The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 18:08
Jeśli chodzi o rzeczone 17,5 metra możecie z czystym sumieniem odpierd___ się od Majchrowskiego i emeryta Obtułowicza. Lepiej idźcie i podziękujcie służbom, które sobie wymyśliły drogę dojazdu wokół płyty boiska! Wszędzie można zrobić coś po ludzku... ale nie u nas! U nas nawet nie przeszedł odbiór drugiego etapu południowej obwodnicy Krakowa dzięki słyżbom w czerwonych wozach!

Wieszajcie psy chociaż na tych co trzeba!
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 11.09.2010, 18:11
Matejas, nie pisz bredni.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.09.2010, 18:34
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o rzeczone 17,5 metra możecie z czystym sumieniem odpierd___ się od Majchrowskiego i emeryta Obtułowicza. Lepiej idźcie i podziękujcie służbom, które sobie wymyśliły drogę dojazdu wokół płyty boiska! Wszędzie można zrobić coś po ludzku... ale nie u nas! U nas nawet nie przeszedł odbiór drugiego etapu południowej obwodnicy Krakowa dzięki słyżbom w czerwonych wozach!

Wieszajcie psy chociaż na tych co trzeba!
masz racje ja bym poszedł jeszcze dalej trzeba było zrobić 27,5metra z kazdej strony i po dwa pasy w każdą strone..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
philips kr
Banita

Od: 09.2010

Stary 11.09.2010, 19:50
barney22 napisał(a):Wyświetl post
Drodzy kibice Wisły Kraków. Należą się ode mnie słowa wyjaśnienia. Jestem autorem felietonu o sławnych 17,5 metrach. Sam jestem kibicem Wisły, a pisząc artykuł opierałem się na informacjach i spostrzeżeniach z kilku lat realizacji inwestycji, której z nadzieją wyglądałem. Jedyną ideą pracy było unaocznienie skandalicznych błędów w prowadzeniu inwestycji, fatalnej postawy władz miasta, spółki nadzorującej budowę i autora projektu.
Zacna inicjatywa,dziwia mnie negatywne opinie kibicow Wisly jakoby ten artykul zostal wymierzony przeciwko nim .Tekst jest kwintesencja tego co zostalo zaprezentowane na R22 przez tandem Majchrowski-Obtulowicz ,tyle pieniedzy utopione w stadion widmo ktory prezentuje poziom obiektow rodem z lat 90tych.Czesc usterek mozna poprawic, oczywiscie nie za darmo, ale pewne kwestie sa nieodwracalne dlatego wrogie nastawienie wobec autora jest zupenie niepotrzebne wszak zostalismy oszukani nie przez niego a przez garste decydentow my,nie tylko jako kibice Wisly ale rowniez jako podatnicy.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.09.2010, 20:00
Tak się zastanawiałem, którędy na boisko wjedzie straż p-poż? Przez okrąglak się nie zmieści chyba? A jak wjedzie inną drogą, to czemu karetka nie może tą samą wjeżdżać
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 11.09.2010, 20:03
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Tak się zastanawiałem, którędy na boisko wjedzie straż p-poż? Przez okrąglak się nie zmieści chyba? A jak wjedzie inną drogą, to czemu karetka nie może tą samą wjeżdżać
bo jakby musialy wjechać równocześnie,to mogłoby dojść do kolizji i należałoby by policje wołać-byłby ruch jak na Matecznym w godzinach szczytu ,a tak dzięki ruchowi okrężnemu w okrąglaku wiadomo będzie kto ma pierszeństwo.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 11.09.2010, 20:04
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Też się właśnie kiedyś nad tym zastanawiałem, po co są te 3 dziury w trybunach skoro pojazdy i tak muszą przejeżdżać przez okrąglak?

