|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ale po co tak lamentować i płakać? Myślę, że Dr sprowadzi kogoś z kartą w ręku i na pewno będzie to gracz przyzwoity...poczekajmy do końca tygodnia spokojnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
it napisał(a):
![]() Z innych rozwiazan, pozostaje zatrudnienie prawdziwego psychola w MESie, ktory juz by zadbal o to, zeby Wojtek nigdy nie byl niedotrenowany (czyt."zajebany" po 45 min.gry) i tak intensywnie pracowal nad jego kondycja, ze rozwiazanie kontraktu za porozumieniem, staloby sie faktem po kilku tygodniach wspolnej pracy ![]()
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 01.09.2010 o godz. 09:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może trenerzy obrońców z Młodej Ekstraklasy wezmą i będą ich wprowadzać? Na przykład Michał Czekaj i Michał Nalepa? Bo jakiś obrońców w kadrze to powinniśmy mieć.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Nikt nie rozrywa szat, że odszedł Diaz czy Singlar. Problem w tym, że nikogo na ich miejsce nie pozyskano. A zdajesz sobie na pewno sprawę z tego, że zgranie całkiem nowego bloku defensywnego to nie jest kwestia nawet rundy. To kwestia sezonu! ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy mam się tym podniecać czy nie...
WISŁA FACEBOOK: Zbliża się 11, a wciąż nie mamy informacji o prezentacji Boukhariego. Czyżby było coś jeszcze..? Są ku temu przesłanki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
pierwszym krokiem z Szewczykiem powinno być przesunięcie go od razu do trenowania z pierwszą drużyną.
Chłopak ma 18 lat(!), ponoć wielki talent - dlatego nie warto zaprzątać mu głowy treningami z ME, niech od początku trenuje wraz z nowym trenerem i z kopaczami z 1 zespołu. Że będzie za słaby i nie będzie się łapał do 18stki meczowej? Trudno, pojedzie w weekend na mecz Młodej Ekstraklasy, ale niech trenuje na obciążeniach treningowych rodem z Holandii i niech się przyzwyczaja do profesjonalnego futbolu. Za granicą 18-latkowie regularnie grywają w 1 składach drużyn(pierwszy z brzegu - Wilshere w Arsenalu), w Polsce też powinniśmy zmienić podejście. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Weźcie jednak pod uwagę ze to nie jest facebook oficjalnej, ale tez liczę na jakaś niespodziankę
![]() ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nasi nie będą przebijać JW za Golańskiego, bo skończy się jak z Gargułą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na waszym miejscu nie podniecałbym sie tym co piszą na facebooku, wczoraj tez pisali wieczorem ze beda jakas pozytywne informacje i na tym sie skonczylo, ktoś niepotrzebnie robi zamieszanie, trzeba czekac do nastepnego okna transferowego bo jak sam powiedział nasz dyrektor sportowy od 1 września szykuje sie do zimowego okienka. a co do tego mlodego 18-latka to zgadzam sie z poprzednikiem ze chlopak jesli naprawde to taki talent to powinien odrazu przejsc do pierwszej druży i niech sie tam uczy, na zachodzie takie zawodnika ma sie na lawce rezerwowej i czasem gra juz w meczach, dlatego jesli chcemy isc w dobrym zachodnim kierunku to nie ma na co czekac.
|
|
|
|
maurotanin
Od: 04.2004
Offline |
|
|
cytat z historii Aston Villi, klubu który był na dnie, a odrodził się ja feniks z popiołów (na szczęście
):Atkinson został zwolniony w listopadzie 1994 po fatalnym starcie ligowego sezonu, półtorej roku po zdobyciu mistrzostwa, wysokim miejscu w pucharze UEFA i zdobyciu pierwszego poważnego trofeum od dziesięciu lat. Następca Atkinsona, Brian Little, rozpędził stado zdemoralizowanych gwiazdek i latem 1995 rozsprzedał starszych zawodników, a za uzyskane fundusze zakupując młodych, świetnych graczy. Nowa "dostawa" futbolistów zawierała takie talenty, jak: Alan Wright, Gary Charles, Ian Taylor, Mark Draper, Savo Milosević, Gareth Southgate czy Tommy Johnson. Kilku "rodowitych" graczy także poczynało sobie udanie w Villi, głównie czarnoskórzy Dwight Yorke i Ugo Ehiogu. Pod wodzą Little'a Aston Villa zanotowała ogromny postęp w sezonie 1995/96. Zwyciężyli oni Puchar Ligi, dotarli do Pucharu Anglii i zdobyli czwarte miejsce w Premiership. Dwight Yorke był teraz uważany za napastnika klasy światowej, podobnież Ehiogu oraz Southgate zbierali same pochwały i budowali swoją pozycję w międzynarodowym futbolu. Piszę jak większość się domyśla, bo w wyboldowanym fragmencie spora tu analogia do naszego klubu. Nie ma co się kierować sentymentem, tylko zrobić porządki. Mówiono o Kasperczaku, że nowa miotła itd., ale on nic nie zdziałał. Myślę, że Maaskant "przewietrzy" trochę skład i pokaże co poniektórym, że nie są nie do ruszenia. ![]()
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=irSfj9xUVV8 bramka Szewczyka z meczu Zatorzanka - Wisełka
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ok ściągamy dość dobrego fachowca z Holandii?
chcemy żeby przemeblował nam drużynę i stworzył wreszcie coś co ma ręce i nogi, nie pozostaje nam teraz nic innego jak po prostu uwierzyć w kompetencje Pana Roberta. Bo nasze gdybanie i narzekanie nic tu nie da, on jak obejmował drużynę doskonale wiedział co będzie robił miał już nakreślony plan działania. Trzeba mu zaufać, może się to nie skończy tak jak zwykle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Prezentacja naszego nowego skrzydłowego będzie jutro.
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Wciąż mam nadzieję, że pojawi się informacja o pozyskaniu przynajmniej jednego obrońcy... strasznie naiwny jestem ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wisła ma zamiar zostać pierwszym klubem w historii, który zdobył Mistrzostwo bez nominalnych bocznych obrońców. Z tym, że Pi.Brożek na ligę wystarczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ja co 10 minut zerkam na oficjalna majac cicha nadzieje, że może chociaz 1 obronca podpisal chociazby Golanski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Prezentacja naszego nowego nabytku Boukhariego jutro ( facebook oficjalnej info w komentarzu) więc może coś jest na rzeczy i jeszcze ktoś przyjdzie
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
bridgeburner
ja tez jak wczoraj diaz poszedł to też lukałem i myśle jeszcze 6 godzin okienka może coś wpadnie ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
mgła
faktycznie jakby nie było na rzeczy to on dziś miał prezentacje, minimalnie jeden ale myślę ze to będą jakieś znaczące nazwiska.Tak btw fajnie ze Zieniu przyszedł do Lechii |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja poważnie licze na jeszcze jakieś wzmocnienie bo z tą obroną to będzie nieciekawie... No ale zobaczymy oby ta jutrzejsza prezentacja była conajmniej podwójna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wzmocnienia obrony to się robi przed sezonem a nie w środku (zresztą i tak ich nie ma
). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeżeli nie będzie wzmocnień na bokach obrony, to na miejscu Maaskanta szykowałbym się do zmiany systemu na grę trójką w obronie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
prezentacja Boukhariego jutro.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No ewentualnie Marek Zając zagra, albo Adam Musiał.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|