|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie wiecie czy jak się pomyliłem w podawaniu pesela bilecie to mogą być jakieś problemy czy coś
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzieci do 12 lat, które mają wejscie za darmo na mecz muszą posiadać jakiś odpowiedni bilet czy poprostu wchodzą z opiekunem bez biletu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy na umowę zlecenie można brać kredyt
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kiedy można się spodziewać dokładnej daty i godziny meczu z Śląskiem Wrocław?!
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pod warunkiem, że masz konto w banku do ktorego wplywa kasa do 3 miesiecy a umowa jest na czas splaty kredytu ; )
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś co z US open? miał być finał o 22...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdzie mogę kupić ładowarkę i kabelek usb do takiej mp4:
http://allegro.pl/pentagram-eon-cineo-gold-2gb-sd-glosnik-i1214646857.html ? Na allegro nie ma. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Deszcz, i finał ma być dziś (o ile nie będzie padać naturalnie) o tej samej porze.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
wyglada jak zwykle usb z koncowka mini-usb wiec cos takiego powinno byc http://allegro.pl/zasilacz-sieciowy-...213080411.html ja podobnej uzywam do swojej tylko ze philipsa. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mialby ktos namiary na tani, sprawdzony hostel we Wroclawiu. Jak najblizej rynku.
i ewentualnie jakies opinie o tych dwoch http://www.hostelkosciuszko.pl/artyk...y_we_wroclawiu http://silesiushostel.pl/pl,glowna.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szybkie pytanie szybka odpowiedź, wczoraj pisałem o zagubionym telefonie, dzisiaj chce duplikat karty sim mam ksero dowodu osobistego tej osoby na której stoi telefon bez umowy da rade?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie widzę szans...
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podziękowania dla tych co się udzielali, odzyskałem numer wystarczyło ładnie się uśmiechnąć i grzecznie poprosić
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak mam złączone kartki na termobindownicy to idzie je jakoś rozłączyć i doczepić w środku jeszcze jedną? Oczywiście nie samemu tylko w punkcie druku.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakiś pomysł, jak dostać się w piątek po meczu do Zakopanego ? PKP proponuje jazdę o 22:30 i przyjazd o 7 rano ( !! ), czyli 8 godzin podróży. Niestety muszę kombinować, bo już dawno zaplanowałem weekend a serce się kraja na myśl o nieobecności na takim meczu.
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Można przechodzić z sektoru G1, na G2,G3... Czy coś sie zmieniło do naszego ostatniego pobytu na Reymonta?
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
22.11 pod AGH zatrzymuje się szwagropol. Musiałbyś wjśc pewnie parę min przed gwizdkiem lub równo z.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W którym kantorze w Krakowie mogę wymienić Malezyjskie Ringgity oraz/lub Tajlandzkie Bahty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
obczaj ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy wie ktoś jak wykonać pierwsze logowanie na stronie www.premiumclub.pl (ze stacji statoil) bo ciągle wyskakuje mi błędny PIN.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
22,10 jest autobus spod AGH Szwagropol do Zakopanego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
panowie - egzytencjalne pytanie
najlepsze bajgle to gdzie są wg was obecnie - prosze o opinie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() nero - zwykle jakies 2 , 3 tygodnie przed meczem czyli pewnie w okolicach piątku
Ostatnio edytowane przez Kris54 : 13.09.2010 o godz. 22:26.
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jest planowana jakaś oprawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja lubię z Karmelickiej od Pochopnia. Z ostrą posypką.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|