|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Własnie wrociłem do domu z zakupionym bilecikiem na E25 (tam tez byłem na reprezentacji) i widok mi bardzo odpowiadał.
Kolejka lekka ludzie ciągle dochodzili ale zapewne większość jeszcze nie wie ze bilety od dzisiaj sprzedają. Niestety ludzie zaczeli brac w wiekszosci bilety na G za 20 zł przede mną kobieta w wieku 50 lat zakupiła kilka bilecików na G3 jeszcze wybierając dokładne miejsca.Dopiero po jakiś 15 minutach padły słowa na głos ze strony sprzedającego zeby informować ze na tych sektorach będzie znajdował sie młyn i zeby ludzie o tym wiedzieli.Oczywiscie nie mowie oficjalnie ze młyn bedzie tam od tego są pewne osoby na tym forum i to one napiszą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dobrze że tylko Tobie się tak wydaje...Dla kogoś 200 zł za bilet to nie był by duży wydatek a dla innej osoby 20 zł za bilet plus dojazd i jakieś jedzenie czyli liczmy w sumie 50 zł to spora kwota. Dla mnie ceny ok tylko czy trybuna G nie zapełni się przypadkowymi osobami, skuszonymi ceną ? Nie narzekajmy a poczekajmy jak będzie wszystko wyglądać po otwarciu całego stadionu. Przeżyliśmy Sosnowiec, Suche Stawy więc po co jeszcze teraz narzekać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wiem już z informacji, że do zakupy biletów potrzebuje imię, nazwisko i numer PESEL, jednak gdy kupuje większość ilość biletów (również dla znajomych), czy do każdego biletu potrzebuje dowodów potwierdzających ich tożsamość (chyba kiedyś tak było że na jeden dowód - jeden bilet - jak nie to mnie poprawcie)
Powód: Na drugie pytanie znalazłem już odpowiedź =]
Ostatnio edytowane przez igortsw : 11.09.2010 o godz. 12:52.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ceny sa ok, obawialem ze beda drozsze i blizsze cenom warszawskim
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ceny w miarę, z dwiema uwagami:
- trochę sporo na wschodnią, mogłoby być z 5 zł mniej. ale pamiętajmy, że klub się musi odkuć po długich miesiącach kosmicznych finansowych strat, a stadion jeszcze nie ma 33 tys tylko 18-19. - nieporozumieniem są dla mnie wyższe ceny na narożnik niż na południową. ładny stamtąd widok, ale mecz się gorzej ogląda, do tego dupiane warunki, największe ryzyko zalania deszczem. przy cenie 20 zł za południową tam bilety powinny być po 18. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I najgorsze znow to, ze do czasu otwarcia D, naszej ukochanej trybuny, wiele osob przypadkowych bedzie na tymczasowym mlynie. Czy to jest taki problem zeby informowac starszych podczas sprzedazy?
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Na jedną Kartę Kibica lub jeden numer PESEL można kupić wyłącznie jeden bilet
Wszystkich fanów BG z dawnej trybuny D zapraszamy w piątek na trybunę G. Tam będzie młyn, czyli serce stadionu. Tam też nie obowiązuje numeracja miejsc jak na dawnym C i D. SKWK Powód: info
Ostatnio edytowane przez Rasialdo : 11.09.2010 o godz. 10:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Rozumiem ze gosci nie będzie
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/
Te bliżej środka za 50. A co do pierwszego pytania to chyba nie ale pewny nie jestem więc nie będe mowił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Tylko imię, nazwisko i PESEL. Można podać ile się chce. Ja sam kupowałem dla trzech osób. Kupowałem jeden na G i gość się sam zapytał jakie chcę miejsce. ![]() ![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Duże kolejki? Serio pytają jakie się chce miejsce? są jakieś monitory żeby podejrzeć gdzie jeszcze miejsca są a gdzie nie ma? (przy kasie oczywiście) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
panowie ceny sa ok. porownajcie najdrozszy bilet u nas i w innych miastach. uwazam ze krytykowanie dzialaczy za bilety naprawde mija sie z celem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Obawiam się, że w poniedziałek jak po robocie przyjdę do WŚ ok. 18.00 to biletów za 20 zł. już nie będzie
Ale mam nadzieję, że się myle ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
dokładnie ceny są moim zdanie tak samo ok i nie ma co narzekać : )
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a duzy ruch jest w WŚ?
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Pytanie , czy są wogole plany internetowej sprzedaży ? Jeśli nie teraz to za miesiac , pół roku? Klub z łatwościa zapełni 33 tys jeśli tylko będzie obowązywała wygodna dystrybucja ( szczególnie dla osób spoza Krk) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie czy jedzie ktos po bilety i na mecz z okolic Jordanowa - Bystrej - Osielca - Suchej Beskidzkiej ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
czy w WŚ informują że na G jest młyn? bo znając życie będzie pełno ludzi chodziło że oni tu mają wykupione konkretne miejsce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak katos nie ma KK to doliczana jest dodatkowa opłata5 PLN jak to było kiedys
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a uczyli czytać ze zrozumieniem
w informacji o biletach na stronie oficjalnej pisze czarno na białym ze dla posiadaczy KK jak i również dla Kibiców którzy jej nie posiadają cena biletów taka sama!! Do zidanemarcin: Co do biletów i wyjazdu napisałem Ci info na priv Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Królik-10 : 11.09.2010 o godz. 12:03.
![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
yhym. dzieki za info. a czytali kiedys na kacu informacje
to dobrze ze nie ma opłaty pozdr ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Powiem krótko - NARESZCZIE!
Bardzo dobre ceny biletów. Obawiałem się, że będzie tak z dychę drożej na każde miejsce 20 zł za, bądź co bądź, luksusową trybunę na mecz vicemistrza Polski to bardzo atrakcyjna oferta. A przynajmniej nie ma się co oszukiwać - taniej raczej nie będzie, no bo bez jaj, mniej to juz szlugi tylko kosztują.Podobnie 40 zł - zadaszona trybuna, z bardzo dobrym (ponoć, ja sie dopiero przekonam) widokiem - równie rozsądna cena. A podejrzewam, że po oddaniu całości i tak spadnie o te 5-10 zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na środku wschodniej bilety powinny być po 60 zeta cały, bo jest co oglądać. To są i tak komfortowe ceny
A jest w ogóle informacja o ulgacha dla seniorów, studentów, itp. ? Powinna być, bo nie wszystkich jednakowo stać na bilety i żeby starzy emeryci nie chodzili na G ...![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Przy większym stadionie, ewentualna obniżka o jakieś 5-10 zł podziała bardzo dobrze. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze mi ktos powiedziec patrzac na to zdjecie http://konradjablonski.pl/panoramy/panoramar22.jpg jak sa podzielone sektory na E? bo za cholere nie chce mi wyjsc 6 sektorow jak jest tutaj http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
W Wiślackim świecie jakąś godzinę temu był ciągły ruch ale nie było kolejek spokojnie można kupić bilet w 5 minut. I jak powiedziałem gościowi, że chcę bilet na E (z przyzwyczajenia) to się pytał czy na nową E, czy na młyn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bardzo duży, jak ja byłem kolejka wychodziła spory kawałek za budkę
![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 11.09.2010 o godz. 12:53.
![]() ![]() |
|
|