The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 09:44
ero. napisał(a):Wyświetl post
Dołączam się do pytania.
Młyn G?
Własnie wrociłem do domu z zakupionym bilecikiem na E25 (tam tez byłem na reprezentacji) i widok mi bardzo odpowiadał.
Kolejka lekka ludzie ciągle dochodzili ale zapewne większość jeszcze nie wie ze bilety od dzisiaj sprzedają.
Niestety ludzie zaczeli brac w wiekszosci bilety na G za 20 zł przede mną kobieta w wieku 50 lat zakupiła kilka bilecików na G3 jeszcze wybierając dokładne miejsca.Dopiero po jakiś 15 minutach padły słowa na głos ze strony sprzedającego zeby informować ze na tych sektorach będzie znajdował sie młyn i zeby ludzie o tym wiedzieli.Oczywiscie nie mowie oficjalnie ze młyn bedzie tam od tego są pewne osoby na tym forum i to one napiszą.
Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 11.09.2010, 09:53
Rasialdo napisał(a):Wyświetl post
Czasami wydaje mi się,że część osób to chciałaby bilety za darmo, a nawet powinni jeszcze dorzucać darmową kiełbaskę z pepsi.
Dobrze że tylko Tobie się tak wydaje...Dla kogoś 200 zł za bilet to nie był by duży wydatek a dla innej osoby 20 zł za bilet plus dojazd i jakieś jedzenie czyli liczmy w sumie 50 zł to spora kwota. Dla mnie ceny ok tylko czy trybuna G nie zapełni się przypadkowymi osobami, skuszonymi ceną ? Nie narzekajmy a poczekajmy jak będzie wszystko wyglądać po otwarciu całego stadionu. Przeżyliśmy Sosnowiec, Suche Stawy więc po co jeszcze teraz narzekać...
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 11.09.2010, 09:55
Wiem już z informacji, że do zakupy biletów potrzebuje imię, nazwisko i numer PESEL, jednak gdy kupuje większość ilość biletów (również dla znajomych), czy do każdego biletu potrzebuje dowodów potwierdzających ich tożsamość (chyba kiedyś tak było że na jeden dowód - jeden bilet - jak nie to mnie poprawcie)
Powód: Na drugie pytanie znalazłem już odpowiedź =]
Ostatnio edytowane przez igortsw : 11.09.2010 o godz. 12:52.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.09.2010, 10:01
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Swoją droga kogoś popieściło z tymi cenami. Te co są za 30 ->25, te za 40 -> 35 a te za 50->45 a tak to trzeba powiedzieć że trochu drogo. Prawie jak na reprezentacje
ceny sa ok, obawialem ze beda drozsze i blizsze cenom warszawskim
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.09.2010, 10:02
Zubert_Wisla napisał(a):Wyświetl post
Dobrze że tylko Tobie się tak wydaje...Dla kogoś 200 zł za bilet to nie był by duży wydatek a dla innej osoby 20 zł za bilet plus dojazd i jakieś jedzenie czyli liczmy w sumie 50 zł to spora kwota. Dla mnie ceny ok tylko czy trybuna G nie zapełni się przypadkowymi osobami, skuszonymi ceną ? Nie narzekajmy a poczekajmy jak będzie wszystko wyglądać po otwarciu całego stadionu. Przeżyliśmy Sosnowiec, Suche Stawy więc po co jeszcze teraz narzekać...
W jakiejś części bd to przypadkowe osoby,ale nic nie poradzimy.Co do mojego "wydawania",to nie możemy oczekiwać że bilety bd za pół darmo i to chciałem wyrazić.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 11.09.2010, 10:11
Ceny w miarę, z dwiema uwagami:
- trochę sporo na wschodnią, mogłoby być z 5 zł mniej. ale pamiętajmy, że klub się musi odkuć po długich miesiącach kosmicznych finansowych strat, a stadion jeszcze nie ma 33 tys tylko 18-19.
- nieporozumieniem są dla mnie wyższe ceny na narożnik niż na południową. ładny stamtąd widok, ale mecz się gorzej ogląda, do tego dupiane warunki, największe ryzyko zalania deszczem. przy cenie 20 zł za południową tam bilety powinny być po 18.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.09.2010, 10:16
I najgorsze znow to, ze do czasu otwarcia D, naszej ukochanej trybuny, wiele osob przypadkowych bedzie na tymczasowym mlynie. Czy to jest taki problem zeby informowac starszych podczas sprzedazy?
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
rendkamp
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 11.09.2010, 10:23
igortsw napisał(a):Wyświetl post
A ja mam dwa pytania.

1. Wiem już z informacji, że do zakupy biletów potrzebuje imię, nazwisko i numer PESEL, jednak gdy kupuje większość ilość biletów (również dla znajomych), czy do każdego biletu potrzebuje dowodów potwierdzających ich tożsamość (chyba kiedyś tak było że na jeden dowód - jeden bilet - jak nie to mnie poprawcie)

2. Które bilety na tzw. nową E czyli trybunę wschodnią, są za 50 a które za 40?
1.Też staram się tego dowiedzieć.Ciekawe jak to jest czy jedna osoba posiadająca kilka numerow PESEL moze kupić kilka biletów,jak ktos ma jakies info niech pisze
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.09.2010, 10:24
Na jedną Kartę Kibica lub jeden numer PESEL można kupić wyłącznie jeden bilet

Wszystkich fanów BG z dawnej trybuny D zapraszamy w piątek na trybunę G.

Tam będzie młyn, czyli serce stadionu. Tam też nie obowiązuje numeracja miejsc jak na dawnym C i D.

SKWK
Powód: info
Ostatnio edytowane przez Rasialdo : 11.09.2010 o godz. 10:25.
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 11.09.2010, 10:26
Rozumiem ze gosci nie będzie
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 11.09.2010, 10:26
2. Które bilety na tzw. nową E czyli trybunę wschodnią, są za 50 a które za 40?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/

Te bliżej środka za 50. A co do pierwszego pytania to chyba nie ale pewny nie jestem więc nie będe mowił
Odpowiedz cytując
puzzy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 11.09.2010, 10:37
A ja mam dwa pytania.

1. Wiem już z informacji, że do zakupy biletów potrzebuje imię, nazwisko i numer PESEL, jednak gdy kupuje większość ilość biletów (również dla znajomych), czy do każdego biletu potrzebuje dowodów potwierdzających ich tożsamość (chyba kiedyś tak było że na jeden dowód - jeden bilet - jak nie to mnie poprawcie)?
Nie potrzeba dowodów tożsamości.
Tylko imię, nazwisko i PESEL.
Można podać ile się chce.
Ja sam kupowałem dla trzech osób.
Kupowałem jeden na G i gość się sam zapytał jakie chcę miejsce.
Wola Wierna Wiśle!!!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.09.2010, 11:05
Rasialdo napisał(a):Wyświetl post
Tam będzie młyn, czyli serce stadionu. Tam też nie obowiązuje numeracja miejsc jak na dawnym C i D.

SKWK
To to ja bym oglosił wszem i wobec na pierwszych stronach zeby każdy kto kupi sobie bilet był tego świadom

puzzy napisał(a):Wyświetl post
Nie potrzeba dowodów tożsamości.
Tylko imię, nazwisko i PESEL.
Można podać ile się chce.
Ja sam kupowałem dla trzech osób.
Kupowałem jeden na G i gość się sam zapytał jakie chcę miejsce.
Duże kolejki? Serio pytają jakie się chce miejsce? są jakieś monitory żeby podejrzeć gdzie jeszcze miejsca są a gdzie nie ma? (przy kasie oczywiście)
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.09.2010, 11:10
panowie ceny sa ok. porownajcie najdrozszy bilet u nas i w innych miastach. uwazam ze krytykowanie dzialaczy za bilety naprawde mija sie z celem
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 11.09.2010, 11:37
Obawiam się, że w poniedziałek jak po robocie przyjdę do WŚ ok. 18.00 to biletów za 20 zł. już nie będzie
Ale mam nadzieję, że się myle
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
Siemens
Member

Od: 04.2007

Stary 11.09.2010, 11:38
dokładnie ceny są moim zdanie tak samo ok i nie ma co narzekać : )
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 11.09.2010, 11:40
a duzy ruch jest w WŚ?
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman

AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.09.2010, 11:44
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Serio pytają jakie się chce miejsce? są jakieś monitory żeby podejrzeć gdzie jeszcze miejsca są a gdzie nie ma? (przy kasie oczywiście)
Już w kinach 10 lat temu byly takie systemy , więc tylko kwestia czasu gdy staną się standardem ( wkoncu ) na stdionach . Jeśli tego nie ma na tak 'nowoczesnym' stadionie , to trzeba uznać to za skandal .

Pytanie , czy są wogole plany internetowej sprzedaży ? Jeśli nie teraz to za miesiac , pół roku? Klub z łatwościa zapełni 33 tys jeśli tylko będzie obowązywała wygodna dystrybucja ( szczególnie dla osób spoza Krk)
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.09.2010, 11:45
Ja mam pytanie czy jedzie ktos po bilety i na mecz z okolic Jordanowa - Bystrej - Osielca - Suchej Beskidzkiej ?

Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.09.2010, 11:47
czy w WŚ informują że na G jest młyn? bo znając życie będzie pełno ludzi chodziło że oni tu mają wykupione konkretne miejsce
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Stary 11.09.2010, 11:58
jak katos nie ma KK to doliczana jest dodatkowa opłata5 PLN jak to było kiedys
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
Królik-10
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 11.09.2010, 12:01
DYRU napisał(a):Wyświetl post
jak katos nie ma KK to doliczana jest dodatkowa opłata5 PLN jak to było kiedys
a uczyli czytać ze zrozumieniem

w informacji o biletach na stronie oficjalnej pisze czarno na białym ze dla posiadaczy KK jak i również dla Kibiców którzy jej nie posiadają cena biletów taka sama!!

Do zidanemarcin:

Co do biletów i wyjazdu napisałem Ci info na priv
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Królik-10 : 11.09.2010 o godz. 12:03.
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Stary 11.09.2010, 12:07
yhym. dzieki za info. a czytali kiedys na kacu informacje
to dobrze ze nie ma opłaty
pozdr
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.09.2010, 12:12
Powiem krótko - NARESZCZIE!

Bardzo dobre ceny biletów. Obawiałem się, że będzie tak z dychę drożej na każde miejsce 20 zł za, bądź co bądź, luksusową trybunę na mecz vicemistrza Polski to bardzo atrakcyjna oferta. A przynajmniej nie ma się co oszukiwać - taniej raczej nie będzie, no bo bez jaj, mniej to juz szlugi tylko kosztują.

Podobnie 40 zł - zadaszona trybuna, z bardzo dobrym (ponoć, ja sie dopiero przekonam) widokiem - równie rozsądna cena. A podejrzewam, że po oddaniu całości i tak spadnie o te 5-10 zł.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.09.2010, 12:25
Na środku wschodniej bilety powinny być po 60 zeta cały, bo jest co oglądać. To są i tak komfortowe ceny A jest w ogóle informacja o ulgacha dla seniorów, studentów, itp. ? Powinna być, bo nie wszystkich jednakowo stać na bilety i żeby starzy emeryci nie chodzili na G ...
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.09.2010, 12:28
felipe napisał(a):Wyświetl post

Podobnie 40 zł - zadaszona trybuna, z bardzo dobrym (ponoć, ja sie dopiero przekonam) widokiem - równie rozsądna cena. A podejrzewam, że po oddaniu całości i tak spadnie o te 5-10 zł.
Uważam dokładnie tak samo, ceny na dzień dzisiejszy są wysoko-rozsądne dla tych ok 20 tys kibiców bardziej stałych kibiców ceny akceptowalne do zapłacenia bez wielkiego narzekania, taki pewnie też był cel.

Przy większym stadionie, ewentualna obniżka o jakieś 5-10 zł podziała bardzo dobrze.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 11.09.2010, 12:34
moze mi ktos powiedziec patrzac na to zdjecie http://konradjablonski.pl/panoramy/panoramar22.jpg jak sa podzielone sektory na E? bo za cholere nie chce mi wyjsc 6 sektorow jak jest tutaj http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
FevPL
Member

Od: 04.2010

Stary 11.09.2010, 12:39
W Wiślackim świecie jakąś godzinę temu był ciągły ruch ale nie było kolejek spokojnie można kupić bilet w 5 minut. I jak powiedziałem gościowi, że chcę bilet na E (z przyzwyczajenia) to się pytał czy na nową E, czy na młyn.
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.09.2010, 12:39
volasTSW napisał(a):Wyświetl post
a duzy ruch jest w WŚ?
Bardzo duży, jak ja byłem kolejka wychodziła spory kawałek za budkę
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 11.09.2010, 12:51
Cytat:
"G" na Koronie młynem

Wszystkich fanów BG z dawnej trybuny D zapraszamy w piątek na trybunę G.
Tam będzie młyn, czyli serce stadionu. Tam też nie obowiązuje numeracja miejsc jak na dawnym C (dzisiejsze E) i D.

skwk ...............
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 11.09.2010 o godz. 12:53.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów