The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2010, 09:27
A może zaśpiewamy Majchrowskiemu na meczu ,,ja też tak myślę, nie chcemy Jacka na Wiśle"
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.09.2010, 10:55
Cytat:
Jovanic
Cikos-Chavez(dajmy mu wreszcie szansę!)Bunoza-Paljic
Rios-Sobolewski-Wilk-Kirm (wg mnie wciąż nie pokazał swoich prawdziwych umiejętności)
Małecki-Brożek
JrQ- napisał(a):
Ludzie, zrozumcie, że Żuraw, Paljic, Cleber muszą grać, bo:
1) drużyna to też atmosfera
2) trener musi przez kogoś przekazywać polecenia
Poza tym skład bez Clebera? Hehe, bez przesady, zagrał słabo w Białymstoku, ale z Clebera charakterem jestem pewny, że z Koroną będzie najlepszy na boisku ;-)
Poza tym Małecki po tym co ostatnio pokazał raczej nie wystąpi wcale, liczę na występ Boukhariego.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.09.2010, 11:06
Cleber jest świetnym obrońcą i nie można go skreślać po 1 słąbym spotkaniu. 90% spotkań grał na bardzo wysokim poziomie i niech gra dalej. Każdemu zdarzają sie złe dni, bo gdyby tak patrzec na nasza kadre to zaden z zawodnikow nie powinien grać w pierwszym skladzie, bo zarówno Brożek, Zurawski, Małecki grali nie raz bardzo slabo, a o Boguskim nie mówiąc.

Cleber pierwszy sklad, ale nalezy z nim porozmawiac o tamtej sytuacji.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2010, 11:24
Brożek po swoim komentarzu, Mały po swoim zachowaniu pewno zaczną mecz na ławce a możliwe że przesiedzą pełne 90 minut Holender nie pozwoli sobie na takie jazdy...
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.09.2010, 11:32
Czy ktoś słyszal ten komentarz Brożka?! Nie narazie to jakieś mało wiarygodne teksty dziennikarzy. Ja myślę że Brożek u Maskanta będzie miał pewny pierwszy plac gry. Co innego Małecki który miał mieć lekcje za czerwo w sparingu i wszedł na Jage z ławki i zrobił dokładnie to samo z tym że zarobił żółtą, co rozłościło wyraźnie Holendra.

Jak dla mnie skład taki sam jak z Jagą z tym że Bukhari za Boguskiego i oczywiście Jovanic.
Ostatnio edytowane przez Baala : 14.09.2010 o godz. 13:31.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.09.2010, 11:39
Baala napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś słyszal ten komentarz Brożka?! Nie narazie to jakieś mało wiarygodne teksty dziennikarzy.
Tuż przed wywiadem z Paljiciem, dziennikarz na antenie powiedział, że chciał porozmawiać z Pawłem Brożkiem, ale mu powiedział, że czemu on się ma tłumaczyć zawsze, niech zagraniczni się tłumaczą, dlatego będzie rozmawiał z Draganem.

Wymyślił sobie na poczekaniu historyjkę, żeby... "transmisja była ciekawsza"?
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 14.09.2010, 11:47
Mi też ciężko sobie wyobrazić żeby na poczekaniu wymyślić taki tekścik naszego super snajpera. Jest to dla mnie zachowanie skandaliczne jak nie chciał się odzywać to mógł po prostu powiedzieć bez komentarza.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.09.2010, 11:52
Może ktoś mu kazał z Brożkeim pogadać po meczu, Pawłowi się nie chciało i dziennikarz szybko znalazł jakąś wymówkę że to nie jego wina że do krótkiego wywiadu nie potrafi nakłonić tylko Brożka.

Zresztą wiele osób łączy tą rzekomą wypowiedź z tym co dziś Fakt umieścił że ktoś anonimowy rzucił: "Przychodzi taki gość znikąd, dostaje duże pieniądze i od razu miejsce w pierwszym składzie. Jak się nie denerwować" pisząc że to anonimowa wypowiedź piłkarza, a artykuł na wp okraszony zdjęciem Brożka.

Jeśli chodzi o pierwszą wypowiedź to uważam że mógł się zdenerwować bo dziennikarze i kibice jadą tylko po Polakach w razie przegranej. Jeśli chodzi o tą drugą to mam wątpliwości czy to nie wymysł, ale jeśli nie to bardziej ta wypowiedź pasuje do Małeckiego ewentulnie może Łobodzińskiego. Przecież Brożek w ostatnim meczu grał 90 minut. Po sparingach i treningach był chwlony przez Maskanta.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 14.09.2010, 12:20
W drugą to ja osobiście nie wierzę ale sam tekst żeby zagraniczni się wypowiadali nie buduje pozytywnej atmosfery w drużynie. Naprawdę liczę że to po prostu chamstwo dziennikarza ale niestety Paweł mógł tak powiedzieć a to znaczy że uważa że z nim jest wszystko ok tylko nowe nabytki psują grę...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.09.2010, 12:24
Moim zdaniem Brożek nie zrobił nic złego. Jeśli faktycznie powiedział co powiedział, to trudno. Palnął głupotę.
Ale był poddenerwowany. Porażką, zmarnowaną sytuacją w ost. sekundach. Głowa mu się zagotowała.

Zauważcie, że oni jednak w lidze niezbyt często przegrywają. A jak już się zdarzy, to leci dziennikarz i wypytuje co się stało, czemu przegraliście, drużyna x was ograła, wy słabiaki wy Może to było w znaczeniu " Niech stranieri też coś powiedzą, czemu tylko Polacy. Obcokrajowcy też są cześcią zespołu i powini odpowiadać za wyniki"
Jeśli zawsze głos mają Polacy, to również powoduje podział drużyny. Jakby nikt nie liczył się ze zdaniem grupy zagranicznej.
Ostatnio edytowane przez tofik : 14.09.2010 o godz. 12:26.
..
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 14.09.2010, 13:06
siuśmajtek napisał(a):Wyświetl post
ja myślę, że Małecki nawet boiska nie powącha w piątek, ani w pierwszym składzie nie wybiegnie, ani na zmianę nie wejdzie
Może wybiegnie, ale w 80-85 minucie

Może ktoś mu kazał z Brożkeim pogadać po meczu, Pawłowi się nie chciało i dziennikarz szybko znalazł jakąś wymówkę że to nie jego wina że do krótkiego wywiadu nie potrafi nakłonić tylko Brożka.

Zresztą wiele osób łączy tą rzekomą wypowiedź z tym co dziś Fakt umieścił że ktoś anonimowy rzucił: "Przychodzi taki gość znikąd, dostaje duże pieniądze i od razu miejsce w pierwszym składzie. Jak się nie denerwować" pisząc że to anonimowa wypowiedź piłkarza, a artykuł na wp okraszony zdjęciem Brożka.

Jeśli chodzi o pierwszą wypowiedź to uważam że mógł się zdenerwować bo dziennikarze i kibice jadą tylko po Polakach w razie przegranej. Jeśli chodzi o tą drugą to mam wątpliwości czy to nie wymysł, ale jeśli nie to bardziej ta wypowiedź pasuje do Małeckiego ewentulnie może Łobodzińskiego. Przecież Brożek w ostatnim meczu grał 90 minut. Po sparingach i treningach był chwlony przez Maskanta.
Sytuacja powoli się normuje więc redaktorzy "Przeglądu Sportowego" [chodź teraz "Przekręt Sportowy" byłby na miejscu] wymyślają sobie takie teksty na poczekaniu, aby ją popsuć. Nie mówie o tym, że już jest fantastycznie, bo do tego brakuje dużo, ale powoli idzie w dobrym kierunku.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.09.2010, 13:23
Ciekawe jak to będzie po meczu gdy zaczniemy z piłkarzami śpiewać, przecież ponad połowa z nich zapewne nie zna żadnej przyśpiewki i nawet nie będą rozumieć co do nich śpiewamy:/
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.09.2010, 13:28
Jak dla mnie skład taki sam jak z Jagą z tym że Bukhari za Boguskiego i oczywiście Jovanovic.
Jovanović? nie znam takiego. Gdzieś czytałem, że doszedł certyfikat Boukhariego, to prawda?
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.09.2010, 13:45
Właśnie co z tym durnym certyfikatem Też uważam, że Małecki nie zagra. Wszedł z Jagą i nie wykorzystał swojej szansy. Jeszcze głupio zarobił żółtą kartkę za komentarze. Mnie zaskoczył in plus Boguski i myślę, że to on wyjdzie w pierwszym składzie. Co do obrony... To też chciałbym zobaczyć Chaveza w akcji. Ale trener chyba wie, co robi i widzi co się dzieje na treningach. Wg mnie można mu zaufać.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 14.09.2010, 15:34
Dziś na treningu chodziły słuchy, że certyfikat doszedł Ale to też nie 100% informacja.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.09.2010, 16:12
W PS jest napisane, że certyfikat dotarł. Za to w Dzienniku Polskim, że nie dotarł.

Odpowiedz cytując
festereknh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.09.2010, 17:04
A że tak zapytam Was drodzy czytelnicy, jak sie ma zgoda Cracovii z Koroną? Dziś stojąc po bilety pewien Pan mi powiedział, że już nie mają zgody. Ktoś coś wie? Nie jestem już tak na bieżąco

A i drugie pytanko: Na G (młyn) wszyscy na czerwono tak? Żebym sie nie wypuścił w wiatrówce Lechii koloru czarnego wśród czerwonej Braci
Ostatnio edytowane przez festereknh : 14.09.2010 o godz. 17:06.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 14.09.2010, 17:15
Nasza sąsiadka zza błoń z tego co wiem nie ma już zgody z korona.

A to ze wszyscy na czerwono to powinno byc oczywiste nic sie nie zmieniło przecież !!!
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.09.2010, 17:32
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Właśnie co z tym durnym certyfikatem
Są dwa możliwe scenariusze odnośnie certyfikatu. Albo Turcy nie kwapią się z wysłaniem go naszemu klubowi, albo ów certyfikat już doszedł,tylko trener chce utrzymać ten fakt w tajemnicy i ogłosić go dopiero w dniu meczu. Przecież Boukhari trenuje normalnie, więc do meczu będzie przygotowany.

Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.09.2010, 17:33
Żeby trenować nie potrzebuje certyfikatu.

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 14.09.2010, 21:22
Korona ostro napina się na mecz z nami. Sasal mówi, że dla ich kibiców to ważny mecz i go wygrają tak jak ostatnio. Mówi że pokaże wszystkim, że polska myśl szkoleniowa nie jest gorsza od zagranicznej. Dodał również, że drużyne się buduje nie "skleja" przez kupno wielu zawodników na raz. Takie nadęte te scyzory.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 14.09.2010, 21:34
Proud napisał(a):Wyświetl post
Korona ostro napina się na mecz z nami. Sasal mówi, że dla ich kibiców to ważny mecz i go wygrają tak jak ostatnio. Mówi że pokaże wszystkim, że polska myśl szkoleniowa nie jest gorsza od zagranicznej. Dodał również, że drużyne się buduje nie "skleja" przez kupno wielu zawodników na raz. Takie nadęte te scyzory.
Wielu już się tak napinało przed meczem i z pod kulonym ogonem wyjeżdżało z R22. Trzeba zgotować piekło tym kieleckim wieśniakom. Sasal jak widać nie wie jeszcze gdzie przyjedzie.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 14.09.2010, 21:43
Ino z oficjalnej.

Cytat:
W ciągu trzech dni na piątkowy mecz Wisła Kraków – Korona Kielce sprzedano ponad 11 tysięcy wejściówek!

Jak już wcześniej informowaliśmy, nie ma już biletów na trybunę G. Oprócz tego wyprzedano wejściówki na sektory: E22, E23, E24 i E25, a także na F21 i F23
Odpowiedz cytując
wachu87
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 14.09.2010, 23:03
Jedzie ktoś w piątek na mecz z okolic Katowic i ma 2 wolne miejsca ? . Bo z kumplem szukamy transportu oczywiscie dorzucimy sie na paliwo . Czekam na jakies odpowiedzi . moje gg 7630689
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.09.2010, 23:18
Proud napisał(a):Wyświetl post

Sasal to sobie mówic nas to tyle obchodzi co ocieplenie klimatu na Kamczatce,my mamy zrobic im piekło a pilkarze niesieni dopingiem 18 tys ludzi maja rozjechac ta Korone,jak walec swiezo wylany asfalt.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.09.2010, 23:32
Certyfikat dotarł, Boukhari może grać

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...iego,id,t.html
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 14.09.2010, 23:36
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Wielu już się tak napinało przed meczem i z pod kulonym ogonem wyjeżdżało z R22. Trzeba zgotować piekło tym kieleckim wieśniakom. Sasal jak widać nie wie jeszcze gdzie przyjedzie.
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Sasal to sobie mówic nas to tyle obchodzi co ocieplenie klimatu na Kamczatce,my mamy zrobic im piekło a pilkarze niesieni dopingiem 18 tys ludzi maja rozjechac ta Korone,jak walec swiezo wylany asfalt.
Przyznam, że na taki odzew liczyłem

Wprawdzie to temat piłkarski, ale od NAS kibiców również w kwestii wyniku bardzo dużo zależy. Dlatego jedziemy cały mecz z dopingiem!

" i naaa niiiiich!!!"
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 15.09.2010, 00:28
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Certyfikat dotarł, Boukhari może grać

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...iego,id,t.html
W końcu. XXI wiek, a taka filozofia żeby certyfikat przesłać.
Ciekawe czy zagra od razu w pierwszym składzie.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 15.09.2010, 09:08
Kolejki się skończyły. Ciekawe czy te 18 tys. zostanie sprzedanych. Może być problem.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 15.09.2010, 09:52
Cytat:
Kolejki się skończyły. Ciekawe czy te 18 tys. zostanie sprzedanych. Może być problem.
18 tysięcy biletów jest w sprzedaży, czy 13-15 tys + ludzie ktorzy maja karnet
Ostatnio edytowane przez skeba : 15.09.2010 o godz. 12:31.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów