The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 18:14
Skończyłeś szkołe policealną, więc co Ty generalnie możesz już wiedzieć o życiu

Z resztą- to nie ma sensu. Jedni jadą by dopingować, inni by oglądać. Ja jakoś jeździłem na Hutni i nie miałem żadnego problemu z ustawieniem się w kolejce i zakupieniem biletu. Szanujmy się

aNouc - już ok
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 13.09.2010 o godz. 18:18.

Odpowiedz cytując
gswisla
Junior Member

Od: 09.2005

Stary 13.09.2010, 18:20
Nie ma biletów na G3 na resztę G bilety są. Nie panikowac. Oby klub rzeczywiście sprzedał te 18.000 bo dalej trudno uwierzyć, że to sie uda. Narazie jest rumor na G i pobnoć sprzedano 5000 biletów, czyli do kupienia jest jeszcze 13.000 a to bardzo dużo.
Odpowiedz cytując
Królik-10
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 13.09.2010, 18:25
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Skończyłeś szkołe policealną, więc co Ty generalnie możesz już wiedzieć o życiu

Z resztą- to nie ma sensu. Jedni jadą by dopingować, inni by oglądać. Ja jakoś jeździłem na Hutni i nie miałem żadnego problemu z ustawieniem się w kolejce i zakupieniem biletu. Szanujmy się

aNouc - już ok
Ej Gosciu Tys jest chyba z innej planety!!

Robisz jakies problemy!!

Co ty mozesz wiedziec co ja wiem o życiu

jak masz rodzine to przeczytaj dziecku ksiazke na dobranoc a nie wypisuj mi tu dyrdymałow!!

Nie spotkałem sie jeszcze na tym forum z takim czlowiekiem!

Gosc ma pretensje ze ktos sobie organizuje czas i jezdzi na mecze a on nie moze!!!!!!!!!!!

napisz do przyjaciółki moze dadza Ci jakąs dobra rade!!!a nie atakuj ludzi na forum!!!
Ostatnio edytowane przez Królik-10 : 13.09.2010 o godz. 18:28.
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 13.09.2010, 18:33
Królik-10 napisał(a):Wyświetl post
Ej Gosciu Tys jest chyba z innej planety!!

Robisz jakies problemy!!

Co ty mozesz wiedziec co ja wiem o życiu

jak masz rodzine to przeczytaj dziecku ksiazke na dobranoc a nie wypisuj mi tu dyrdymałow!!

Nie spotkałem sie jeszcze na tym forum z takim czlowiekiem!

Gosc ma pretensje ze ktos sobie organizuje czas i jezdzi na mecze a on nie moze!!!!!!!!!!!

napisz do przyjaciółki moze dadza Ci jakąs dobra rade!!!a nie atakuj ludzi na forum!!!
Przeczytaj wszystko to co napisałem na spokojnie.

Nie napisałem że nie mogę jeździć na mecze, tylko że nie każdy może z wiadomych powodów Przyajcielu.

Mnie nie interesuje czy ktoś jeździ na wyjazdy czy nie, każdy ma takie samo prawo iść na stadion obejrzeć mecz i zakupić bilet.

Powtarzam- ja też jeździłem na Hutnik czy do Sosnowca i nie zgadzam się z tym że takie osoby mają mieć pierwszeństwo. Będziecie mieć i tak te 5 tysięcy fanatyków na G, o to się nie martwię, nie mniej jednak kto miał kuić bilet, mógł to zrobić i bardzo mu zależało, zrobił to w sobotę czy dziś, lub też zrobi to jutro.

Sposób dystrybucji jest jaki jest, każdy widzi i również mnie on nie do końca odpowiada. Zamiast cieszyć się że wracmy o tak długim czasie to swojego "domu", to lamentujemy tu na forum o dupie marynie.

Dla klubu to jest nowa sytuacja. Jestem pewien że osoby decyzyjne wyciągną wnioski i taka sytuacja się nie powtórzy. Spokojnie, doczekamy też czasów kupowania biletów przez internet. Trochę cierpliwości.

I jeszcze jedno- prywatnie- skończyłeś szkołę policealną i rzucasz tutej tekstami o pisaniu do Przyjaciółki? Niezły cyrk. Skończ już proszę, skończę i ja bo to nie ma sensu. Unosisz się jak obrońcy krzyża, a nie o to tu przecież chodzi.

Pozdrawiam, z wyrazami szacunku

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.09.2010, 18:34
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
kurza morda ja pierdziele, 21 wiek !!! 3 godziny stania w zolwim tempie, bez obiadu prosto z roboty. Dobrze że zarządzili sprzedaż do ostatniego goscia ktory przed 18 stanął w kolejce bo bym wyszedł z siebie. ale tak to jest jak z przodu stoją goscie i mają pełne A4 peselów, i dyktuj se to wszystko, stoi taki gosci i dyktuje 15 minut, to nawet te 4 dodatkowe kasy gówno dały. Ale bilet mam, dostałem na G1 bo tylko ten sektor został z G, nie wiem ile.
Mają a4 peseli bo od piątku tworzyli listy.Za co mają browara i wdzięczność za to że im sie chciało dla innych to załatwić. Ci sami ludzie organizują spotkania piłkarzy z dziecmi z domów dziecka albo szkól krakowskich czy poza krakowskich. Oni wiedzą kto jeździ na mecze więc list z tzw. kibicami sukcesu brak.
Zamiast kierować swe złości na siebie wzajemnie(kto byl w Sosnowcu czy na SS a kto nie, kto jest bardziej kumaty a kto mniej) piszcie do klubu na skrzynkę mailową. Jak im napiszecie każdy z osobna swoją historię to może się zastanowią jak usprawnić sprzedaż biletów.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.09.2010, 18:39
płakaliśmy, ok, jeszcze niedawno stało się na kruchych schodach obserwując grajków Wisły sponsorowanych przez Unimil walczących o utrzymanie, teraz mamy raj, którego każdy w Polsce nam zazdrości, nie ma możliwości dzisiaj kupować biletów w trybunie/ na stadionie(Wisła ciągle walczy z miastem/ Majchrowskim o tańsze utrzymanie obiektu, więc musimy zrozumieć sprzedaż tylko w Wiślackim Świecie, każdemu z nas zależy na mocnej pozycji Wisły a bez negocjacji nic nie wskóramy, na razie Wisła wypożycza stadion jednorazowo - czyli na dany mecz, nie opłacając 90% wnętrza trybun) ruszać po bilety http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/, niewłaściwa strona Błoń nie może być lepsza, zakup biletu jutro (wtorek) od 11:00 do 20:00, mnóstwo czasu, kas będzie 8, każdy chętny kupi, ku chwale Wisły ruszać do kas! Henryk Reyman będzie z nas dumny! Nasz klub jest na minusie, ale możemy to zmienić,
Szykować 30, 40 i 50 zł, G wypełnione będzie, zachowujmy się jak Wiślacy, nie jak pipy, obrażone na wszystko, bo jedynie Wisła ma najtańsze bilety z całej czołówki, śmiech żeby Cracovia miała bilety tańsze od naszych o 5 zł, Bogu dzięki że Wisła wystawiła takie ceny

Odpowiedz cytując
Królik-10
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 13.09.2010, 18:42
Przeczytaj wszystko to co napisałem na spokojnie.

Nie napisałem że nie mogę jeździć na mecze, tylko że nie każdy może z wiadomych powodów Przyajcielu.

Mnie nie interesuje czy ktoś jeździ na wyjazdy czy nie, każdy ma takie samo prawo iść na stadion obejrzeć mecz i zakupić bilet.

Powtarzam- ja też jeździłem na Hutnik czy do Sosnowca i nie zgadzam się z tym że takie osoby mają mieć pierwszeństwo. Będziecie mieć i tak te 5 tysięcy fanatyków na G, o to się nie martwię, nie mniej jednak kto miał kuić bilet, mógł to zrobić i bardzo mu zależało, zrobił to w sobotę czy dziś, lub też zrobi to jutro.

Sposób dystrybucji jest jaki jest, każdy widzi i również mnie on nie do końca odpowiada. Zamiast cieszyć się że wracmy o tak długim czasie to swojego "domu", to lamentujemy tu na forum o dupie marynie.

I jeszcze jedno- prywatnie- skończyłeś szkołę policealną i rzucasz tutej tekstami o pisaniu do Przyjaciółki? Niezły cyrk.
Bo do takich jak Ty trzeba tak pisać!bo Ty tu cyrk zacząłeś tylko dla klauna etatu juz nie ma!!

Wiec ja mam takie zdanie ze własnie dla tych co jezdzili powinny byc jakies pierwszeństwa Ty masz ze nie powinny i koniec rozmowy tylko po co zaczynałeś kłotnie i wyrzucałeś swoje mysli co do mojej osoby co Cie to obchodzi czy ja jezdze czy Jozek i Franek jezdza wyjezdzasz z jakimis pracami zawodeowymi i rodzinami kto mial jezdzic jezdzil kto nie dał rady trudno!!

jak dałeś rady jezdzic to po co zaczynałes rozmowe w imieniu innych bezsensu szkoda ze w tej chwili nie mam juz czasu bo bym Ci to wszystko inaczej wytłumaczył nara!!
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
Odpowiedz cytując
cuba libre
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.09.2010, 18:50
Kasy jutro od 11-20,tylko,ze brama bedzie otwarta tylko do 18!! Także Ci którzy wybierają się po południu radzę być przed 18,bo do 20 będą obsłużeni tylko Ci,którzy weszli za brame.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.09.2010, 18:55
Zamiast najeżdżać na siebie nawzajem kto jest większym fanatykiem dostrzegajcie plusy dzisiejszego dnia. My stoimy po 4-5 godzin w kolejkach na mecz swojej ukochanej drużyny. Zapełnimy ten stadion bez problemu przy normalnych cenach. Koleżanka z drugiej strony może sobie pomarzyć o takiej sytuacji.
Odpowiedz cytując
-chris-
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 13.09.2010, 18:57
dzisiaj sprzedawali bilety do 19.15.
o 18 zamknięto bramy i ci co stali w kolejce, zostali obsłużeni. przynajmniej dobrze, że zamknięto kas o 18.00.

gdzieś tam słyszałem, że ponad 5k biletów, i że sporo (połowa) to na D. jutro pewnie skończą się bilety z D
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.09.2010, 18:58
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Zamiast najeżdżać na siebie nawzajem kto jest większym fanatykiem dostrzegajcie plusy dzisiejszego dnia. My stoimy po 4-5 godzin w kolejkach na mecz swojej ukochanej drużyny. Zapełnimy ten stadion bez problemu przy normalnych cenach. Koleżanka z drugiej strony może sobie pomarzyć o takiej sytuacji.
Dokładnie.

Poza tym wcale nie jest tak najgorzej, atmosfera w kolejce znakomita, świetna okazja do zintegrowania się z Wiślacką bracią, jak się stoi obok siebie 3-4h, to można wymienić poglądy na wiele spraw związanych z Wisłą i nie tylko Trzeba dostrzegać też plusy, w dobie Internetu taki mały flashback z przeszłości, której z powodów wiekowych oczywiście nie pamiętam, naprawdę nie jest taki zły
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Wiślak_ostrowiak
Member

Od: 02.2008

Stary 13.09.2010, 19:01
Mam pytanie zauważyłem dopiero w domu ,że kolega ma na bilecie przekręconą literke w nazwisku nie bedzie miał problemów z wejściem czy bende musial interweniować w WŚ?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 13.09.2010, 19:03

Dla klubu to jest nowa sytuacja. Jestem pewien że osoby decyzyjne wyciągną wnioski i taka sytuacja się nie powtórzy. Spokojnie, doczekamy też czasów kupowania biletów przez internet. Trochę cierpliwości.
Dla nich takie coś jak sprzedawanie biletów to jest rzeczywiście zaskoczenie. Co rundę ich zaskakuje.

Mnie też zaskoczyło jak stałem po bilety na mecze Parma, Legia, Derby, feta i to tak co rok mnie zaskakuje. Ogólnie to ciągle jestem zaskoczony. Czasy telefoniki dla mnie to karnet jakieś 70%, a tak to są ciągłe zaskoczenia.

Nie wiem czy wiesz ale ostatnio ich zaskoczyło, że jak się sprzeda zawodników z obrony, ktoś złapie kontuzję to nie będzie miał kto grać.

Zaskoczył ich stadion też niedawno, że go budują i że trzeba by go wynająć, że jest coś takiego jak czynsz do zapłacenia i że prawdopodobnie będzie on wysoki.

Niesamowite rzeczy się tu dzieją, ciągłe zaskoczenia.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
szymonw7
Member

Od: 07.2010

Stary 13.09.2010, 19:03
ile biletów już zostało sprzedanych?
Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra.
Jak tak dalej dobrze pójdzie,
To na wiosnę mistrza ma.
Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 13.09.2010, 19:07
szymonw7 napisał(a):Wyświetl post
Okolo 8 tys
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Stary 13.09.2010, 19:07
Kolega zameldował się o 16:00 na R22, wrócił do domu przed chwilą. Bilety na G jeszcze są!
Ostatnio edytowane przez Zlatan93 : 13.09.2010 o godz. 19:10.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.09.2010, 19:08
A tak swoją drogą skoro G pełni rolę trybuny z najzagorzalszymi, może czas powiedzieć wprost, że nie ma czegoś takiego jak G1, G2, G3, rząd taki i miejsce takie, bo dostanie w ryj niepotrzebnie.......
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Stary 13.09.2010, 19:11
W gwoli ścisłości pozostały tylko i wyłącznie bilety na G1, co nie gra oczywiście roli wspominianej przez kolegę wyżej i zostało ich niewiele.
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 13.09.2010, 19:14
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...potrwa_dluzej/
Od jutra sprzedaz biletow będzie wydłuzona do godziny 20 i będzie więcej stanowisk... NARESZCIE

Nie czekajcie na ostatnią chwile bierzcie jutro urlopy i meldujcie sie na R22 bilety schodzą blyskawicznie a będa schodzily jeszcze szybciej Otwarcie stadionu nie zdarza sie czesto wiec lepiej sie "poswiecic" niz potem zalowac
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 13.09.2010, 19:14
do tych wszytkich co "naskakują" na nas "fanatyków" się pytam gdzie byliście np na meczu z Polonia Bytom? co deszczyk padał i nie ma dachu to już się nie pójdzie na mecz nie chodzi mi o to ,że się wywyższam tylko przykro mi jest, że klub ma nas w d..e tych co byli z Wisłą na dobre i na złe, w pogodzie czy poza naszym stadionem, w nagrodę stoimy w kolejce jak debile bo nie można było dla nas zrobić 1 dnia sprzedaży oddzielnej, myślę, że wystarczyła by np sobota. Taki duży problem to by był a jak niektórzy nie kumają naszej złości to pójdzie kiedyś np na taki hutnik jak leje jak z cebra, dojazd daleki, obiekt wiadomo jaki ale się chodziło bo chodzi się na mecze dla WISŁY A NIE DLA STADIONU!! a część osób to mam wrażenie traktuję to jak jakiś festyn, bo fajnie nowy stadion, będzie fajnie itp, to może zacznijcie chodzić do teatru albo do opery. Ja tego nie kumam, ze 2tyg temu jest nas na meczu 2,5 tys (o Sosnowcu nie będę już wspominał) a za mecz z korona szal pal ludzie lecą ja się pytam na co? na Wisłę? chyba nie, idą tylko popatrzyć na nowy stadion....
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 13.09.2010, 19:17
szymonw7 napisał(a):Wyświetl post

Jutro kupisz spokojnie, nie przejmuj się tym co tu piszą, biletów jest jeszcze mnóstwo, oficjalna i SKWK ma jedynie prawo do zamieszczania oficjalnych informacji, takowych nawet nie ma odnośnie trybuny G, aczkolwiek przygotujcie większą sumę bo jet końcówka na trybunę G, które zejdą jutro po godzinie, na pozostałe sektory mnóstwo biletów ale nie czekać do ostatniej chwili, lepiej mieć zagwarantowane i spokojnie spać, pamiętajmy, to pierwszy mecz przy Reymonta po tak długiej przerwie, musimy swoje zrobć, cala Polska skieruje na nas oczy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.09.2010 o godz. 19:25.
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 13.09.2010, 19:21
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
do tych wszytkich co "naskakują" na nas "fanatyków" się pytam gdzie byliście np na meczu z Polonia Bytom? co deszczyk padał i nie ma dachu to już się nie pójdzie na mecz nie chodzi mi o to ,że się wywyższam tylko przykro mi jest, że klub ma nas w d..e tych co byli z Wisłą na dobre i na złe, w pogodzie czy poza naszym stadionem, w nagrodę stoimy w kolejce jak debile bo nie można było dla nas zrobić 1 dnia sprzedaży oddzielnej, myślę, że wystarczyła by np sobota. Taki duży problem to by był a jak niektórzy nie kumają naszej złości to pójdzie kiedyś np na taki hutnik jak leje jak z cebra, dojazd daleki, obiekt wiadomo jaki ale się chodziło bo chodzi się na mecze dla WISŁY A NIE DLA STADIONU!! a część osób to mam wrażenie traktuję to jak jakiś festyn, bo fajnie nowy stadion, będzie fajnie itp, to może zacznijcie chodzić do teatru albo do opery. Ja tego nie kumam, ze 2tyg temu jest nas na meczu 2,5 tys (o Sosnowcu nie będę już wspominał) a za mecz z korona szal pal ludzie lecą ja się pytam na co? na Wisłę? chyba nie, idą tylko popatrzyć na nowy stadion....

Całkowicie sie z tobą zagadzam... z wejsciem na trybune G powinno być tak jak z meczami np na Legie... pierwszenstwo maja STALI WYJAZDOWICZE(bywalcy)! czytalem wiele opini osob ktore mowily ze one kibicuja ale do Sosnowca czy nawet na SS im sie ruszac nie chce... Dlatego teraz powinny miec pierwszenstwo osoby ktore regularnie chodzily na mecze, wspieraly swoj klub na takich meczach z jak juz wspomniana Polonia Bytom na ktorej kibicow bylo tyle co na meczach A klasy...
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.09.2010, 19:24
Dean napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą szkoda, że Korona nie skorzystała z przyznanych im biletów ...
Koroniarzyki nie jeżdżą przecież na nożowników, wolą pośpiewać WTSK co mecz

Bilet jest, znajomy stał ponad 4 godziny. Komedia.
the end
Odpowiedz cytując
Kubi
Senior Member

Stary 13.09.2010, 19:27
Śmieszą mnie ludzie, którzy do swoich wyczynów kibicowskich zaliczają ..uwaga -> 'podróżowanie na SS'. No ja .......e faktycznie poświęciliście sie jadąc na mecz swojej drużyny w inną część miasta. W takim razie jestem prze kotem, mam tysiąc wyjazdów bo PODRÓŻUJE z Nowej Huty na Reymonta.
Pozdro i wszyscy na mecz!
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!

Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.09.2010, 19:33
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
Poznasz te ewenementa stadionowe jak "odpukać w niemalowane" wynik nie będzie korzystny. Od 85 minuty mogą wychodzić stadami. Takie ewenementa nie da sie ukryć muszą też zapełniać stadion dlatego też uważam, że karnetowcy i wyjazdowicze powinni mieć bezwzględne pierwszeństwo tak jak to do tej pory bywało. Czy to na lidze czy na pucharach. A jak ktoś tego nie rozumie i pier...i tu coś o równych prawach do pójścia na stadion niech spieprza w podskokach na drugą stronę Błoń i u judaszy szuka sprawiedliwości. Może też zagryźć zęby i cierpliwie czekać na oddanie nowego stadionu w pełni. Wtedy sobie zajmie miejsce najbliżej kibla, najbliżej kiełbaski i najlepiej zadaszone.
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 13.09.2010 o godz. 19:36.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 13.09.2010, 19:34
nie zaliczam do swoich wyczynów kibicowskich wyjazdu na SS chłopię tylko pytam się jak to jest ze na mecz z Polonia Bytom jest nas 2.5 tys a na następny mecz z korona taki szal na bilety. chyba coś tu nie gra nie powiesz mi ze to jest normalne? ale z wami nie ma dyskusji bo niczego nie doceniacie: tych co jeździli do sosnowca- przecież to byle nie wyczyn, na ss przeciez co ta za problem, ultrasi co robia oprawy to dla was pajace bo zaslaniaja widok na mecz (tak taka sytuacja miala miejsce na pamietnym meczu z Lechia na sekotrze E, ci co śpiewają to źle bo zagłuszają rozmowy..ehh idźcie zmieńcie hobby na jakis inny sport...czasem mam wrażenia "lepszy" klimat jak na taki hutnik przyjdzie 2tys ludzi niż jakiś szal..aż strach co by było jakbyśmy spadli do II ligi...
Odpowiedz cytując
Kubi
Senior Member

Stary 13.09.2010, 19:37
nie pije do Ciebie wiec nie bede sie ustosunkowywał do reszty Twojego posta, z ktorym sie zreszta zgadzam bo mi sie nie chce.
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.09.2010, 19:42
Stadion Wisły zapełniają:
Fanatycy
byli Fanatycy (tacy po 40)
Pikniki
tacy co chodza na Legie i Lecha itp.
tacy co chodzą gdy jest sukces/nowy trener/nowy stadion/nowy zawodnik
tacy co chodzą na puchary
tacy co ich koledzy/koleżanki wyciągną raz na rok na mecz
tacy co nie mają co zrobić to pójdą na mecz np. Wisły

i jeśli stadion ma żyć to oni wszyscy muszą się na R22 znaleść więc przestańcie sie przechwalać kto ile i gdzie
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.09.2010, 19:45
Szał szałem ale ....a, żeby nie było obsługi kart płatniczych to jest naprawdę taka prowincja że szkoda nawet o tym pisać.
Poza tym nie mam uwag, wiadome, wiocha chce się pokazać na meczu.
Wg mnie i tak kompletu nie będzie.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 13.09.2010, 19:46
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Stadion Wisły zapełniają:
Fanatycy
byli Fanatycy (tacy po 40)
Pikniki
tacy co chodza na Legie i Lecha itp.
tacy co chodzą gdy jest sukces/nowy trener/nowy stadion/nowy zawodnik
tacy co chodzą na puchary
tacy co ich koledzy/koleżanki wyciągną raz na rok na mecz
tacy co nie mają co zrobić to pójdą na mecz np. Wisły

i jeśli stadion ma żyć to oni wszyscy muszą się na R22 znaleść więc przestańcie sie przechwalać kto ile i gdzie
wódki mu polać.

a klapa organizacyjna to co innego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów