The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2010, 20:24
ja tez nie slyszalem o jakims zbiorze informacji, a wiadomo któej jest jutro konferencja prasowa na ktorej ma byc przedstawiany nowy pomocnik i MOZE ktos jescze?a wogule bylas jakas informacja dlaczego dzis jej nie bylo?i jeszcze jedno - ten mlody chlopak co przyszedl do Mlodej Wisły to naprawde taki talent czy tylko wymysl osób piszacych na forum?
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.09.2010, 20:24
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Poszedł za mniej, ale nie w tym rzecz. Wymień proszę nazwiska tych "piłkarzy w polskiej lidze", którzy będą reprezentowali poziom Diaza i kosztują 300 tyś. zł.

ps.
Z takimi umiejetnosciami rozumiem, ze juz od kilka lat robisz w scoutingu? Szkoda by bylo zmarnowac talent.
Lisowski, Bartczak, Lewczuk, Popek, Fonfara , Mijajlovic, Magiera.

Żaden z tych gości nie jest gorszy od Diaza. Nie wiem co w tym Diazie widzisz. Zwrotność na poziomie 2 ligi, nonszalancja i bezproduktywność. Do tego bardzo łato było go przejść. Więcej meczów w jego wykonaniu było słabych niż dobrych.

Zresztą jakby przyszła jutro oferta za Łobodzinskiego, to pewnie połowa forum by i tak płakała, jak to gwiazda nas opuściła. Diaz to był przeciętniak i takiego go zapamiętam.

Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.09.2010, 20:31
Mariusznh_92 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy było

http://sport.wp.pl/kat,32286,title,G...acf5&_ticrsn=5

czyżby Wisła ?
Oby. Pozbyliśmy się w tym okienku 11 zawodników (!), w związku z czym powinny być w budżecie wolne środki pochodzące z kontraktów tych graczy oraz pieniędzy za (niektórych) z nich uzyskanych. Golański byłby wzmocnieniem i co ważne - jest Polakiem, więc większa szansa, że szybko się zaaklimatyzuje. Poza tym może grać i na prawej i lewej obronie. Przydałby się nam bez dwóch zdań.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.09.2010, 20:36
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to prawda że chcieliśmy kupić Lisowskiego i nie udało się zrealizować ten transfer to dla mnie WIELKI MINUS dla Valxcsa. Nie, nie chodzi o to że to Lisowski to dobry piłkarz itd. ale o kwestie znalezienia nastepcy dla Diaza. Gość miał kilka dni żeby zatrudnić kogoś (nawet tymczasowo wypożyczyć) wiedząc ze Diaz/Brożek odchodzi i co? Za 5 minut 12 rozmawiają z Widzewem? Żenada.
To jzu zenada na tym forum masakryczna. jkazdy wie wszystko. A moze nie chcieli przelplacac z aniego. Chociaz jakbym przeplacili to pewnei by bylo ze przeplacili.
Motyla noga, kazdy tu jest scoutem, trenerem i zna sie na wszystkim sadzac. Oczywiscie jak napsize 100 postow, ze wszytsko jest zle.Jak ktos ogladnie dwa odcinki Ksedza Mateusza to na sledztwach pewnie sie zna,
Najlepiej pozbierac te opinie i przypomniec za pol roku
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 01.09.2010, 20:42
A może odejście Diaza i Singlara zrobi dobrze Wiśle. Dzięki temu będzie mógł grać utalentowany Burliga? Na lewej obronie mamy Brożka, cały tamten sezon grał i nie robił tego gorzej niż Diaz w tym roku. Wypożyczyliśmy kreatywnego ofensywnego pomocnika i to jest ważne. Przy okazji pozbyliśmy się wiecznie kontuzjowanego Singlara i chaotycznego Diaza, który i tak za rok by nas olał. Dla mnie to dobre ruchy. Przez jesień Valxcs będzie miał czas na znalezienie klasowego bocznego obrońcy.
Odpowiedz cytując
ArturRosner
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 01.09.2010, 20:44
"To jednak okazja dla innych zawodników. Szukamy nowych piłkarzy” – powiedział trener Wisły, Robert Maaskant.
Ta wypowiedź na pewno dodaje nam nadziei na to że wskoczy do składu ktoś wartościowy.
W wypowiedzi została zawarta informacja o Jensie Janse:
„Nie wiem, skąd się to wzięło w prasie, bo jego nie ma na naszej liście życzeń. Ściągnęliśmy go do Bredy jako rezerwowego."
To jak myślicie kto jest na liście życzeń?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.09.2010, 20:47
bódyń napisał(a):Wyświetl post
To jzu zenada na tym forum masakryczna. jkazdy wie wszystko. A moze nie chcieli przelplacac z aniego. Chociaz jakbym przeplacili to pewnei by bylo ze przeplacili.
Motyla noga, kazdy tu jest scoutem, trenerem i zna sie na wszystkim sadzac. Oczywiscie jak napsize 100 postow, ze wszytsko jest zle.Jak ktos ogladnie dwa odcinki Ksedza Mateusza to na sledztwach pewnie sie zna,
Najlepiej pozbierac te opinie i przypomniec za pol roku
Skoro nie chcieli "przepłacać" za Lisowskiego to czemu nie wzięli takiego jak Noll albo Brouma?
Wycinasz kawałek z mojej wypowiedzi i snujesz teorie że każdy się "zna" - ja oceniam fakty - jeśli w 3 dni nie możemy znaleźć no name z Holandii na bok obrony czy nie wiadomo skąd na miejsce Diaza to co to znaczy? Że obrona jest git malina? Chyba tak uznano. A jeśli jednak obrona nie jest dobra, to nie znaleźli na czas, znaczy że szybkość działania nie jest wysoka skoro za 5 dwunasta żebrzą o rezerwowego obrońcę Widzewa. O tym pisałem.

Natomiast czym innym będzie nowe okienko i ono zostanie ocenione za pół roku tak jak na to zasługuje więc nie pisz bzdur że jak się zauważy jakiś mankament (jeden błąd) nowego dyrektora sportowego to jest to już tożsame z całkowitą jego krytyką. Nie, na razie zaczął od falstartu, ale następne okienko może być bardzo dobre. Ale nie znaczy to że błędy nie powinny być nazywane jako błędy.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 01.09.2010 o godz. 20:50.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 01.09.2010, 20:50
Sprzedaje się jak kupiec jest. Więc się nie dziwcie, że odeszli w tym okienku dobrzy zawodnicy.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.09.2010, 20:53
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post

Żaden z tych gości nie jest gorszy od Diaza. Nie wiem co w tym Diazie widzisz. Zwrotność na poziomie 2 ligi, nonszalancja i bezproduktywność. Do tego bardzo łato było go przejść. Więcej meczów w jego wykonaniu było słabych niż dobrych.

Zresztą jakby przyszła jutro oferta za Łobodzinskiego, to pewnie połowa forum by i tak płakała, jak to gwiazda nas opuściła. Diaz to był przeciętniak i takiego go zapamiętam.
Co w nim widze? Waleczność, amibicję, uniwersalność i solidność. Co ważne nie zauważyłem tego tylko ja, ale również ludzie, którzy się piłka zajmują profesjonalnie- stąd oferty z Belgii i Turcji.
Od jutra Junior będzie rywalizował z o niebo lepszymi zawodnikami w niezłej europejskiej lidze.

A wymieniona przez Ciebie szóstka? Przy odrobinie szczęscia będą biegać po kartofliskach w Bełchatowie czy Bytomiu., a gdy im sie powinie noga, to odwiedzą może nawet Ząbki lub Nieciecze.
Odpowiedz cytując
cichy_71
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.09.2010, 20:56
czyżby ktoś w Wiśle przekreślił kogoś z dwójki Pawełek Jovanovic
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.09.2010, 20:56
Co w nim widze? Waleczność, amibicję, uniwersalność i solidność. Co ważne nie zauważyłem tego tylko ja, ale również ludzie, którzy się piłka zajmują profesjonalnie- stąd oferty z Belgii i Turcji.
Od jutra Junior będzie rywalizował z o niebo lepszymi zawodnikami w niezłej europejskiej lidze.

A wymieniona przez Ciebie szóstka? Przy odrobinie szczęscia będą biegać po kartofliskach w Bełchatowie czy Bytomiu., a gdy im sie powinie noga, to odwiedzą może nawet Ząbki lub Nieciecze.

przyznaję rację
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.09.2010, 20:59
Moja prośba. Ktoś tu wspominał o jakimś zbiorze informacji maciOsa. Można go przytoczyć ? Gdzie teraz wypowiada się maciOs ? Można by sobie poprawić humor na koniec tego smutnego, deszczowego dnia.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.09.2010, 20:59
Trochę szkoda, że nie pozbyliśmy się Jirsaka, Łobodzińskiego czy Garguły. Ci piłkarze nic Wiśle nie dają, a pobierają duże pieniądze. Mam nadzieje,że odciążymy w zimie budżet i dzięki temu będziemy mogli sprowadzić piłkarzy, którzy są w stanie zagrac na europejskim poziomie. Ostatnia szansa również dla Kirma i Boguskiego. Jeśli nic nie będą grać, to należy ich pożegnać.
Najwyraźniej trener jest za krótko, by jednoznacznie kogoś skreślić, zima to powinien być jednak deadline dla tych kopaczy.
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.09.2010 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.09.2010, 21:01
Zdecydowanie popieram snyrtinga.

Co do samego Diaza:Ten facet zawsze walczył do końca. Ile razy było tak, że cały poobijany po meczu schodził. Zawsze walczył o piłkę, dla przykładu można popatrzeć na ostatni mecz i bramkę numer dwa dla Wisły. Jeśli gra w reprezentacji Kostaryki i biły się o niego kluby z Belgii i Turcji to chyba jednak coś potrafi? A oceniali jego grę fachowcy...
Moim skromnym zdaniem Diaz był jednym z najbardziej niedocenianych zawodników w drużynie, zwłaszcza, że był najbardziej uniwersalny.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.09.2010, 21:03

Bartczak i Fonfara grają na prawej obronie. Lewczuk o ile gra, to przeważnie też tam. Lisowski jest słaby, z Polonią był najsłabszy na boisku, kibice darli się do trenera, żeby go wreszcie zdjął. Magierę i Mijailovica już przerabialiśmy. Tak, Diaz jest słabym lewym obrońcą, ale w naszej marnej lidze lepszy od niego jest Dudu i Gancarczyk. Brzyski, Norrambuena i Wawrzyniak to już mniej więcej ten sam poziom kalectwa.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 01.09.2010, 21:03

A wymieniona przez Ciebie szóstka? Przy odrobinie szczęścia będą biegać po kartofliskach w Bełchatowie czy Bytomiu., a gdy im sie powinie noga, to odwiedzą może nawet Ząbki lub Nieciecze.
Tyle że wstawiłbyś każdego z tych zawodników w miejsce Diaza i nie zauważyłbyś różnicy. Co więcej pewnie wyglądałoby to lepiej niż w meczach z jego udziałem.

Nie chcę się z Tobą kłócić, bo to jest bez sesnu. Dla mnie pozbycie się Diaza za kasę ponad 1mln euro to jest kapitalny transfer, a Ty myśl sobie inaczej. Tak Ty jak i ja mamy do tego prawo.

Jakoś bardziej będę tęsknił za grą Issy Ba niż za Diaza. I jednego i drugiego się pozbyto, a ten pierwszy jak był zdrowy był o klasę piłkarsko lepszy od Kostarykanina. Moim skromnym zdaniem.

Uran235 - Bardziej na Fonfarę czy Bartczaka patrzyłem pod kątem boków, bo tam mamy braki. Każdy z tych obrońców jest przeciętny, Diaz zresztą też. Dlatego ja uważam że nie ma co po nim płakać.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.09.2010, 21:05
Spodziewam się, że w kolejnym oknie transferowym pozyskamy byłych zawodników takich klubów jak PSV czy AZ Alkmar, co w poprzednich okresach wydawało się wizją sf.
Odpowiedz cytując
MNG
Junior Member

Od: 03.2004

Stary 01.09.2010, 21:05
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Natomiast czym innym będzie nowe okienko i ono zostanie ocenione za pół roku tak jak na to zasługuje więc nie pisz bzdur że jak się zauważy jakiś mankament (jeden błąd) nowego dyrektora sportowego to jest to już tożsame z całkowitą jego krytyką. Nie, na razie zaczął od falstartu, ale następne okienko może być bardzo dobre. Ale nie znaczy to że błędy nie powinny być nazywane jako błędy.
Ale jak można rozliczać chłopa z rezultatów po killku dniach od podjęcia pracyPrzecież na "dzień dobry" powiedział, że rezultaty będą najwcześniej zimą, bo za mało czasu na transfery teraz.A i tak sciągnęli gościa, który by tu dla Bednarza nigdy nie przyszedł..

Nie wiem czy pracujesz, ale jakby mnie ktoś rozliczył po tygodniu pracy(I to zwłaszcza takiej długofalowej opartej na planowaniu, ale w sumie chyba każdej)to odebrałbym to jako wyjątkowo krzywdzące i przedwczesne. Ty nie?
Pride goes before the fall
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.09.2010, 21:07
A może odejście Diaza i Singlara zrobi dobrze Wiśle. Dzięki temu będzie mógł grać utalentowany Burliga?
Utalentowany? Tak to mówiło się o Małeckim, Brożkach lub Kokosie. Swoją dotychczasową grą Burliga zapracował najwyżej na status zapchajdziury.
cichy_71 napisał(a):Wyświetl post
Pawełkowi w grudniu kończy się kontrakt.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 01.09.2010, 21:10
cichy_71 napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Mariuszowi kończy się kontrakt.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.09.2010, 21:21
Cytat:
Zanim jednak Boukhari podpisał kontrakt z Wisłą, drużynę opuścił Junior Diaz, który przeszedł do Club Brugge na zasadzie transferu definitywnego. „Junior był dobrym zawodnikiem, ale czasem pojawia się taka oferta, której nie możesz odrzucić. Puszczasz wtedy zawodnika. Junior mówił nam, że chce odejść, więc klub go sprzedał. To jednak okazja dla innych zawodników. Szukamy nowych piłkarzy” – powiedział trener Wisły, Robert Maaskant.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ronny_pilkarz/
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.09.2010, 21:23
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Jesli prawdą jest to co napisał Maci0s, że puścili Diaza wbrew woli Maaskant to znaczy, że budowanie tutaj czego kol wiek jest po prostu bez sensu.
Ja myslę że musiało to się jednak odbyć za jego zezwoleniem (mógł być oczywiście niechętny) ALE też wzieliśmy za niego ponoć 1,5 mln euro jesli mniej to jednak i tak cokolwiek bo skoro chciał odejść to wyobrażam sobie sytuację niezadowolonego Diaza, który gra mimo woli i w końcu odchodzi za darmo.
W wywiadzie Maaskant to potwierdził że zawodnik chciał odejść, a propozycja była nie do dorzucenia (wiem że może to być tylko formułka ). Cieszy że pozyskaliśmy ofensywnie nastawionego kreatywnego zawodnika, widac naciski na to Maaskanta, ufam mu w tym wyborze. A co do obrońcy może kogoś jeszcze ze Stanem znajdą.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.09.2010, 21:28
Tyle że wstawiłbyś każdego z tych zawodników w miejsce Diaza i nie zauważyłbyś różnicy. Co więcej pewnie wyglądałoby to lepiej niż w meczach z jego udziałem.

Bzdura! Zawodnicy, których wymieniłeś są słabi nawet jak na ekstraklase. Jak to jest, że Ty nie zauważasz różnicy w ich grze a zauważają ją skauci Bruggi czy Trabzonu? Już Ci mówiłem, jak jestes tak dobrym skautem, to rzuć to forum w cholere i idź pracować dla Barcelony.
Nie chcę się z Tobą kłócić, bo to jest bez sesnu. Dla mnie pozbycie się Diaza za kasę ponad 1mln euro to jest kapitalny transfer, a Ty myśl sobie inaczej. Tak Ty jak i ja mamy do tego prawo.
Za Diaza dostaliśmy mniej niż milion €, to po pierwsze. Niezbyt to dużo biorąc pod uwagę, że tym ruchem pozbawiliśmy się ostatniego lewego obrońcy w klubie. Dodam jeszcze, że o to aby Diaza zostawić w klubie zabiegał Maaskant. Nieźle zaczyna się ta współpraca z terenem.

Jakoś bardziej będę tęsknił za grą Issy Ba niż za Diaza. I jednego i drugiego się pozbyto, a ten pierwszy jak był zdrowy był o klasę piłkarsko lepszy od Kostarykanina. Moim skromnym zdaniem.
Jakby był zdrowy... Problem polega na tym, że prawdopodobnie nigdy by to nie nastąpiło. Issa rozegrał w Wiśle 10 meczów, nie dość ze nie bedziesz za nim tęsknić, to pewnie za pół roku nie będziesz wogóle wiedział kto to był podobnie jak z innymi Dudu czy Beto.
Junior natomiast rozegrał w Wiśle ponad 90 meczów i w wielu z nich pokazał się jako solidny ambitny zawodnik, który nigdy nie odkładał nogi kiedy sytuacja tego wymagała.

Porównywanie Kostarykanina do Ba jest dla tego pierwszego obraźliwe.
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.09.2010, 21:36
Ten zwrot Maaskanta na temat naszego nowego Marokańskiego nabytku - sprytny - brzmi jakbyśmy ubili interes życia i wyrywali nie lada gwiazdę i mamy ją na rok! Maaskant twierdził że ma 24-osobową kadrę. Diaz, Singlar odeszli. Doszedł Boukhari. Więc ma 23 piłkarzy. 22 było wcześniej. Ale z tego jednego jakim jest Boukhari - trzeba niestety będzie naszego trenera rozliczyć. Cieszy mnie że mimo jego dobrego CV na tym forum nie zapanowała ogólna euforia w związku z przybyciem do nas Marokańczyka ( spowodowane to jest pewnie panującym lamentem na temat naszej defensywy ). Teraz jeżeli to wypali, będzie ta euforia - uzasadniona. Ale już widzę wszelkie pociski jak tylko nie wyjdzie, na Boukhariego, na Maaskanta, na Valkx'a że na to pozwolił, na Basałaja, na Jarosza, na p. Cupiała. Pokolei. Pewnie nawet Krzosce się dostanie.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.09.2010, 21:36
Jeśli mówi się, że zespół jest w trakcie przebudowy to 2 lata, żeby zbudować nowy zespół to trochę za mało...
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.09.2010, 21:48
Mysle ze wypozyczenie na rok marokanczyka nie jest zlym pomyslem ma dobre CV do tego nieplacimy w ciemno duzej kasy tylko wypozyczamy trener go zna osobiscie wiec jest spora za. Oczywiscie jak nie wyjdzie i okaze sie lipa niewiele stracimy wiec poniekad rozumiem polityke na dzisiaj trenera i dyrektora sportowego niema snensu pakowac kasy w ciemno na ostatni dzien.

Poczekamy zobaczymy ja jestem zadowolony ze nagle w ostatni dzien niezakontraktowali goscia za duza kase na chybil trafil.
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 01.09.2010, 21:50
BronekTS napisał(a):Wyświetl post
Pewnie nawet Krzosce się dostanie.
A jakże. Dostanie się też Janasowi, jeszcze za Levadię. Takie forum.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 01.09.2010, 21:55
A gdzie jest źródło tej informacji, że Diaz został sprzedany wbrew woli Maaskanta? Bardzo mnie ciekawi wiarygodność tej informacji, wszak od kupowania i sprzedawania zawodników mamy w Wiśle dyrektora sportowego, a ten jakoby współpracuje z trenerem...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.09.2010, 21:59
Titto napisał(a):Wyświetl post
Jeśli mówi się, że zespół jest w trakcie przebudowy to 2 lata, żeby zbudować nowy zespół to trochę za mało...
W dwa lata nic nie przebudujesz,chyba,że masz kupę kasy na młodych zdolnych z Europy. Ktoś puścił hasło o 2 letniej przebudowie i nie wiadomo czemu stało się to sformułowaniem dogmatycznym,ktore widzę żyje własnym życiem. U nas się nie buduje tylko wymienia oraz zmniejsza balast finansowy.Na solidną budowę trzeba czasu,spokoju,stabilizacji.A my tego nigdy mieć nie będziemy. O budowie czegokolwiek mowy być nie może. Poza tym kto ma to robić?trener z podpisanym na dwa lata kontraktem? Mamy silny zespół na ligę polską,spełniający jej wymagania i tyle. Na wszystko inne jesteśmy za słabi. I aby coś budować,bo jeśli już o tym mówimy,to raczej na Europę,a na to umówmy się nie mamy ani kasy ani pomysłu póki co. Nawet jeśli Holender ma pomysł to chyba on sam podejrzewam wie,że w dwa lata go nie zrealizuje. Nierealne,chyba ,że Holender Dyrektor jest szaleńcem lub mitomanem,a na takiego nie wygląda.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 01.09.2010 o godz. 22:01.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.09.2010, 22:01
Jedna dobra wiadomość - myślałem że 'wyczarowali' go z tej Turcji, tak na prawdę wiedząc co prezentował w przeszłości a nie mając pojęcia w jakiej dyspozycji jest dziś.A jeśli dobrze rozumuje to gość był na zgrupowaniu w Bredzie więc Maaskant wie mniej więcej co koleś dziś prezentuje.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów