The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2010, 20:42
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Cieszy mnie, że klub dokręca śrubę pomimo takich kolejek w pierwsze dwa dni sprzedaży. Nie osiada na laurach. Powstają plakaty, filmiki, newsy zachęcające do przyjścia na mecz.
Nie wiem z czego tu się cieszyć? Przecież plakaty na słupach ogłoszeń informujące o meczach były w latach 20-tych ubiegłego wieku już chociażby... Chociaż rzeczywiście jak na warunki naszego klubu parę małych plakatów rozklejonych po mieście to spory wyczyn, bo jest to u nas w ostatnich czasach rzadkość. Z filmikiem na 20 sek. też się w sumie wysilili bo wcześniej takiego czegoś nie było

Prawda jest taka że jakbyś nie był zainteresowany tym meczem i nie był kibicem, to drobny i szary plakacik nie rzuciłby Ci się specjalnie w oczy. U nas coś takiego jak kampania reklamowa wzorem Legii żeby wpaść na stadion to kosmos, nikomu by się takie coś nie śniło nawet... Kampania na Wiśle jest taka mniej więcej że kup bilet i spier..... Kolejka na 5 godz., niepewność czy dostaniesz bilet, z cztery okienka kas i nawet się im nie chciało pomyśleć o czymś takim jak karnety.

W tym temacie, albo o budowie stadionu zauważyłem dyskusję o tym czemu nie ma u nas internetowej sprzedaży biletów. Dziwię się że nawet o czymś takim rozmawiacie, skoro mają u nas problemy z rozprowadzeniem zwykłych, papierowych wejściówek, w dodatku dość drogich jak na mecz rozgrywany na placu budowy gdzie nie można nawet zjeść czegoś ciepłego - w przeciwieństwie do boiska w Bytowie, Wodzisławiu albo Żywcu... Tak mi się powiedziało o tych 'arenach', bo to jedne z 'lepszych' obiektów jakie przypominam sobie że odwiedzałem w niedawnym czasie.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.09.2010, 20:46
Cytat:
14 tysięcy biletów na piątkowy mecz Wisły z Koroną zostało sprzedanych. W czwartek i piątek do nabycia będą ostatnie wejściówki na piątkowy mecz, w tym około 100 biletów na sektor G.

W związku z tym, że wiślackie fankluby nie skorzystały z całości zarezerwowanej dla nich puli, w sprzedaży będzie około 100 biletów na sektor G5.

Nie ma już wejściówek na sektory D11, D21, E22, E23, E24, E25 oraz F11, F21, F23, F24, a także G1, G2, G3 i G4.

W czwartek Wiślacki Świat będzie czynny od godziny 11:00 do 20:00.

http://www.wisla.krakow.pl/

Mało, zważywszy że Legia już ostatki sprzedaje a bilety mają od 50 zł po 130 zł! drugie ale to takie że jak nie będzie kompletu to Majchrowskiemu nie będzie się śpieszyć z dokończeniem stadionu, a tak, damy mu do zrozumienia że stadion

To nie żart Panie Jotka, a chyba celujemy wyżej? choćby ich było 14 to nas musi być te 18.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.09.2010, 20:46
O czym ty piszesz bo ja Cię nie mogę zrozumieć?

Ludzie stali w kolejkach takich że się rzygać chciało. Zostało 4 tys biletów na 2 dni sprzedaży z czego wiadomo że jeżeli zostanie np 2 do piątku to pójdą w mgnieniu oka... Piszesz coś o koleżance z gorszej strony... a oni chyba nawet nie mają takiej pojemności żeby dobić do naszego wyniku. A na koniec porównanie do meczu Legii z Lechem. Dlaczego nie porównujesz ich ostatniej frekwencji z Bełchatowem?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.09.2010, 20:48
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
A na koniec porównanie do meczu Legii z Lechem. Dlaczego nie porównujesz ich ostatniej frekwencji z Bełchatowem?

18.000

bilety w cenach od 50 do 130. Droższe od tych na Wiśle o jakieś 40%
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 15.09.2010, 20:49
aNouc napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/

Mało, zważywszy że Legia już ostatki sprzedaje a bilety mają od 50 zł po 130 zł! drugie ale to takie że jak nie będzie kompletu to Majchrowskiemu nie będzie się śpieszyć z dokończeniem stadionu, a tak, damy mu do zrozumienia że stadion

To nie żart Panie Jotka, a chyba celujemy wyżej? choćby ich było 14 to nas musi być te 18.
A powiedz Mi z kim ta Legia bedzie grała ?
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Stary 15.09.2010, 20:50
18.000

I my gorsi nie będziemy a że mamy tańsze bilety to chyba nie nasz problem
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.09.2010, 20:51
"W związku z tym, że wiślackie fankluby nie skorzystały z całości zarezerwowanej dla nich puli, w sprzedaży będzie około 100 biletów na sektor G5."

więcej na http://adf.ly/6lbp (wisla.krakow.pl )

nie ma co rozkminiać ile poszło biletów...moim zdaniem sprzedaż idzie bardzo dobrze jeśli chodzi o ilość
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.09.2010, 21:04
18.000

Ale popatrz jaki oni potencjał jeśli chodzi o ludzi mają.Aglomeracja 3.5 melona przy 1.5 krakowskiej, gdzie tam Polonia pełni rolę Hutnika u nas czyli konkurencja mizerna.

do tego nie czarujmy się - na dziś nie mamy nawet 20tyś które rzucą się na bilety+ tam wszystko na tip top było a u nas jedna wielka prowizorka(jak dla mnie z winy miasta).Cyrki ze stadionem, słaba gra , praktycznie brak jakiejkolwiek promocji.

Spokojnie.W piątek powinien być cały stadion a dalej to będzie dużo zależało od klubu,miasta i postawy grajków.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 15.09.2010, 21:15
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale popatrz jaki oni potencjał jeśli chodzi o ludzi mają.Aglomeracja 3.5 melona przy 1.5 krakowskiej, gdzie tam Polonia pełni rolę Hutnika u nas czyli konkurencja mizerna.

do tego nie czarujmy się - na dziś nie mamy nawet 20tyś które rzucą się na bilety+ tam wszystko na tip top było a u nas jedna wielka prowizorka(jak dla mnie z winy miasta).Cyrki ze stadionem, słaba gra , praktycznie brak jakiejkolwiek promocji.

Spokojnie.W piątek powinien być cały stadion a dalej to będzie dużo zależało od klubu,miasta i postawy grajków.
A jak jeszcze zobaczyłem, że oni mają teraz tylko sprzedaż on-line i można sobie bilet zamówić i wbijają automatycznie na kartę, to nic dziwnego, że tyle zeszło. Ile jest osób spoza Krakowa, którym taka forma sprzedaży ułatwiłaby życie nie chcę nawet myśleć. Ale pewnie na wiosnę wszystko się zmieni
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.09.2010, 22:38
W stolicy są o niebo lepsze zarobki. U nich wartość nabywcza pieniądza jest relatywnie niższa niż u nas.
Co do biletów wierze, że zejdą wszystkie chociaż ktoś już miał kupić to już to pewnie zrobił. Zostali niezdecydowani oraz z dalszych regionów.
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 16.09.2010, 05:44
Do Wiślackiego Świata trafiło 100 biletów na G!!! wiec jak ktoś nie zdazyl kupic biletu a na meczu interesuje go coś wiecej niz siedzenie i patrzenie to niech leci do kasy!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ecy_sprzedane/
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.09.2010, 06:41
Legia gra z Lechem za 2 kolejki. To czemu się dziwicie, że bilety im schodzą?
W sumie to nie wiem o co chodzi aNoucowi z tymi pejsami, bo u nas sprzedadzą tyle biletów ile będzie miejsc.A na dzisiaj jest ich 18.000.A będzie 33.000 od meczu z Legią! Więc co ma do tego frekwencja na Kałuży w liczbie 14.000? Otworzą stadion, nie wygrają znowu meczu i skończą znowu jak zawsze. No chyba, że profesor zacznie za piątal ich wpuszczać to wtedy będzie ich więcej niż mniej
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.09.2010, 06:54
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem z czego tu się cieszyć? Przecież plakaty na słupach ogłoszeń informujące o meczach były w latach 20-tych ubiegłego wieku już chociażby... Chociaż rzeczywiście jak na warunki naszego klubu parę małych plakatów rozklejonych po mieście to spory wyczyn, bo jest to u nas w ostatnich czasach rzadkość. Z filmikiem na 20 sek. też się w sumie wysilili bo wcześniej takiego czegoś nie było

Prawda jest taka że jakbyś nie był zainteresowany tym meczem i nie był kibicem, to drobny i szary plakacik nie rzuciłby Ci się specjalnie w oczy. U nas coś takiego jak kampania reklamowa wzorem Legii żeby wpaść na stadion to kosmos, nikomu by się takie coś nie śniło nawet... Kampania na Wiśle jest taka mniej więcej że kup bilet i spier..... Kolejka na 5 godz., niepewność czy dostaniesz bilet, z cztery okienka kas i nawet się im nie chciało pomyśleć o czymś takim jak karnety.

W tym temacie, albo o budowie stadionu zauważyłem dyskusję o tym czemu nie ma u nas internetowej sprzedaży biletów. Dziwię się że nawet o czymś takim rozmawiacie, skoro mają u nas problemy z rozprowadzeniem zwykłych, papierowych wejściówek, w dodatku dość drogich jak na mecz rozgrywany na placu budowy gdzie nie można nawet zjeść czegoś ciepłego - w przeciwieństwie do boiska w Bytowie, Wodzisławiu albo Żywcu... Tak mi się powiedziało o tych 'arenach', bo to jedne z 'lepszych' obiektów jakie przypominam sobie że odwiedzałem w niedawnym czasie.
Nie zapominaj że za Legią stoi holding medialny i kilka kanałów TV w jego ramach na których za darmo Legia może się reklamować.
Co do reszty masz 100% racji - jest u nas prowizorka.
Ostatnio edytowane przez Donson : 16.09.2010 o godz. 06:58.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.09.2010, 08:44
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Legia gra z Lechem za 2 kolejki. To czemu się dziwicie, że bilety im schodzą?
W sumie to nie wiem o co chodzi aNoucowi z tymi pejsami, bo u nas sprzedadzą tyle biletów ile będzie miejsc.A na dzisiaj jest ich 18.000.A będzie 33.000 od meczu z Legią! Więc co ma do tego frekwencja na Kałuży w liczbie 14.000? Otworzą stadion, nie wygrają znowu meczu i skończą znowu jak zawsze. No chyba, że profesor zacznie za piątal ich wpuszczać to wtedy będzie ich więcej niż mniej
Dokładnie tak, nie zapominajmy, że Comparch rozdał ponad 3 tys. darmowych karnetów swoim pracownikom, pewnie też niewiele mniej, leży na biurkach różnych urzędników w magistracie.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 16.09.2010, 08:46
Donson napisał(a):Wyświetl post
Nie zapominaj że za Legią stoi holding medialny i kilka kanałów TV w jego ramach na których za darmo Legia może się reklamować.
Co do reszty masz 100% racji - jest u nas prowizorka.
Za te reklamy Legia płaci, takie same stawki, jak inni zainteresowani. Nie są one wbrew pozorom bezpłatne.
Podobnie ma się sprawa między innymi grupami ITI. Telewizja N musi płacić np słone pieniądze Onetowi czy TVN za czas reklamowy.

Darmowe reklamy Legii w mediach to mit.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.09.2010, 09:07
Jakie to ma znaczenie czy Onet płatni TVN czy na odwrót skoro to i tak trafia do kieszeni Waltera. Ten daje $$ na Legie a ta płaci za reklamy np Onetowi i tak w koło Macieju.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
Ewka_1906
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 16.09.2010, 09:23
Jak ktoś miałby 2 bilety do sprzedania na G3, to chętnie kupie (w rozsądnych cenach!)
"When there's no more room in Hell, the dead will walk the Earth."
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 16.09.2010, 09:34
Ja myślę, że jak ktoś ma bilety na C, a chciałby iść na G, to powinnien przed trybuną G podbijać do starszych ludzi, może nie wszyscy chcę być w młynia, a kupili te bilety tylko ze względu na cenę. Myśle, że chętnie by się zamienili na wejściówki.

Jedynym problemem mogą tu być te nr PESEL na każdym bilecie. Ale nauczony doświadczeniem z lat poprzednich przypuszczam, że nie będą one weryfikowane. Choć możliwe, że teraz będą nowe porządki. Zawsze można poobserwować jak zachowuje się ochrona, i czy sprawdza te nr PESEL.
Odpowiedz cytując
kuba126
Member

Od: 09.2005

Stary 16.09.2010, 09:59
Witam
W zwiazku z tym ze jedzie na mecz ze mna moja kobieta musze wymienic z wiadomych wzgledów 2 bilety z G na np F21 lub E.

Chetni pisac na priv. Zostawiajcie swoje gg. Pozdro
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.09.2010, 12:05
Wybiera się ktoś jeszcze dziś kupować bilety lub ma kogoś znajomego kto mógłby taki bilet kupić? Obojętne jaki sektor, dane podam na priva.
Odpowiedz cytując
Mr Crowley
Junior Member

Stary 16.09.2010, 12:21
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Za te reklamy Legia płaci, takie same stawki, jak inni zainteresowani. Nie są one wbrew pozorom bezpłatne.
Podobnie ma się sprawa między innymi grupami ITI. Telewizja N musi płacić np słone pieniądze Onetowi czy TVN za czas reklamowy.

Darmowe reklamy Legii w mediach to mit.
W branży medialnej funkcjonuje takie popularne słowo - "barter"

Suma sumarum - Legia nie płaci nic!
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 16.09.2010, 12:36
budka napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj stałem od 10.45 do 13.15 - 2.5 godz.,ale się udało...............
Natomiast dziś przyszedłem o 11.30 przygotowany na najgorsze, przy czym przy kasie było raptem 4-6 osób. Nie wiem zatem, o której godzinie powstają te gigantyczne korki, natomiast kto rano wstaje, to dostaje - przynajmniej dzisiaj.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 16.09.2010, 12:51
uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Natomiast dziś przyszedłem o 11.30 przygotowany na najgorsze, przy czym przy kasie było raptem 4-6 osób. Nie wiem zatem, o której godzinie powstają te gigantyczne korki, natomiast kto rano wstaje, to dostaje - przynajmniej dzisiaj.
BO dzisiaj już ruch się rozładowal, pierwsze 3 dni sprzedaży - sobota, poniedziałek, wtorek a także początek środy to długie kolejki po czym nastał w końcu ład.
Na moje oko to bilety będą w kasie jeszcze w piątek.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 16.09.2010 o godz. 12:54.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
krzysiek92
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 16.09.2010, 13:30
gdyby ktoś wybierał się dziś po bilet to proszę na priv mam pytanko...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.09.2010, 14:08
laurence napisał(a):Wyświetl post
Jakie to ma znaczenie czy Onet płatni TVN czy na odwrót skoro to i tak trafia do kieszeni Waltera. Ten daje $$ na Legie a ta płaci za reklamy np Onetowi i tak w koło Macieju.
Nie trafiają do kieszeni Waltera, bo po drodze łupieżca zwany dalej fiskusem zabiera spora część. Potem reszta trafia do spółki i dopiero jakiś tam procent ma przęłożenie na zarobek Waltera. kiedy wy ludzie w końcu zrozumiecie, że pieniądze w spółce to nie pieniądze pana Władka ze straganu z jarzynami? Cupiał nie ma 2 mld złotych tylko to co ma jest na tyle wyceniane pod warunkiem, że to się sprzeda!
Odpowiedz cytując
Wislak2221
Member

Od: 04.2009

Stary 16.09.2010, 15:01
Witam mam pytanko kumpel z FC nie moze przyjechac na mecz ze wzgledu na sprawy rodzinne a na niego bilet juz jest z jego peselem itp. i czy moge wziasc innego kumpla na jego pesel wejdzie bez problemu czy nie
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2010, 15:31
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Nie trafiają do kieszeni Waltera, bo po drodze łupieżca zwany dalej fiskusem zabiera spora część. Potem reszta trafia do spółki i dopiero jakiś tam procent ma przęłożenie na zarobek Waltera. kiedy wy ludzie w końcu zrozumiecie, że pieniądze w spółce to nie pieniądze pana Władka ze straganu z jarzynami? Cupiał nie ma 2 mld złotych tylko to co ma jest na tyle wyceniane pod warunkiem, że to się sprzeda!
Wyjaśniłeś to idealnie. Dokładnie na tym to polega
Odpowiedz cytując
Krzyma
Member

Od: 11.2007

Stary 16.09.2010, 16:17
Witam. Czy na sektorze E bedzie trzeba siadać na ponumerowanych miejscach ? czy jest gdzieś podane ile miejsc siedzących posiadają poszczególne sektory E21, E22 itd. Od której strony bedzie wejscie na sektor E ?
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !!

Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2010, 16:19
]
Krzyma napisał(a):Wyświetl post
Witam. Czy na sektorze E bedzie trzeba siadać na ponumerowanych miejscach ?
Ja chcesz uniknąć molestowania, ze komuś krzesło zająłeś i nie chcesz, żeby Ci ktoś marudził po pierwszm gwizdku to siadaj na swoim. Na Polsce raczej tam na swoich siedzieli.

Cytat:
czy jest gdzieś podane ile miejsc siedzących posiadają poszczególne sektory E21, E22 itd. Od której strony bedzie wejscie na sektor E ?
[/QUOTE]Gdzieś tam pewnie jest. Wejście od ulicy Reymana.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.09.2010, 16:29
Vinci napisał(a):Wyświetl post
]

Ja chcesz uniknąć molestowania, ze komuś krzesło zająłeś i nie chcesz, żeby Ci ktoś marudził po pierwszm gwizdku to siadaj na swoim. Na Polsce raczej tam na swoich siedzieli.

Molestowania od razu... wreszcie jest kultura jak na zachodzie i oto chodzi. Zapłaciłem sobie za bilet to krzesełko powinno na mnie czekać do końca meczu i tyle. Wielu ludzi się właśnie zniechęca do przyjścia na mecz takim podejściem do sprawy jak niektórzy mają...
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów