|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Prawda jest taka że jakbyś nie był zainteresowany tym meczem i nie był kibicem, to drobny i szary plakacik nie rzuciłby Ci się specjalnie w oczy. U nas coś takiego jak kampania reklamowa wzorem Legii żeby wpaść na stadion to kosmos, nikomu by się takie coś nie śniło nawet... Kampania na Wiśle jest taka mniej więcej że kup bilet i spier..... Kolejka na 5 godz., niepewność czy dostaniesz bilet, z cztery okienka kas i nawet się im nie chciało pomyśleć o czymś takim jak karnety. W tym temacie, albo o budowie stadionu zauważyłem dyskusję o tym czemu nie ma u nas internetowej sprzedaży biletów. Dziwię się że nawet o czymś takim rozmawiacie, skoro mają u nas problemy z rozprowadzeniem zwykłych, papierowych wejściówek, w dodatku dość drogich jak na mecz rozgrywany na placu budowy gdzie nie można nawet zjeść czegoś ciepłego - w przeciwieństwie do boiska w Bytowie, Wodzisławiu albo Żywcu... Tak mi się powiedziało o tych 'arenach', bo to jedne z 'lepszych' obiektów jakie przypominam sobie że odwiedzałem w niedawnym czasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/ Mało, zważywszy że Legia już ostatki sprzedaje a bilety mają od 50 zł po 130 zł! drugie ale to takie że jak nie będzie kompletu to Majchrowskiemu nie będzie się śpieszyć z dokończeniem stadionu, a tak, damy mu do zrozumienia że stadion To nie żart Panie Jotka, a chyba celujemy wyżej? choćby ich było 14 to nas musi być te 18. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
O czym ty piszesz bo ja Cię nie mogę zrozumieć?
Ludzie stali w kolejkach takich że się rzygać chciało. Zostało 4 tys biletów na 2 dni sprzedaży z czego wiadomo że jeżeli zostanie np 2 do piątku to pójdą w mgnieniu oka... Piszesz coś o koleżance z gorszej strony... a oni chyba nawet nie mają takiej pojemności żeby dobić do naszego wyniku. A na koniec porównanie do meczu Legii z Lechem. Dlaczego nie porównujesz ich ostatniej frekwencji z Bełchatowem? ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I my gorsi nie będziemy a że mamy tańsze bilety to chyba nie nasz problem
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
"W związku z tym, że wiślackie fankluby nie skorzystały z całości zarezerwowanej dla nich puli, w sprzedaży będzie około 100 biletów na sektor G5."
więcej na http://adf.ly/6lbp (wisla.krakow.pl ) nie ma co rozkminiać ile poszło biletów...moim zdaniem sprzedaż idzie bardzo dobrze jeśli chodzi o ilość ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ale popatrz jaki oni potencjał jeśli chodzi o ludzi mają.Aglomeracja 3.5 melona przy 1.5 krakowskiej, gdzie tam Polonia pełni rolę Hutnika u nas czyli konkurencja mizerna.
do tego nie czarujmy się - na dziś nie mamy nawet 20tyś które rzucą się na bilety+ tam wszystko na tip top było a u nas jedna wielka prowizorka(jak dla mnie z winy miasta).Cyrki ze stadionem, słaba gra , praktycznie brak jakiejkolwiek promocji. Spokojnie.W piątek powinien być cały stadion a dalej to będzie dużo zależało od klubu,miasta i postawy grajków. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W stolicy są o niebo lepsze zarobki. U nich wartość nabywcza pieniądza jest relatywnie niższa niż u nas.
Co do biletów wierze, że zejdą wszystkie chociaż ktoś już miał kupić to już to pewnie zrobił. Zostali niezdecydowani oraz z dalszych regionów. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Do Wiślackiego Świata trafiło 100 biletów na G!!! wiec jak ktoś nie zdazyl kupic biletu a na meczu interesuje go coś wiecej niz siedzenie i patrzenie to niech leci do kasy!
![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ecy_sprzedane/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Legia gra z Lechem za 2 kolejki. To czemu się dziwicie, że bilety im schodzą?
W sumie to nie wiem o co chodzi aNoucowi z tymi pejsami, bo u nas sprzedadzą tyle biletów ile będzie miejsc.A na dzisiaj jest ich 18.000.A będzie 33.000 od meczu z Legią! Więc co ma do tego frekwencja na Kałuży w liczbie 14.000? Otworzą stadion, nie wygrają znowu meczu i skończą znowu jak zawsze. No chyba, że profesor zacznie za piątal ich wpuszczać to wtedy będzie ich więcej niż mniej ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Co do reszty masz 100% racji - jest u nas prowizorka.
Ostatnio edytowane przez Donson : 16.09.2010 o godz. 06:58.
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Podobnie ma się sprawa między innymi grupami ITI. Telewizja N musi płacić np słone pieniądze Onetowi czy TVN za czas reklamowy. Darmowe reklamy Legii w mediach to mit. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jakie to ma znaczenie czy Onet płatni TVN czy na odwrót skoro to i tak trafia do kieszeni Waltera. Ten daje $$ na Legie a ta płaci za reklamy np Onetowi i tak w koło Macieju.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak ktoś miałby 2 bilety do sprzedania na G3, to chętnie kupie (w rozsądnych cenach!)
![]()
"When there's no more room in Hell, the dead will walk the Earth."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja myślę, że jak ktoś ma bilety na C, a chciałby iść na G, to powinnien przed trybuną G podbijać do starszych ludzi, może nie wszyscy chcę być w młynia, a kupili te bilety tylko ze względu na cenę. Myśle, że chętnie by się zamienili na wejściówki.
Jedynym problemem mogą tu być te nr PESEL na każdym bilecie. Ale nauczony doświadczeniem z lat poprzednich przypuszczam, że nie będą one weryfikowane. Choć możliwe, że teraz będą nowe porządki. Zawsze można poobserwować jak zachowuje się ochrona, i czy sprawdza te nr PESEL. |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Witam
W zwiazku z tym ze jedzie na mecz ze mna moja kobieta musze wymienic z wiadomych wzgledów 2 bilety z G na np F21 lub E. Chetni pisac na priv. Zostawiajcie swoje gg. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś jeszcze dziś kupować bilety lub ma kogoś znajomego kto mógłby taki bilet kupić? Obojętne jaki sektor, dane podam na priva.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Suma sumarum - Legia nie płaci nic! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Natomiast dziś przyszedłem o 11.30 przygotowany na najgorsze, przy czym przy kasie było raptem 4-6 osób. Nie wiem zatem, o której godzinie powstają te gigantyczne korki, natomiast kto rano wstaje, to dostaje - przynajmniej dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Na moje oko to bilety będą w kasie jeszcze w piątek.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 16.09.2010 o godz. 12:54.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
gdyby ktoś wybierał się dziś po bilet to proszę na priv mam pytanko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie trafiają do kieszeni Waltera, bo po drodze łupieżca zwany dalej fiskusem zabiera spora część. Potem reszta trafia do spółki i dopiero jakiś tam procent ma przęłożenie na zarobek Waltera. kiedy wy ludzie w końcu zrozumiecie, że pieniądze w spółce to nie pieniądze pana Władka ze straganu z jarzynami? Cupiał nie ma 2 mld złotych tylko to co ma jest na tyle wyceniane pod warunkiem, że to się sprzeda!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam mam pytanko kumpel z FC nie moze przyjechac na mecz ze wzgledu na sprawy rodzinne a na niego bilet juz jest z jego peselem itp. i czy moge wziasc innego kumpla na jego pesel wejdzie bez problemu czy nie
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Witam. Czy na sektorze E bedzie trzeba siadać na ponumerowanych miejscach ? czy jest gdzieś podane ile miejsc siedzących posiadają poszczególne sektory E21, E22 itd. Od której strony bedzie wejscie na sektor E ?
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
]Ja chcesz uniknąć molestowania, ze komuś krzesło zająłeś i nie chcesz, żeby Ci ktoś marudził po pierwszm gwizdku to siadaj na swoim. Na Polsce raczej tam na swoich siedzieli.
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Molestowania od razu... wreszcie jest kultura jak na zachodzie i oto chodzi. Zapłaciłem sobie za bilet to krzesełko powinno na mnie czekać do końca meczu i tyle. Wielu ludzi się właśnie zniechęca do przyjścia na mecz takim podejściem do sprawy jak niektórzy mają...
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|