|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie, no ja myslę że poskakali i pospiewali przed trybuną bo tak. Nie był to zaden trening śpiewowy, żadna akcja promocyjna. Nie było to nawet pokazanie obyczajów z naszego stadionu. Podobno Cleber im kazał. Tak bo tak. Cleber im kazał i już.
Najwiecej skorzystał nie znający słowa po naszemu Wilk. ![]() Mało tego, nie jest to tez zaproszenie nas do gorącego dopingu, bo tego trzeba naszym piłkarzom po powrocie na R22. Wystarczy? ![]() Ps. tam w tym pierwszym poście brakło przecinka i faktycznie zburzyło sens całości.
Ostatnio edytowane przez gigant : 16.09.2010 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
E tam, jakby nie chcieli w takim razie to by to olali. Wolę oglądać takie numery niż podkładanie świń w szatni czy inne debilstwa. Kiedyś w końcu zamknięte w sobie Brożki się z kimś zakumplują, czy tego chcą czy nie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
O co chodzi z tą kadrą DO LAT 23 ?
Że Kurto, to rozumiem. Ale Wilk i Kowalski? Wilk jest z lutego 86', a Kowalski z 30 września 86'. Wilk od pół roku ma więc 24 lata, a Kowalski skończy tydzień przed meczem. I dlaczego niby ci "juniorzy" mają grać w tej kadrze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Coś jak "Młoda" Ekstraklasa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Najprostsza odpowiedź na pytanie "o co chodzi z tą kadrą?" brzmi - trzeba było Stefanowi znaleźć jakąś posadę, kiedy nie powiodło się obsadzenie nim funkcji selekcjonera. Grają na niej z frajerami i co gorsza - regularnie przegrywają. Ciszej nad tą trumną... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Raczej "co lepsza" chyba. Inaczej jeszcze by po Euro/przed Euro powiedzieli że Stefanowi dobrze poszło z zawodnikami "z bezpośredniego zaplecza reprezentacji" więc niech już na poważnie, a nie na chwilę, weźmie seniorów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
co dziwne Stefan juz jej nie prowadzi;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie, zgodnie z prawem FIFA dla reprezentacji U-23, w meczach udział brać mogą zawodnicy urodzeni najpóźniej 1 stycznia 1986 roku właśnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zastanawiam się co w ogóle Stefan robi jako trener: Cracovie spuścił, wybranie go na tymczasowego trenera reprezentacji Polski to nie porozumienie, a Kadra młodzieżowa pod jego "wodzą" wyłącznie się kompromituje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
ta repra śmieszna jest tylko dla kasy trenerów - tak mi się widzi
Powód: jest krzyż.....................
Ostatnio edytowane przez Maciejj : 16.09.2010 o godz. 20:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358..._bramkarz.html
Wywiad z Milanem Jovaniciem |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
co to za historia z Boukharim, ze niby coś robi poza boiskiem niezwykłego
wczoraj podczas transmisji wspominali, ze to nie temat na wczoraj |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Przestrzega post w czasie Ramadanu
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ale jest już po ramadanie, także nie powinno być większych problemów.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myślę, że niektórych chłopców powinniśmy wypożyczyć do jakiś klubów z pierwszej ligi, tak jak to zrobili w Legii z wypożyczeniem dajmy na to Mięciela do Łks'u. Myślę, że Kamil Jeleń, Maciej Papież, Michał Chrapek, Michał Czekaj czy też Michał Nalepa poradzili by sobie na zapleczu ekstraklasy. Natomiast myślę też, że Mateusz Kowalski lub Kamil Rado poradzili by sobie nawet w ekstraklasie, w klubie pokroju Polonii Bytom. Oczywiście odeszli by tylko na zasadzie wypożyczenia, bo jednak w przyszłości ci zawodnicy mogą nam coś dać. Wypożyczyć do jakiegoś klubu można też Łobodzińskiego, Boguskiego lub jeśli dalej tak będą męczyć go te kontuzje, Łukasza Gargułę może wyjdzie to na nasza korzyść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kowalskiego jak na moje oko to już nie ma sensu wypożyczać, Rado jak najbardziej.
I powrót Mączyńskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
-osiwienie -wyłysienie -palpitacje serca ew. zawał - zszargane nerwy to minimum Kowalski jak sie nadaje na ekstraklasa pokazał w zeszłym sezonie, 1 liga to max dla niego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem tu na myśli: Kamil Jelenia, Maciej Papieża, Michał Chrapka, Michał Czekaja, Kamila Rado i Michał Nalepę.
Ostatnio edytowane przez Titto : 19.09.2010 o godz. 11:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W takim razie, w ten sposób uważam, że Łobodziński i Kowalski mogą nawet odejść bo nic nie dają naszej drużynie, a młodzianami też nie są. Dobrze by było, aby ci młodsi zawodnicy nabrali doświadczenia i spróbowali chociaż sił na zapleczu ekstraklasy, poziom tam jest wyższy niż w MESIE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jako, że stałem przy zejściu do szatni to taka mała uwaga odnośnie Kirma. Nie dość, że nic nie gra to po meczu uciekł pierwszy nie dziękując kibicom. Mimo, że Jirsak wyraźnie dał mu znać, że ma wrócić to Kirm tylko zrobił dwa kroki w tył i znowu uciekł. Pora go sprzedać
![]() ![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekaw co na to Małecki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
zagrał słabo, był tego świadomy, chciał uciec do szatni i przemyśleć to i owo. pomyślał że nie zasługuje na oklaski od kibiców za to co pokazał dlatego nie podszedł. podziękowanie kibicom za doping (pomoc) nie jest obowiązkiem piłkarza. dopingujemy ich bezinteresownie, nie dla poklasku. e: a przynajmniej tak myślę. oczywiście fajna jest atmosfera jak piłkarze podchodzą,pośpiewamy sobie, pokażemy że "jesteśmy z nimi" na dobre i na złe. i chciałbym żeby każdy podchodził. ale nie uważam niepodejścia za grzech.
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 19.09.2010 o godz. 19:24.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakiś czas temu spotkałem Boguskiego z dziewczyną i muszę przyznać, że co jak co ale dziewczynę to on ma ładną.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|