The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 14:46
brylant17 jak mam w d..ie co Pawełek robi na sparingach. Ważne jest to że nie mal co 2 lub 3 mecz robi poważnego babola grając w pierwszym składzie. To jest najważniejsze dlatego jestem za nieprzedłużaniem z nim kontraktu.
pzdr

Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.09.2010, 14:46
I Pawłowski gol!
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.09.2010, 14:47
Mały jak zwykle musial cos wywinac, bo nie bylby soba, ehhh...
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.09.2010, 14:47
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=10865

To ten?
Odpowiedz cytując
kondzio7
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.09.2010, 14:48
medyk napisał(a):Wyświetl post
niestety mały jest typowym burakiem, mam nadzieje ze ktoś mu wreszcie klawiature przemebluje to moze coś zrozumie bo słowo mówione do tego inteligenta nie trafia.
czemu od razu burak? taki chlopak ma charakter i dobrze wie ze musi nad tym popracowac. Ale nazywanie go burakiem to jest przesada.
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.09.2010, 14:49
Watts napisał(a):Wyświetl post
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=10865

To ten?
Tak, to ten, nikt inny.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.09.2010, 14:50
dla mnie nie jest, wszyscy mu tłuką do głowy od lat zeby tą złość przekłądał na ambicje i rozwój, kolejni trenerzy a on dalej swoje nawet w sparingu, meczu jubieluszowym przy 2:8 nie potrafi sie pohamować? dostaje żółtą i dalej swoje? Z mojej strony brawa dla sędziego ze mu pokazał gdzie jego miejsce.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.09.2010, 14:54
Eleusis napisał(a):Wyświetl post
Mały jak zwykle musial cos wywinac, bo nie bylby soba, ehhh...

jak zwykle?
a kiedy on ostatnio dostal czerwien...?
juz sie tak nie podniecajcie ,rownie dobrze mogl dostac ktos inny i nie byloby tematu, jaki jest to jest, ale nie robcie z tego szopki jakby co mecz dostawal kartki.. sytuacji nie widzieliscie, co powiedzial nie slyszeliscie, sedzia dla zasady zapewne go wyj.. no bo ma na nazwisko Malecki , tez mi wielkie halo, jakby co najmniej kogos zabil, cos powiedzial, sedzia na kozaka odpowiedzial, on dodal od siebie no i czerwien, takich sytuacji jest multum i nie tyczy sie to tylko Maleckiego, to tylko sparing, male swieto, i pilkarz nie moze pogadac po kontrowersyjnej sytuacji z sedzia? za bardzo przezywa.. jest wlasnie smieszne.. pilkarze kilkadziesiat razy na mecz cos mowia sedziemu i nic.. a ze Malecki to musial utemperowac, dyskryminacja
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 05.09.2010 o godz. 14:59.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 05.09.2010, 14:56
medyk napisał(a):Wyświetl post
dla mnie nie jest, wszyscy mu tłuką do głowy od lat zeby tą złość przekłądał na ambicje i rozwój, kolejni trenerzy a on dalej swoje nawet w sparingu, meczu jubieluszowym przy 2:8 nie potrafi sie pohamować? dostaje żółtą i dalej swoje? Z mojej strony brawa dla sędziego ze mu pokazał gdzie jego miejsce.
Ale o co chodzi? Że do sędziego coś powiedział? Gul ci skacze jakby nie wiem co. Pyskował, dostał drugą żółtą i tyle w temacie. Jakbyś zauważył to od czasu słynnej kary wymierzonej przez Basałaja Mały jeśli pyskuje to tylko do sędziów (sporadycznie). Ani do trenera, kolegów itd nie pyskuje. Niestety ma nawyk gadania do sędziów (zresztą nie on jeden) więc co cię boli?

Jakoś w oficjalnych meczach nie pozwala sobie, bo mógłby osłabić zespół ale tutaj? Zluzuj.

Cieszy wynik. Ciekawe czy Paweł Brożek zrozumiał że tylko ambitną grą może wrócić do pierwszej 11? Oby
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Adam
Member

Od: 05.2010

Stary 05.09.2010, 15:00
Wreszcie sie Brożek przełamał
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 05.09.2010, 15:03
kondzio7 napisał(a):Wyświetl post
czemu od razu burak? taki chlopak ma charakter i dobrze wie ze musi nad tym popracowac. Ale nazywanie go burakiem to jest przesada.

