The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2010, 18:28
,,W czwartek sprzedany został kolejny tysiąc abonamentów na mecze Wisły w rundzie jesiennej na swoim stadionie, co oznacza, że łącznie swoich nabywców znalazło już 4800 abonamentów na spotkania przy Reymonta 22.

Warto kupić abonament, ponieważ zapewnia on:
- prawdziwie sportowe emocje na 4 hitowych meczach tej jesieni
- oszczędność czasu i pieniędzy
- gwarancję stałego miejsca na nowym stadionie
- pierwszeństwo przy zakupie karnetu na rundę wiosenną 2011

Skończyły się już abonamenty na sektory E13 i E14, a więc środkową część dolnego piętra trybuny wschodniej. Abonamenty na pozostałe części stadionu można kupić już w piątek od godziny 11:00 w Wiślackim Świecie.''

http://www.youtube.com/watch?v=eCmzWJ5hjwk

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...tow_sprzedany/
Ostatnio edytowane przez aNouc : 23.09.2010 o godz. 18:31.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.09.2010, 18:37
Kolejki dziś praktycznie zerowe, karnet zakupiony na G3 więc jeszcze są nawet na sam środek, szczerze mówiąc myślałem że po pierwszym dniu gdzie zeszło 2100, to parę dni i będzie po ptakach.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2010, 19:24
Słuchajcie kolegów piszących przede mną - kupujcie karnety, bo na Legię na 90% zagramy przy dwóch trybunach i kolejki będą nie tak jak dzisiaj góra jednoosobowe, tylko kolejka będzie zaczynać się na Miechowskiej i to już bynajmniej nie będzie wina klubu, który otworzy zbyt mało kas, bo osiem kas na, mam nadzieję, 10 tysięcy biletów to jest akurat absolutne minimum.
1250 biletów na kasę, sprzedanie bilety zajmuje góra minutę więc bilety pójdą w dwa dni przy takim zainteresowaniu jakie zwykle było na Legię.
Jeśli do meczu ze Śląskiem nie zejdzie przynajmniej 8 tysięcy karnetów to to będzie porażka, o sukcesie będzie można mówić, jeśli wynik przekroczy 10 tysięcy sprzedanych wejściówek, a FC będą regularnie wykorzystywały swoje bilety, a nawet zwiększały ilość zamawianych biletów.

Sam kupiłem dzisiaj trzy karnety, nie kupić to grzech, zwłaszcza za taką cenę. trzy najbliższe mecze to trzy komplety na trybunach, innej opcji nie ma.
.
Odpowiedz cytując
młody_wiślak22
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 23.09.2010, 22:02
kupowałem dzisiaj ok. 16 karnet na G3 zero kolejek sam byłem w WŚ.
Odpowiedz cytując
puzzy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 24.09.2010, 07:04
Jeszcze o jednym warto wspomnieć.
Na mecz z Legią na 90 % będą tylko dwie trybuny, a do tego może dojść sektor buforowy
jeżeli przyjadą do nas kibice Legii.
1500 kibiców plus sektor buforowy to może być ponad 2000 miejsc.
2000 biletów mniej dla nas.

Jazda po karnety !!!!!!
Wola Wierna Wiśle!!!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.09.2010, 07:30
w tej rundzie nie bedzie u nas kibicow gosci.
a to, ze nasi beda plakac potem, ze kolejki, koniki, brak biletow - ich wybor.
mam tylko nadzieje, ze nie beda wylewali swoich zali na forum.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
puzzy
Senior Member

Stary 24.09.2010, 09:44
Coglin napisał(a):Wyświetl post
A Koronie proponowano 1500 biletów.
Wola Wierna Wiśle!!!
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Stary 24.09.2010, 09:55
puzzy napisał(a):Wyświetl post
A Koronie proponowano 1500 biletów.

"W dniu wczorajszym kilka klubów Ekstraklasy otrzymało pismo od Wisły Kraków, iż kibice gości na stadion przy Reymonta 22 nie będą wpuszczani.

Zapowiadane przez Prezydenta Majchrowskiego otwarcie całego stadionu w dniu meczu z Legią jest raczej nierealne."
http://......../news/show/5587_przy_..._kibicow_gosci
Czyli wychodzi na to, że będą same abonamenty w tej rundzie i zapewne po poniedziałkowej konferencji z władzami miasta ich sprzedaż zostanie przedłużona.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.09.2010, 09:57
Coglin napisał(a):Wyświetl post

Pobożne życzenia, a ni Ty ani ja nie jesteśmy na forum od dziś i dobrze wiemy wszyscy jak to będzie wyglądało, bo kolejki bo mało kas bo nie ma pierwszeństwa dla posiadaczy KK, każdy pretekst będzie dobry żeby pokazać jak słabo zarządzają dystrybucją biletów, ale jak teraz wyszli na przeciw oczekiwaniom kibiców mimo tego, że nie było nawet mówione o możliwości wprowadzenia jakichkolwiek abonamentów na tą rundę to co po nie którzy jeszcze ''wybrzydzają''.

Pewnie, nikt nie będzie innych zmuszał do zakupu karnetu, tylko proszę podobnie jak kolega Coglin o to aby przed meczem z Legią lub zgodami, gdzie może braknąć biletów, nikt nie płakał na forum, że nie ma biletu.
Bo możliwością są.

Pobożne życzenia forumowiczów
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 24.09.2010, 11:39
Witam. Od kiedy będą sprzedawane bilety na mecz z Śląskiem ?
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 24.09.2010, 11:48
A orientuje sie ktoś czy wraz ze sprzedaza mini karnetów ruszyła jaka kampania marketingowa?Chocby plakaty, informacje w gazetach, radio, billboardy, kronika czy bus TV? Bo jesli nic poza informacja na wislackich stronach to wyniki sprzedazy i tak mozna uznac za dobre..Ja przynajmniej nigdzie nie natrafilem na informacje o sprzedazy poza wislackimi stronami www.

Wszystkie te zabiegi zastosował Filipiak, dodatkowo ustalil ceny dwa razy nizsze niz u nas a i tak sprzedali dwa razy mniej karnetów prez miesiac(?) niz my w 3 dni..Troche to napawa optymizmem, patrzac na nasz 33-tysiecznik.

PS.Mysle ze sprzedaz ruszy z kopyta, jak ludzie zaczna wybierac sie po bilety na Sląsk..Dobrze by bylo zeby na plakatach meczowych, pojawila sie informacja o karnetach. Jest juz projekt plakatu?Bo mecz za tydzien..
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.09.2010, 16:35
KamAr napisał(a):Wyświetl post
Witam. Od kiedy będą sprzedawane bilety na mecz z Śląskiem ?
Od poniedziałku.
Odpowiedz cytując
n_matt
Member

Od: 07.2006

Stary 24.09.2010, 18:01
Jesteś tego pewien? Przeglądam temat i ktoś wcześniej napisał, że sprzedaż zacznie się od jutra, czyli soboty... Ale na stronie nie widzę żadnych informacji.
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 24.09.2010, 18:36
A wiadomo DO kiedy będą sprzedawane karnety ?
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 24.09.2010, 18:39
Do pierwszego meczu na nich zawartego lub, do wyczerpania zapasów
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Blondas
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 24.09.2010, 20:05
Nie wiecie może ile do dziś zeszło abonamentów?
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 24.09.2010, 20:14
pewnie później będzie informacja na oficjalnej
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.09.2010, 21:09
n_matt napisał(a):Wyświetl post
Jesteś tego pewien? Przeglądam temat i ktoś wcześniej napisał, że sprzedaż zacznie się od jutra, czyli soboty... Ale na stronie nie widzę żadnych informacji.
Tak jestem, taka wiadomość została dzisiaj udzielona koledze na R22.
Odpowiedz cytując
Rond
Member

Od: 01.2009

Stary 24.09.2010, 21:18
Mam pytanie - czy będą u nas kibice gości? (chodzi mi tu szczególnie o Legię i Zagłębie). Jeżeli tak, to na jakim sektorze?
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 24.09.2010, 21:19
Rond napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie - czy będą u nas kibice gości? (chodzi mi tu szczególnie o Legię i Zagłębie). Jeżeli tak, to na jakim sektorze?
Nie będzie.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.09.2010, 21:33
Nie wiem czy był ten temat już poruszany, z ciekawości zajrzałem na ceny u koszernych i bilet na VIP kosztuje 60 złoty... a karnet na VIP jedynie 330, kobiety na jeden z sektorów wchodzą za przysłowiową złotówkę. To oczywiście tylko taka ciekawostka, bo nie ma co porównywać obu klubów - sytuacja sportowa Cracovii + ich frekwencja na trybunach oraz dążenia Filipiaka do zbudowania imperium z starozakonnych (co wiadomo jak narazie mu wychodzi )
Ostatnio edytowane przez igortsw : 24.09.2010 o godz. 21:36.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.09.2010, 18:56
Poprosiłem kolegę, nie-kibica, żeby kupił mi karnet. Nie ma sprawy, mówi, tylko powiedz gdzie. Dałem mu kartę kibica, napisałem jakie chcę miejsce, wytłumaczyłem gdzie iść i ostrzegłem - tym "gentleman'em" w Wiślackim świecie się nie przejmuj. Kolega wchodz, w sklepie kilka osób, w tym dwie kobiety, a obsługa gra sobie na komputerze. k...y i ch..e lecąaż miło, w końcu pan łaskawie wziął pieniążki i nabił karnet na kartę.
A wiecie, ten kumpel się zastanawiał, czy nie przyjść na choć jeden mecz, ale jakoś się zniechęcił... Moje pytanko kto jest za "porządek" w WŚ odpowiedzialny, i czy nie zdaje sobie sprawy, że jego pracownik ma obowiązek być w d..ę uprzejmy dla każdego klienta? Wiecie, karnety w rozsądnych cenach, nowy stadion, wiadomo, że jak ktoś chodził na Wisełkęw drugiej lidze, to przyjdzie i nie będzie sięprzejmował humorami subiekta w baraku, ale pomyślmy że 12-latek ubłagał ojca żeby go zabrał na mecz. Wchodzi tatuśz synkiem do sklepu i ...
Odpowiedz cytując
DanteKH
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 25.09.2010, 21:32
Witajcie, mam pytanie. Od kiedy będą sprzedawane bilety na mecz z Lechią? Chciałbym jak najszybciej zakupić bilet na sektor G. Kupiłbym karnet ale z pewnych powodów nie będę mógł iść na pozostałe mecze.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic59394_3.gif Dwie naradowosci,dwa kluby, JEDNA MILOSC!!
Odpowiedz cytując
manian
Member

Od: 09.2010

Stary 25.09.2010, 21:41
Zapewne po meczu z górnikiem zabrze
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.09.2010, 21:42
DanteKH napisał(a):Wyświetl post
Witajcie, mam pytanie. Od kiedy będą sprzedawane bilety na mecz z Lechią? Chciałbym jak najszybciej zakupić bilet na sektor G. Kupiłbym karnet ale z pewnych powodów nie będę mógł iść na pozostałe mecze.
Rozumiem, że mecz z Lechią to szczególny mecz, ale Ty się martwisz miesiąc przed czy dostaniesz bilet na G z Lechią..

Gdy rozpocznie się sprzedaż odpowiednie info pojawi się na głównej. Przeważnie sprzedaż zaczyna się tydzień przed meczem w sobotę.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.09.2010, 21:48
Jak tam z ilością wejściowek na G? Wszystko przeznaczone na abonamenty czy jak?
Odpowiedz cytując
DanteKH
Junior Member

Stary 25.09.2010, 21:55
Ci co kupują karnety wykupili większość miejsc na ten sektor na wszystkie mecze, dla tego pytam.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic59394_3.gif Dwie naradowosci,dwa kluby, JEDNA MILOSC!!
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.09.2010, 22:32
ja bym sie nastawiał na to ze na G na poszczególne mecze moze nie być biletów w sprzedazy, lub będą to pojedyncze sztuki.
http://......../news/show/5600__b_koncowka_na_g__b_
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 25.09.2010, 23:01
Cytat:

Cześć.

Napiszcie coś o tym, jak 'profesjonalnie' sprzedaje bilety klub Lech Poznań. Zakpiono sobie z ludzi, znajomi stoją pod kasami od 8 rano i wszystko wskazuje na to, że mogą nie zdążyć kupić dziś biletów. Zarząd Lecha wykazał się wręcz kosmiczną bezczelnością, arogancją i buractwem, traktuje kiboli Lecha/klientów jak idiotów, bydło, które może stać po 8h w kolejkach. W środę i czwartek w przedsprzedaży zmarnowałem w sumie osiem godzin, żeby kupić bilet. A dziś jest niewyobrażalnie gorzej. Tak trudno postawić dodatkowe kontenery na czas sprzedaży biletów z kasami, wprowadzić limity dla koników (jeden gość przyszedł z listą 150 peseli i kupił 150 biletów, miał szczęście, że byłą ochrona pod stadionem..), wprowadzić WRESZCIE po TRZECH latach zapowiedzi sprzedaż przez internet? Widać percepcję leśnych dziadków, ekipy baletowo-zarządzającej w Lechu przerosła idea, że na 3 kasy nie da się sprzedać 45k bitów. To żenada i totalne chamstwo. A pani Dzios .......i za przeproszeniem w radiu, że się im bilety jak świeże bułeczki sprzedają.. W tej sytuacji nowe hasło 'Bułgarska - tu nie może Ciebie zabraknąć' nabiera naprawdę karykaturalnego znaczenia. Weszło, zróbcie coś z tym!

Pozdrawiam,
BB
Dowód na to, że nasz klub wcale nie jest totalnym dnem, jeśli chodzi o stosunek do kibiców. 8 kas na 18k miejsc, a 3 kasy na 30k miejsc (chyba, że te karnety sprzedawane na początku sezonu były tylko na mecze do czasu otwarcie reszty a wtedy 3 kasy na 44k miejsc) to jednak jest "mała" różnica.
.
Odpowiedz cytując
DanteKH
Junior Member

Stary 25.09.2010, 23:14
(Link który podałeś mi nie działa).

A z narożnikiem jak jest lub ewentualnie z sektorem E od strony narożnika?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów