|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
kupowałem karnet tuż po 16, poza mną byli tylko panowie ochroniarze w okolicy WŚ. no i śliczna pani kasjerka stwierdziła, że po oczach poznała, że chcę karnet na G
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ciekawe, ile pójdzie tych abonamentów, liczę, że tak z 6-7 tysięcy się tego zbierze przez całą sprzedaż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Nie orientuje sie ktos , czy w kasach można kupowac już np pojedyńcze bilety na Legie lub Zagłebie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ja dziś widziałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
źródlo: wisla.krakow.pl ![]() ![]() ...........::::::::::::::TYLKO WISLA KRAKOW NASZ TS::::::::::::::............
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy kupując karnet, mogę otrzymać faktuę ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
O 12 kolejka do każdej z kas po mniej więcej 10 osób, wszystko szło bardzo sprawnie.Czas oczekiwania ok 6,7 min.Ciągle ktoś wchodził i wychodził.Stawiam że sporo karnetów zejdzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Sorry, że nie na temat ale mam pytanie i niewiem gdzie go zadać, a mianowicie jak można założyć fc? Prosze wmiare możliwości o szybka odpowiedź
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że wcześniej nie napisałeś akurat wróciłem z Reymonta.
Ludziska co tam tak pusto? Nikt nie chce karnetu? |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Karnety na G ida szybko... dopiero 2 dzien sprzedazy a juz nie ma biletow na G3 a na G2 i G4 niewiele zostalo
Tak wiec jak ktos moze to niech idzie do WŚ wciaz sa dodatkowe stanowiska w Boxach wiec nie ma wiekszych problemow z kolejkami ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jest ktoś w stanie kupić mi karnet na G póki są jeszcze?
kase dam w piątek bo będę w krk po godz 16 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
pytanie do ludzi, którzy na Koronie byli na E25 - czy wejście odbywało się normalnie, czy trzeba było machać dowodem, albo w inny sposób udowadniać, że nie jest się wielbłądem? Pytam, bo chciałbym tam kupić karnet, ale mam pewność, że na co najmniej jednym meczu nie będę i chciałbym wiedzieć, czy brat wejdzie na niego bez problemów, czy też wejściówka przepadnie.
z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanko. Jak jest z wejściem 12latków i młodszych? Sprawdzają legitymacje szkolne? Wchodził ktoś z dzieckiem na stadion?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, nikłą ale mam że jutro jeszcze kupię karnet na G. Pierwszy dzień sprzedaży wczoraj a tu już prawie połowa zeszła.
Dziś czekam na oficjalne info ile zostało jeszcze na G bo mam nadzieję, że podadzą takie info, chyba że ktoś ma jakieś sprawdzone informacje wcześniej ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dopiero 3800 poszło, abonamenty dostępne na wszystkie sektory
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 22.09.2010 o godz. 18:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
SPrzedano 3800 karnetów więc nie sie o co martwić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
poprawcie mnie, ale chyba 3800 to na cały stadion a nie tylko na G więc nie ma się co martwić )i jeszcze pytanko, wiecie może ile się stoi w kolejce? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzisiaj o14 kolejka do okienek po 1-2 osoby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ok, dzięki
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dzisiaj o godz 15:00 była jedna osoba
kolejek nie ma, kupujcie karnety |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli wiesz jeden z drugim o karnetach a przed meczem z Legią będziesz płakał że biletu nie ma, a u konia kosztuje 200zł to już dziś wam mówię, śmieje się wam prosto w oczy!
Macie karnety, czekają w kasach, w cenach dobrych. Później jeden bilet na mecz "hitowy" może kosztować więcej niż cały karnet teraz. Będzie płacz że przyjechali więksi koledzy i kupili 2000 tys biletów? Pamiętaj to twój problem! Że kolejka na 2 godziny? Twój problem! ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|