Jak ma charakter to niech się weźmie za treningi żeby dośrodkowania szły chociaż mniej więcej w sensowną stronę ( już nawet nie miejsce). Jak na razie ja u niego nie widzę objawów charakteru w pozytywnym znaczeniu a tylko charakter osiedlowo- zawodówkowy.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.09.2010, 15:07
No ja rozumiem, że można mieć "nawyk" gadania z sędziami, taki miał choćby Szymek swego czasu. Tylko proszę nie brońcie takiego buractwa jak teraz... Jeśli zdarza mu się to w meczu o stawkę pół biedy, ale w takim spotkaniu? Towarzyski mecz z amatorami, w dodatku są to obchody stulecia Koszarawy...
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 05.09.2010, 15:08
no to Mały pokazał...ciekawe jak teraz to bidok wytłumaczy trenerowi, jak tu angielski na poziomie łosia
tego gościa powinni izolować, czerwień w jakimś gównianym sparingu, dla takich sytuacji przebaczenia już nie ma
mam nadzieję, że Maskaant go naprostuje
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 05.09.2010, 15:10
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No ja rozumiem, że można mieć "nawyk" gadania z sędziami, taki miał choćby Szymek swego czasu. Tylko proszę nie brońcie takiego buractwa jak teraz... Jeśli zdarza mu się to w meczu o stawkę pół biedy, ale w takim spotkaniu? Towarzyski mecz z amatorami, w dodatku są to obchody stulecia Koszarawy...
Chyba odwrotnie? Lepiej ze dostaje w takim meczu czerwień niż np w Białymstoku?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.09.2010, 15:13
W lidze Małecki się hamuje z odzywkami do sędziów(mam nadzieję)
Ale takiej okazji jak dzisiaj nie mógł przepuścić i pewnie poleciała wiązanka w stronę arbitra.
Odpowiedz cytując
Cerber
Junior Member

Od: 10.2006

Stary 05.09.2010, 15:14. Cerber
Mały zaburaczył, ale nie lubię sędziów, co pokazują, iż to oni są najważniejsi. Ten od Koszarawy chyba tak poczuł, a przecież mógł po prostu iść dalej.

I proszę nie mówić mi o "charakterze". Charakter to się ma, jak się wytrzymuje morderczy trening lub pracę non stop, kiedy człowiek z największego bagna potrafi się wyciągnąć, a nie kiedy w dresiarski sposób skacze z pyskiem tu i tam. I to się nie łączy i spokojnie Małecki może przeznaczyć "energię" swojego "charakteru" na coś innego.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 05.09.2010, 15:15
Kibice klubu najeżdżają na Małego puszczając w świat opinię, że pyskaty, że niewychowany i każdy powinien go ustawiać o do pionu. Nie dziwmy się potem, że każdy sędzia za "k...a przecież nie faulowałem" będzie dawał Małeckiemu żółte kartki albo zinterpretuje machnięcie ręką jako niestosowny gest wobec siebie, a nie złości zawodnika na samego siebie. pzpn jebać pzn to pewnie będziecie ochoczo śpiewać gdy będą Małego karać żółtą bądź czerwoną.

Szkoda, że Mały nie pojechał do Rzeszowa tam była gra w piłkę i walka mimo, że towarzysko a ostrych wejść nie brakowało. Jak choćby w Dragana i na odwrót.

Może to sędzia się nie dostosował do towarzyskiego spotkania i posędziował zbyt poważnie?
Ostatnio edytowane przez PvD : 05.09.2010 o godz. 15:19.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
mlody_ale_wierny
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.09.2010, 15:27
onet: "popisał się najwyraźniej wracający do wysokiej formy Paweł Brożek" tak samo tutaj ktoś pisał o odblokowaniu się kogoś tam.
Brożek strzela gole z jakimiś Żywcami czy innymi Szawlami ale w naszej lidze coś mu to nie idzie...mecz sparingowy o nic, bardzo bardzo się różni od meczu o punkty a w tych "Brozio" zawodzi...cos tu jest nie tak.

A Mały... Jak to Mały
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.09.2010, 15:43
Kartki czerwone w towarzyskich spotkaniach też się zdarzają. Niemniej Wisła przyjechała uświetnić obchody 100 lecia żywieckiego klubu, więc nasi piłkarze występowali z założenia w roli atrakcji i gwiazd. Tak więc show Małego uważam za jak najbardziej na miejscu. Wpisywał się w konwencję festynu.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.09.2010, 15:50
Maaskaant: Będę wiedział, na co ich stać

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_co_ich_stac/
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.09.2010, 16:29
Właśnie wróciłem z meczu. Nasi zaprezentowali się dosyć śrdenio, szczególnie jeśli chodzi o skuteczność. Sam Boguski powinien strzelic 4-5bramek, podobnie jak Paweł Brożek, ale niemiłosiernie ładowali w bramkarza. Z naszej młodzieży dosyć dobrze prezentował się Kamil Jeleń i myślę, że może zostać na dłużej w pierszej drużynie. Niezły występ zaliczył nasz nowy Marokański nabytek ,trzeba podkreślić, że świetnie gra głową. Pawełek, dosyć dobrze, chociaż przy pierwzzej bramce mógł zachować się lepiej, drugiej nie widziałem No i jeszcze Małecki... już schodząc na przerwe coś miał do powiedzenia sędziemu, a pod koniec czerwona kartka.. sędzia chyba jednak trochę sie zagotował, bo chcial zeby zwrocil ktoś na niego uwagę.. Nasz stab powinien chyba zwrócić też uwagę na bramkarza Koszarawy, mimo, ze puścił 8 bramek był najjaśniejszą postacią tego meczu.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 05.09.2010 o godz. 17:22.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.09.2010, 16:35
Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie wróciłem z meczu. Nasi zaprezentowali się dosyć śrdenio, szczególnie jeśli chodzi o skuteczność. Sam Boguski powinien strzelic 4-5bramek, podobnie jak Paweł Brożek, ale niemiłosiernie ładowali w bramkarza. Z naszej młodzierzy dosyć dobrze prezentował się Kamil Jeleń i myślę, że może zostać na dłużej w pierszej drużynie. Niezły występ zaliczył nasz nowy Marokański nabytek ,trzeba podkreślić, że świetnie gra głową. Pawełek, dosyć dobrze, chociaż przy pierwzzej bramce mógł zachować się lepiej, drugiej nie widziałem No i jeszcze Małecki... już schodząc na przerwe coś miał do powiedzenia sędziemu, a pod koniec czerwona kartka.. sędzia chyba jednak trochę sie zagotował, bo chcial zeby zwrocil ktoś na niego uwagę.. Nasz stab powinien chyba zwrócić też uwagę na bramkarza Koszarawy, mimo, ze puścił 8 bramek był najjaśniejszą postacią tego meczu.
A Gargula gra cos? Ma szanse na pierwszy sklad?
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.09.2010, 16:38
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
A Gargula gra cos? Ma szanse na pierwszy sklad?

nie można powiedzieć, żę grał słabo.. według mnie nie popełnił chyba ani jednego błędu, ale cały czas mi sie wydawało, że jest jakoś pod grą, nieobecny.. nie wiem co się z nim stało.
Powód: chyba: poza grą?
Ostatnio edytowane przez flamengista : 05.09.2010 o godz. 17:23.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 05.09.2010, 16:56
A moze by tak zarzad zapisal Maleckiego na jakas terapie?
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 05.09.2010, 17:10
Dajcie już spokój z Małeckim.
Ja się cieszę, że Wisła jest zapraszana na rocznice różnych klubów.
Za rok jest 5-cio lecie powstania Amici Poznań. Mam nadzieję, że również nas poproszą, abyśmy uświetnili ich wielkie święto
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 05.09.2010, 17:11
a wpisy takie jak o słowach Patryka są po to, że mamy wolność wypowiedzi, więc uszanuj co kto ma do powiedzenia
jak Ci się podobają te słowa Małeckiego to mu to powiedz i poklep po ramieniu
fajnie dowiedzieć się jaki nasza "gwiazda' prezentuje poziom w meczu bez emocji...
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 05.09.2010, 17:12
Taaaaaaaaaak, a Patryk na treningu powie, że powiedział do sędziego: "ty taki i owaki" Po to jest forum, żeby wymieniać poglądy.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 05.09.2010, 17:16
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Taaaaaaaaaak, a Patryk na treningu powie, że powiedział do sędziego: "ty taki i owaki" Po to jest forum, żeby wymieniać poglądy.
Oosoba napisała w internecie i ty cytując to za prezentowałeś prawdę czy wywołujesz kolejne nagonki na Małeckiego?

To żeby była wymiana poglądów.

Kolega do mnie dzwonił, że stał blisko boiska i nie słyszał "spierdalaj chuju jebany"

teraz wymieniajmy poglądy

Najpier mi udowodnij jeden z drugim, że Patryk tak powiedział, że komentarza nie dodał pasiasty lub inny prowokator. Historia tego forum i innych serwisów zna takie przypadki. A niektórzy z Biała Gwiazdą przyklaskiwali takiemu czy innemu spryciarzowi.
Ostatnio edytowane przez PvD : 05.09.2010 o godz. 17:20.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.09.2010, 17:22
PvD napisał(a):Wyświetl post
Kolega do mnie dzwonił, że stał blisko boiska i nie słyszał "spierdalaj chuju jebany"
Pewnie dlatego, że nie jest sędzią.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 05.09.2010, 17:23
gigant napisał(a):Wyświetl post
Pewnie dlatego, że nie jest sędzią.
a ten co stał blisko boiska i wpisał w serwisie internetowym był sędzią i słyszał

no popatrz co za fart jeden sędziował a drugi był kibicem-sędzią.
Cytat:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów