|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a ja Ci powiem czemu, temu że dostaliśmy ochłap adidasa sprzed roku, dwóch... to jest żenuła ! brak mi słów jak widze te produkty - zwykle adidasowskie rzeczy z naszytym herbem... to jest jedno wielkie gów** a nie kolekcja, te koszulki treningowe w stylu river plate, ten "fajny" plecak jak kolega napisał też jest niesprzedawalnym ochłapem adidasa z naszywką. Wisła powinna mieć całą linie dedykowaną dla siebie a nie jakies syfy.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A mnie zastanawia jedno dlaczego koszulka orginalna która kosztuje 239 zł nie jest taka sama w jakiej grają zawodnicy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Niestety tego się własnie obawiałem, że jak wejdzie adidas to w sklepiku będzie kilka ich artykułów w kosmicznych cenach tyle. Umbro idealne nie było, ale z trójki Nike, Umbro i Adidas było zdecydowanie najlepsze pod względem asortymentu. W obu sklepikach było do kupienia sporo koszulek, bluz, kurtek itp. Mam nadzieję, że adidas się jeszcze poprawi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mnie poza rzeczami adidasa brakuje też takich najbardziej pospolitych rzeczy, których mimo wszystko w oficjalnym nie ma (plakaty drużynowe, plakaty z zawodnikami, kalendarze, itp.). Od długiego czasu cały czas to samo, zresztą w takich cenach że głowa boli. Co do cen koszulek i spodenek to zgadzam się ze ceny są strasznie zawyżone. Gdyby to była dedykowana linia strojów tylko dla Wisły to co innego, a to są zwykłe koszulki z nadrukowanym herbem i logiem TF. Mam nadzieję że wkrótce to się zmieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
odnoszę nieodparte wrażenie, że sklepy pokroju bomasportu kręcą własny biznes poza linią przeznaczoną dla klubu i naszywają klubowe logo na co się da. jeśli się mylę to niech ktoś mnie oświeci.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale np.
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/gadzety/Brelok_stroj Co to ma byc? opis przedmiotu : Cytat:
Czym zajmuja sie spece od marketingu? Pomijajac już to że nie mamy sponsora na koszulkach,ale sklepik to okno wystawowe na świat. Każdy szanujący się klub ma sklepik dla kibica na takim poziomie, jaki chce by był oceniany. Nasz sklepik jest na poziomie klubu z 3 ligi. Żal. Żeby zaktualizować strone www, potrzeba 3 minut. Zastanawiam się nad spodobem przeprowadzenia akcji pt"zapełnijmy stadion". Widząc to co sie dzieje, zrobią plakat z Boguskim i na tym się skończy. Kur** mać po raz 2. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
zauważ ze większość drużyn ma takie same plecaki tylko inny herb a po za tym to dopiero w przyszłym sezonie Wisła będzie miała własną kolekcje a nie uniwersalną jak ma większość drużyn ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
T-Shirt mają być do dwóch tygodni w WŚ
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To tak od siebie dodam: Czerwona koszulka za 239zl - to nie jest ten model w którym grają piłkarze (model niższy - wersja Candida ^^) Biała za 99zł - prosta replika z materiału climalite, spodenki analogicznie.
Co do cen to adidas ma jednakowe ceny dla wszystkich koszulek meczowych niezależnie od klubu. Czy to real, czy bayern, wisła. Meczówka (299zł), Candida (239zl), Replika (99zł). I jeśli cena od paru lat się nie zmienia to chętni na towar najwyrazniej są ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mamy koszulki Condivo, które w internetowym sklepie adidasa kosztują 60 dolarów czyli około 180 zł. Nasze koszulki meczowe różnią się jedynie tym, ze mają herb i logo sponsora.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Btw, wiele druzyn w tym sezonie ma Condivo.. żeby nie było że nasz klub wymyślił ceny z dupy: http://kraksport.com/586,adidas-condivo-ss.html ![]()
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chciałem zabrać głos w sprawie "Wiślackiego" plecaka, otóż pomijając fakt, że herb jest ot tak naszyty to zastanawiam się ile sztuk tego plecaczka pójdzie wśród kibiców, przecież uczeń wychodząc na ulicę z hebrem Wisły do szkoły może nie spodziewając się dostać ciosa np. od craxiaków...zero rozwagi;/;/
Nie wydaje mi się, żeby ktoś paradował (nie w dniu meczu) na co dzień z herbem naszego klubu po mieście...adidas chyba nie zna polskich realiów...;( PSogólnie to najlepsze stroje miały UMBRO oraz NIKE... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A ja np mieszkam 120km od Krk. I czasami zabieram na mecze 12 letniego sąsiada. I wiem, że on planuje zakup takiego plecaka.
Zawsze znajdzie się ktoś kto kupi taki produkt. |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z tego co wiem za 3 tygodnie do sprzedaży trafia repliki koszulek 1 drużyny.
![]()
TS PANY !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Takie koszulki kosztuja 10-15 funtow wystarczy kupic naszywke i macie za 50 zl. Ceny sa kosmiczne w angli nikt nie zaplaci 50-60 funtow za koszulke tylko polowe z tego. mimo iz maja oryginalne i napewno dulo lepsze.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Plecak sportowy: - oficjalny produkt Adidas, - najnowsza kolekcja nike na sezon 2010 - 2011, A jak macie obawy kto to kupi mogę was poinformować ,że u mnie w szkole dużo osób zamówiło więc napewno popyt jest na takie rzeczy . |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mam pytanie, może trochę nie związane z tematem:
Czy w sklepie Tesco na Kapelance, jest dalej stoisko z akcesoriami Wisły Kraków? Szaliki itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Witam.
Adidas to rzetelna firma z tradycjami jednak wyglad ich produktow nigdy mnie nie zaskakiwal,ot taki poprawny design.Obecna linia dla Wisly Krakow to potwierdza ,z mojej strony dodam,ze czekam na komplet stroju skladajacego sie z trzech barw. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z nowości w WŚ są plecaki i polówka.
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Witam!Nie wiecie gdzie można jescze dostać meczowa koszulke Umbro i w jakiej cenie?
![]()
Tylko przed bogiem padniemy na kolana - WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jest gdzieś sklepik gdzie mogę dostać Szalik Wisły, w Krakowie najlepiej niedaleko Rynku i żeby był otwarty w niedzielę?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nie licz na unikalonosc, jakos ale Wisła będzie ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Chyba w Galerii Kraków. Ale zawsze mozesz przez net kupić, poczta, czy kurier Ci do domu dowiezie. Czasem tak jest taniej niż licząc kosztu dojazdu do sklepu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Możesz też popatrzeć w sukiennicach, na pewno wiszą jakieś szale na stoiskach z pamiątkami
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Kozak ten sklepik, a jest możliwość gdzieś to na żywo przymierzyć czy to tylko sklep internetowy ? Szukam na tej stronie ale nie ma adresu. Chodzi mi konkretnie o kurte adidasa http://kraksport.com/634,adidas-cond...el-jacket.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ten sklep jest na starej pętli tramwajowej 7, na dąbiu
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Prosze
Klientów z terenu Krakowa i okolic zapraszamy do naszego sklepu, który jest jednocześnie siedzibą firmy P.H.U. KRAKSPORT Spółka Jawna Al. Pokoju 32 31-564 Kraków tel.: (012) 413 16 66 godziny otwarcia: od poniedziałku do piątku 10-18 w soboty 10-14 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|