|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Strach się bać co będzie przed Legią. Dziś spędziłem wspaniałe 3,5h przed stadionem. Ale z drugiej strony powinniśmy się cieszyć, że jest takie zainteresowanie. Tylko Wisła !
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Trzeba mieć przedewszystkim wiecej stanowisk do obslugi... stadion sie zdecydowanie powiekszyl za 2 miesiace bedzie jesxcze Wiekszy a stanowisk do sprzedazy biletow jak bylo tak jest TYLE SAMO
Oby sie nie okazalo ze wypelnic stadionu nie mozemy nie dlatego ze nie ma chetnych tylko ze tych chetnych zmeczy stanie po 5h w kolejce ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie byliście kibice sukcesu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W kolejce!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dzięki czytałem to już, ale chciałem się upewnić, że przy stadionie nie będzie niespodzianki.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie wie ktos ile biletow zostalo sprzedanych?bo widze dzisiaj kolejeczki niezle sa;p ja w sobote sobie kupilem juz...na G moze zaraz zabraknac biletow o ile jeszcze sa wogole
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ten cały Ochalik przyjemniaczek powinien sam usiąść przy komputerze i te cholerne bilety wystukiwać na klawiaturce przez klika godzin non stop a nie szwędać sie jak ciptok i klecić jakieś bzdurne filmiki. Na pewno człowiek który robi po 8h dziennie widząc taką kolejke będzie miał jak poświęcić cenny czas żeby przebić się przez nasze korki w mieście, żeby stać jak dureń,skoro dzieci trzeba ze szkoły, przedszkola odebrać, do jedzenia ogarnąć a swoją drogą na pewno po całodziennym tyraniu ma sie ochote brać udział w tym cyrku który trwa cyklicznie kilku lat.
Życie to nie raj. A skoro kibic jest też sponsorem/klientem klubu to sie mu powinno ułatwić dostęp do usług a nie kozaczyć siedząc na dupie i myśląc " a po huja coś robić przecież kibice i tak przyjdą" Co wy tam na co dzień robicie w tej pracy po 8h? Rozkminiacie w photoshopie oprawe graficzną biletu? Czy filmiki kręcicie z tym świrami co stoją jak po cukier 20 lat temu?( w tym ja) |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pewnie powtórka z przed lat i kordony prewencji...
A może ktoś się w końcu zajmie tym problemem bo to jest dosłownie chore ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pożartowaliśmy - pożartowaliśmy. Teraz przynajmniej róbcie co należy na R22 jak Was w Sosnowcu i na SS nie było
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przyszedł fanatyk, bardzo się dowartościowałeś?
Napisz mi że winni są ci co stoją po bilety, bo na SS nie kupowali. A myślisz że tylko kibice sukcesu stali dziś? Na SS jeździłem, w kolejce stałem. I co mam powiedzieć, mam nie narzekać? Się ....a obudził Basałaj. Banda konowałów na niczym się nie znających, sportowo, organizacyjnie, marketingowo. Od 2 tygodni było wiadomo że będzie do dystrybucji 19 tys biletów, rozumiem że można nie wiedzieć czy dogadają się z miastem ale trzeba mieć jakieś wyjście na taką możliwość jak teraz nastąpiła. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Swoją drogą szkoda, że Korona nie skorzystała z przyznanych im biletów ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I bardzo dobrze. Jeszcze jakiś niczemu winny chłopak zakończyłby swój żywot...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Człowieku całe szczęście że ich nie ma bo odpadło by nam 5 tyś miejsc, i nie dość że były by kolejki to kończyło by się tak jak do tej pory. A jak było to chyba wiesz.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Jestem piknikiem, ale pare nalepek z karnetów mam na KK w tym również te z SS. A teraz z powodu jakiejś ch.jowej organizacji nie kupie biletu bo nie ma takiej opcji, żebym mógł stanąć w tej kolejce. Bo mam robote i dziecko. Dawniej można było spokojnie podejść do WŚ i omijając ogonek kupić sobie bilet. Mówisz o klientach? Kiedyś mi się chciało iść i wyrobiłem sobie KK. Potem mi się chciało i kupowałem karnet na R22. Potem mi się chciało i jeździłem na SS. A teraz mi się też chce, tylko pewnie nie będę mógł bo w kolejce stoją między innymi ci, którym się wcześniej nie chciało bo padało na głowę, bo Hutnik daleko. Jestem w miarę lojalnym klientem i jako taki powinienem zostać doceniony w jakiś sposób. Jak dla mnie kolejność sprzedaży powinna być taka, że najpierw byi karnetowcy, potem reszta poisadaczy KK, a potem wszyscy. A państwo którzy kupili karnety do Sosnowca w liczbie sztuk 70 czy ile tam tego było, bilety na mecz powinni od klubu w podzięce dostać ZA DARMO. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ostach1906aka napisał(a):
to było by dobre, że pierwsze 2 dni KK. Przy pelnym stadionie taka sprzedaz musi trwac co najmniej dwa tygodnie Podstawa to karnety i sprzedaz w sieci i telefon Dzis kazdy ma karte wiec podaje numery i bilecik przychodzi poczta Inaczej zostaje kolejka i wizyta w WS Na mlyn bilety powinny rozchodzic sie w wspolpracy z SKWK Kolejnosc taka ze w pierwszym tygodniu karneciarze z poprzednich lat oraz wyjazdowicze czy dlugoletni kibice Nalezy tez stworzyc system odpowiedniej weryfikacji kazdego kibica W drugim tygodniu dopiero wolna sprzedaz To tak na przyszlosc Na dzis - WSZYSCY PO BILETY !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jak przedstawia się kwestia wyboru sektoru, rzędy w którym chce się bilet? Trzeba mówić im z głowy czy mają jak w Multikinie monitory wyświetlające sytuacje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ponad 3 godziny stania. Z tego co widziałem, to o 18 zamknęli bramy, także nikt kto zjawił się do tej godziny nie odejdzie bez biletu. Przynajmniej tyle, ale organizacja dramat!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
byłem dziś o 11 na Reymonta, do pracy miałem na 15 i niestety nie udało mi się kupić biletu.. Na rundę wiosenna miałem karnet na suche stawy, w tym sezonie każdy mecz w hucie zaliczony. I tak traktuje się oddanych kibiców którzy wspierali Wisłę poza Reymonta, że nie można było jednego dnia zrobić sprzedaży dla nas tych co chodzili na suche stawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Nie tylko Wy staliście w kolejce, powtarzam, ja też stałem. To było do przewidzenia. Fanatycy proszą się o pierwszeństwo, dobre. Wy, wielcy, powinniście nawet kupić bilet na Allegro za 200 zł jeśli tak bardzo kochacie Wisłę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Jednak wypadałoby uhonorować tych, którzy niejednokrotnie potrafili poświęcić cały dzień i sporą ilość pieniędzy by jechać do Sosnowca. Bez nich by nie było ani dopingu, ani chociaż tych niewielkich wpływów z biletów, na pokrycie kosztów wynajmu sosnowieckiego obiektu. Uważam, że takie rozwiązanie, o jakim piszą niektórzy jest jak najbardziej rozsądne. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Inna sprawa że żadni kibice sukcesu, janusze, małysze, pikniki temu nie są winni a zjebana polityka dystrybucji wejściówek. Tylko i wyłącznie. Jeden dzień sprzedajmy tym co mieli karnet, każdy taki kibic może wziąć ze sobą np dodatkowo 3 osoby, Następne dwa dni sprzedajmy tym z KK i zasada jak wyżej że dodatkowo 3 osoby Zostaje czwartek, piątek robimy otwartą sprzedaż. Dało się? Pewnie ale trzeba pomyśleć a nie jakoś to będzie. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ty chyba w tej kolejce nie stałeś skoro tak piszesz. 11-20 mnostwo czasu? Przy takiej dytrybucji dzisiaj o 16 można było iść do domu a ci co byli w kolejce to nie wiem czy wszyscy kupili bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja pier*ole. 4 godz stać by bilet na mecz kupić...
Ale na Hutnik czy do Sosnowca to chętnych nie było. Czemu oni nie wprowadzą karnetów? I te 4 okienka na początku to śmiech na sali... Ma ktoś zdjęcie jak była kolejka prawie pod bar ? A na Legii to dopiero będzie kosa, jak zostaną dopuszczone dwie pozostałe trybuny, to nawet te 8 kas to nic będzie...
Ostatnio edytowane przez Arkas : 13.09.2010 o godz. 18:07.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
kurza morda ja pierdziele, 21 wiek !!! 3 godziny stania w zolwim tempie, bez obiadu prosto z roboty. Dobrze że zarządzili sprzedaż do ostatniego goscia ktory przed 18 stanął w kolejce bo bym wyszedł z siebie. ale tak to jest jak z przodu stoją goscie i mają pełne A4 peselów, i dyktuj se to wszystko, stoi taki gosci i dyktuje 15 minut, to nawet te 4 dodatkowe kasy gówno dały. Ale bilet mam, dostałem na G1 bo tylko ten sektor został z G, nie wiem ile.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
jeśli dziś dotarłeś do WŚ przed 18 kupił byś bilet bramy zamykane o 18 WŚ o 20 do ostatniego kibica.
Z tego co słyszałem biletów na G brak! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No cóż, ja niestety jeszcze bez biletu. Zobaczyłem kolejkę i się od niej odbiłem bo musiałem iść do pracy... :(
Szkoda, że, tak jak ktoś napisał powyżej, zapomniano o ludziach z Sosnowca czy o karnetowcach z Nowej Huty... :( Pozostaje teraz kombinować albo knajpa z C+. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Dlaczego sądzisz żeby wybrać się raz na dwa tygodnie do sosnowca czy na SS musiałem zawalać sprawy rodzinne czy zawodowe znam tylu ludzi którzy jeżdżą na wyjazdy i na mecze u siebie i jakoś wszystko godzą i nic nie zawalają!! po drugie jakby Ci się chciało popatrzeć na mój wiek to byś sobie uświadomił ze do gimnazjum nie chodzę a rodzice na mecze mi też nie dają! po trzecie chciał bym Cie uświadomić ze prace zawodową mam a do niedawna jeszcze kończyłem szkole policealna i jakoś wszystko sobie tak ułożyłem zęby na meczach być!! to ze możne masz Żonkę która Cie poza obręb Krakowa nie pości na mecz to już nie moja sprawa(taka riposta co do gimnazjum) a poza tym jak nie godzisz spraw rodzinnych i zawodowych to miej szacunek dla tych którzy mimo wszystko to godzą i poświęcają się żeby jechać za drużyną Dla chcącego nic trudnego i uważam ze jakieś udogodnienia Dla Nich powinny być mimo wszystko!! Pozdrawiam ![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
jutro kupicie !! można też narożnik okupić pamiętajcie
|