|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
||
Najbardziej pasowało mi to określenie do tego co tam wyczyniacie w temacie historii Wisły. "Tradycyjna nazwa GTS Wisła", "faszystowskie pozdrowienie", czy choćby mendziarski znaczek wstawiony w artykule dotyczącym "fałszerstwa historii", nie wspominając już o statucie Wisły, który rzekomo zabraniał przynależności żydów (wiem wiem poprawiliście to już dawno) to tylko trzy przykłady, które świadczą o "bezstronności" tego portalu. Jeśli zaczniecie pisać rzetelnie, zgodnie z prawdą w temacie Wisły to ja nie będę używał takich określeń. Bóg mi świadkiem: jakem Polak, Wiślak i Katolik ![]() Co ja mówie...-jeśli przeprosisz za swój postępek (wiesz jaki) to nawet Ciebie nie będę nazywał "kutasem" . Ba, jeśli Twoje oceny względem Wisły nie będą oderwane od ziemi (np.coś w stylu "Wisła z bagażem trupów"), to nawet słowo "bałwan" nie przejdzie mi przez klawiature . Cytat:
![]() Cytat:
Natomiast Twoja interpretacja jest nie na miejscu, bo jeśli redaktor miał by to właśnie na myśli to przeciwnikiem championów rzeszowskich był by zlepek najlepszych zawodników z Krakowa. Wg mnie to najlepsza drużyna rzeszowska, która spotkała się z przecenioną przez redaktora "najlepszą" drużyną krakowską. Autor chciał dodać w ten sposób rangi zawodom lub nie miał wystarczającej wiedzy. Ps. Przepraszam, że tak późno,Twoją ewentualną odpowiedź przeczytam za ok. 2 tygodnie.
Ostatnio edytowane przez Rosomak : 25.09.2010 o godz. 18:12.
![]()
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
|
|||
|

|
||||||
|
|