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.09.2010, 20:12
picasso napisał(a):Wyświetl post
bo jakby musialy wjechać równocześnie,to mogłoby dojść do kolizji i należałoby by policje wołać-byłby ruch jak na Matecznym w godzinach szczytu ,a tak dzięki ruchowi okrężnemu w okrąglaku wiadomo będzie kto ma pierszeństwo.
Proponuję leżącego policjanta (żywego) jeszcze
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.09.2010, 20:13
To skoro one nie będą wykorzystywane to może lepiej zrobić tam jakieś rusztowanie czy coś, przybyłoby kilkadziesiąt krzesełek. Tylko trzeba by to zrobić z głową żeby nie wyglądało jak w POZnaniu*
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 12.09.2010, 04:11
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Ile jest wszystkich pomieszczeń na kioski gastronomiczne na samej wschodniej i ile na całym stadionie ma ich być docelowo? Według mnie to nie jest jakiś wielki koszt ich wyposażenia. Kupić kilka kuchenek mikrofalowych, jakąś frytkownice, coś do smażenia kiełbasy i już mamy kiosk gotowy. Rozumiem, że podłączenie pod wodę i wentylacja jest? Przecież to nie musi być restauracja! Tam nie musi być sprzętu za kilkanaście tysięcy złotych, bez przesady ludzie. Jeżeli miasto nie chce tego zrobić, powinna to zrobić Wisła i sama czerpać z tego kasę.
Co do ilości:
zachodnia - 3 (kondygnacja 00) + 4 (kondygnacja +2)
wschodnia - 4 + 5
południowa - 2
północna - 2
20 kiosków gastronomicznych w obrębie całego stadionu.
Większość kiosków ma po 9-10 kas, a każda kasa z czytnikiem kart kredytowych (czy doładowywanych kart kibica) kosztuje z 5tys (zwykła kasa fiskalna to wydatek 2-3tys zł).
To sobie łatwo policzyć, że koszt wyposażenia mały nie jest.
Odpowiedz cytując
Grzesiek7
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.09.2010, 05:12
philips kr napisał(a):Wyświetl post
Zacna inicjatywa,dziwia mnie negatywne opinie kibicow Wisly jakoby ten artykul zostal wymierzony przeciwko nim .Tekst jest kwintesencja tego co zostalo zaprezentowane na R22 przez tandem Majchrowski-Obtulowicz ,tyle pieniedzy utopione w stadion widmo ktory prezentuje poziom obiektow rodem z lat 90tych.Czesc usterek mozna poprawic, oczywiscie nie za darmo, ale pewne kwestie sa nieodwracalne dlatego wrogie nastawienie wobec autora jest zupenie niepotrzebne wszak zostalismy oszukani nie przez niego a przez garste decydentow my,nie tylko jako kibice Wisly ale rowniez jako podatnicy.
No włśnie. Moę nie jestem zbyt trzeźwy, ale prxzed wyjściem nir=e zdążyłem napisać. Pyskówka nie jest potrzebna w twj kwestii, więc podaruję sobie teksty w stylu : ************ się od chłopaka, który zrobił wszysrko to, co każdy z nas powinien był zrobić. Wielu się tu chwaliło, że napisali do różnych mediów. Ja się nie chwaliłem, choć też pisałem i ch** wie, co oni z tego. co Wy/ja im wysłaliście zamieścili w swoich artykuach (ja np. całkowicie zrzekałem się praw autorskich - nie z tchórzostwa, a d;lategoże wiem, jakim dla nich często jest to problemem). Barney się podpisał pod artykułem i jest przez Was j***** jak wróg, choć zrobił, to co my robiliśmy - napisał prawdę. Ja do teraz nie wiem, na ilie moje wypocinu przełożyły się na artykuły, może znacznie, oże wcale,ale też nie miałem litości dla osób odpowiedzialnych za to , co się dzieje z budową. On też nie ośmieszał Wisły, tylko miasti i zikit...
Widzę, że niektórzy zdążyli się zradykalizować niczym obrońcy krzyża... Ku rwa... Kiedy trzeba było ludzi do manifestacji, kilka osób to popierało na forum, a w realu nikt, kiedy mieliśmu zbierać podpisy, się okazało, że kibiców u nas jak na Clepardiii... A jak ktoś się złapał za jaja i zrobił "coś, "to go gnoicie. A jeśki z Waszych materiałów nadesłanych do prasy ktoś zrobi sobie groteskę, uznacie się za banitów, czy poczekacie na wyroki "forum " ? Uwielbiam takich zacnych i sprawiedliwych, którzy ganią i karcą, a ch.ujem nie kiwnęli.
Niezależnie od tego, jak oceniamy skutki tego artykułu, intencje autora trzeba pochwalić, artykułow prześmiewczych byłosporo, może były oparte o informacje od nas ?
Qle to nie jest istotne - masz pod ręką kamień - napie****** !

http://www.youtube.com/watch?v=1dyxOnuIiO8

Ja uważam nie tylko intencje alie i efekt artykułu za nieszkodliwy dla klubu, a dla pseudourzęddników miejskich i psedoarchitektta. A komentarze w sylu ' Wisła - co Levadia" pojawią się pod każdym artykułem zachaczającym o nasz klub, nieważne, o co mizłoby chodzić, ale jeśli bolą Was komentarze na onetach... mie poradzę, jest mi przykro.

Podsumuję : Barney zebrał wszystkie Wasze/nasze lamenty w/s odległości od lini bicznych, które pewnie dałoby się co do joty tutaj odszukać, więc może trochę cywilnej odwagi - kto z Was yu piosał o bieżni, kto o gokartach ?

Miejcie jaja, bądźcie konsekwentni...
I szukajcie wrogów tam, gdzei oni są, nie wśród swoich, nawet, jeśli tak jest wygodniej !
Odpowiedz cytując
silver1906ts
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 12.09.2010, 08:59
Panowie macie jakąś mapke rozmieszczenia sektorów na naszym stadionie
DZIEKI.
Ostatnio edytowane przez silver1906ts : 12.09.2010 o godz. 09:09.
Odpowiedz cytując
Dozamet1
Member

Od: 02.2009

Stary 12.09.2010, 09:04
silver1906ts napisał(a):Wyświetl post
Panowie macie jakąś mapke rozmieszczenia sektorów na naszym stadionie
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.09.2010, 09:20
Albo tu masz już jak to będzie na całości wyglądać:
http://www.stadionwisly.info/dane_te...ionu_szczegoly
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 12.09.2010, 10:51
Grzesiek7 napisał(a):Wyświetl post
No włśnie. Moę nie jestem zbyt trzeźwy, ale prxzed wyjściem nir=e zdążyłem napisać. Pyskówka nie jest potrzebna w twj kwestii, więc podaruję sobie teksty w stylu : ************ się od chłopaka, który zrobił wszysrko to, co każdy z nas powinien był zrobić. Wielu się tu chwaliło, że napisali do różnych mediów. Ja się nie chwaliłem, choć też pisałem i ch** wie, co oni z tego. co Wy/ja im wysłaliście zamieścili w swoich artykuach (ja np. całkowicie zrzekałem się praw autorskich - nie z tchórzostwa, a d;lategoże wiem, jakim dla nich często jest to problemem). Barney się podpisał pod artykułem i jest przez Was j***** jak wróg, choć zrobił, to co my robiliśmy - napisał prawdę. Ja do teraz nie wiem, na ilie moje wypocinu przełożyły się na artykuły, może znacznie, oże wcale,ale też nie miałem litości dla osób odpowiedzialnych za to , co się dzieje z budową. On też nie ośmieszał Wisły, tylko miasti i zikit...
Widzę, że niektórzy zdążyli się zradykalizować niczym obrońcy krzyża... Ku rwa... Kiedy trzeba było ludzi do manifestacji, kilka osób to popierało na forum, a w realu nikt, kiedy mieliśmu zbierać podpisy, się okazało, że kibiców u nas jak na Clepardiii... A jak ktoś się złapał za jaja i zrobił "coś, "to go gnoicie. A jeśki z Waszych materiałów nadesłanych do prasy ktoś zrobi sobie groteskę, uznacie się za banitów, czy poczekacie na wyroki "forum " ? Uwielbiam takich zacnych i sprawiedliwych, którzy ganią i karcą, a ch.ujem nie kiwnęli.
Niezależnie od tego, jak oceniamy skutki tego artykułu, intencje autora trzeba pochwalić, artykułow prześmiewczych byłosporo, może były oparte o informacje od nas ?
Qle to nie jest istotne - masz pod ręką kamień - napie****** !

http://www.youtube.com/watch?v=1dyxOnuIiO8

Ja uważam nie tylko intencje alie i efekt artykułu za nieszkodliwy dla klubu, a dla pseudourzęddników miejskich i psedoarchitektta. A komentarze w sylu ' Wisła - co Levadia" pojawią się pod każdym artykułem zachaczającym o nasz klub, nieważne, o co mizłoby chodzić, ale jeśli bolą Was komentarze na onetach... mie poradzę, jest mi przykro.

Podsumuję : Barney zebrał wszystkie Wasze/nasze lamenty w/s odległości od lini bicznych, które pewnie dałoby się co do joty tutaj odszukać, więc może trochę cywilnej odwagi - kto z Was yu piosał o bieżni, kto o gokartach ?

Miejcie jaja, bądźcie konsekwentni...
I szukajcie wrogów tam, gdzie oni są, nie wśród swoich, nawet, jeśli tak jest wygodniej !
I ja staje w obronie Barneya.
Czy jak ktoś pisze prawdę o naszym stadionie to czy jest to coś złego?
Czy jak ktoś wysmiewa Obtułowicza i Majchrowskiego to znaczy, że wysmiewa się z Wisły lub jej kibiców?
Nie odebrałem tego tekstu jako tekst z Wisły i Kibiców ale z dwóch panów O. i M.
Dzięki temu, że Interia napisała to co napisała, dzięki temu że gazety oceniają ten stadion tak źle Basałaj może więcej wytargować od Miasta i zmusić je do tego by naprawiła to co można i nie oczekiwała nie wiadomo jakich stawek za wynajem.
Gdyby gazety i ludzie tacy jak Barney nie pisali źle o niedoróbkach stadionu albo go wręcz chwalili choć na to nie zasługuje to przy pierwszej wizycie Basałaja Majchrowski by mu powiedział: Masz Pan świetny stadion płać za niego 10 mln rocznie. Wszyscy przecież piszą że to 8 cud świata.

To byłoby lepsze Waszym zdaniem dla Wisły?
Moim zdaniem nie.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 12.09.2010, 14:06
rav napisał(a):Wyświetl post
Matejas, nie pisz bredni.
Dobła, dobła... weź sobie plany, które dostawały firmy startujące do przetargu i zobacz na własne oczy
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.09.2010, 14:18
Co z zapleczem na D? Nadal cisza?! W kontekście zapowiedzianych terminów przez prezydenta oraz zbliżających się meczów ciśnienie mi skacze.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 12.09.2010, 14:21
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Dobła, dobła... weź sobie plany, które dostawały firmy startujące do przetargu i zobacz na własne oczy
O tych 17,5m było wiadomo jeszcze przed przetargami.
Odpowiedzialność za to ponosi Obtułowicz i jego biuro, to oni zaprojektowali zbyt długie trybuny za bramkami. W trakcie tworzenia koncepcji na 24tys osób nie pomyśleli, aby przysunąć trybunę wschodnią ku boisku, a zaprojektowano dłuższe trybuny za bramkami.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 12.09.2010, 14:31
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
O tych 17,5m było wiadomo jeszcze przed przetargami.
Odpowiedzialność za to ponosi Obtułowicz i jego biuro, to oni zaprojektowali zbyt długie trybuny za bramkami. W trakcie tworzenia koncepcji na 24tys osób nie pomyśleli, aby przysunąć trybunę wschodnią ku boisku, a zaprojektowano dłuższe trybuny za bramkami.
pierwszy pomysl to bylo 21,5 tyś tzn tylko cztery trybuny wg tego pomysłu wybudowano "E".24 czy też 25 tyś pojawiło się póxniej gdy pomyslano o naroznikach.nastepnie padło hasło "EURO 2012" i stadion rósł dalej.tak więc bardziej niz Obtulowicza,za ten konkretnie mankament obwiniałbym miasto,które będąc inwestorem zmienialo "zapotrzebowanie".zreszta te 17,5 m nie jest jakąś olbrzymią odleglościa.powiedziłbym,że gorzej brzmi niż wygląda.zresztą na innych stadionach (nie mówie tu o wielodziesięcioletnich obiektach angielskich) te odległości tez nie sa małe.wydaje mi się,że norma jest te 12-15m.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 12.09.2010, 14:46
pierwszy pomysl to bylo 21,5 tyś tzn tylko cztery trybuny wg tego pomysłu wybudowano "E".24 czy też 25 tyś pojawiło się póxniej gdy pomyslano o naroznikach.nastepnie padło hasło "EURO 2012" i stadion rósł dalej.tak więc bardziej niz Obtulowicza,za ten konkretnie mankament obwiniałbym miasto,które będąc inwestorem zmienialo "zapotrzebowanie"

Ale to nie ma nic do rzeczy.'17.5' było od pierwszego do ostatniego projektu O.
17.5 to nie jest jakaś tragedia ale dobitnie pokazuje amatorkę całego przedsięwzięcia.Było na starym(z bieżnią) 17.5 - jest nowy, bieżni nie ma a odległość została.Gość nawet nie pomyślał że jest to o dużo za dużo.To na Wembley może być taka odległość bo stadion jest na 90 tys a nie na 'stadioniku' na niewiele ponad 20 tyś jak było w pierwotnej koncepcji.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 12.09.2010, 14:47
Nie jest ogromna, ale odpowiedzialny za to jest tylko projektant.
Wiadomo było, że mają być 3 nowe trybuny.
Powinien zaprojektować krótsze trybuny za bramkami, za to 2-3 rzędy wyższe, aby utrzymać pojemność. Przysunąć je maksymalnie do trybuny zachodniej, podobnie trybunę wschodnią. Maszty oświetleniowe (które miały zostać) by się przesunęło, to nie byłby wielki koszt. Później nawet w opcji przeprojektowania trybun bocznych na dwupoziomowe, nie byłoby problemu z odległością od boiska.
Nigdy, ale to nigdy nie zwiększa się pojemności przez wydłużanie trybun, a zawsze przez dodatkowe rzędy. Obtułowicz nawet nie pomyślał o czymś takim jak komfort widza, przy tworzeniu pierwotnego projektu. Miał w głowie wygląd 3 trybun i dachu nad 4, skleił je bez pojęcia - odciągi w Parku Jordana, odległości, skośna elewacja.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 12.09.2010, 14:48
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale to nie ma nic do rzeczy.'17.5' było od pierwszego do ostatniego projektu O.
17.5 to nie jest jakaś tragedia ale dobitnie pokazuje amatorkę całego przedsięwzięcia.Było na starym(z bieżnią) 17.5 - jest nowy, bieżni nie ma a odległość została.
może masz racje,tylko ze przy czterech trybunach bez narozników bylaby mozliwość przesunięcia się o te2-3 metry.odkad padlo haslo "narozniki" ta możliwość stala się nieaktualna.
PiotrG
zgadzam się z Tobą,tylko że w momencie rozpoczęcia budowy nikt nie śnil nawet o tym,ze w dającej się przewidzieć przyszłości trzeba będzie cos przeprojektowywać.byliśmy pierwsi w Polsce i wydawalo się,że to będzie super stadion.późneij wszystko sie pozmienialo i jest jak jest.moim zdaniem i tak udalo sie to wszystko nienajgorzej uratować.
w gruncie rzeczy cały czas chodzilo mi o to,ze przy trybunach bez naroznikow,gdyby klub,kibice może miasto podnieśli alarm o odległość to daloby sie ja zmniejszyć.przy narożnikach ta mozliwość "uciekla".
Ostatnio edytowane przez picasso : 12.09.2010 o godz. 14:56.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 12.09.2010, 14:50
bardziej niz Obtulowicza,za ten konkretnie mankament obwiniałbym miasto,które będąc inwestorem zmienialo "zapotrzebowanie"
Przypomnę tylko, że wszystkie projekty tego stadionu, począwszy od pierwszej wersji, poprzez późniejsze z różnego rodzaju modyfikacjami, zakładały tę samą odległość trybun od boiska. W każdej z tych wersji trybuny za bramkami miały być takie jak są obecnie i te ok. 17 metrów miało być bez względu na wygląd stadionu i pojemność.

Według mnie tak często dyskutowana tu odległość trybun od boiska to nie jest największy mankament tego stadionu i tak na prawdę nie rzuca się to aż tak bardzo w oczy. Temat ten przewija się tu chyba najczęściej ze wszystkich kwestii, a nie ma co o tym już mówić bo tego akurat już nie da się zmienić. Podejrzewam że większości osób w oglądaniu meczu z trybuny wschodniej czy zachodniej nie będzie to przeszkadzać ponieważ widoczność jest dobra wbrew temu co twierdzą niektórzy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.09.2010, 14:52
Przybliżenie trybun dało by jeszcze jeden plus.Większą o kilka metrów odległość między stadionem a kratami parku Jordana.
Nie chcę się przypiepszać do kolejnej rzeczy ale szerokość tej 'uliczki' jest dyskusyjna.12 tyś wychodzi ze stadionu, jakaś panika i może być nieciekawie.

Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
Temat ten przewija się tu chyba najczęściej ze wszystkich kwestii, a nie ma co o tym już mówić bo tego akurat już nie da się zmienić. Podejrzewam że większości osób w oglądaniu meczu z trybuny wschodniej czy zachodniej nie będzie to przeszkadzać ponieważ widoczność jest dobra wbrew temu co twierdzą niektórzy.
Temat faktycznie jest stary i wyszedł na fali cyrków związanych z innymi rzeczami.Pewnie jak by budowa była prowadzona w normalny sposób to nikt by tej odległości nie podkreślał.
Ja podzielam zdanie Witka że teraz jest czas by robić szum ze wszystkim i to nawet do przesady.
Skończy go miasto budować,zrobi to minimum które wszyscy oczekują - temat się wyczerpie i umrze śmiercią naturalną.
Na pewno czarny PRbardziej służy dziś klubowi niż przeszkadza bo pozycje negocjacyjną mają lepszą a nie czarujmy się - podkreślane mankamenty nie odstraszą ludzi do przyjścia, szczególnie że widoczność z większości miejsc, jest ok.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 12.09.2010 o godz. 15:05.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 12.09.2010, 14:59
ciekaw jestem co kto uważa,za najbardziej spieprzona rzecz na stadionie,ale tylko jedną.
ja zacznę
dla mnie jest to wyjazd dla kosiarek.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.09.2010, 15:04
brak dobrego zadaszenia nad narożnikami , zobaczymy jak to będzie wyglądac przy ostrych opadach
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.09.2010, 15:13
Tylko jedną ?

Hmm... Odległość od murawy.
No, ale okrąglak, wjazd dla karetek - dobra nic nie mówię
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.09.2010, 15:23
Dla mnie ani wyjazd do kosiarek, ani wjazd dla karetek, ani okrąglak nie jest zły.
Priorytetem natomiast zaplecze na D, telebimy oraz elewacja.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 12.09.2010, 15:29
no tak,ale zaplecze czy telebimy są "w trakcie roboty" i to wczesniej czy poźneij się zmieni.mi bardziej chodziło o cos czego juz zmienić się niestety nie da.bo i wyjazd dla kosiarek zostanie i odległość i okrąglak
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.09.2010, 15:33
Dla mnie jednak skyboksy.Wiadomo że to dla większości z nas żaden problem bo nie będziemy tam siedzieć, jednak to jest mistrzostwo świata w partactwie i co najgorsze nie ma chyba żadnej koncepcji co z tym zrobić
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów