The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2010, 21:45
Cytat:
Tylko się tak znowu nie przypalcie tym dzisiejszym sukcesem. Przypomina mi się euforia po otwarciu stadionu z Arsenalem. Wtedy też wszyscy kwiczeli, że na Legię nie będzie mocnych. To dopiero pierwszy, ale ważny i przełomowy kroczek do (wice)mistrzostwa.
Powiem tak: fajnie, że wróciliśmy do gry. Przynajmniej "liga będzie ciekawsza" Ale mając w pamięci to, co grali do tej pory, to mimo euforii teraz po wygranej, to za 2-3 dni wszystko wróci do swojego stałego, marudnego stanu.

Cytat:
Mam nadzieję, że i na R22 będziemy oglądać takie (jeszcze lepsze!) mecze, oczywiście z pozytywnym dla Wisełki zakończeniem.... Prawdę mówiąc, nie spodziewałem się zwycięstwa Legii, a tu proszę Albo się obudzili we właściwym momencie, albo odesłanie Pączka i spółki do rezerw zaczyna procentować - reszta ekipy wzięła się do pracy. No i Kucharczyk - w ostatnich dniach jest chyba groźniejszym dla rywali zawodnikiem, niż gracze kupieni za ciężkie tysiące euro.
Akurat Vrdoljak w dzisiejszym meczu zagrał tak, jak powinien grać 1 mln Euro co mecz. A że w poprzednich meczach też był raczej pozytywnie wyróżniającym się graczem na boisku, przynajmniej na tle tej strasznej miernoty, to jeżeli pociągnie taką grę, to akurat pieniądze na niego wydane nie będą wyrzucone w błoto. Ale co do reszty - niestety trzeba się zgodzić. Antolović (drugi najdroższy) nawet jak broni pewnie, to i tak wygląda, jakby zaraz mu miała piłka wylecieć z rąk i wpaść do bramki Chociaż, co by nie mówić, dzisiaj bronił akurat względnie nieźle.

Edit:

Cytat:
*** *** *** *** weszło ***
Kreseq, edit raz-dwa, bo zaraz z tym banem będzie "mówisz - masz"
Ostatnio edytowane przez Sartre : 24.09.2010 o godz. 21:49.
Legionista
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.09.2010, 21:54
kreseq napisał(a):Wyświetl post

Gralismy slabo, ale Lech zagral jeszcze wieksza padake i to ten wielki Lech, ktory Juve prawie "przeoral"?
Może było tak jak piszesz ale na prawdę z przyjemnością się ten mecz oglądało co w naszej lidze częste nie jest
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.09.2010, 21:54
mic napisał(a):Wyświetl post
Poczules sie lepiej malolacie ? Pewnie Cie duma rozpiera. Nie zapomnij zbesztac jeszcze Łobo
Małolacie? nie mierz wszystkich swoją miarą

Trzeba umieć na pewne sprawy spojrzeć obiektywnie i z dystansem a nie z klapkami na oczach.
Do Łoba nic nie mam póki siedzi na ławie.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.09.2010, 21:56
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Małolacie? nie mierz wszystkich swoją miarą

Trzeba umieć na pewne sprawy spojrzeć obiektywnie i z dystansem a nie z klapkami na oczach.
Do Łoba nic nie mam póki siedzi na ławie.
Nie mierze swoja miara. Nie znam Cie, dla mnie jestes tylko paroma literkami i to co piszesz wyrabia o Tobie opinie. A skoro juz obiektywnie, to takie komentarze w stosunku do pilkarzy wlasnego klubu to jak najbardziej gowniarstwo, a nie obiektywizm
Ostatnio edytowane przez mic : 24.09.2010 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.09.2010, 21:57
kreseq napisał(a):Wyświetl post
CZEKAM CO ..... Z WESZLO NAPISZA. NO JAK TAM S....YSYNY? JUZ JAKIES "SZOW" NA TAPECIE? BRANDZLOWAC MI SIE LECHEM I TO W TEJ CHWILI.

ktoś tu ładnie popił przed/po meczu
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 24.09.2010, 22:00
Nie mozna powiedziec co sie mysli ? Picie swoja droga... Oni ostatnio tak sie nasmiewali ( slusznie ) z Legii ze dzisiaj powinni sie przy.......ic do skarpetek Rybusa...czemu nie robia tego ?
No i mamy ....a elaborat http://www.weszlo.com/news/5619

Smiech przez lzy

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.09.2010, 22:03
No, gratulacje, grubasie. Raz wam przyżarło.
..
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.09.2010, 22:07
Do czego to doszło...Legioniści się cieszą na forum TSu i wraz nimi kibice Wisły
Co jedna menda może zrobić z wrogami
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 24.09.2010, 22:07
Pokaz mi tofik druga druzyne grajaca tak w drugiej przegranej polowie...w tym sezonie? Jestes w stanie wykrzesac resztki obiektywizmu ?

Ja sie nie ciesze, ja jestem w szoku ze takie dziwadla pod wodza takiego trenera pokazaly jaja...roznica chyba jest.

PS: Nadal Wrogami sa : Widzew,Polonia, Wisla, Lech - i tej kolenosci sie trzymam.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 24.09.2010, 22:20
Osobiście cieszę się z triumfu Legii dziś z Lechem. Z dwojga złego obecnie wolę stołeczną ekipę. Jakoś tutejszy Lech nie za bardzo przemawia do mnie. A nawet to zwycięstwo warszawiaków byłoby dla nas korzystniejsze jeżeli chodzi o układ w tabeli. I tak się właśnie dobrze stało , chociaż nie da się ukryć , że remis też byłby bardzo satysfakcjonujący. Pierwsza połowa to rzec można kompletna dominacja podopiecznych Jacka Zielińskiego , szczęście Legii , iż nie traciła więcej bramek. In plus strzelec pierwszego gola dla Legionistów. 19-letni młody napastnik zaczyna sprawdzać się w tych taktykach byłego szkoleniowca naszej Wisły. Druga połowa , to coś nie bywałego , nie spodziewałem się tak ambitnie walczącej Legii ! Nie było widać wcale różnicy na boisku po tych kartkach dla Rybusa. A jeszcze przed rozpoczęciem drugiej części gry byłem wręcz pewien , że Amica zwycięży. I tu miła niespodzianka , dzięki której przyjemnie oglądało mi się tą połowę. Zaś gra naszych pucharowców pozostawiła wiele do życzenia , głownie mowa o drugiej połówce. Jak się patrzyło na bezradność w konstruowaniu ich ataków , to na myśl mi przychodziło , że z taką grą przy dobrej formie naszych piłkarzy Lech ograniczałby się wyłącznie do obrony, bo ich akcje nie przynosiłyby za dużo bądź wcale efektów przez co mecz łatwo wygrany. Ale to tylko moje prywatne myśli nic nie dające. W każdym razie druga odsłona meczu wywarła u mnie spore zainteresowanie , szczególnie końcówka i wymiana ciosów między zespołami. Więcej takich meczy w ekstraklasie. Życzyłbym sobie aby nasz klub zawsze tak konsekwentnie kroczył do celu jak to zrobiła dziś Warszawska Legia . Nawet jeżeli przyszłoby nam grać w osłabieniu.
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.09.2010, 22:23
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Może było tak jak piszesz ale na prawdę z przyjemnością się ten mecz oglądało co w naszej lidze częste nie jest
Kreseq ma rację. Oglądałem drugą połowę po angielsku z wyciszonymi trybunami to momentami był wstyd za tych piłkarzy. Trybuny fałszują obraz bnaszej piłki Zero taktyki i niewiele więcej umiejętności. To jak w prostych sytuacjach nie byli w stanie piłki opanować... dramat. Szczególnie Vrdoljak to jakiś paralityk, gorszy od Diaza. Zaimponował mi tylko Radović, momentami ośmieszał Kuchenkorza. O ile Legia po prostu zagrała z serduchem w trudnej sytuacji, o tyle Lech był po prostu żałosny po przerwie. Legia chciała wygrać i zasłużyła na zwycięstwo. A Amica nie istniała, odpuściła odbiór w drugiej linii a w ofensywie potrafiła tylko walnąć z dystansu.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.09.2010, 22:28
Mecze na takich stadionach nawet jesli sa przecietne a taki wlasnie byl mecz Legii z Amika ,wygladaja na dobre

cala otoczka ,wlpywa ze czlowiek choc troche czuje powiew zachodniej pilki i lepiej sie to wszytsko oglada

Amika -tu myslalem ze w drugiej polowie wypunktuja Legie ale bylo odwrotnie ,jednak Polska liga to dziwna liga.
Legia zaczela jak u nas za Maciusia czyli "cukierkowo" ,dopiero potem chyba chlopaki w szatni sie w....ilii i zaczeli grac jak na pilkarzy przystało.Ci nowi pilkarze Legii jesli zaplacono za nich po bance Euro to ktos kto ich sprzedawał chyba nie mogl uwierzyc ze ktos za nich tyle chce zaplacic.

A wynik chyba jednak zasluzony ,Kuchenii to jedna straszne leszcze

P.S Jak to mozliwe ze kibicow Amiki od Legii nic praktycznie nie odgradzało?,wydawalo mi sie ze cos zle widze a jednak ,stali prakrycznie obok siebie..da sie
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 24.09.2010 o godz. 22:49.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 24.09.2010, 22:38
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Kreseq ma rację. Oglądałem drugą połowę po angielsku z wyciszonymi trybunami to momentami był wstyd za tych piłkarzy. Trybuny fałszują obraz bnaszej piłki Zero taktyki i niewiele więcej umiejętności. To jak w prostych sytuacjach nie byli w stanie piłki opanować... dramat. Szczególnie Vrdoljak to jakiś paralityk, gorszy od Diaza. Zaimponował mi tylko Radović, momentami ośmieszał Kuchenkorza. O ile Legia po prostu zagrała z serduchem w trudnej sytuacji, o tyle Lech był po prostu żałosny po przerwie. Legia chciała wygrać i zasłużyła na zwycięstwo. A Amica nie istniała, odpuściła odbiór w drugiej linii a w ofensywie potrafiła tylko walnąć z dystansu.
Serio to piszesz? Mnie Vrdoljak podobał się nawet w I mizernej połowie a w II to już wogóle pokazał, że jeśli pączek na serio obraził się, że to on jest kapitanem to teraz powinien się spalić ze wstydu, i razem ze Sławkiem P utopić łzy w gorzole
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.09.2010, 22:54
Jak nie lubię Hadaja, to koleś pojechał pyrom po zakończeniu spotkania. Poznaniacy chyba nie mogli przeżyć tego, że przegrali, zaczeli czymś rzucać w sektory Legii i próbowali wyłamac ogrodzenie oddzielające sektory Legii od gości. Na to Hadaj: tak to możecie zachowywać się w swoim mieście
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 24.09.2010, 22:56
Legia grała jedna wielką kupę a Kuchenkorz w drugiej połowie tą kupę zaczął łykać.W meczu oprócz zaangażowania i walki ze strony Legii nic nie mogło się podobać. Jak widać na sensacyjnych prawie pogromców Juve to wystarczyło. Najważniejsze ,że pan Maciek zostaje...... Już widzę tą fetę na rynku w przyszłym roku.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 24.09.2010, 23:02
Cytat:
razem ze Sławkiem P utopić łzy w gorzole
Sławek P też ma teraz powód. Zresztą niejeden. Podajcie mi ostatni jego dobry mecz. A jeżeli jakoś wam się uda wyciągnąć coś niedawno - podajcie mi jego ostatnie dwa z rzędu dobre mecze.
Legionista
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.09.2010, 23:24
Dla mnie obecna forma Legii to pierwsze 35 minut tego meczy. Taka samo jak obecna forma Lecha to minuty od 40 do końca.

Jedni są słabi strasznie, Amica jest słabsza jeszcze bardziej, do tego przekonana o swojej zajebistości.

Mecz był fajny, bo ze strony Legii to była otwarta gra, a Amica w drugiej połowie przestała stawiać jakikolwiek pressing i opór.

Bardziej od dobrej gry Legii to to była masakra ze strony kuchenek. Zresztą podobny scenariusz do tego z Turynu. Najpierw gole, tam były nawet dwa, a później zjazd.

Na np Koronę czy Jagiellonię taka gra Legi będzie odebrana jako bicie głową w mądrze postawioną zaporę.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 25.09.2010, 00:33
Taka relacja na szybko.

Nie wiem co się działo za bardzo na boisku... bo widziałem w sumie tylko 3 bramkę, kontuzję Choto i czerwień Rybki... ale na trybunach było naprawdę dobrze. Oj dobrze

Kumpel, który oglądał mecz w tv stwierdził, że przecierał czasem oczy ze zdumienia jak w drugiej połowie widział twardą grę i ambicję zawodników, tak jakby to była liga angielska.

Ode mnie jeszcze tyle, że wciąż uważam, że Skorżę należy zwolnić i pewnie jeszcze będzie kolejna seria porażek. A wtedy komplet będzie nawet na Arkę, czy Polonię Bytom.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.09.2010, 00:45
Kozak mecz, wyrwane zwycięstwo, chociaż ze świadomością, że Lech tak naprawdę zawalił, bo do przerwy mogło byc 0-3. Walka i charakter, nareszcie. Nie łudziłbym się, że teraz jedziemy z cała ligą, oby 3 pkt z Lechia i może powalczymy o puchary.

Kucharczyk!

P.S. Produkować specjalnie na oprawę szalik z napinką na poziomie 'jestes ....ą' może tylko Kolejarz.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 25.09.2010 o godz. 00:56.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 25.09.2010, 01:02
Sieetttttt pomyliłem chyba forum. Myślałem że to forum Wisły, a tu relacje z trybun i wrażenia z meczu Legii. Ciekawie...

Jak nienawidze Warszawy i Legii, ostatnimi czasy wole ich niż dzieci sukcesu z Wronek. Legia przynajmniej od zawsze coś znaczy. A Lech? Cóż. Lech nie istnieje, jest Amica i jest balonik.

Reasumując wynik na +, ale liczę że Legia nie na długo poprawi swoje miejsce w lidze, a Lech będzie do niej równać.

Mistrz na Reymonta, a jak nie to na Słoneczną.

Edit:

Sartre napisał(a):Wyświetl post
Sławek P też ma teraz powód. Zresztą niejeden. Podajcie mi ostatni jego dobry mecz. A jeżeli jakoś wam się uda wyciągnąć coś niedawno - podajcie mi jego ostatnie dwa z rzędu dobre mecze.
Zwykły syndrom gwiazdeczki, miał iść zagranicę, nikt go tak naprawdę nie chciał, MUSIAŁ zostać w Poznaniu, i wyszło na jaw ze jest chujowy. Same like Brożek
Ostatnio edytowane przez SV_ : 25.09.2010 o godz. 01:06.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 25.09.2010, 01:09
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Sieetttttt pomyliłem chyba forum. Myślałem że to forum Wisły, a tu relacje z trybun i wrażenia z meczu Legii. Ciekawie...

.
To że można wymienić opinie z kolesiami z innych klubów to chyba plus a nie minus - czy się mylę?
Jak tego nie możesz zdzierżyć to dopiero szlag Cię powinien trafić że w realnym świecie - jedna wroga ekipa zaprasza drugą na swoje sektory, gdy oficjalnie nie mogą wejść.To jest dopiero sieeeeeeeeet
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.09.2010, 01:14
legion18 napisał(a):Wyświetl post
Serio to piszesz? Mnie Vrdoljak podobał się nawet w I mizernej połowie a w II to już wogóle pokazał, że jeśli pączek na serio obraził się, że to on jest kapitanem to teraz powinien się spalić ze wstydu, i razem ze Sławkiem P utopić łzy w gorzole
Waleczności i zaangażowania to Vrdoljakowi nie mogę odmówić, ale kilkoma "przyjęciami" piłki mnie naprawdę zaskoczył. I właśnie o te paralityczne ruchy przy przyjmowaniu piłki mi chodzi. Poza tym to z niego jest taki przecinak i walczak w stylu Diaza tylko chyba jeszcze bardziej drewniany.

Przy czym to jest moja ocena po 45 minutach drugiej połowy bo tyle go widziałem. Może się po prostu chłop zmęczył tym bieganiem od bramki do bramki i stąd te błędy, chociaż trudno mi w to uwierzyć.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 25.09.2010, 04:05
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
trochę informacji co do następnej kolejki

Legia Vrdoljak nie zagra (4 żółta) w meczu z Lechią
Nie zagra też Choto bo zerwał achillesy. Zaś Maciuś obejrzy spotkanie z trybun mi się zdaje
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 25.09.2010 o godz. 04:08.
Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Od: 03.2009

Stary 25.09.2010, 05:55
Wrocilem, stadion to macie zajebisty, przyznac musze bez ogrodek, ale psiarnie i ochrone to macie najbardziej pop%^&na. Meczu nie ma co oceniac, jak widzialem jak czarny alibaba daje Legii bramke na 1-1 to wiedzialem ze pilkarzyny znow posrane w gaciach maja. Wujcio Walter zakazal wnosic jedzenia na stadion, to taka wiadomosc dla tych co w przyszlosci chca odwiedzic ten europejski truskawkowy stadion. No i przyjezdzajcie jakies 5h przed meczem, takie wpusszczanie. Czas spac.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.09.2010, 06:34
Kim jest czarny alibaba? Bo chyba coś przeoczyłem? hehehe
Odpowiedz cytując
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.09.2010, 07:26
Wczoraj, 13:13
carpenter napisał(a):Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują,że Legia tego meczu nie przegra. 2:1 dla wojskowych.

Jakie to znaki?
Pojawiły się jakieś nowe kręgi w zbożu w Wylatowie?

Odpowiedz cytując
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.09.2010, 07:51
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Kim jest czarny alibaba? Bo chyba coś przeoczyłem? hehehe
Ja skojarzyłem Arbolede - on popełnił błąd przy bramce na remis
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 25.09.2010, 07:54
sawko napisał(a):Wyświetl post
Ja skojarzyłem Arbolede - on popełnił błąd przy bramce na remis
Dla mnie to błąd popełnił Bosacki.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 25.09.2010, 08:00
Jaga gra w niedziele ,więc będzie korespondencyjny pojedynek , Wisła jeśli odpukać przegra , a Jaga wygra , to pare punktów straty bedziemy do nich mieli.
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.09.2010, 08:15
Wczorajszy mecz zaczął się od ostrego startu Kuchenkorza. Byłem prawie pewien, że wkroją Legii przynajmniej 2 gole.
Nie pierwszy raz okazuje się że ignorancja w polskich drużynach to rak toczący je od bardzo dawna.
Doprawdy, mając przewagę i kilka decyzji sedziowskich po swojej stronie Lech w drugiej połowie stanął na boisku, wsadzil rece do kieszeni i bawil sie wackiem.

Legia nie miala absolutnie nic do stracenia. Wydaje mi sie ze dobrze ze wygrali z Lechem bo:
- to tylko potwierdza racje sztabu L o Iwańskim, który tylko mąci, rżnie kozaka itp. Dają radę bez niego - i dobrze.
- Skorża rzutem na taśmę uratował łeb przed gilotyną, oby w postępowaniu ze składem był konsekwentny.
- Lech naprawdę musi ochłonąć, koniec już z tym lansowaniem Lecha jako niosącego oświaty kaganek,
- Juventus nie jest w optymalnej formie, i nie mowie tego tylko na złość Kuchenkom, ale cała Italia to potwierdza,

Mam nadzieję, że C+ skończy z przedstawianiem Lecha jako zjawiska, to jest naprawdę przeciętna, nawet na polskie warunki drużyna. Jedyna jej przewaga nad pozostałymi to brak tarć wewnątrz klubu (Legia, Wisła). Spokojna organizacja drużyny jak w Jagielloni pokazuje, że można i z Lechem.

Warszawka się cieszy, ale to taki płomyk nadziei, leżysz na wspak i dopero podniosłeś rękę...

Starozakonni dzisiaj debiutują w nowej synagodze, biorąc pod uwagę wyniki, mogą pojawić się glownie sami ortodoksyjni chasydzi.
Przejezdzając tamtedy nie widzialem jakiegos pospolitego ruszenia. Mysle ze głowny problem u nich to wyniki, ale jest jeszcze problem techniczny.
Klub wyslał ich na zdjecia biometryczne do Kart kibica - to też pewnie utrudniło im zycie.

Milej soboty
Pozdrawiam
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów