The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2010, 15:01
Wisła ten mecz musi wygrać, musi! W innym wypadku możemy skończyć na bardzo niskim miejscu w tabeli i być w czarnej dupie. A wie ktoś może dlaczego Zieńczuka nie ma w meczowej kadrze Lechii? Słabsza forma czy certyfikat nie dotarł?
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 25.09.2010, 15:02
Jak taka drużyna jak Górnik, którą Lechia klepie jak chce, może być viceliderem?
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.09.2010, 15:09
Titto - Kontuzjowany.

Lechia po tych transferach daje rade.
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 25.09.2010, 15:20
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Jak taka drużyna jak Górnik, którą Lechia klepie jak chce, może być viceliderem?
Bo jak dotąd grał ze słabszymi drużynami
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.09.2010, 15:23
Traore mógłby po tym meczu zostać niezagrożonym liderem strzelców do wiosny
a 2 gole strzelił
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 25.09.2010, 15:24
Fakt. Ruchy transferowe jakie dokonała Lechia wydają się być bardzo przemyślane. Traore jeden z lepszych transferów jakie dokonały kluby w ekstraklasie, a Buval też świetnie się zapowiada. Deleu to też bardzo dobry zawodnik. A Kafarski? Obok Probierza najlepszy trener młodego pokolenia w mojej ocenie. Tak grająca Lechia powalczy o puchary.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 25.09.2010, 15:27
Ale BKS ciśnie, zajebiscie, górnicy na łopatkach. Pięć - raz he he ! TYLKO GDAŃSKA LECHIA BKS!!!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 25.09.2010 o godz. 15:39.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.09.2010, 15:29
Ale sobie postrzelali;-) brawo Lechia. Licze dzisiaj także na drugą drużynę z Trójmiasta Coby wygrała i przegoniła połowę kibiców darmowego wejścia na kibuc po drugiej stronie Błoni!
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 25.09.2010, 15:36
Póki co najlepsza kolejka ligowa od ładnych paru lat
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.09.2010, 15:38
Ten Michniewicz to jest jednak buc...Dobry mecz Lechii-najniższy wymiar kary dla Górnika.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.09.2010, 15:42
Gratuluję Lechitom, sprowadzili Górnik na ziemie. Czekam z utęsknieniem na mecz kiedy to Wisła wbije rywalowi więcej niż 2 bramki
What's new?

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.09.2010, 15:48
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Gratuluję Lechitom, sprowadzili Górnik na ziemie. Czekam z utęsknieniem na mecz kiedy to Wisła wbije rywalowi więcej niż 2 bramki
Komu gratulujesz ?
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 25.09.2010, 15:49
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Gratuluję Lechitom
A nie przypadkiem Lechistom ?
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 25.09.2010, 15:53
Brawo Lechia, naprawde niezle widowisko i duzo bramek.
Gdybym zobaczyl taka tabele jeszcze przed sezonem to bym sie chyba przekrecil ze zdziwienia.

"Faworyci" musza spiac poslady bo bedzie ciezko, i dobrze. Moze taka gra tych niby slabszych spowoduje, ze ci, ktorzy awansuja do pucharow beda naprawde dobrze przygotowani do potyczek z zagranicznymi zespolami. Moze sie ludze, ale coz... jest przynajmniej ciekawiej

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Od: 03.2009

Stary 25.09.2010, 15:55
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Z drugiej strony Legia i jej 15 minutowe protesty. Jestem pewien, że wasz namiestnik, pan Walter nie spał całą noc.
Ech.. kiedyś to były imprezy.

P.S.: Ile Amicowcy płacili na wstęp na ten mecz?
35zl, jaki klub taki protest Gdyby nie oswiadczenie pewnie nikt by sie nie zorientowal ze jakis protest jest prowadzony. Na 'iti spierdalaj' juz nie mozesz liczyc na tym stadionie bo sie wujcio Walter pogniewa

Czekalem tylko jak ktos wspomni o Waszym 'sektorze pinikow" Tak samo jak wczoraj to byl 'sektor rodzinny' Zdjecia sobie obejrzyjcie zanim cos napiszecie.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.09.2010, 16:17
Super mecz przy Traugutta 5-1 Lechii mówi samo za siebie, choć to tak naprawdę najniższy wymiar kary dla Górnika... Traore trzykrotnie nie wykorzystał sam na sam (strzelając mimo to dwie bramki...), Buzała dwukrotnie, Sazankou jednokrotnie... plus kilka innych sytuacji, np Bąka Super zawody w wykonaniu Lechii, pięknie momentami klepali piłeczkę.

Warto podkreślić dokonane transfery - Deleu moim zdaniem już urasta do czołowego defensora ligi, Traore odmienił ofensywę. Buval świetnie się wprowadził - 2 mecze, 2 gole, Sazankou po dzisiejszym meczu napawa optymizmem. A w obwodzie jeszcze Zieńczuk
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 25.09.2010, 16:18
Cała polska śmieje się z Wojciechowskiego...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.09.2010, 16:20
Kobylika pamiętam z CMA (wiem, wiem pokemon zemnie) Dobre miał staty. A realnie patrząc to facet ma te noge ułożoną, ile tych asyst już posłał ? A przecież gra od paru meczy dopiero.
**
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Super mecz przy Traugutta 5-1 Lechii mówi samo za siebie, choć to tak naprawdę najniższy wymiar kary dla Górnika... Traore trzykrotnie nie wykorzystał sam na sam (strzelając mimo to dwie bramki...), Buzała dwukrotnie, Sazankou jednokrotnie... plus kilka innych sytuacji, np Bąka Super zawody w wykonaniu Lechii, pięknie momentami klepali piłeczkę.

Warto podkreślić dokonane transfery - Deleu moim zdaniem już urasta do czołowego defensora ligi, Traore odmienił ofensywę. Buval świetnie się wprowadził - 2 mecze, 2 gole, Sazankou po dzisiejszym meczu napawa optymizmem. A w obwodzie jeszcze Zieńczuk
Brawo, brawo. Oby tak dalej. Tych dwóch murzynków wam fajnie rozruszało atak. Drużyna ułożona, ale brakowało trochę fajerwerków z przodu przedtem.
..
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 25.09.2010, 16:25
studio2 Jaki klub, takie kompleksy. Robić na jednym szalu takie rzeczy to tylko wy potraficie (pisac kur** na swoich barwach a z drugiej że jest jeden mistrz)

Oprawa też po kiszce, co ma batman do naszego miasta? Coś wam nie wyszło, i to nie pierwszy już raz Poza tym batman trzymał z psami

No popatrz, a ja na stadionie widzę osoby z koszulkami z przekreślonym logo iti i napisaem- walka z okupantem. Widać jakoś się nie boją, że wujcio się pogniewa. A jak tam wasz protest odnośnie nie sprzedawania się Amice? No tak, jaki klub, taki protest (czyli klubu nie ma, to i protestu też nie)

e: Lechia daję radę. Mam nadzieję, że Legia pójdzie za ciosem i ogra Gdańszczan w następnej kolejce na Ł3.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 25.09.2010 o godz. 16:37.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 25.09.2010, 16:31
Titto napisał(a):Wyświetl post
A wie ktoś może dlaczego Zieńczuka nie ma w meczowej kadrze Lechii? Słabsza forma czy certyfikat nie dotarł?
Będzie gotowy na Derby, dopiero od wczoraj trenuje na pełnych obciążeniach. W najbliższy weekend mecz w rezerwach, a 17 z Arką na Traugutta.

Świetny mecz. Protest nam mocno pomógł w dopingu, D. daje radę na gnieździe miejsce młyna też ma znaczenie. "Lechia gol" na jedno gardło i przy .......nięciu Sazankow na 5-1. Gardło boli ale cóż począć: zaraz trzeba iść pić!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.09.2010, 16:32
Ale się śledzi po mieście panoszy, aż śmierdzi rybą.

Brawo dla naszych Braciszków z Gdańska. Pasuje, abyśmy jutro wygrali.

Ależ będzie ścisk w tabeli, jeśli Bytom wygra.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 25.09.2010, 16:47
Tabela polskiej ekstraklasy robi się coraz weselsza - nigdy bym się tego nie spodziewał. Bardziej "do góry nogami" jest chyba tylko Bundesliga, gdzie Schalke, Werder i Stuttgart zajmują trzy ostatnie (!!) miejsca. I niech ktoś powie, że Legia, Wisła czy Polonia W. wydały latem dużo pieniędzy, a są w środku tabeli. "Świat jest bardziej zaskakujący, niż ustawa przewiduje" chciałoby się rzec. Tłok w czubie tabeli niesamowity - oby Wisełka jutro "w górę" ruszyła...
Odpowiedz cytując
Snoop1906
Banita

Stary 25.09.2010, 17:03
jakby ktos chcial to link do meczu cracovii: http://egoals.pl/videos/na-zywo:-arka-gdynia---cracovia
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.09.2010, 17:06
Brawo Lechijka teraz czas na przełamanie Śląska, nie za bardzo widzi mi się gra w 1 lidze, ale jak tak dalej pójdzie...co Legii i Amiki Maciuś miał nóż na gardle,albo wygrywam albo nie i do widzenia.Ciekawi mnie, czy Legia się podniosła czy zaraz znowu upadnie?może to kwestia zawieszonych gwiazdeczek? pączuś i Kubuś chce się odchudzić Wawrzyniak? Co do Amiki jeden mecz im wyszedł w LE i już podnieta, jaki to Lech wielki jaki to Rudnevs wielki jak jest się wielkim to się strzela gole Legii.Juve jest cienkie, bo się dużo pozmieniało dużo i nie gra Buffon.

edit

Ciekawe co Wojciechowski powie w przerwie? i czy Janas poleci heh Czekam na robotę c+ co Wojciechowski mówi w szatni.
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.09.2010 o godz. 17:17.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 25.09.2010, 17:08
Trzeba być Cracovią żeby puszczać fajerwerki za dnia ...
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 25.09.2010, 17:13
Mam nadzieje żewtopią z tymi śledziami

PS. Ogólnie beznadziejne te zbliżenia na trybuny ... te mordy takie jakieś ... nieekskluzywne
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.09.2010, 17:13
Jeszcze się mecz nie zaczął a już miałem polew z Maleńczuka podczas hymnu Mam wrażenie że "nigdy nie zejde na psy" zostało wykrzyczane kilka razy głośniej niż reszta hymnu

Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 25.09.2010, 17:14
komentatorzy Canal + pieją z zachwytu nad wielkim otwarciem Judassic Park, jak ktoś trafnie to określił, w takim razie proponuję nie zapraszać ich na nasze otwarcie, bo jeszcze dostaną zawału serca i będziemy mieć ofiary śmiertelne na otwarciu

giraldino - mam dokładnie takie odczucie. swoją drogą musiałem prawie 3 razy zwiększyć głośność TV żeby cokolwiek z ich hymnu usłyszeć
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 25.09.2010, 17:17
Nie ma meczu Cracovii na Public Sporcie ? Bo nie mogę znaleźć.

A chciałbym zobaczyć ten superowy stadion
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 25.09.2010, 17:17
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze się mecz nie zaczął a już miałem polew z Maleńczuka podczas hymnu Mam wrażenie że "nigdy nie zejde na psy" zostało wykrzyczane kilka razy głośniej niż reszta hymnu
Bo 3/4 publiki z dziś jest pierwszy raz na meczu Parchów. I tylko to zdanie znają z tego pseudohymnu.

Zresztą "antyWISŁA" to cały sens ich marnego życia kibicowskiego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów