The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2010, 18:56
a ja Ci powiem czemu, temu że dostaliśmy ochłap adidasa sprzed roku, dwóch... to jest żenuła ! brak mi słów jak widze te produkty - zwykle adidasowskie rzeczy z naszytym herbem... to jest jedno wielkie gów** a nie kolekcja, te koszulki treningowe w stylu river plate, ten "fajny" plecak jak kolega napisał też jest niesprzedawalnym ochłapem adidasa z naszywką. Wisła powinna mieć całą linie dedykowaną dla siebie a nie jakies syfy.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 01.09.2010, 18:58
A mnie zastanawia jedno dlaczego koszulka orginalna która kosztuje 239 zł nie jest taka sama w jakiej grają zawodnicy chodzi mi o herb oczywiscie :/
Odpowiedz cytując
Jurand
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2003

Stary 01.09.2010, 19:36
Niestety tego się własnie obawiałem, że jak wejdzie adidas to w sklepiku będzie kilka ich artykułów w kosmicznych cenach tyle. Umbro idealne nie było, ale z trójki Nike, Umbro i Adidas było zdecydowanie najlepsze pod względem asortymentu. W obu sklepikach było do kupienia sporo koszulek, bluz, kurtek itp. Mam nadzieję, że adidas się jeszcze poprawi...
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.09.2010, 19:37
Mnie poza rzeczami adidasa brakuje też takich najbardziej pospolitych rzeczy, których mimo wszystko w oficjalnym nie ma (plakaty drużynowe, plakaty z zawodnikami, kalendarze, itp.). Od długiego czasu cały czas to samo, zresztą w takich cenach że głowa boli. Co do cen koszulek i spodenek to zgadzam się ze ceny są strasznie zawyżone. Gdyby to była dedykowana linia strojów tylko dla Wisły to co innego, a to są zwykłe koszulki z nadrukowanym herbem i logiem TF. Mam nadzieję że wkrótce to się zmieni.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.09.2010, 19:49
odnoszę nieodparte wrażenie, że sklepy pokroju bomasportu kręcą własny biznes poza linią przeznaczoną dla klubu i naszywają klubowe logo na co się da. jeśli się mylę to niech ktoś mnie oświeci.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.09.2010, 20:32
ale np.
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/gadzety/Brelok_stroj

Co to ma byc?
opis przedmiotu :
Cytat:
Plastikowy brelok na klucze przedstawiający aktualny strój meczowy zawodników Wisły Kraków.
Kur** Mać !
Czym zajmuja sie spece od marketingu? Pomijajac już to że nie mamy sponsora na koszulkach,ale sklepik to okno wystawowe na świat. Każdy szanujący się klub ma sklepik dla kibica na takim poziomie, jaki chce by był oceniany.
Nasz sklepik jest na poziomie klubu z 3 ligi. Żal.
Żeby zaktualizować strone www, potrzeba 3 minut.
Zastanawiam się nad spodobem przeprowadzenia akcji pt"zapełnijmy stadion". Widząc to co sie dzieje, zrobią plakat z Boguskim i na tym się skończy. Kur** mać po raz 2.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.09.2010, 19:37
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
a ja Ci powiem czemu, temu że dostaliśmy ochłap adidasa sprzed roku, dwóch... to jest żenuła ! brak mi słów jak widze te produkty - zwykle adidasowskie rzeczy z naszytym herbem... to jest jedno wielkie gów** a nie kolekcja, te koszulki treningowe w stylu river plate, ten "fajny" plecak jak kolega napisał też jest niesprzedawalnym ochłapem adidasa z naszywką. Wisła powinna mieć całą linie dedykowaną dla siebie a nie jakies syfy.

zauważ ze większość drużyn ma takie same plecaki tylko inny herb a po za tym to dopiero w przyszłym sezonie Wisła będzie miała własną kolekcje a nie uniwersalną jak ma większość drużyn
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Bartoch3tsw
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.09.2010, 19:55
T-Shirt mają być do dwóch tygodni w WŚ
Odpowiedz cytując
kondor666
Junior Member

Od: 04.2008

Stary 03.09.2010, 10:35
To tak od siebie dodam: Czerwona koszulka za 239zl - to nie jest ten model w którym grają piłkarze (model niższy - wersja Candida ^^) Biała za 99zł - prosta replika z materiału climalite, spodenki analogicznie.
Co do cen to adidas ma jednakowe ceny dla wszystkich koszulek meczowych niezależnie od klubu. Czy to real, czy bayern, wisła. Meczówka (299zł), Candida (239zl), Replika (99zł). I jeśli cena od paru lat się nie zmienia to chętni na towar najwyrazniej są
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 03.09.2010, 11:55
kondor666 napisał(a):Wyświetl post
To tak od siebie dodam: Czerwona koszulka za 239zl - to nie jest ten model w którym grają piłkarze (model niższy - wersja Candida ^^) Biała za 99zł - prosta replika z materiału climalite, spodenki analogicznie.
Co do cen to adidas ma jednakowe ceny dla wszystkich koszulek meczowych niezależnie od klubu. Czy to real, czy bayern, wisła. Meczówka (299zł), Candida (239zl), Replika (99zł). I jeśli cena od paru lat się nie zmienia to chętni na towar najwyrazniej są
ale my meczówke mamy Candida, jesli twierdzisz inaczej udowodnij

Odpowiedz cytując
lord damien
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 03.09.2010, 12:47
Mamy koszulki Condivo, które w internetowym sklepie adidasa kosztują 60 dolarów czyli około 180 zł. Nasze koszulki meczowe różnią się jedynie tym, ze mają herb i logo sponsora.
Wisła górą,
Wisła pany,
jestem w sobie zakochany
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 03.09.2010, 12:58
lord damien napisał(a):Wyświetl post
Mamy koszulki Condivo, które w internetowym sklepie adidasa kosztują 60 dolarów czyli około 180 zł. Nasze koszulki meczowe różnią się jedynie tym, ze mają herb i logo sponsora.
no ja też tak uważam.
Btw, wiele druzyn w tym sezonie ma Condivo..
żeby nie było że nasz klub wymyślił ceny z dupy:
http://kraksport.com/586,adidas-condivo-ss.html

Odpowiedz cytując
remko_magic9i7
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 03.09.2010, 20:11
Chciałem zabrać głos w sprawie "Wiślackiego" plecaka, otóż pomijając fakt, że herb jest ot tak naszyty to zastanawiam się ile sztuk tego plecaczka pójdzie wśród kibiców, przecież uczeń wychodząc na ulicę z hebrem Wisły do szkoły może nie spodziewając się dostać ciosa np. od craxiaków...zero rozwagi;/;/

Nie wydaje mi się, żeby ktoś paradował (nie w dniu meczu) na co dzień z herbem naszego klubu po mieście...adidas chyba nie zna polskich realiów...;(

PSogólnie to najlepsze stroje miały UMBRO oraz NIKE...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 03.09.2010, 20:19
A ja np mieszkam 120km od Krk. I czasami zabieram na mecze 12 letniego sąsiada. I wiem, że on planuje zakup takiego plecaka.

Zawsze znajdzie się ktoś kto kupi taki produkt.
Odpowiedz cytując
Wiiktor100
Member

Od: 11.2008

Stary 03.09.2010, 21:20
Z tego co wiem za 3 tygodnie do sprzedaży trafia repliki koszulek 1 drużyny.
TS PANY !!
Odpowiedz cytując
lacos
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 06.09.2010, 18:21
Takie koszulki kosztuja 10-15 funtow wystarczy kupic naszywke i macie za 50 zl. Ceny sa kosmiczne w angli nikt nie zaplaci 50-60 funtow za koszulke tylko polowe z tego. mimo iz maja oryginalne i napewno dulo lepsze.
Odpowiedz cytując
Matti1231
Member

Stary 07.09.2010, 15:55
Plecak sportowy: - oficjalny produkt Adidas,

- najnowsza kolekcja nike na sezon 2010 - 2011,

A jak macie obawy kto to kupi mogę was poinformować ,że u mnie w szkole dużo osób zamówiło więc napewno popyt jest na takie rzeczy .
Odpowiedz cytując
kozuba92
Banita

Stary 10.09.2010, 16:58
Mam pytanie, może trochę nie związane z tematem:
Czy w sklepie Tesco na Kapelance, jest dalej stoisko z akcesoriami Wisły Kraków? Szaliki itp.
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.09.2010, 18:02
kozuba92 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, może trochę nie związane z tematem:
Czy w sklepie Tesco na Kapelance, jest dalej stoisko z akcesoriami Wisły Kraków? Szaliki itp.
Od jakiegoś czasu już nie ma niestety
Odpowiedz cytując
philips kr
Banita

Od: 09.2010

Stary 11.09.2010, 18:55
Witam.
Adidas to rzetelna firma z tradycjami jednak wyglad ich produktow nigdy mnie nie zaskakiwal,ot taki poprawny design.Obecna linia dla Wisly Krakow to potwierdza ,z mojej strony dodam,ze czekam na komplet stroju skladajacego sie z trzech barw.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.09.2010, 19:43
Z nowości w WŚ są plecaki i polówka.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Adek
Junior Member

Od: 01.2003

Stary 12.09.2010, 11:48
Witam!Nie wiecie gdzie można jescze dostać meczowa koszulke Umbro i w jakiej cenie?
Tylko przed bogiem padniemy na kolana - WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
kozuba92
Banita

Stary 12.09.2010, 12:26
Jest gdzieś sklepik gdzie mogę dostać Szalik Wisły, w Krakowie najlepiej niedaleko Rynku i żeby był otwarty w niedzielę?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 12.09.2010, 12:30
Jest gdzieś sklepik gdzie mogę dostać Szalik Wisły, w Krakowie najlepiej niedaleko Rynku i żeby był otwarty w niedzielę?
na Floriańskiej chyba kupisz szalik Wisły, sa tam tacy okoliczni wystawcy.
nie licz na unikalonosc, jakos ale Wisła będzie

Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.09.2010, 12:32
Adek napisał(a):Wyświetl post
Witam!Nie wiecie gdzie można jescze dostać meczowa koszulke Umbro i w jakiej cenie?
Z tym będzie problem, były jakieś jeszcze w Galerii Kraków podobno ze 2 tygodnie temu w dobrej cenie - chyba koło 60 złotych. Wczoraj pytałem w Wiślackim Świecie- na dniach będą repliki meczowe Adidasa, cen nie podała, ale na pewno sporo tańsze od oryginalnych, mam nadzieje ze kolo 130.

Chyba w Galerii Kraków. Ale zawsze mozesz przez net kupić, poczta, czy kurier Ci do domu dowiezie. Czasem tak jest taniej niż licząc kosztu dojazdu do sklepu.
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 12.09.2010, 12:33
Możesz też popatrzeć w sukiennicach, na pewno wiszą jakieś szale na stoiskach z pamiątkami
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 12.09.2010, 19:21
szprotson napisał(a):Wyświetl post
no ja też tak uważam.
Btw, wiele druzyn w tym sezonie ma Condivo..
żeby nie było że nasz klub wymyślił ceny z dupy:
http://kraksport.com/586,adidas-condivo-ss.html

Kozak ten sklepik, a jest możliwość gdzieś to na żywo przymierzyć czy to tylko sklep internetowy ? Szukam na tej stronie ale nie ma adresu.
Chodzi mi konkretnie o kurte adidasa
http://kraksport.com/634,adidas-cond...el-jacket.html
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 12.09.2010, 19:24
Ten sklep jest na starej pętli tramwajowej 7, na dąbiu
Odpowiedz cytując
kk23
Member

Od: 07.2006

Stary 12.09.2010, 19:32
Prosze

Klientów z terenu Krakowa i okolic zapraszamy do naszego sklepu, który jest jednocześnie siedzibą firmy

P.H.U. KRAKSPORT Spółka Jawna
Al. Pokoju 32
31-564 Kraków
tel.: (012) 413 16 66

godziny otwarcia:
od poniedziałku do piątku 10-18
w soboty 10-14
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.09.2010, 19:55
Bekas napisał(a):Wyświetl post
Z tym będzie problem, były jakieś jeszcze w Galerii Kraków podobno ze 2 tygodnie temu w dobrej cenie - chyba koło 60 złotych. Wczoraj pytałem w Wiślackim Świecie- na dniach będą repliki meczowe Adidasa, cen nie podała, ale na pewno sporo tańsze od oryginalnych, mam nadzieje ze kolo 130.

Chyba w Galerii Kraków. Ale zawsze mozesz przez net kupić, poczta, czy kurier Ci do domu dowiezie. Czasem tak jest taniej niż licząc kosztu dojazdu do sklepu.
Masz na myśli Galerie Krakowską? Nie nie ma tam sklepu. Na Grodzkiej, koło Pawilonu Wyspiańskiego sprzedają szaliki. Na floriańskiej, od strony Mariackiego, po prawej stronie - też.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów