|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://fakty.interia.pl/polska/news/...rantow,1526440
to jest żart - no nie? czołówka z wp # Mazowiecki do Kaczyńskiego: powiedziałeś nieprawdę! # Obrazili tragicznie zmarłych - zdjęcia # Szef Solidarności: jestem rozczarowany prezesem PiS # "Obrońcom" krzyża deszcz nie straszny - zdjęcia # W PiS trwa wojna o władzę - na razie zwycięzca jest jeden # "Większość episkopatu jest zadymiona PiS-em" # Bulwersujące zeznania kontrolera ze Smoleńska
Ostatnio edytowane przez sambo : 02.09.2010 o godz. 09:37.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
@Drozd
No i stało się... Nie długo okaże się, że to faktycznie Kaczyński przeskoczył przez płot... Boże widzisz i nie grzmisz... Co tam obrażać Bartoszewskiego i Wałęsę... Za mało ich. Przyszła kolej na Geremka, a potem na kolejnych... I Ty twierdzisz, że to inni dają sobą manipulować. Tragedia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeszcze o "cięciach urzędniczych"
Cytat:
Swoją drogą lepsze to niż nic i żeby być obiektywnym to jest to + dla rządu. Inna sprawa, że lepiej by było aby cięcia w posadach wynikały z likwidacji setek absurdów biurokratycznych, ale koniec końców jest okay. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pana co pozyczyl swoje papiery i nie oddal calosci czy drugiego pana ktory jest takim samym profesorem jak ja baletnica nie sposob nie obrazic, bo to swiete krowy i cokolwiek powiesz to zle. Walese to wczoraj obrazil sad
Ja wiem ze Kaczynski nie skakal przez plot, ale wiekszosc popaprancow mowi ze on nic nie robil - zupelnie nic. Co jest wiekszym buractwem? Pani od tramwaju to promuje swoja ksiazke i nic wiecej. Sambo trafil w sedno Dodam jeszcze tysiace wiadomosci o .......ach a podsumowan tego nieudolnego zarządzania krajem prozno szukac w wiadomosciach.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
http://aromasze.salon24.pl/224560,dw...w-cudze-piersi Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Cytat z Jarosława:
Cytat:
A tu cytat z Lecha... Cytat:
Komentarz chyba zbędny... |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co partia to inaczej historie interpretuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Nie wzywaj ... Obrażać? To zarozumiałe bufony, obrażalskie. Po Kaczyńskim jechali na wyścigi i jakoś się nie obrażał. ![]() PO przez trzy lata zatrudniła 80 tyś NOWYCH urzędników. Cały czas oszczędzając. Teraz kiedy nie ma na wypłaty, zwolni najbardziej niewygodnych. A takim niezmanipulowanym jak TY pochwali się że nieustannie oszczędza ). Wklejałeś link? Czy mnie się zdawało.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ps. Apropo Geremka: ![]() Z jego śmierci nie wolno drwić. Ze śmierci Prezydenta - wskazane... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
hehe, to tak jakbyś użył stronki polonica.net do udowodnienia kto jest Żydem
![]() Tak więc proszę o niezależne dane tak jeśli chodzi o jeden jak i drugi rząd.Gdzie ja PO nie bronię - jedynie odbijam piłeczkę i to tylko w przypadku jeżeli mam do czynienia w tzw wyznawcą pewnej partii a moja ulubiona nowa twarz na scenie - Drozd, to typowy sekciarz Jarka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Szoda, że w końcu ich dopadli i stronę zamknęli jakiś czas temu. Jak miałem doła parę lat temu to mogłem się pośmiać z tych bublowych wypocin.
Jak to było? Wałęsa - Kohne Kwaśniewski - Sztolman Kaczyński - Kalkstein A jakie prawdziwe nazwisko ma Komorowski? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Error 10 znaków ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niezly event z ta Krzywonos.
Jak zdobyc popularnosc najprosciej? Pocisnac po Kaczynskim. A dzien pozniej wydac autobiografie. Promocja roku jak dla mnie ![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zawsze też można pocisnąć po nieżyjącym polityku w imieniu innego niezyjacego polityka.
Zenada roku jak dla mnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie, Fronda.pl:
- Tramwaje zostały zatrzymane w zajezdniach tramwajowych. Ona go zatrzymała, ponieważ nie było prądu w sieci - Krzysztof Wyszkowski, współzałożyciel Wolnych Związków Zawodowych, uczestnik strajków w Stoczni Gdańskiej w 1980 roku. Dla ciekawych, fragment biuletynu IPN na temat udziału Krzywonos w strajku: http://i51.tinypic.com/29mw1fs.jpg 1q2 - nie odpisuj więcej. Dostajesz konkretne liczby,a skoro nie potrafisz ich po prostu przyjąć do wiadomości, oznacza to, że nie jesteś tu parnerem do dyskusji. A tak a propos tych urzędników, to zupełnie zapomniałem, która to partia snuła wizję taniego państwa? ![]() Mój pierwszy i ostatni post w temacie politycznym. Amen. ![]() ![]() ... i z daleka niech śmigają policyjne koguty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Znasz partie, która tego nie miała w swoim programie? Podobnie jak budowy autostrad, ułatwiania życia przedsiębiorcom, zwiekszenia nakładów na naukę, podwyzek dla budzetówki czy setek innych banałów? ps. Przez partie rozumiem poważne organizacje, moje zdanie nie dotyczy wesołych chłopców od Korwina. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Jak jej tramwaj stanął tylko z powodu braku prądu, to naprawdę dobrze się stało, że akurat w takim miejscu. Dobrze się też stało, że po drodze do stoczni miała, bo się mogła pójść i dołączyć. Mniej więcej dlatego, to komunę obalili Niemcy, gdy wywalili mur, oraz Czesi gdy tańczyli na placu.
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 03.09.2010 o godz. 10:13.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
I jeszcze jedno, ci "wesoli chłopcy" od Korwina(mam tu na myśli UPR głównie) w ramach swojego "niepoważnego" podejścia do kwestii państwowych zapoznali się na ten przykład z treścią TL czego posłowie partii "poważnych" w większości nie zrobili co nie przeszkodziło im w głosowaniu nad ratyfikacją. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Przecież jasne jak słońce jest, że zarówno PO, jak i PiS były za traktatem, a nawet za Kartą Praw Podstawowych, tylko że jaśnie pan Rydzyk twierdził wszem i wobec że grozi nam utrata suwerenności. W ostatnich dniach odżyły te demony reprezentowane przez Rydzyka i będziemy mieli kolejny gorący temat na jesień. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Cała 10 przeczytała? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() choć już za PiS było widać większą ilość podpisywanych umów - zwłaszcza w stosunku do rządów SLD, kiedy z wielką pompą otwierano 3 km odcinek "Zakopianki"...
Ostatnio edytowane przez Siwy_89 : 03.09.2010 o godz. 15:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No i wyszlo na jaw o czym rozmawiali bracia K tuz przed katastrofą. Swoja droga J. Kaczynski jest nieźle fałszywy, zreszta jak cała polityka!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
..Nie należy nie doceniać wagi żydowskiego lobby na Kapitolu, w parlamencie amerykańskim. To najlepiej zorganizowana grupa nacisku, jaka tam istnieje . Nie należy także nie doceniać przekonań - poza lobby - przeciętnego Żyda, który nie żyje w Izraelu. W rzeczywistości wśród większości Żydów panuje przekonanie, że mają rację. A wiara jest czymś trudnym do obalenia racjonalnymi argumentami. Nawet laiccy Żydzi podzielają tę wiarę, że mają rzeczywiście rację. Nie jest więc łatwo nawet z umiarkowanym Żydem prowadzić dyskusję na temat tego, co dzieje się na Bliskim Wschodzie. To kwestia bardzo emocjonalna'' = ,,oburzającą formą antysemityzmu''
dobry humor to podstawa To tak na marginesie toczących się rozmów między Żydami , a Palestyńczykami , pod auspicjami USA. http://wiadomosci.onet.pl/2217998,12...a_ue,item.html
Ostatnio edytowane przez Mareq : 03.09.2010 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kaczyński po ewentualnych przegranych wyborach za rok, idzie na emeryture z PISu
czas szbko płynie, na szczęście Kaczorowi też. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Co do katastrofy w Smoleńsku to chyba to jest najprawdopodobniejsza hipoteza http://media.wp.pl/kat,1022941,wid,1...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 03.09.2010 o godz. 18:06.
|
|
|