion daje kopa, bo oprócz typowego młyna dopinguje reszta stadionu, prznajmniej wiekszosć... ale i tak przekroczyli swój potencjał gdyż 15 koła... jestem w szoku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy mi coś umknęło i już nie ma ichniej "wielkiej triady", czy coś mi się w oczach myli, bo patrzę (ekhm.. patrzyłam, bo nie mogę tego oglądać) na ten mecz teraz na Kałuży i nie wiem czy mi się wydaje, czy co, ale kibice Craxy nie siedzą razem z Arkowcami i prowadzą osobny doping
Btw. Faktycznie jest niezapomniane widowisko (czy jakie tam) jak to głosi ichnia reklama... ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
śledzie: "Lechia... derby blisko!". Spieszy im się, by dostać 5 w plecy?
komentować "kibiców" Cracovii nie ma sensu, gry też nie, ale widzę jeden pozytyw w tym meczu dla nas: Dobrze, że pozbyliśmy się Matusiaka. Najdrewniejszy z drewnianych. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bliżej 10000 niż 15000, prawie 2000 to Arka do tego część trybun wyłączona z powodu sceny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() PS. stadion w tv wygląda jakby 3 liga angielska grała
Ostatnio edytowane przez JoeyLG : 25.09.2010 o godz. 18:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ogólnie sędzia do dupy, teraz źle faule ocenia z obu stron.
Polonia W - Polonia B 2-2 kogo obstawiacie na trenera teraz? ![]() ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A w Warsiawce dwie Polonie strzelają sobie po 2 bramki. Zajebisty wynik dla Nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy ja słyszałem melodie z "Forza Wisła" na Kałuży czy coś z uszami mam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
no i pięknie, nowy stadion, nowi kibice (pewnie do biletu była kiełbasa gratis, stąd tyle luda) a do tego super wynik tylko potwierdzający mistrzowskie aspiracje profesorka
a tak swoją drogą to ten Nitbazonkiza to chyba się nieźle pierd. bo może mu mówili że będzie grał w Wiśle, a tu taki kanał od następnej rundy warto byłoby go ściągnąć do nas... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja powiem tak, stadion ok, ale z tych nowych to jednak najbrzydszy w środku. Z tych mniejszych Korony i Zagłębia ładniejsze.
A gol oczywiście skandaliczny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obaliłbym teorię kiełbasy jako gratis do biletu, gdyż żydownia chyba nie będzie aż tak wymiernie grzeszyć kontaktem z wieprzowiną.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może dajmy spokój o Cracovii?, niestety z kilku Waszych postów wieje tanią złośliwościa, nie chce mówić kompleksami. Ja nie oglądam meczu, ja mam ich gdzieś, ale zachowujmy poziom
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Bramka znów nie powinna być uznana, bo Matusiak ręką przyjmował.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mojżesz ich wspomaga panowie !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niech się Arka ogarnie, ja liczyłem na rekord kolejnych meczów bez punktu. Sześć to dobry wynik, ale siedem - to naprawdę robiłoby wrażenie. Mają 30 minut, niech coś pokażą.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale sędziemu w meczu craxy wystaje chyba spod uniformu służbowego koszulka w paski... faul 1:0, ręka 2:0, naprawdę nie żal mi że zdobędą jedyne 3 pkty w sezonie, ale w jakim stylu?
a co do nabijania się z koleżanek zza błoń, to każdy ma prawo pisać, niepisać, czytać i nieczytać, więc może bez personalnych upomnień? w końcu temat szeroki: ekstraklasa... |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jednak b. członek PZPR towarzysz Filipiak, umie zadbać o swoje. Sędzia pewnie ma dożywotni abonament na żywienie w Wierzynku, chyba że po takim sędziowaniu posmakuje wrocławskiego wiktu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
się kolega zagalopował. Krytykujemy ich za śpiewnie "WTSK", kompleksy , nieustanne pismactwo o nas a my robimy to samo. Najwiekszą karą dla nich bedzie, jak bedziemy ich mieć głeboko w d.... i nie komentować koszernych wyczynow, tyle ode mnie Nie neguję sprzyjania arbitrów, etc. meczu nie oglądam, jedynie Panowie i Panie, nie ekscytujmy sie klubikiem, który mamy gdzieś, nie podnosmy ich rangi do 150 stron na forum, oni tylko na to czekają, osiagając stany orgazmiczne.... Powód: bo tak;)
Ostatnio edytowane przez siara : 25.09.2010 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Wracając do wczorajszego :hitu" to miałam okazję dopiero niedawno luknąć na bramki dla (L) .. to co zrobił przy nich Buric to jakieś MŚ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Filipiak jak widać postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i nie czekać więcej. Ta sama metoda jak przy awansie do ekstraklasy sprawdza się i teraz. Sędziowie są pewniejsi niż trenerzy fajtłpy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz oglądam i dawno czegoś takiego nie widziałem ; "przepiękny nurek" Labukasa .....
Osobiście murowany Oskar. I tyle z meczu dwóch drużyn podwórkowych ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mnie się podoba gra Klicha i Saidiego u Sąsiadki. Nie ma co biadolić, mecz jak mecz, stadion jak stadion i tyle.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Powiem szczerze że ten Nitkabazuka to niezły grajek jest
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Stadion jest zajebisty jak na zaplecze ekstraklasy wiec czemu tyle narzekania ))))
Obawiam się tylko że nie będzie w tej 2 lidze najlepszy bo we Wrocławiu będzie fajniejszy. |
|
|