The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wislak2221
Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2010, 19:30
Mam pytanie jezeli nie ma juz karnetow na g3 g2 i g4 to juz w ogole nie ma? czy dla Fanclubow zostawili jakas czesc?
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.09.2010, 19:30
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wiesz jeden z drugim o karnetach a przed meczem z Legią będziesz płakał że biletu nie ma, a u konia kosztuje 200zł to już dziś wam mówię, śmieje się wam prosto w oczy!

Macie karnety, czekają w kasach, w cenach dobrych. Później jeden bilet na mecz "hitowy" może kosztować więcej niż cały karnet teraz.

Będzie płacz że przyjechali więksi koledzy i kupili 2000 tys biletów? Pamiętaj to twój problem! Że kolejka na 2 godziny? Twój problem!
Dużo jest racji w tym co piszesz,ale ja np nie kupuje karnetu bo zawsze biorę znajomych na mecze i chcę mieć pewność,że siądą koło mnie i w ogóle. Nie siej fermentu,że będzie tak ciężko z biletami,bo trzeba to sobie powiedzieć,że ultrasów mamy zajebistych,ale pikników praktycznie nie mamy wcale. Nawet jeśli ich mieliśmy to kilka tysięcy odpadło po tym jak na Koronie cały sektor E stał i tam gdzie ja siedziałem dopingował.
Kolejna sprawa, ceny na Legie są już znane, konkretnie są 10 zł droższe od 'zwykłych' meczów,także na pewno nie będzie tak dużo jak się spodziewałeś...
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Rond
Member

Od: 01.2009

Stary 22.09.2010, 19:31
Czy na wszystkie mecze z karnetu 14stolatek będzie mógł wejść sam, bez opieki osoby dorosłej?
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 22.09.2010, 19:37
Rond napisał(a):Wyświetl post
Czy na wszystkie mecze z karnetu 14stolatek będzie mógł wejść sam, bez opieki osoby dorosłej?
tak, bez problemu
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.09.2010, 19:49
blanco napisał(a):Wyświetl post
Dużo jest racji w tym co piszesz,ale ja np nie kupuje karnetu bo zawsze biorę znajomych na mecze i chcę mieć pewność,że siądą koło mnie i w ogóle. Nie siej fermentu,że będzie tak ciężko z biletami,bo trzeba to sobie powiedzieć,że ultrasów mamy zajebistych,ale pikników praktycznie nie mamy wcale. Nawet jeśli ich mieliśmy to kilka tysięcy odpadło po tym jak na Koronie cały sektor E stał i tam gdzie ja siedziałem dopingował.
Kolejna sprawa, ceny na Legie są już znane, konkretnie są 10 zł droższe od 'zwykłych' meczów,także na pewno nie będzie tak dużo jak się spodziewałeś...
Gościu proszę Cię zamilcz.. Czytam już któryś Twój post, każdy następny bardziej idiotyczny od poprzedniego. Ale teraz to już dałeś do pieca. Śmiesz nazywać KIBICAMI ludzi, ktorzy przyszli na mecz z Koroną, tylko dla tego że stadion był nowy. Dobrze element napisał - obrazą dla pikników jest nazywanie ich piknikami, to są zwykli turyści. I jeżeli już więcej na R22 nie przyjdą to się bardzo cieszę - nomen omen - krzyż im na drogę.

Co Ty w ogóle piszesz? Czy ludzie wokół Ciebie płakali, że śpiewali ? Mój ojciec, człowiek koło 50 też był na meczu z Koroną, na codzień jest piknikiem, ale podobało mu się w piątek, powiedział, że miło sobie czasem coś krzyknąć. Spytałem się go czy ludzie wokół mieli coś przeciwko temu że stali, czy ktoś narzekał. Okazało się, że nie a jedyne narzekania były związane z grą naszych grajków. Także nie pier**l za przeproszeniem.

Ostatnia sprawa znajomych, co mnie zupełnie rozj**ało. Chłopie, Ty na mecz chodzisz w celach towarzyskich, czy dla Wisły? To co jak kumple nie idą, to Ty też nie mam rozumieć ? Jak kolega rzuci np "dziś mecz, ale świetna domówka się u Iksińskiego kręci, to idziemy tam, a nie na R22", to co idziesz z gościem na domówkę tak ? Gratuluję naprawdę. Powinno Cię obchodzić tyle co zeszłoroczny śnieg to, czy znajomkowie idą na mecz, czy też nie. Naprawdę idzie się załamać z takim podejściem.

Miłego stania w kolejce po bilety na Legię. Dla Ciebie i Twoich znajomych.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.09.2010, 20:01
fialo napisał(a):Wyświetl post
Gościu proszę Cię zamilcz.. Czytam już któryś Twój post, każdy następny bardziej idiotyczny od poprzedniego.
To mnie dodaj do ignorowanych,jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Wyraziłem tylko swoje zdanie,od tego jest forum. Peace
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 22.09.2010, 20:08
To mnie dodaj do ignorowanych,jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Wyraziłem tylko swoje zdanie,od tego jest forum. Peace
To kogo dodaje lub nie do ignorowanych to jest tylko i wyłącznie moja sprawa. Fakt, że istnieje forum nie oznacza jeszcze, że można na nim pier**lić ile wlezie. Bez odbioru, rozmywamy temat.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.09.2010, 20:39
Jesli chodzi o zróznicowanie cen na gornym i dolnym pietrze sektora E, to mogliby zrobic tak ze na gorze E 22,23,24,25 oraz na dole E 13,14 kosztuja przykladowo= 40 zloty,a górne E 21,26 i dolne E 11,12,15,16 = 30 zloty,a po przeciwnej stronie o 10 zloty drozej.
Mysle ze taki podzial bylby lepszy niz dzieląc sektor na góre i dół lub na srodkowe 4 sektory i pozostała czesc.
Klub dodatkowo zyskuje dwa sektory z drozszymi biletami, niz jest to teraz.

Ceny, które ustalil w tym momencie klub wydaja sie chyba najbardziej racjonalne, skoro na pierwszym meczu po takiej przerwie biletów wystarczyło dla wszystkich, to gdyby były droższe przyszloby pewnie mniej ludzi ,a co by było w kolejnych meczach?
Dlatego po otwarciu całego stadionu ceny powinny byc utrzymane w tym przedziale co teraz 20-50 zlotych, ewentualnie znizki szkolne,studenckie,rodzinne, dla emerytów czy kobiet na sektory poza tymi najtanszymi(- 20%).
Mecze topowe o 10 zl drozsze, tak jak jest teraz.

A co do karnetów, to klub powinien rowniez wprowadzić do oferty takie minikarnety jak sa teraz..
Raz ze jednorazowy wydatek dla kupujacego o polowe mniejszy, to jeszcze latwiej da sie zaplanować czy bedziemy w stanie byc na wiekszosci meczów na 2 miesiace do przodu niz na 4..Normalne karnety oczywiscie tez powinny byc sprzedawane.
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 22.09.2010 o godz. 20:45.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.09.2010, 21:01
Nie sieje fermentu, źle mnie zrozumiałeś. Nie chciałbym widzieć po starcie sprzedaży biletów na np Legię płaczu że kolejka pod hotdogi, że coś tam, coś tam. Jak klub zajebie to trzeba go krytykować ale to samo tyczy się nas kibiców.

Miałem za złe że nie ma karnetów, bo zabrano mi możliwość zakupu i bycia spokojnym o miejsce na trybunach, a mając świadomość jakie ciśnienie na bilety następuje przed top meczami oczami wyobraźni widziałem sznurek w którym będę stał.

Miałem za złe fatalną organizację sprzedaży na Koronę w poniedziałek z otwartą kasą tylko w WŚ. Nadal są mankamenty ale potrafię je zrozumieć. Dano mi możliwość i każdy ją ma. Korzystajmy.

Cena na Legię dla mnie była by większa o blisko 20 zł, dlaczego? Normalna cena 50 zł, karnet na 4 mecze 135 co daje za mecz 33 zł.

A co mnie cieszy? Że bez najmniejszej akcji marketingowej w dwa dni sprzedajemy więcej karnetów niż sąsiadki po miesiącu propagandy
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 22.09.2010, 21:03
Proud napisał(a):Wyświetl post
A ja mam takie pytanko. Jak jest z wejściem 12latków i młodszych? Sprawdzają legitymacje szkolne? Wchodził ktoś z dzieckiem na stadion?
jeśli szkolniak to musisz mieć legitymacje i swój dowód lub prawko
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.09.2010, 21:15
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wiesz jeden z drugim o karnetach a przed meczem z Legią będziesz płakał że biletu nie ma, a u konia kosztuje 200zł to już dziś wam mówię, śmieje się wam prosto w oczy!

Macie karnety, czekają w kasach, w cenach dobrych. Później jeden bilet na mecz "hitowy" może kosztować więcej niż cały karnet teraz.

Będzie płacz że przyjechali więksi koledzy i kupili 2000 tys biletów? Pamiętaj to twój problem! Że kolejka na 2 godziny? Twój problem!
ale wiesz, może ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam 24h wolnych codziennie... i robi mi pewną różnicę czy będę stał 2h czy 10 min...
wiem wiem... zaraz mi pociśniesz że jestem dzieckiem nowego stadionu, że nie przychodzę dla Wisły tylko podziwiać stadion, że piknik bo nie chce mi się dla mojego ukochanego klubu postać dłużej w kolejce, ale uwierz mi że gdybym mógł to stałbym tam cały dzień nawet, lecz niestety nie mam takiej możliwości i tylko z tego powodu pytam czy są duże kolejki.

bez spiny
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 22.09.2010, 21:32
Nie mam dziś ochoty komukolwiek cisnąć, jeśli nie chcesz stać w kolejce to idź i kup karnet, z tego co piszą ludzie dziś, kolejek nie ma. Za to przed Legią będą na 100%

Nie obudźcie się 12 listopada, że stoi kolejka, bo mówię mamy 22 września i kolejki brak.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.09.2010, 22:18
Ostatnia sprawa znajomych, co mnie zupełnie rozj**ało. Chłopie, Ty na mecz chodzisz w celach towarzyskich, czy dla Wisły? To co jak kumple nie idą, to Ty też nie mam rozumieć ?
Pytanie nie było do mnie, ale pozwole sobie odpowiedzieć: Nie, nie idę. Chodzę na mecze dla Wisły, ale nie ma dla mnie żadnej radości w meczu, jeśli mam stać i dopingować bez znajomych.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.09.2010, 00:51
Cytat:
Nie siej fermentu,że będzie tak ciężko z biletami,bo trzeba to sobie powiedzieć,że ultrasów mamy zajebistych,ale pikników praktycznie nie mamy wcale. Nawet jeśli ich mieliśmy to kilka tysięcy odpadło po tym jak na Koronie cały sektor E stał i tam gdzie ja siedziałem dopingował.
Szczere pytanie , szczera odpowiedź .
Miałeś już okazję uczestniczyć w zabawie pt. ,,kupowanie biletów na mecz Wisła-Legia'' ?
Oczywiście to czy kupisz karnet czy nie to Twoja sprawa .
Jeżeli jednak nie miałeś okazji doświadczyć tego o czym pytałem w poprzednim zdaniu , to radzę Ci się nie nastawiać zbyt optymistycznie.
W przypadku gdy będziemy mieli do dyspozycji te 9 tys miejsc więcej z trybuny zachodniej , to być może zdobycie biletu na ten mecz nie będzie jakąś wyjątkową ekwilibrystyką. Gorzej kiedy zostaniemy z tymi 18 tys , które mamy aktualnie.

to o meczu z 2007 r

Cytat:
Zainteresowanie niedzielnymi derbami Polski jest ogromne. Na trybunach stadionu przy ul. Reymonta zasiądzie komplet 21 tys. kibiców, a według prezesa Wisły Marka Wilczka liczba chętnych do obejrzenia szlagieru Orange Ekstraklasy wynosiła nawet 50 tys. osób!
Pikników radził bym więc nie ,,skreślać'' zbyt wcześnie i śmiałych tez o ich braku nie rzucać na wiatr.

Radzę wiec każdemu porządnie przemyśleć plusy i minus karnetu.
Ja sam z tego typu wygody zrezygnowałbym jedynie w ostateczności , a fakt że klub postanowił sprzedawać karnety na rundę jesienną ucieszył mnie wielce.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 23.09.2010 o godz. 00:53.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 23.09.2010, 01:10
Cudem będzie te 9 tyś więcej, bo trybuna jest w proszku, starego D na 100% nie będzie.

Zostaje na dziś 15 tyś biletów. Sądzę że karnetów zejdzie może nawet ok 8 tyś. Więc w kasie będzie ponad 10 tyś biletów. Pójdzie to w ciągu dwóch dni, bo nikt tego w jedne dzień nie wbije w system. Kolejki te z Korony będą uznawane za szczyt cywilizowanego społeczeństwa.

Więc ujmijcie sobie złych emocji i kupcie karnety.

Kto pamięta kolejki na nasze pierwsze mecze w pucharach w erze Telefoniki z Parmą? To było coś. Bieganie spod kas, na hale i z powrotem.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 23.09.2010, 08:23
Cytat:
Dwa dni temu informowaliśmy o rozpisaniu przetargu na trybunę północną stadionu Wisły. Późny termin powoduje, że trybuna ta zostanie oddana do użytku najwcześniej w grudniu, a widząc tempo prac na stadionie nie spodziewamy się, by można było skorzystać z niej skorzystać wcześniej niż wiosną.

Władze Zarządu Infrastruktury Komunalnej i Transportu, inwestora zastępczego stadionu, póki co nabiera wody w usta. - Na razie w sprawie stadionu nie mam nic do powiedzenia. Wszelkich informacji udzielimy razem z Wisłą w poniedziałek - mówi dla "Gazety Krakowskiej" dyrektor ZIKiT Joanna Niedziałkowska. Gazeta komentuje: "Kibicom "Białej Gwiazdy" pozostaje zatem uzbroić się w cierpliwość. To akurat cecha wyjątkowo niezbędna w przypadku tej inwestycji. A w poniedziałek usłyszmy zapewne o kolejnym już, na pewno ostatecznym i nieodwołalnym terminie zakończenia budowy... "

A my skwapliwie przypominamy, że 19 sierpnia prezydent Krakowa Jacek Majchrowski obiecał nam wszystkim, że mecz z Legią obejrzymy z czterech trybun. Rozumiemy, że jeśli nasze przypuszczenia się potwierdzą, pan prezydent z własnej kieszeni pokryje straty spowodowane niesprzedanymi biletami na trybunę północną, a kto wie czy także nie zachodnią...
Wygląda na to, że wasze przypuszczenia się sprawdzają i kompletu trybun do końca rundy jesiennej nie będzie. Przed nami ciekawe mecze, więc o bilety będzie pewnie trudno i nieprzyjemnie. Kto się jeszcze zastanawia, to chyba warto jednak zainwestować w ten mini-karnet, by zaoszczędzić sobie przykrości i rozczarowania w kolejce pod kasami przed meczami z Legią czy Lechią...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 23.09.2010, 08:49
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Wygląda na to, że wasze przypuszczenia się sprawdzają i kompletu trybun do końca rundy jesiennej nie będzie. Przed nami ciekawe mecze, więc o bilety będzie pewnie trudno i nieprzyjemnie. Kto się jeszcze zastanawia, to chyba warto jednak zainwestować w ten mini-karnet, by zaoszczędzić sobie przykrości i rozczarowania w kolejce pod kasami przed meczami z Legią czy Lechią...
Zapewne będą tylko dwie trybuny otwarte więc nie ma co czekać bo później to tylko u koników bileciki.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Stary 23.09.2010, 08:57
A ja mam takie pytanie - ktoś kiedyś próbował (lub słyszał od znajomych) WYMIENIĆ KARNET? Tzn jest już kupiony karnet na sektor x, ale z róznych względów chciałoby się zmienić miejsce na sektor y. Idzie to zrobić? Ktoś coś wie?

(tak wiem wiem, tel do WŚ. Zadzwonie ale pracują od 11, poza tym jak moge się dowiedziec gdzie indziej to po co im truć głowę).
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 23.09.2010, 09:23
Ciekawi mnie czy po meczu ze Śląskiem będą nadal sprzedawane karnety ?
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 23.09.2010, 09:50
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
A ja mam takie pytanie - ktoś kiedyś próbował (lub słyszał od znajomych) WYMIENIĆ KARNET? Tzn jest już kupiony karnet na sektor x, ale z róznych względów chciałoby się zmienić miejsce na sektor y. Idzie to zrobić? Ktoś coś wie?

(tak wiem wiem, tel do WŚ. Zadzwonie ale pracują od 11, poza tym jak moge się dowiedziec gdzie indziej to po co im truć głowę).
Tak wymieniałam karnet , bo nie kupowałam go osobiście tylko przez znajomego i oczywiście tenże znajomy kupił mi karnet na nie ten sektor, na który chciałam. Wymienili mi bez problemu....
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.09.2010, 11:33
Gościu proszę Cię zamilcz.. Czytam już któryś Twój post, każdy następny bardziej idiotyczny od poprzedniego. Ale teraz to już dałeś do pieca. Śmiesz nazywać KIBICAMI ludzi, ktorzy przyszli na mecz z Koroną, tylko dla tego że stadion był nowy. Dobrze element napisał - obrazą dla pikników jest nazywanie ich piknikami, to są zwykli turyści. I jeżeli już więcej na R22 nie przyjdą to się bardzo cieszę - nomen omen - krzyż im na drogę.

Ostatnia sprawa znajomych, co mnie zupełnie rozj**ało. Chłopie, Ty na mecz chodzisz w celach towarzyskich, czy dla Wisły? To co jak kumple nie idą, to Ty też nie mam rozumieć ? Jak kolega rzuci np "dziś mecz, ale świetna domówka się u Iksińskiego kręci, to idziemy tam, a nie na R22", to co idziesz z gościem na domówkę tak ? Gratuluję naprawdę. Powinno Cię obchodzić tyle co zeszłoroczny śnieg to, czy znajomkowie idą na mecz, czy też nie. Naprawdę idzie się załamać z takim podejściem.

Miłego stania w kolejce po bilety na Legię. Dla Ciebie i Twoich znajomych.
Czlowieku to jak Ty chchesz wypelnic caly stadion jak maja przychodzic tylko najzagorzalsi kibice a zadni inni juz nie moga to dziekuje co mecz bys mial 10 tys ludzi i wszystko. To wystarczy niech bedzie tylko sektro G za bramka otwarty a reszta ludzi nie moze przychodzic na mecze Wisly bo nie kibicuje i nie przychodzi co tydzien. Dobry jestes
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.09.2010, 11:57
Czy można już oprócz karnetu kupić bilet na mecz ze Śląskiem?
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.09.2010, 12:12
Jeśli kogoś to interesuje to dziś kupiłem karnet na G3, więc na pewno jest jeszcze wiele wolnych miejsc na G. Kolejek zero.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2010, 12:30
A jak to będzie z FC ? Jest jakas pula wydzielona z G dla fanclubowiczów?Chocby te 2000 które ostatnio zawitało na Reymonta?
Przecież jak pójdą wszystkie karnety na G, to klub straci troche kabony dajać FC bilety na narożnik za 15 zlotych,a wycofanie sie z akcja fanclubowej tez nie bedzie dobrze odebrane w szeregach FC.
Inna sprawa, ze wole na G 2000 z FC niz te 2000 mialoby trafić dla niewiadomo kogo!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 23.09.2010, 12:50
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Pytanie nie było do mnie, ale pozwole sobie odpowiedzieć: Nie, nie idę. Chodzę na mecze dla Wisły, ale nie ma dla mnie żadnej radości w meczu, jeśli mam stać i dopingować bez znajomych.
Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodziło mi o to, że chodzenie na mecz ze znajomymi to jest zła rzecz. Jest to normalne, sam chodzę z kumplami i już kupiliśmy razem abonamenty. Po prosu gość fakt, że nie kupił karnetu usprawiedliwał faktem, że nie wie co ze znajomymi, co wydało mi się rzeczą lekko absurdalną. Podejście - jak znajomy nie idzie, to ja też nie (bo przecież chyba właśnie dlatego nie kupuje karnetu) - jest dla mnie, delikatnie rzecz ujmując, śmieszne.

Kupujcie karnety, bez sensu jest stać w kolejce ! Zachęcajcie znajomych właśnie, niech robią to samo! Bądźmy takim mini-marketingiem dla klubu. Jak każdy namówi kilku znajomych na karnet może naprawdę mieć poczucie, że coś zrobił dla klubu.

Więc blanco - zadanie dla Ciebie - namów tych swoich znajomych, żeby jednak kupili karnety i chodźcie razem na karnet.

Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.09.2010, 13:08
Awe napisał(a):Wyświetl post
Jeśli kogoś to interesuje to dziś kupiłem karnet na G3, więc na pewno jest jeszcze wiele wolnych miejsc na G. Kolejek zero.
Dokładnie kolejek zero. Sam p o13 kupiłem kilka karnecików na G. Także kupować kupować co by nie było potem płaczu że nie ma biletów na G albo że zajęli je kosmici.Widać też zainteresowanie karnetami na E, także z 8-10 tysięcy mini karnetów powinno pójść.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 23.09.2010, 13:13
Dla przypomnienia dodam że na mecz z Legią ,a co za tym idzie ze Śląskiem czy Lechią będą dostępne tylko dwie trybuny, a skoro na Koronie potrafiło się zebrać 17 tyś to na zgodowe a tym bardziej Legię nie zbierze się tyle? Owszem i to w dwa dzień lub dwa, więc radzę nie czekać z kupnem karnetu bo w dniu meczu (a nawet i wcześniej) jedynie gdzie kupicie to u koników na mecz z Legią nawet za 100-150 zł (tyle ludzie dają, a reszcie pozostanie obejść się smakiem), nie zwlekać tylko szarpać do Wiślackiego Świata i mieć spokój, a klub w ogóle nie musi czuć się winien z powodu jakichś koników, bo dla nich co zrozumiało mało jest ważne kto kupi bilet i ile, ważne żeby kupili, a co z nimi pózniej robią to już sprawa tychże osób, przed każdym meczem z zespołami typu Legia powtarza się to samo, wniosków nie każdy wyciąga i pózniej ma pretensje że ktoś sprzedaje bilet za 200 zł pod stadionem, a po co te pretensje? konik czy ktoś inny nie bronił Wam się zaopatrzyć w abonament dużo wcześniej, więc wyciągnąć wnioski żeby po wszystkim nie ryczeć
Ostatnio edytowane przez aNouc : 23.09.2010 o godz. 13:21.
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Stary 23.09.2010, 14:00
To jest ten problem bo sporo osób jeszcze żyje obietnicami prezydenta o nowych trybunach i dopiero po poniedziałkowej konferencji uświadomią sobie, że już pozamiatane.
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 23.09.2010, 15:02
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Czy można już oprócz karnetu kupić bilet na mecz ze Śląskiem?
Nie, bilety na mecz ze Śląskiem będą sprzedawane dopiero od soboty (lub poniedziałku)
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.09.2010, 15:08
Ceny są jakie są jak na tą pojemność powiedzmy ok i mam nadzieje sporo spadną po oddaniu kolejnych trybun bo inaczej nie widzę rewelacji
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 23.09.2010 o godz. 15:17.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów