|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A może zaśpiewamy Majchrowskiemu na meczu ,,ja też tak myślę, nie chcemy Jacka na Wiśle"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
JrQ- napisał(a):
Poza tym Małecki po tym co ostatnio pokazał raczej nie wystąpi wcale, liczę na występ Boukhariego. |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cleber jest świetnym obrońcą i nie można go skreślać po 1 słąbym spotkaniu. 90% spotkań grał na bardzo wysokim poziomie i niech gra dalej. Każdemu zdarzają sie złe dni, bo gdyby tak patrzec na nasza kadre to zaden z zawodnikow nie powinien grać w pierwszym skladzie, bo zarówno Brożek, Zurawski, Małecki grali nie raz bardzo slabo, a o Boguskim nie mówiąc.
Cleber pierwszy sklad, ale nalezy z nim porozmawiac o tamtej sytuacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brożek po swoim komentarzu, Mały po swoim zachowaniu pewno zaczną mecz na ławce a możliwe że przesiedzą pełne 90 minut Holender nie pozwoli sobie na takie jazdy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś słyszal ten komentarz Brożka?! Nie narazie to jakieś mało wiarygodne teksty dziennikarzy. Ja myślę że Brożek u Maskanta będzie miał pewny pierwszy plac gry. Co innego Małecki który miał mieć lekcje za czerwo w sparingu i wszedł na Jage z ławki i zrobił dokładnie to samo z tym że zarobił żółtą, co rozłościło wyraźnie Holendra.
Jak dla mnie skład taki sam jak z Jagą z tym że Bukhari za Boguskiego i oczywiście Jovanic.
Ostatnio edytowane przez Baala : 14.09.2010 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Wymyślił sobie na poczekaniu historyjkę, żeby... "transmisja była ciekawsza"? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi też ciężko sobie wyobrazić żeby na poczekaniu wymyślić taki tekścik naszego super snajpera. Jest to dla mnie zachowanie skandaliczne jak nie chciał się odzywać to mógł po prostu powiedzieć bez komentarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Może ktoś mu kazał z Brożkeim pogadać po meczu, Pawłowi się nie chciało i dziennikarz szybko znalazł jakąś wymówkę że to nie jego wina że do krótkiego wywiadu nie potrafi nakłonić tylko Brożka.
Zresztą wiele osób łączy tą rzekomą wypowiedź z tym co dziś Fakt umieścił że ktoś anonimowy rzucił: "Przychodzi taki gość znikąd, dostaje duże pieniądze i od razu miejsce w pierwszym składzie. Jak się nie denerwować" pisząc że to anonimowa wypowiedź piłkarza, a artykuł na wp okraszony zdjęciem Brożka. Jeśli chodzi o pierwszą wypowiedź to uważam że mógł się zdenerwować bo dziennikarze i kibice jadą tylko po Polakach w razie przegranej. Jeśli chodzi o tą drugą to mam wątpliwości czy to nie wymysł, ale jeśli nie to bardziej ta wypowiedź pasuje do Małeckiego ewentulnie może Łobodzińskiego. Przecież Brożek w ostatnim meczu grał 90 minut. Po sparingach i treningach był chwlony przez Maskanta. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W drugą to ja osobiście nie wierzę ale sam tekst żeby zagraniczni się wypowiadali nie buduje pozytywnej atmosfery w drużynie. Naprawdę liczę że to po prostu chamstwo dziennikarza ale niestety Paweł mógł tak powiedzieć a to znaczy że uważa że z nim jest wszystko ok tylko nowe nabytki psują grę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem Brożek nie zrobił nic złego. Jeśli faktycznie powiedział co powiedział, to trudno. Palnął głupotę.
Ale był poddenerwowany. Porażką, zmarnowaną sytuacją w ost. sekundach. Głowa mu się zagotowała. Zauważcie, że oni jednak w lidze niezbyt często przegrywają. A jak już się zdarzy, to leci dziennikarz i wypytuje co się stało, czemu przegraliście, drużyna x was ograła, wy słabiaki wy Może to było w znaczeniu " Niech stranieri też coś powiedzą, czemu tylko Polacy. Obcokrajowcy też są cześcią zespołu i powini odpowiadać za wyniki"Jeśli zawsze głos mają Polacy, to również powoduje podział drużyny. Jakby nikt nie liczył się ze zdaniem grupy zagranicznej.
Ostatnio edytowane przez tofik : 14.09.2010 o godz. 12:26.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekawe jak to będzie po meczu gdy zaczniemy z piłkarzami śpiewać, przecież ponad połowa z nich zapewne nie zna żadnej przyśpiewki i nawet nie będą rozumieć co do nich śpiewamy:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Właśnie co z tym durnym certyfikatem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dziś na treningu chodziły słuchy, że certyfikat doszedł
Ale to też nie 100% informacja. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W PS jest napisane, że certyfikat dotarł. Za to w Dzienniku Polskim, że nie dotarł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A że tak zapytam Was drodzy czytelnicy, jak sie ma zgoda Cracovii z Koroną? Dziś stojąc po bilety pewien Pan mi powiedział, że już nie mają zgody. Ktoś coś wie? Nie jestem już tak na bieżąco
![]() A i drugie pytanko: Na G (młyn) wszyscy na czerwono tak? Żebym sie nie wypuścił w wiatrówce Lechii koloru czarnego wśród czerwonej Braci ![]()
Ostatnio edytowane przez festereknh : 14.09.2010 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nasza sąsiadka zza błoń z tego co wiem nie ma już zgody z korona.
A to ze wszyscy na czerwono to powinno byc oczywiste nic sie nie zmieniło przecież !!! ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Są dwa możliwe scenariusze odnośnie certyfikatu. Albo Turcy nie kwapią się z wysłaniem go naszemu klubowi, albo ów certyfikat już doszedł,tylko trener chce utrzymać ten fakt w tajemnicy i ogłosić go dopiero w dniu meczu. Przecież Boukhari trenuje normalnie, więc do meczu będzie przygotowany.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Żeby trenować nie potrzebuje certyfikatu.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Korona ostro napina się na mecz z nami. Sasal mówi, że dla ich kibiców to ważny mecz i go wygrają tak jak ostatnio. Mówi że pokaże wszystkim, że polska myśl szkoleniowa nie jest gorsza od zagranicznej. Dodał również, że drużyne się buduje nie "skleja" przez kupno wielu zawodników na raz. Takie nadęte te scyzory.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ino z oficjalnej.
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jedzie ktoś w piątek na mecz z okolic Katowic i ma 2 wolne miejsca ? . Bo z kumplem szukamy transportu oczywiscie dorzucimy sie na paliwo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Sasal to sobie mówic nas to tyle obchodzi co ocieplenie klimatu na Kamczatce,my mamy zrobic im piekło a pilkarze niesieni dopingiem 18 tys ludzi maja rozjechac ta Korone,jak walec swiezo wylany asfalt. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wprawdzie to temat piłkarski, ale od NAS kibiców również w kwestii wyniku bardzo dużo zależy. Dlatego jedziemy cały mecz z dopingiem! " i naaa niiiiich!!!" |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ciekawe czy zagra od razu w pierwszym składzie. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kolejki się skończyły. Ciekawe czy te 18 tys. zostanie sprzedanych. Może być problem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez skeba : 15.09.2010 o godz. 12:31.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|