|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Stadion KSC kosztowal 140 mln+30 mln adaptacja, murawa i koszty administracyjne budowy (takie sa sumy ubezpieczenia i robilem tam lustracje ostatnio) a nasz 600 mln. Na kim miasto bedzie sie chcialo odkuc? ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tutaj o stadionie KSC.
Jak słyszę powtarzające się w wypowiedzi tego pana słowo "wypieszczenie" i podziw w tym słowie wyrażony, to mnie po prostu krew zalewa: http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...arzyli,1535802 |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od teraz za posty nie w temacie(nasza miłość do Majchrowskiego, wybory samorządowe, stadion KSC, Lecha itp. ) lecą upomnienia a potem bany. Macie tyle tematów na forum gdzie można o tym pisać no ale po co jak można ten temat zaśmiecać . Co usunę/ przeniosę posty nie w temacie to odrazu pojawiają sie nowe - dość.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Powiedzcie mi po co są te dziury między sektorem G a narożnikiem skoro nie mają służyć do wjazdu karetek? Do czego są one zaprojektowane skoro nawet kibice tamtędy nie mogą chodzić? A moze jednak mogliby tamtędy przechodzić, a potem od dołu wchodzić na sektor C ( dawne D )?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Żeby mogły wjechać karetki czy straż. Przecież te pojazdy nie będą stały na plycie podczas meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
^^^ To po co jest wjazd dla karetek przez pawilon?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jak po co ? żeby ludzie widzieli, iż nasz stadion to rodzynek, jedyny w swoim rodzaju stadion piłkarski z wjazdem dla karetek przed jakiś budynek ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ta siatka za bramka to na stałe ?
http://www.2012.org.pl/pl/miasta-gos...ow/kamera.html ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To nie chodzi o to, jak wygląda od strony boiska, tylko ważne, że nie jest aż tak bardzo widoczna z trybun. Zlewa się z zieloną murawą.
Też początkowo byłem zdania, że ten kolor jest nie bardzo, ale inni użytkownicy mnie przekonali.. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Na temat naszego stadionu już kilka litrów pomyj zostało wylanych nie bez przyczyny. Od murawy stadion prezentuje się rewelacyjnie. Ja już w żadne zapewnienia komucha i Niedziałkowskiej nie wierze od marca tego roku. PZPN chodź raz przysłużył się kibicom.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Właśnie, "od murawy". Niesłusznie wylano pomyje wyłącznie w sprawie kiepskiej widoczności z trybun bocznych, reszta to niestety słuszne uwagi.
Pomyje będzie można lać jeszcze przez długi czas, dopóki nie zrobione zostanie coś z elewacją stadionu i otoczeniem, nie pojawią się telebimy, kioski gastronomiczne i dokończona trybuna zachodnia i północna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Skoro szlifuja elewacje, to czy bedzie ona pomalowana? Czy tez nadal nikt nic nie wie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Przejeżdzałem dziś koło stadionu rywalki i o ile żal trochę dupe ściska że swoim ziomkom JM zrobił na zewnątrz naprawdę fajne wykończenie to do ich 4 kas nie było ani 1/10 takich kolejek jak do nas przed Koroną A no i dzisiaj przy okazj kupowania karnetu widziałem że wwożą już do poziomu -1 kleje i płytki gresowe.Przydałaby sie więc jakaś fotorelacja z prac na tym poziomie. Nie wiem tez czy mnie oczy myliły ale na ostatniej kondygnacji (pod dachem) pojawiła sie centrala wentylacyjna - w narożniku północno - zachodnim.Chyba tam mialo byc centrum monitoringu (o ile pamietam bo nie mam dokumentacji)
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 24.09.2010 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wybaczcie, nie jest to miejsce najodpowiedniejsze na tego rodzaju pytanie, ale tu na pewno ktoś będzie wiedział. Czy ul. Reymana jest już otwarta do swobodnego przejścia?
a, żeby nie było zupełnego OT: bzdura totalna, znajomy starozakonny mi właśnie pisał że na błoniach się opala, bo właśnie padł im system dystrybucji biletów i czekać musi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dzisiaj o 14.00 nie była
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
o 18.00 także
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mecz Legia-Lech, kibice gości praktycznie zaraz przy kibicach gospodarzy. żadnego bufora. da się?
Ciekawe jak to u nas rozwiążą... Aha i sprawa z fosami - to musi zostać? Na Łazienkowskiej jakoś takich wynalazków nie ma i piłkarze mogą normalnie podejść do trybun |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fosy zostać muszą, nie ma innej rady. Trzeba byłoby je wyburzyć, zasypać się już tych za bramkami nie da.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
dokladnie na meczu Legii z Lechem nie bylo zadnych ochronarzy zdajsie i kibice stali praktycznie zaraz kolo siebie a u nas 2 bufory 4 kordony policjii ,jescze niech wykoipia rów zaleja wodą i wrzucą aligatory ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
This is forfit szwagier.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odkopali, ale teraz zewnętrzna krawędź wystaje, bo murawa została obniżona.
Niech tylko zrobią odpływ z fos za bramkami (kto normalny projektuje fosę bez odwodnienia, która zostaje zasypana?). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Też sie nad tym odpływem zastanawiałem. Nie wiem czy palnują coś z tym zrobić czy zostawią? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^
nie wiem. Swoją drogą jak pisałeś o tym zasypaniu, to wpadł mi do głowy pomysł, aby tam kwietnik zrobić ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|